manos12-74 έγραψε:
καποτε περασε ενα σετερ απο τα χερια μου που ηταν απο γεννα του σταθερου,ηταν αρκετα μεγαλοσωμο,στα παχια του εφτανε τα 27 κιλα και στα αδυνατα στα 21,ψηλο για σετερ,ολοι οταν τον εβλεπαν μου ελεγαν που παω με αυτο το δαμαλι,πραγματι δαμαλι,αλλα,ο σκυλος σηκωνε ψηλα το κεφαλι και γεια,δεν μιλαω για αποστασεις γιατι τα ξεφτιλιζε ολα,κυνηγαγε σε χιλιομετρα (στην αρχη)δεν κουραζοτανε ποτε,το κηνηγετικο του παθος ηταν αστειρευτο και τεραστιο που τον εκανε να υπερβενει της σωματοκατασκευης του,δεν θα τον ξεχασω ποτε αυτον τον σκυλο,οσο και να με παιδεψε,εφαγα πολυ καιρο να τον στρωσω τον μουρλο,αλλα οταν εφτιαξε ηταν τελειος,με εκανε κυνηγο αυτο το σκυλι με ολη την σημασια,το συμπερασμα,κοιτα να εχει κυνηγετικο παθος και δωσε λιγοτερο βαση στην μορφολογια,αν ο σκυλος εχει αυτο σε συνδιασμο με μυτη θα δεις τρελα πραγματα,απλα αυτα τα σκυλια δεν ειναι για ολους,ειναι ζορικα και θελουν σωστο χερι να τα χαλιναγωγει,αν μου επεφτε τωρα ενα τετοιο πιθανον να το εδινα γιατι δεν μπορω να περιμενω αλλο ποια,οταν ομως γινει,ειναι σαν την γυναικαρα που σου περνει τα ματια,απλα το ερωτευεσαι.
Συμφωνω απολυτα....αυτο ειναι αν το εχει το σκυλι θαα το καταφερεις...