SILVER έγραψε:
Με το σκεπτικο σου αγαπητε ΜΟΝΙΑ προσωπικα θα πρεπει να ξενιτευτω για να κυνηγησω μπεκατσα γιατι η περιοχη μου (Βερμιο) εχει καταληφθει απο γουρουναδες ντοπιους και "εισαγωγης" .Σου ζητω λοιπον την συμβουλη σου για το τι πρεπει να κανω , που ομως να μην περιλαμβανει την εννοια του εκτοπισμου, της μεταναστευσης και το ψαρεμα, γιατι απλουστατα ηδη ασχολουμαι με αυτο.
Υ.Γ. Θεωρω εξισου απαραδεκτο, καποιοι να ασκουν την αγαπημενη τους δραστηριοτητα διπλα στο σπιτι τους (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) κι εγω να πρεπει για λογους "ασφαλειας" να ξενιτευτω.
Φιλικα
Συμφωνώ μαζί σου , αλλά πες μου εσύ εγώ προσωπικά κυνηγάω μόνος μου τις περισσότερες φορές και έτσι λίγο με ενδιαφέρει αν υπάρχουν και άλλοι κυνηγοί , αλλά μία παρέα η οποία έχει σχεδιάσει ένα κυνήγι στην τάδε περιοχή , έχει κόψει Δευτέρα Τρίτη και την Τετάρτη οργανωμένη πάνε να κυνηγήσουν , εκεί κόβουν και τοποθετούν καρτέρια και ετοιμάζουν την παγάνα , τότε εμφανίζεσαι εσύ και θέλεις να κυνηγήσεις μπεκάτσα τι πρέπει κατά την γνώμη σου να γίνει ?
Σου είπα την καλύτερη περίπτωση γιατί σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα , όπως να είσαι εσύ μέσα να κυνηγάς και ξαφνικά να έρθει ένα αγροτικό διπλά σου να σου πει να φύγεις γιατί θα κυνηγήσουν η ακόμη πιο χειρότερα !
Ευτυχώς που είναι μόνο Τετάρτη , Σάββατο και Κυριακή ενώ εσύ μπορείς κάθε μέρα και πώς να το κάνουμε εσύ με το σκύλο σου μπορείτε όπως και εγώ έστω καταπιεζόμενοι... να αλλάξεις ,ω χώρο αυτοί δεν είναι εύκολο να το κάνουν !
Ξεκαθαρίζω δεν δικαιολογώ απλώς αναφέρω την πραγματικότητα .
Καλό βόλι αύριο σε όλους μας .
