Αλλαγή γραμματοσειράς

www.gpeppas.gr

Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 1 από 1   [ 10 Δημοσιεύσεις ]
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Κ ΟΜ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 03, 2011 7:39 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 5538
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
“Πόλεμος Χαρακωμάτων”
H Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου στο στόχαστρο
http://www.gpeppas.gr/periodiko/3-6-11.html


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κ ΟΜ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 04, 2011 12:28 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Μάιος 04, 2011 9:17 am
Δημοσιεύσεις: 18
Ε ρε μπλεξιματα που τραβαει το κυνηγι ποιο να πιασεις και ποιο να αφησεις :roll:


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κ ΟΜ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 14, 2011 6:21 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 5538
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Σας κοινοποιούμε το υπ’ αριθ. πρωτ. 49405/3123/9-6-2011 έγγραφο της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου με το οποίο προέβη στην ανάκληση της υπ’ αριθ. πρωτ. 28021/1590/05-4-2011 απόφασής της περί κήρυξης έκπτωτου του Δ.Σ. της Γ΄ Κ.Ο.Π. και Διορισμού Προσωρινής Διοίκησης.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα, 09-6-2011
ΑΠΟΚΕΝΤΡΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΑΣ
ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΝ &
ΓΕΡΓΙΚΝ ΥΠΟΘΕΣΕΝ Αρ. Πρωτ.: 49405/3123
ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΡΗΣΗΣ ΑΣΝ
/νση:Πατρών – Αθηνών 33 ΠΡΟΣ: Γ` Κ.Ο.Π
264 41 ΠΑΤΡΑ Κανάρη 22-24
Τηλ.: 2610 436.238 Πάτρα
2610 436.409 ΚΟΙΝ:- ΥΠΕΚΑ
FAX: 2610 436.291 Ειδική Γραμματεία ασών
/νση Αισθ. ασών, ρυμών
και Θήρας
Χαλκοκονδύλη 31 Αθήνα

Γραφείο Γεν. Διευθυντή
Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων
Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 69-71
Πάτρα


ΘΕΜΑ: Ανάκληση απόφασης κήρυξης .Σ. έκπτωτου.

΄Εχοντας υπόψη:
1. Την υπ` αριθμ. 28021/1590/05-4-2011 απόφασή μας.
2. Το υπ` αριθμ. 39686/2430/13-5-2011 έγγραφό μας.
3. Το υπ` αριθμ. 471/28-5-2011 έγγραφο των μελών του
εκπιπτόμενου .Σ. της Γ` Κ.Ο.Π.
4. Τις από 30-5-2010 αρχαιρεσίες της Γ` Κ.Ο.Π.
5. Το από 455/31-5-2011 έγγραφο της Γ` Κ.Ο.Π σχετικό με
πρακτικό αποδοχής ιδιότητας μέλους προσωρινής διοίκησης-
συγκρότησης σε σώμα παραλαβής και προκήρυξης αρχαιρεσιών.
Αποφασίζουμε
Ανακαλούμε την 28021/1590/05-4-2011 απόφασή μας περί
«Κήρυξης έκπτωτου του .Σ. της Γ` Κ.Ο.Π και ιορισμού Προσωρινής
ιοίκησης» δεδομένου ότι ενόψει των αρχαιρεσιών που διενεργήθηκαν
την 30η -5-2010 στην Γ` Κ.Ο.Π εξελέγη νέο .Σ. και ως εκ τούτου το
κηρυχθέν με την προαναφερθείσα απόφαση ως έκπτωτο .Σ. δεν
υφίστατο πλέον με αποτέλεσμα η εν λόγω απόφαση να μην έχει πλέον
αποδέκτη.

Ο Διευθυντής Συντονισμού
& Επιθεώρησης Δασών
Νικόλαος Μπακουλόπουλος


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κ ΟΜ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 22, 2011 6:40 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 5538
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Γ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ-ΚΑΝΑΡΗ 22-24 Τ.Κ. 26222
ΤΗΛ: 2610 361671-72 FAX: 2610 346614
E-mail: info@kynomp.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΤΡΑ 20 - 6 - 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου
“«Μπετόν αρμέ» η υποστήριξη των Κυνηγετικών Συλλόγων της Πελοποννήσου προς το Διοικητικό της Συμβούλιο”

Η αναστάτωση που για μεγάλο χρονικό διάστημα δημιουργήθηκε στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου από τις γνωστές πράξεις της δημόσιας διοίκησης εναντίον της και που είχαν ως αποτέλεσμα την δημιουργία μίας ανεκδιήγητης κατάστασης ιδιαίτερα ζημιογόνου για την ομαλή λειτουργία της, έλαβε τέλος μετά την ανάκληση της εσφαλμένης απόφασης έκπτωσης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας. Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2011 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα τρέχοντα διαδικαστικά θέματα αλλά και οι πρόσφατες εξελίξεις όσον αφορά το κυνήγι καθώς επίσης και όλα όσα διαδραματίστηκαν μέχρι την έκδοση της προαναφερθείσας ανακλητικής απόφασης.
Στη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκε ο Διευθυντής Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών κος Μπακουλόπουλος Νικόλαος ο οποίος προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις για τις ενέργειες της υπηρεσίας στην οποία προΐσταται συνέπεια των οποίων δημιουργήθηκε αναστάτωση και μεγάλη δυσχέρεια στην εύρυθμη λειτουργία της Ομοσπονδίας. Πλην όμως δεν κατάφερε να πείσει τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης για την αντικειμενικότητα των ενεργειών του αφού μάλλον αστόχησε στο να καλύψει την πληθώρα των αποριών και των ερωτημάτων που έγειρε η κάκιστη και προσβλητική αυτή αντιμετώπιση της Ομοσπονδίας από την υπηρεσία του. Δρυμίτατος δε υπήρξε ο πρόεδρος της Γ΄ Κ.Ο.Π. κος Μαρκόπουλος που ουκ ολίγες φορές άστραψε και βρόντηξε, αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. όσο και της Γενικής Συνέλευσης για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις των υπηρεσιακών παραγόντων εις βάρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου. Εν τέλει, ο Διευθυντής Δασών δεσμεύτηκε όπως υπάρξει μία αγαστή και πλήρης συνεργασία για την μετέπειτα αρμονική λειτουργία της Ομοσπονδίας με την δημόσια διοίκηση.
Η Γενική Συνέλευση επικρότησε απόλυτα τις μέχρι σήμερα θέσεις της Διοίκησης της Ομοσπονδίας και τους χειρισμούς της στα ζητήματα που αφορούν την θήρα και τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κυνήγι σήμερα, ενώ ταυτόχρονα κατέθεσε την πλήρη υποστήριξή της και την εμπιστοσύνη της προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, απέναντι στην συνεχόμενη επίθεση που δέχεται από την δημόσια διοίκηση. Σε παραγωγικό κλίμα αναλύθηκαν και εγκρίθηκαν ομόφωνα οι οικονομικοί απολογισμοί και προϋπολογισμοί ενώ η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το Δ.Σ. όπως συνεχίσει την δυναμική του πορεία, τις παρεμβάσεις και τις συνεχείς προσπάθειές του στα κυνηγετικά δρώμενα, που ευτυχώς δεν κατάφερε να κάμψει και να αφαιρέσει η δημόσια διοίκηση καθώς επίσης έδωσε σαφή εντολή στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας όπως πράξει τα μέγιστα στην διαφύλαξη του κύρους και της αξιοπρέπειας της κυνηγετικής οικογένειας.


- Ο Πρόεδρος –


- Ο Γ. Γραμματέας –
Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος
Πλούμπης Ανδρέας


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κ ΟΜ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 22, 2012 1:08 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Δεκ 05, 2009 10:56 am
Δημοσιεύσεις: 176
Εικόνα“Εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων γραφείων της Γ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου”


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012 τα εγκαίνια των καινούργιων ιδιόκτητων γραφείων της μέσα από μια όμορφη και λιτή εκδήλωση με αθρόα προσέλευση εκπροσώπων των Κυνηγετικών Συλλόγων της Πελοποννήσου και επίτιμων καλεσμένων της.

Το κλίμα ήταν συγκινητικό και χαρούμενο τόσο για το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζομένους της Ομοσπονδίας όσο και για τους παρευρισκόμενους οι οποίοι και δεν σταματούσαν να συγχαίρουν τον πρόεδρο Κώστα Μαρκόπουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο που στη δύσκολη εποχή που διανύει η χώρα κατάφερε με εύστοχους χειρισμούς να υλοποιήσει ένα μεγάλο όνειρο και να χαρίσει στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου, στους κυνηγετικούς συλλόγους μέλη της αλλά και σε όλους τους κυνηγούς μία ιδιόκτητη στέγη για να συνεχίσει και να επεκτείνει το έργο της με γνώμονα την ορθολογική και αειφορική διαχείριση του κυνηγίου σε συνάρτηση με την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος..
Τα γραφεία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου που πια στεγάζονται στη Γούναρη 9-11 στον 2ο όροφο, έκτασης 160 τετραγωνικών, ήταν κατάμεστα χτες από ανθρώπους που πάντα στηρίζουν το έργο της και θα είναι ανοιχτά για όσους θέλουν να καταθέσουν τις απόψεις και τις ιδέες τους για την εξέλιξη και την προάσπιση του ελεύθερου ελληνικού παραδοσιακού κυνηγίου. Με την ευκαιρία των εγκαινίων των νέων γραφείων κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ομοσπονδίας όπου το τυχερό φλουρί «έπεσε» στον Κυνηγετικό Σύλλογο της Κυπαρισσίας στον οποίο δόθηκε οικονομική ενίσχυση 1000 ευρώ για τις φιλοθηραματικές του δράσεις.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Διευθυντής Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων κος Κανταρτζόπουλος Αντώνιος ο οποίος εξείρε το έργο της Ομοσπονδίας και ιδιαίτερα επικρότησε την σωστή και χρηστή διαχείριση των οικονομικών της σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την χώρα μας.

Επιπλέον, παραβρέθηκαν οι Βουλευτές του Νομού Αχαΐας κος Τριανταφυλλόπουλος Ανδρέας και Καραθανασόπουλος Νικόλαος οι οποίοι αφού ευχήθηκαν για τα νέα γραφεία της Ομοσπονδίας έκαναν ιδιαίτερη μνεία στο κοινωνικό της έργο και την προσφορά της στον συνάνθρωπο όπως σε περιπτώσεις θεομηνιών, σεισμών, κ.λπ. Επίσης, αναφέρθηκαν στο τεράστιο και πολύπλευρο έργο που η Ομοσπονδία και οι κυνηγοί επιτέλεσαν στις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007, ενώ δήλωσαν ότι θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό της Ομοσπονδίας αρωγοί και υπέρμαχοι των προσπαθειών της που συνάδουν με την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και την στήριξη της κοινωνίας γενικότερα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος με την ευκαιρία των εγκαινίων ενημέρωσε για την πρόσφατη συνεργασία των κυνηγετικών οργανώσεων με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών με στόχο να στηθεί ένα «δίχτυ ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη», ζητώντας από όλους τους Κυνηγετικούς Συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας να συνδράμουν την προσπάθεια δραστηριοποιώντας τους κυνηγούς μέλη τους έτσι ώστε να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα τρόφιμα και ρούχα από το υστέρημα του κάθε ενός από εμάς για να μεταφερθούν και να διανεμηθούν από τις κατά τόπους Μητροπόλεις.

Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους για τις θερμές ευχές τους αλλά και όλους όσους θα ήθελαν να βρίσκονται κοντά μας και σας περιμένουμε όλους να συνεργαστούμε με μεγαλύτερη όρεξη και μεράκι για να θέσουμε ακόμα μεγαλύτερους στόχους και να υλοποιήσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα.


Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος Πλούμπης Ανδρέας

_________________
Είμαι κυνηγός όπως ο πατέρας μου όπως ο παππούς μου !


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κ ΟΜ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 04, 2012 8:28 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 07, 2009 9:36 pm
Δημοσιεύσεις: 423
Τοποθεσία: Μεσσηνία
Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27-5-2012 στον Πολυχώρο «Πολιτεία» στην Πάτρα η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Κυνηγετικών Συλλόγων όλης της Πελοποννήσου και των νήσων Κεφαλληνίας, Ζακύνθου και Ιθάκης.
Κατά τη διάρκεια αυτής και μέσα σε παραγωγικό κλίμα εγκρίθηκαν ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός έτους 2011 και ο προϋπολογισμού έτους 2012, καθώς επίσης συζητήθηκαν βασικά θέματα φιλοθηραματικής πολιτικής ενόψει της νέας κυνηγετικής περιόδου αλλά και διάφορα θέματα των μελών.
Από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχόλησε την Γενική Συνέλευση ήταν η ανάγκη επανεξέτασης της ύπαρξης και της λειτουργίας των καταφυγίων άγριας ζωής και ο επανακαθορισμός τους με βάση τις πραγματικές ανάγκες. Επίσης, λόγος έγινε για την απαράδεκτη απαγόρευση του κυνηγίου της ορεινής πέρδικας στην Ζώνη Ειδικής Προστασίας (ΖΕΠ) στην περιοχή Ζήριας Κορινθίας από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, η οποία επήλθε βασιζόμενη σε αυθαίρετες εκτιμήσεις του πληθυσμού της.
Η Γενική Συνέλευση συμφώνησε ότι πράγματι υπάρχει ανάγκη καταγραφής του πληθυσμού της ορεινής πέρδικας στην Πελοπόννησο και αποφάσισε ομόφωνα την εκπόνηση σχετικής μελέτης έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα λήψης των κατάλληλων και επιστημονικά τεκμηριωμένων διαχειριστικών μέτρων προστασίας, διατήρησης και ανάπτυξης του πληθυσμού της. Επίσης, αποφάσισε την εκπόνηση μελέτης εισαγωγής της πεδινής πέρδικας σε κατάλληλους βιοτόπους της Πελοποννήσου καθώς οι υφιστάμενες συνθήκες ενδείκνυνται για μια τέτοια προσπάθεια. Όσον αφορά τον αγριόχοιρο η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα η λήξη της θήρας του στην Πελοπόννησο να συμπίπτει με την λήξη της θήρας του λαγού, δηλαδή την 10 Γενάρη από 31 Δεκεμβρίου που ήταν.

Αναλύθηκαν επίσης θέματα που αφορούν το πρόγραμμα της βελτίωσης των βιοτόπων των θηραματικών ειδών καθώς και η αναγκαιότητα της οργανωμένης απελευθέρωσης των φασιανών σε 2 – 3 κατάλληλους για το είδος βιοτόπους της Πελοποννήσου όπου έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προσαρμογή και την εγκατάσταση των απελευθερωμένων θηραμάτων. Επίσης, στη Γενική Συνέλευση αναφέρθηκε το κρίσιμο θέμα της ρύθμισης του πληθυσμού των αρπάγων για το οποίο η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου έχει εκπονήσει σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης σχετική μελέτη που τεκμηριώνει την διαχειριστική ανάγκη ρύθμισης του πληθυσμού τους. Μια μελέτη για την οποία πήρε τα εύσχημα από τον Ειδικό Γραματέα του Υπουργείου περιβάλλοντος πλην όμως κανένα μέτρο δεν έχει ληφθεί μέχρι σήμερα από την πολιτεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης παρίστατο ο εκπρόσωπος της Δ/νσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, υπεύθυνος για θέματα θήρας, Δασολόγος κος Τοκατλίδης Αλέξανδρος, ο οποίος συμφώνησε με το πολύπλευρο έργο της Ομοσπονδίας, τις δράσεις και τους στόχους της και ανέδειξε την ανάγκη συνεργασίας.
Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης παρουσιάστηκε η κατανομή των κυνηγετικών αδειών της τελευταίας πενταετίας όπου είναι σαφές ότι η οικονομική κρίση της χώρας μας δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστους τους κυνηγούς. Επίσης, παρουσιάστηκε το έργο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής την τελευταία πενταετία όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι αυξήθηκε σημαντικά η παράβαση της άσκησης της θήρας άνευ κυνηγετικής άδειας, γεγονός που οδήγησε την Γενική Συνέλευση να αποφασίσει ότι την νέα κυνηγετική περίοδο οι σχετικοί έλεγχοι θα είναι πιο έντονοι και συνεχείς. Επιπλέον, αποφασίστηκε η αγορά συμβατικών αυτοκινήτων για την αποτελεσματικότερη δράση και λειτουργία της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής.
Τέλος πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας καθώς και της νέας ελεγκτικής επιτροπής. Το νέο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε κατά σειρά εκλογής αποτελείται από τους: Μαρκόπουλο Κωνσταντίνο, Ρουμελιώτη Γεώργιο, Χριστοφόρου Ευάγγελο, Κατσίκα Γεώργιο, Αποστολίδη Γεώργιο, Πλούμπη Ανδρέα και Κάτρη Ευστάθιο.
Ο πρόεδρος κος Μαρκόπουλος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Κυνηγετικών Συλλόγων για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν τόσο στο πρόσωπό του όσο και στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο με την καθολική αποδοχή του έργου του, τονίζοντας ότι «το κυνήγι όπως και πολλά άλλα πράγματα στην χώρα μας μπαίνει σε μια νέα εποχή. Οι κυνηγοί πρέπει να σταθούν δίπλα στις κυνηγετικές τους οργανώσεις καθώς ζούμε σε ένα ιδιαίτερα ευμετάβλητο ακυβέρνητο περιβάλλον που χρησιμοποιείται κατά το δοκούν από όσους μπορούν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις που τους ευνοούν και θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας».

Για την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου
Το Γραφείο Τύπου

Φωτογραφίες: Κυνηγετικός Σύλλογος Κυπαρισσίας

Εικόνα

Εικόνα

ΕικόναΕικόνα

_________________
ΕικόναΕικόναTσάφος Δημήτρης


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κ ΟΜ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 12, 2012 7:04 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 07, 2009 9:36 pm
Δημοσιεύσεις: 423
Τοποθεσία: Μεσσηνία
ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΗΣ Γ'ΚΟΠ.
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

_________________
ΕικόναΕικόναTσάφος Δημήτρης


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κ ΟΜ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 12, 2012 9:39 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Αύγ 24, 2007 12:53 pm
Δημοσιεύσεις: 872
Τοποθεσία: ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ...
ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ...

_________________
ΕικόναΕικόναΕικόνα

''ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΙΕΣ ΤΙΣ ΜΥΤΕΣ,ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΚΙΕΣ ΔΙΑΒΟΛΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΜΟΥΡΤΣΙ, ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ...''
ΑΡΙΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κ ΟΜ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 11, 2012 9:24 am 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 5538
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Εικόνα


Γ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ-ΓΟΥΝΑΡΗ 9-11, Τ.Θ. 3009 Τ.Κ. 26005
ΤΗΛ: 2610 361671-72 FAX: 2610 346614
E-mail: kynomp@otenet.gr, info@gkop.gr


ΠΑΤΡΑ 10 - 8 - 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυστυχώς κάποιοι τυφεκιοφόροι οι οποίοι θέλουν να παρουσιάζονται ως κυνηγοί, δεν διστάζουν να φωτογραφίζονται και να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους παράνομης δραστηριότητας, όπως σύλληψη και θανάτωση απαγορευμένων πτηνών, και μάλιστα με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο, στις σελίδες κυνηγετικής δικτύωσης, καμαρώνοντας για το κατόρθωμά τους, εκθέτοντας και αμαυρώνοντας την εικόνα των χιλιάδων κυνηγών.
Άμεση ήταν η αντίδραση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου όπου σε αντίστοιχη περίπτωση ζήτησε την παρέμβαση του Εισαγγελέα, του Υπουργού, αλλά και του Αρχηγού του Σώματος Ασφαλείας στο οποίο φαίνεται να εργάζεται ο εν λόγω «επιδειξίας».


- Ο Πρόεδρος –


- Ο Γ. Γραμματέας –
Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος
Πλούμπης Ανδρέας


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κ ΟΜ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 11, 2012 12:48 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Ιούλ 08, 2012 10:04 pm
Δημοσιεύσεις: 32
Ωραία η Ομοσπονδία Πελοποννήσου για να δούμε θα προχωρήσει τα δέοντα για αυτούς με φωτογραφίες στα σοσιαλμιντιια με υπερβολικά θηράματα :mrgreen:


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 1 από 1   [ 10 Δημοσιεύσεις ]


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Terms of Service | Privacy Policy | Cookie Settings | Report the forum