Αλλαγή γραμματοσειράς

www.gpeppas.gr

Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 1 από 8   [ 107 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Το Κούρτσχααρ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Απρ 08, 2007 10:10 am 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 5517
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Τα γερμανικά μπράκ είναι τα πιο διαδεδομένα σκυλιά φέρμας σε όλο τον κόσμο. Στη Γαλλία έχουν καλή θέση στην καρδιά των κυνηγών αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Στους αγώνες εργασίες είναι οι μοναδικοί αντίπαλοι των Επανιέλ Μπρετόν. Σχετικά καινούργια ράτσα , τα Γερμανικά Μπράκ , των οποίων η προέλευση ανάγεται στα μέσα του περασμένου αιώνα κατάφεραν , όπως και τα Επανιέλ Μπρετόν , να προσαρμοστούν στις σύγχρονες κυνηγετικές συνθήκες. Μολονότι στη Γερμανία διατήρησαν την ικανότητα να κάνουν πολλά πράγματα, σε όλα τα άλλα μέρη θεωρούνται σκυλιά φέρμας. Τα Γερμανικά πόιντερ , είναι γρήγορα σκυλιά , που κυνηγούν σε μεγάλες αποστάσεις τα δύσκολα θηράματα. Η δυνατή τους όσφρηση δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τις Βρετανικές φυλές. Πολύ έξυπνα σκυλιά , μπορούν να προσαρμοστούν σε όλες τις συνθήκες και μαθαίνουν εύκολα , αλλά ορισμένοι κυνηγοί τα θεωρούν κάπως δύσκολα. Βέβαια , η εκπαίδευση απαιτεί μεγάλη σταθερότητα γιατί έχουν κάποια μία εξοργιστική συνήθεια , προσπαθούν να επιβληθούν στο αφεντικό τους. Αλλά όταν λέμε σταθερότητα δεν εννοούμε βία .Παράθεση:
ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ

Σύμφωνα με το βιβλίο «Grand Larousse Encyclopedique», το στυλ είναι ο χαρακτήρας που αποδίδεται στα όντα σύμφωνα με τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται και ο οποίος τα καθιστά πρότυπα – μοναδικά. Είναι επίσης ο τρόπος εκτέλεσης μιας κίνησης η οποία πλησιάζει όσο το δυνατό περισσότερο σε μια ιδανική τεχνική.
Στην ανίχνευσή του, στο κράτημα της κεφαλής, στη φέρμα και στο κουλέ (coule = ποντάρισμα), το Γερμανικό Μπρακ κατέχει ένα στυλ μοναδικό το οποίο το διαχωρίζει από άλλες ράτσες σκύλων φέρμας. Από το αρχικό στυλ οφείλουμε να διατηρήσουμε και να καλλιεργήσουμε.
Ο Colombo υποστηρίζει ότι το στυλ είναι το τείχος το οποίο προστατεύει και διασφαλίζει την ύπαρξη των διαφόρων ρατσών, ότι δεν αξίζει τον κόπο να γίνεται διαλογή και κατόπιν να ακολουθεί ξανά ανάμειξη, αλλά προσθέτει ότι εν ονόματι του στυλ πολλά εγκλήματα διεπράχθησαν. Οφείλουμε να δώσουμε πολύ μεγάλη σπουδαιότητα στο στυλ κατά τη διαλογή, διότι ορισμένες οικογένειες χωρίς να απομακρυνθούν από το αρχικό στυλ κατέχουν μια ιδιαίτερη κομψότητα η οποία τις ξεχωρίζει από άλλες.
Στην αρχή του αιώνα η κανονική κίνηση του ηπειρωτικού ήταν ο καλπασμός και η τυπική κίνηση του Μπρακ ήταν ο μεγάλος και γρήγορος καλπασμός. Αυτή η κίνηση είναι αποτέλεσμα της διάπλασης του σκελετού του Μπρακ. Στον αρχαίο Μπρακ, στο κεφάλι η μύτη έχει ελαφριά κάμψη προς τα κάτω σύμφωνα με τη γωνία του κρανίου του προσώπου ούτως ώστε να συλλαμβάνει κατ’ ευθείαν αναθυμιάσεις από μεγάλες αποστάσεις, αποφεύγοντας να πέφτει πάνω στο θήραμα, ανασηκώνοντας το λαιμό και στήνοντας ψηλά το κεφάλι.
Το Γερμανικό Μπρακ είναι φτιαγμένο για να καλπάζει. Έπειτα οι εκτροφείς θέλησαν ένα σκύλο πιο γρήγορο με διορατικότητα στην ανίχνευση, ένα σκύλο λιγότερο ογκώδη του οποίου η κατασκευή να επιτρέπει τον καλπασμό.

ΚΑΛΠΑΣΜΟΣ: Το μοντέρνο Γερμανικό Μπρακ γεννήθηκε πριν πενήντα περίπου χρόνια. Είναι τώρα ένας σκύλος με μέτριο καλπασμό στον οποίο η ταχύτητα δεν πρέπει να επιδιώκεται απαραίτητα, αλλά ο σκύλος αυτός πρέπει να είναι ικανός να καλπάζει για πολλή ώρα με τον ίδιο ρυθμό, η ανίχνευση είναι πλατιά και καλύπτει πολύ έδαφος. Το ψηλό, ευκίνητο κεφάλι και ο πολύ απελευθερωμένος λαιμός δίνουν την εντύπωση ότι προεξέχουν των ώμων. Τα πισινά είναι απλωμένα μακριά προς τα πίσω σε μια αρμονική και συνεχόμενη κίνηση, ένας καλοκαμωμένος σκύλος καλπάζει εύκολα.
Ο ακανόνιστος καλπασμός ή ο σκύλος ο οποίος μετακινείται με μια κίνηση εκκρεμές, αποτελούν συχνά ένα ελάττωμα της κατασκευής των μελών σημαίνει κακές γενικεύσεις ή ακόμη ένα λαιμό πάρα πολύ κοντό ο οποίος τον αναγκάζει να κουνά πάνω κάτω το κεφάλι για να κρατήσει την ισορροπία του. Τέλος καθετί στην κίνηση πρέπει να είναι ισορροπημένο, ευχάριστο και φυσικό.
Από την πλευρά του ο Alberto Chelini, διευκρινίζει ότι ένα Μπρακ πρέπει να δίνει την εντύπωση ότι έχει πάντα διαθέσιμη μια επιπλέον ταχύτητα την οποία δεν χρησιμοποιά διότι αυτό δεν θα του επέτρεπε να ολοκληρώσει την εργασία την οποία του ζητείται. Συμπεραίνει λοιπόν «Ας αποφύγουμε τους αχαλίνωτους (υπερβολικούς) καλπασμούς».

ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ: Η οριζόντια στάση δεν είναι η τυπική στάση του Γερμανικού Μπρακ εν δράση. Αντίθετα ένα Μπρακ με στυλ έχει το λαιμό που πάνω από το οριζόντιο επίπεδο, με το κεφάλι ψηλά. Απ’ αυτή τη θέση εντοπίζει το θήραμα σε μεγάλη απόσταση και δεν μπορεί να καλπάζει υπερβολικά. Με τη κίνηση αυτή, δίνει την εντύπωση ενός σκύλου, ο οποίος κυριαρχεί τέλεια της καταστάσεως, είναι προσεκτικός, το κεφάλι του είναι ευκίνητο και τίποτε δεν μπορεί να του ξεφύγει.

ΦΕΡΜΑ: Όταν ο σκύλος τεντώνει το λαιμό, χαμηλώνει το κεφάλι για να το φέρει οριζόντια, το κεφάλι, ο λαιμός και το σώμα φαίνονται να σχηματίζουν μια μόνο γραμμή, αυτή η κίνηση αγγέλλει πολύ συχνά μια επικείμενη φέρμα. Η ιδανική θέση ενός Γερμανικού Μπρακ στη φέρμα είναι η όρθια θέση, με το κεφάλι ψηλά, τ’ αυτιά τεντωμένα, το μάτι και τη κόρη του ματιού διασταλμένη. Συχνά ένα ελαφρύ τρεμούλιασμα κινεί όλο το σώμα, η ουρά ανασηκώνεται ελαφρά και αναπνέει αργά. Εάν ο χειριστής είναι πίσω μακριά, ο σκύλος μπορεί να γυρίσει το κεφάλι προς αυτόν και έπειτα να το γυρίσει προς το θήραμα σαν για να του υποδείξει την ακριβή θέση αυτού. Αυτή τη στιγμή ο σκύλος πρέπει να είναι ακίνητος και να μην προχωρεί προς το θήραμα παρά μόνον με τη διαταγή του χειριστή του.
Ο Dominique Colovo περιγράφει έτσι τον εντοπισμό αναθυμίασης και τη φέρμα: «Εάν ο σκύλος εντοπίσει το θήραμα σε μεγάλη απόσταση, ελαττώνει την κίνησή του καλπάζοντας με τ’ αυτιά ανασηκωμένα, το λαιμό τεντωμένο και με μια ελαφρή κάμψη των μελών. Όταν ξαφνιάζεται από την παρουσία του θηράματος, παραλύει χαμηλώνοντας τελείως το σώμα πάνω στα λυγισμένα του μέλη. Μπορεί να του συμβεί να φερμάρει απότομα επί τόπου σαν ένα ελατήριο. Υπάρχει μια μεγάλη ομορφιά στις φέρμες του ακόμα και στις πόζες τις πιο απελπισμένες. Εννοείται ότι στην πρακτική πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι συχνά η βλάστηση, τα διάφορα θηράματα και η συμπεριφορά τους, προκαλούν αντιδράσεις του σκύλου πολύ μακρινές του ιδανικού. Τέλος συμβαίνει, σκύλοι να κοιμούνται στη φέρμα. Η Γερμανία, η οποία πατρονάρει τη τύχη της ράτσας, αποδέχεται και τις δύο φέρμες, την όρθια και την ξαπλωμένη.

ΚΟΥΛΕ*: Διαφέρει από σκύλο σε σκύλο. Ορισμένοι σκύλοι προχωρούν αργά, άλλοι δυναμικά. Σ’ όλες τις περιπτώσεις το Γερμανικό Μπρακ πρέπει να μείνει τεντωμένο. Εν τούτοις αν το θήραμα κερδίζει πάρα πολλή απόσταση, ο σκύλος μπορεί να ανιχνεύει μερικά μέτρα και μετά να συνεχίσει απ’ ευθείας στο θήραμα. Όταν φεύγει το θήραμα ο σκύλος πρέπει να μένει ήσυχος. Κάποτε ο σκύλος κοιμάται στο πέταγμα.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 23, 2007 11:39 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Απρ 18, 2007 1:55 pm
Δημοσιεύσεις: 664
Τοποθεσία: Αθήνα
Γεια σας .
Όπως προείπα στην θεματολογία για τις πέρδικες η αγαπημένη μου φυλή είναι τα Γερμανικά μπράκ τα Kurzhaar .
Μία φυλή με την οποία κυνηγώ σχεδόν τα πάντα .
Ξεκινώ με το ορτύκι στην έναρξη (το μεσημεράκι την ώρα της ανάπαυσης για τα σκυλιά τριγονάκι αν είναι δυνατόν) και το απόγευμα πάλι ορτύκι .
Κατόπιν ξεκινώ με την πέρδικα που την κυνηγώ συνέχεια .
Κατά τον Οκτώβριο ξεκινώ και την μπεκάτσα και τέλος κυνηγώ και λίγο βάλτο τώρα πια αναλόγως καιρού όμως .
Τα Kurzhaar λοιπόν σε όλα αυτά τα κυνήγια δεν έχουν καμία ένδειξη προσαρμογής η τυχόν προβλήματος .
Ιδιαίτερα αγαπούν δε την πέρδικα ίσως γιατί εκεί ξεκινούν και μαζί με αυτή μου δίνουν και κάποιους λαγούς κάθε χρονιά .
Με τον Γιώργο στο Βορρά μου έδωσαν και μία άλλη συμπεριφορά που δεν είχα αντιληφτεί στα κυνήγια στην Ελλάδα , την ένδειξη για θήραμα τριχωτό , ακολουθώντας μυρουδιές και φερμάροντας οπτικά σε μία τελείως διαφορετική στάση , κάτι σαν του λύκου με το τρίχωμα γύρω από το σβέρκο κατά κάποιο τρόπο αγριεμένο και τρέμοντας !
Κυνηγούν στις Ελληνικές συνθήκες πάρα πολύ καλά ακόμη και στην πέρδικα τσούκαρ που αγαπώ να κυνηγώ στα νησιά , απλά θέλουν το νερό τους οπωσδήποτε !


Εικόνα


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 10, 2007 11:38 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Απρ 18, 2007 1:55 pm
Δημοσιεύσεις: 664
Τοποθεσία: Αθήνα
Μία φυλή με μεγάλη ικανότητα προσαρμογής σε οποιοδήποτε περιβάλλον και σε οποιαδήποτε χώρα βρίσκεται αυτό !
Κυνηγούν καλπάζοντας με ένα ρυθμό που αντιστοιχεί στον σωματότυπο τους , ούτε πολύ αργός ούτε γρήγορος κάτι το ενδιάμεσο .
Είναι μία φυλή σχετικά νέα προέρχεται από τα μέσα του περασμένου αιώνα περίπου .
Μιας και προέρχονται από τη Γερμανία έχουν πάρει και τα εκεί χούγια δηλαδή των Γερμανών κυνηγών.
Οι Γερμανοί κυνηγοί είναι μοναχικοί κυνηγοί επί το πλείστον ειδικά όταν κυνηγούν με δείκτες και μεγάλα τριχωτά εκτός παγάνας .
Έτσι έφτιαξαν ένα σκύλο που να τους αντιπροσωπεύει σ' αυτά τα κυνήγια τους !
Να φερμάρει , να επαναφέρει , να κυνηγά και να ιχνηλατεί και όταν βρει το θήραμα αν μπορεί να το σκοτώνει και κατόπιν να ειδοποιεί τον κυνηγό !
Για όλα αυτά τα Γερμανικά σκυλιά περνούν από διάφορες διαδικασίες και τεστ !
Βέβαια στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες τα τεστ αυτά δεν βρίσκουν ανταπόκριση και τα Kurzhaar κυνηγάνε όπως όλα τα άλλα σκυλιά φέρμας .


Τελευταία επεξεργασία από dpapakostantinu και Τετ Ιαν 23, 2008 6:39 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 07, 2007 8:29 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Απρ 18, 2007 1:55 pm
Δημοσιεύσεις: 664
Τοποθεσία: Αθήνα
http://www.kurzhaar.gr/Intro.asp

O όμιλος και η σελίδα του !


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 24, 2007 11:03 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 5517
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Δυο καλά δείγματα της φυλής σε φασιανό !
Ενα πολύ καλά εκπαιδευμένο σκυλί επίσης !Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 01, 2008 12:44 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Απρ 18, 2007 1:55 pm
Δημοσιεύσεις: 664
Τοποθεσία: Αθήνα
KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ :lol:

Κυνήγι άγριου φασιναού με Κουρτσχααρ
:lol:
Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 23, 2008 1:24 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Ιαν 23, 2008 12:56 pm
Δημοσιεύσεις: 15
Τοποθεσία: ΧΙΟΣ
ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ 8 ΜΗΝΩΝ ΘΥΛΗΚΟ.ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΦΟΒΑΤΑΙ.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΛΙΓΟ.ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΡΟΜΑΞΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΛΑΓΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ 4 ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ?
Α ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 2-3 ΜΗΝΩΝ ΔΕΝ ΦΟΒΟΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΩΝ.ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΣΚΑΓΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ)


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 23, 2008 1:33 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Ιαν 05, 2008 1:11 pm
Δημοσιεύσεις: 688
Τοποθεσία: ΘΑΣΟΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ
Φιλε δεν ξερειs οτι οι καραμπινεs πρεπει να ειναι 3σφαιρεs?Εαν του εριχνεs τρειs δεν θα τρομαζε η τεταρτη τουφεκια τον πειραξε. :D


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 23, 2008 1:42 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Αύγ 22, 2007 11:43 am
Δημοσιεύσεις: 317
Τοποθεσία: ΧΙΟΣ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΕΧΕΙ Σ-ΠΟΖΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ,ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ 4 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ,ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 23, 2008 1:50 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Ιαν 05, 2008 1:11 pm
Δημοσιεύσεις: 688
Τοποθεσία: ΘΑΣΟΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ
Δεν καταλαβα το μαζεμενεs 4.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 23, 2008 2:04 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Αύγ 22, 2007 11:43 am
Δημοσιεύσεις: 317
Τοποθεσία: ΧΙΟΣ
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΤΑ ΜΝΜΤΑ.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 23, 2008 2:56 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Δεκ 21, 2007 1:59 am
Δημοσιεύσεις: 14
φιλε browning to σκυλακι δεν εχει κροτοφοβια απλα ειναι λιγο φοβισμενο γιατι δεν ξερει που σχετιζεται το μπαμ οταν θα βγαλει το παθος του και αρχισει και φερμαρει αγρια πουλια και τα τουφεκας μετα και τα πιανει στο στομα να εισαι σιγουρος οτι δεν θα δινει ενδιαφερον για το μπαμ.εχω περασει πολλα τετοια σκυλια και ουτε καν καθομαι να τους κανω τεστ κροτοφοβιας.καταλαβες οταν τρωει να τουφεκαω η στο παιχνιδι και τετοια.πρεπει να δωσεις να καταλαβει στο σκυλακι οτι μετα το μπαμ θα πιασει το θηραμα στο στομα και αυτο ειναι καλο να γινεται στα ορτυκια μετα απο εκπαιδευτικα γιατι μπορει να γινει καμια ζημια τωρα που φοβαται.δηλαδη το καλοκαιρι που θα φερμαρει ορτυκια και δεν θα μπορει να τα πιασει η μανια θα ειναι μεγαλυτερη.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 23, 2008 3:28 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Δεκ 21, 2007 1:59 am
Δημοσιεύσεις: 14
ΦΙΛΕ BROWNING ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΟΤΟΦΟΒΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΣΧΕΤΙΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΜΑΡΕΙ ΑΓΡΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΙΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΦΕΚΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ 5 6 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕΙ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΤΕΣΤ ΚΡΟΤΟΦΟΒΙΑΣ.ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΕ ΚΡΟΤΟΦΟΒΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 23, 2008 3:43 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Ιαν 23, 2008 12:56 pm
Δημοσιεύσεις: 15
Τοποθεσία: ΧΙΟΣ
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ?ΣΤΕΝΩ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΒΛΕΠΩ!ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ Ε?
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΡΙΞΑ 2 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΓΕΜΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΕ Η ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑ ΑΛΛΕΣ 2.ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. :)

ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΠΟΥΛΙ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΑΓΚΩΣΕΙ Η ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ.ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΛΑΓΟ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΤΙΠΟΤΑ?ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΞΕΦΟΒΗΘΕΙ?
ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΖΙ Η ΟΧΙ?


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 23, 2008 4:17 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Δεκ 21, 2007 1:59 am
Δημοσιεύσεις: 14
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΣΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΗΣ.ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΥΛΑ ΠΕΡΥΣΙ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ 5 ΜΗΝΩΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΟΡΤΥΚΙΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΣΚΥΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΤΡΟΜΑΖΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 7 ΜΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΦΕΡΜΑΡΙΖΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ.ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΙ ΖΗΤΑΓΕ.ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΟΤΑΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 1 από 8   [ 107 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Επόμενο


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum