Αλλαγή γραμματοσειράς

www.gpeppas.gr

Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 2 από 2   [ 23 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Αγώνας Πρακτικού κυνηγιού Α.Κ.Ι., C.A.C.T. θήραμα μπεκάτσα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 22, 2008 11:09 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Απρ 18, 2007 1:55 pm
Δημοσιεύσεις: 664
Τοποθεσία: Αθήνα
Αγώνας Πρακτικού κυνηγιού Α.Κ.Ι., C.A.C.T. στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2008 στο Χολομώντα Χαλκιδικής με θήραμα μπεκάτσα. Ο παραπάνω αγώνας συμπεριλαμβάνεται στο κύπελλο Ελλάδος 2008-2009 του ΚΟΕ.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 24, 2008 1:09 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Ιούλ 22, 2007 2:04 am
Δημοσιεύσεις: 79
dpapakostantinu έγραψε:
Ο Όμιλος Κούρτσχααρ Ελλάδος καλεί όλα τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στην οδό Αμύντα 7. Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία, η συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 02 Νοεμβρίου 2008 στον ίδιο τόπο και χρόνο και με τα ίδια όπως αναφέρονται παρακάτω θέματα:

# Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2008 (από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση στις 24/05/08 έως την ημέρα των αρχαιρεσιών) μετά από έκθεση ελέγχου της Εξελεγκτικής επιτροπής του Ομίλου.
# Διεξαγωγή Αρχαιρεσιών για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίού, Πειθαρχικής και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Κάθε μέλος που είναι ενεργό, ταμειακώς τακτοποιημένο και εγγεγραμμένο τουλάχιστον δυο χρόνια έχει δικαίωμα να δηλώσει υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Πειθαρχική και την Εξελεγκτική Επιτροπή και θα πρέπει να υποβάλλει την αίτηση 10 ημέρες πριν από την πρώτη ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών. Οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές ταχυδρομικώς, μέσω fax στο 2310-773430 και μέσω e-mail στο kurzhaar@otenet.gr Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη (ενεργά-υποστηρικτικά) που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα και εγγεγραμμένα τουλάχιστον δυο χρόνια καθώς επίσης και όσα μέλη έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2008.

Μέλη απόντα ή κωλυόμενα για οποιοδήποτε λόγο να λάβουν μέρος στην Γενική Συνέλευση και στις εκλογές μπορούν να αντιπροσωπευθούν από άλλο τακτικό μέλος με εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομικό τμήμα. Κάθε τακτικό μέλος όμως μπορεί να αντιπροσωπεύσει μόνο ένα άλλο τακτικό μέλος.

Επειδή η συμμετοχή σας τόσο στις εκλογές όσο και στην υποψηφιότητα για το Δ.Σ είναι σημαντικότατο γεγονός πρέπει να δείξετε το ενδιαφέρον για να υπάρξει συνέχεια στο έργο του Ο.Κ.Ε. Σας καλούμε λοιπόν θερμά να προσέλθετε για τις εκλογές και να θέσετε υποψηφιότητες.

http://www.kurzhaar.gr/Nea.aspγια να δούμε θα αλλάξει τίποτε η μία από τα ίδια θα έχουμε :!:


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 26, 2008 12:34 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Οκτ 03, 2007 10:25 pm
Δημοσιεύσεις: 68
Τοποθεσία: ΚΥΚΛΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2008 Κούρτσχααρ

http://www.kurzhaar.gr/Aki2008.asp


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Κούρτσχααρ, Μορφολογία - Πρότυπο
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 26, 2008 12:36 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Οκτ 03, 2007 10:25 pm
Δημοσιεύσεις: 68
Τοποθεσία: ΚΥΚΛΑΔΕΣ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Kurzhaar
DEUTSCHER KURZHAARIGER VORSTEHHUND
FCI Πρότυπο #119/D
Χώρα Προέλευσης Γερμανία
Ημερομηνία Έκδοσης Προτύπου 07-09-1994
Χρησιμότητα Κυνηγετικός σκύλος πολλαπλών καθηκόντων
Κατάταξη FCI Ομάδα 7 Σκύλοι Δείκτες
Υποομάδα 1 Ηπειρωτικοί Σκύλοι Δείκτες, με δοκιμασίες εργασίας


Γενική Εμφάνιση. (FCI)
Ένας σκύλος ευγενής και αρμονικός, η μορφολογία του οποίου εγγυάται δύναμη, αντοχή και ταχύτητα. Χαρακτηριστικά του είναι η υπερήφανη παρουσία, το αρμονικό περίγραμμα, οι σαφείς κεφαλοπροσωπικές γραμμές, το καλό κράτημα ουράς, το σφικτό στιλπνό τρίχωμα και η άνετη, αρμονική του κίνηση που δίνει έμφαση στην ευγενή καταγωγή του. Βλέπε φώτο!!!

ΚΕΦΑΛΙ
Γραμμές καθαρές, εμφανώς τονισμένες, ούτε ελαφρύ ούτε βαρύ, με μέγεθος και μήκος σε αναλογία με το σώμα και το φύλο.

ΚΡΑΝΙΟ
Η κορυφή του κρανίου επαρκώς πλατιά, ελαφρώς στρογγυλεμένη με την κεντρική αύλακα όχι πολύ βαθιά. Βρεγματικό οστό ελαφρώς προεξέχον. Μετωπορινική γωνία αμβλεία, μετρίως τονισμένη. Βλέπε φώτο!!!

ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Μύτη
Ελαφρώς προεξέχουσα. Ρουθούνια επαρκώς ανεπτυγμένα, πλατιά και ευκίνητα. Προτιμητέο χρώμα το καφέ. Μύτη σε χρώμα του δέρματος, οι κηλίδες ανοικτού χρώματος είναι αποδεκτές μόνο σε σκυλιά με κυρίαρχο χρώμα το λευκό.

Ρύγχος
Μακρύ, φαρδύ και ισχυρό ώστε να επιτρέπει τη σωστή μεταφορά του θηράματος. Από θέση προφίλ η άνω γραμμή του ρύγχους είναι κυρτή και καμπυλωτή προς όλες τις διευθύνσεις. Η εντελώς ευθεία άνω γραμμή δεν είναι η επιθυμητή αν και θεωρείται αποδεκτή ενώ αν είναι κοίλη αποτελεί σοβαρό μορφολογικό ελάττωμα.

Χείλη
Σφικτά. Η ρινοχειλική γραμμή ξεκινάει σχεδόν κάθετα από την προεξέχουσα μύτη και συνεχίζει με μια αποστρογγυλεμένη καμπύλη και καταλήγει στη γωνία του στόματος.

Στόμα - Δόντια
Δυνατές γνάθοι. 42 δόντια φυσιολογικά σε σχήμα και θέση . Οι πάνω τομείς πρέπει να υπερκαλύπτουν τους κάτω τομείς χωρίς να αφήνουν κενό και να είναι τοποθετημένα κάθετα στο φατνιακό οστό.

Μάτια
Μεσαίου μεγέθους, χωρίς να προεξέχουν ούτε να είναι βαθιά τοποθετημένα. Το ιδανικό χρώμα είναι σκούρο καφέ. Τα βλέφαρα πρέπει να κλείνουν σφικτά.

Αυτιά
Σχετικά μακριά, τοποθετημένα ψηλά και αραιά, επίπεδα, να κρέμονται κοντά στο κεφάλι χωρίς να στρίβουν με στρογγυλεμένες άκρες. Όταν τραβηχτούν μπροστά πρέπει να φτάνουν περίπου στη γωνία των χειλιών.

ΛΑΙΜΟΣ Ικανό μήκος σε αρμονία με τη γενική σωματική διάπλαση του σκύλου, προοδευτικά αυξανόμενος σε εύρος όσο πλησιάζει προς το σώμα. Πολύ μυώδης και με σφικτό δέρμα.

ΚΟΡΜΟΣ
Ράχη
Ισχυρή και μυώδης. Οι ακανθώδεις προεξοχές της σπονδυλικής στήλης πρέπει να είναι σκεπασμένες με μύες.

Μέση
Κοντή, φαρδιά, μυώδης, ίσια ή ελαφρώς καμπυλωτή. Η μυώδης σύνδεση μεταξύ ράχης και μέσης πρέπει να είναι σφικτή και άκαμπτη.

Καπούλια.
Φαρδιά, ικανού μήκους και μυώδη με ελαφριά κλίση προς την ουρά

Στήθος.
Η διάσταση του ύψους (βάθους) μεγαλύτερη από εκείνη του ύψους, με το στέρνο να φθάνει προς τα πίσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Η κάτω πλευρά του πρέπει να φθάνει στους αγκώνες και οι πλευρές καμπυλωτές, ούτε επίπεδες ούτε σε σχήμα βαρελιού. Το τελευταίο ζεύγος (ψευδείς πλευρές) να εκτείνονται μέχρι χαμηλά.

Κάτω Γραμμή,
Αρμονικά καμπυλωτή, ελαφρά ανασηκωμένη προς τα πίσω και στεγνή.

Ουρά.
Συνδέεται ψηλά, ικανού πάχους στην αρχή, προοδευτικά δε γίνεται κωνική και είναι μετρίου μήκους. Κόβεται, αφήνοντας τα 2/3 για να μην τραυματίζεται κατά το κυνήγι. Στην κίνηση του ζώου στέκεται οριζόντια, όχι πολύ υψηλότερα από το ύψος της ράχης και όχι πολύ κεκαμμένη προς τα πάνω. Σε χώρες που ο ακρωτηριασμός της ουράς απαγορεύεται από το νόμο, μπορεί να παραμείνει ως έχει φθάνοντας μέχρι τους ταρσούς και κρατιέται ευθεία η ελαφρώς κεκαμμένη. Βλέπε φώτο!!!

Άκρα
Mπροστινά σκέλη
Σε πρόσθια όψη σκέλη ίσια και παράλληλα, σε πλάγια όψη τα σκέλη πρέπει να είναι καλά τοποθετημένα κάτω από το κορμό. Ώμοι. Οι ωμοπλάτες γέρνουν προς τα πίσω είναι επίπεδες και είναι ντυμένες με πολύ ισχυρούς μύες Η γωνία της ωμοπλάτης με τον βραχίονα πρέπει να είναι 90 μοίρες.

Βραχίονας.
Όσο το δυνατόν μακρύτερος, με επαρκή μάζα μυών και στεγνός.

Αγκώνες.
Κοντά μα όχι πολύ σφικτά στο κορμό και χωρίς να παρουσιάζουν στροφή έσω ή έξω.

Αντιβραχίονας.
Ίσιος, με επαρκή επένδυση μυϊκής μάζας, και με ισχυρή οστική στήριξη αλλά όχι υπερβολική.

Μετακάρπιο.
Ισχυρό και η άρθρωση με τον αντιβραχίονα γίνεται με ελάχιστη γωνία μα ποτέ ευθεία. Μπροστινά πέλματα.
Το σχήμα τους μπορεί να ποικίλη από οβάλ μέχρι στρογγυλό με δάκτυλα σφικτά και με καμάρες. Ισχυρά νύχια, πέλματα ανθεκτικά και παράλληλα μεταξύ τους αλλά και ως προς τον οβελιαίο άξονα του ζώου τόσο στην κίνηση όσο και σε θέση στάσης.

Πίσω σκέλη
Γενικά. Ίσια και παράλληλα με καλές γωνιώσεις τόσο στους ταρσούς όσο και στην οσφύ.

Γλουτοί.
Μακρείς, φαρδείς και μυώδεις με καλές γωνιώσεις μεταξύ οσφύος και μηριαίου οστού. Η μεγαλύτερη γωνίωση επηρεάζει την κλίση της λεκάνης και την σύνδεση της ουράς με τον κορμό και τελικά μειώνει την αντοχή του ζώου στη στάση.

Κνήμη.
Ισχυρή με επαρκή γωνίωση μεταξύ μηριαίου και κνήμης.

Μετατάρσιο.
Μακρύ, μυώδες με εμφανείς τις τενόντιες συνδέσεις και καλές γωνιώσεις μεταξύ κνήμης και μεταταρσίου.

Ταρσοί.
Ισχυροί και ευθείς. Μπορούν να αποκλίνουν από το ταρσό και κάτω ελαφρώς προς τα έξω κατά την στάση όχι όμως και κατά την κίνηση.

Πέλματα.
Στρόγγυλα ή σχήματος οβάλ με δάκτυλα σφικτά. Ισχυρά νύχια, ανθεκτικά πέλματα. Παράλληλα μεταξύ τους και με τον επιμήκη άξονα του κορμού τόσο στη κίνηση όσο και στη στάση.

ΚΙΝΗΣΗ
Καλή έκταση σκελών, με δυναμική προώθηση από τα πίσω πόδια συνοδευόμενη από αντίστοιχα ικανή έκταση των προσθίων. Τα εμπρός και πίσω σκέλη της αντίστοιχης πλευράς πρέπει να κινούνται ίσια, παράλληλα και στο ίδιο κατακόρυφο επίπεδο. Η όλη κίνηση πρέπει να είναι υπερήφανη, άνετη και συνεχής. Όσο η ταχύτητα αυξάνεται από το βηματισμό, τα σκέλη κάτω από το κορμό του ζώου συμπλησιάζουν καθόσον η ισορροπία γίνεται πιο ευσταθής.

Δέρμα
Συμπαγές, σφικτό και χωρίς πτυχές.

Τρίχωμα
Υφή του τριχώματος. Κοντό και πυκνό, άγριο και σκληρό στην αφή. Κάπως λεπτότερο και κοντότερο στην περιοχή του κεφαλιού και των αυτιών όχι αξιοσημείωτα μακρύτερο στο κάτω μέρος της ουράς. Πρέπει να καλύπτει όλο το σώμα.

Χρώμα.
1. καφέ μονόχρωμο.
2. Καφέ με λευκό ή λευκές κηλίδες στο στήθος και τα πόδια.
3. Σκούρο καφέ "ψαρί", με καφέ κεφάλι, καφέ μπαλώματα ή κηλίδες. To βασικό χρώμα στη περίπτωση αυτή δεν είναι καφέ με άσπρο ούτε άσπρο με καφέ, αλλά το τρίχωμα παρουσιάζει μια τόσο στενή μίξη των δύο χρωμάτων χωρίς σαφή αντίληψη του ενός ή του άλλου χρώματος. Στη περίπτωση αυτή το εσωτερικό μέρος των μηρών και το άκρο της ουράς είναι συνήθως ανοικτότερου χρώματος.
4. Λευκό με καφέ κεφάλι, καφέ μπαλώματα ή κηλίδες ή και μονόχρωμο λευκό. Στην περίπτωση όμως αυτή πρέπει οπωσδήποτε μεγάλο τμήμα του κεφαλιού να είναι καφέ.
5. Το μαύρο χρώμα είναι αποδεκτό σε όλες τις αντίστοιχες ποικιλίες του καφέ, χωρίς να είναι επιτρεπτή η συνύπαρξη και των τριών χρωμάτων. Τα κίτρινα στίγματα είναι επιτρεπτά.


Μέγεθος
Το ύψος στο ακρώμιο είναι.
Αρσενικά από 62 έως 67cm.
Θηλυκά από 58 έως 63cm. Βλέπε φώτο!!!

Όρχεις.
Τα αρσενικά πρέπει να έχουν δύο ξεχωριστούς, καλά σχηματισμένους όρχεις σωστά τοποθετημένους στο όσχεο.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ.
Κάθε απόκλιση από τα ανωτέρω περιγραφέντα σημεία πρέπει να τιμωρείται στον ακριβή βαθμό της απόκλισης.
Ελαττώματα στη συμπεριφορά όταν δεν συμβαδίζει με την περιγραφή.
Ρύγχος πολύ κοντό.
Χείλη πολύ κρεμαστά ή πολύ λεπτά.
Αυτιά πολύ μακριά, πολύ κοντά, πολύ βαριά, με στενή προσκόλληση με το κρανίο ή στριμμένα.
Μάτια υπερβολικά ανοικτόχρωμα
Κίτρινα, μάτια πτηνού πρέπει να αποκλείονται.
Από το σύνολο των τεσσάρων P1 (πρώτων προγομφίων) και των δύο Μ3 (τρίτων γομφίων) μόνο δύο δόντια είναι δυνατό να λείπουν.
Χαλαρά παράνυχα προσθίων ποδιών.
Ελαφρά κυρτή ράχη.
Καπούλια υπερβολικά κοντά.
Ανεπαρκείς γωνιώσεις πίσω σκελών.
Στήθος πολύ βαθύ.
Αγκώνες με περιστροφή προς τα έσω ή προς τα έσω, πολύ στενοί ή πολύ φαρδείς σε στάση, πολύ κοντά ή πολύ μακριά στην κίνηση.
Πίσω αγκώνες ελαφρά ανοικτοί ή κλειστοί.
Ουρά πολύ καμπυλωτή ή πολύ πάνω από την γραμμή της ράχης.

ΣΟΒΑΡΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ
Μη αρμονική, λυμφατική ή πολύ βαριά σε οστική μάζα κατασκευή
Μυτερό ρύγχος, κοίλη πάνω γραμμή ρύγχους
Έντονη μετωπορινική γωνία.
Μύτη πιτσιλωτή ή με στίγματα αποχρωματισμού (εκτός αν το βασικό χρώμα του τριχώματος είναι άσπρο.
Υπερβολικά κοίλη ή κυρτή ράχη.
Στήθος χωρίς ικανοποιητικό βάθος.
Ανεπαρκής έκταση στήθους, πλευρές επίπεδες ή σε σχήμα βαρελιού. Άχαρη κίνηση.
Απόκλιση μεγαλύτερη από 2 εκατοστά από τις καθορισμένες ιδανικές διαστάσεις.
Μετατάρσια κάθετα, επίπεδα πόδια, ανοικτά δάκτυλα.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ
Δευτερογενείς χαρακτήρες του φύλου όχι εμφανείς
Ελαττώματα χαρακτήρα.
Έλλειψη περισσότερων από δύο δοντιών από το σύνολο των 4 Ρ1 και 2 Μ3.
Έλλειψη ενός ή περισσότερων δοντιών εκτός από τα Ρ1 και Μ3.
Δόντι μη ορατό θεωρείται ότι λείπει εκτός αν υπάρχει βεβαίωση από το αντίστοιχο club φυλής ότι σε προηγούμενα τεστ ή εκθέσεις μορφολογίας το δόντι αυτό υπήρχε.
Ανώμαλη σύγκλειση ή πρόωρες επαφές.
Υπερβολικά χαλαρά βλέφαρα, εκτρόπιο, εντρόπιο ή διστοιχίαση (διπλή σειρά βλεφαρίδων.
Υπερβολική κυρτότητα ράχης, παραμόρφωση της σπονδυλικής στήλης.
Οποιαδήποτε ανωμαλία σχετικά με τα γεννητικά όργανα.
Παράνυχα στα πίσω άκρα.
Χειλεοσχιστία ή υπερωιοσχιστία.
Πολλά δόντια έξω από το οδοντικό τόξο.

http://www.kurzhaar.gr/MorfologiaProtipo.asp


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Φεβ 21, 2009 2:45 pm 
Νέο Δ.Σ. στον Όμιλο Κούρτσχααρ ΕλλάδοςΤην Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009 στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του Ο.Κ.Ε.Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται :


--------------------------------------------------------------------------------

Πρόεδρος: Γαβριήλ Νιάνιος ( Κιν. 6977-636397)

Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Λιάπης (Κιν. 6947-900787)

Γεν. Γραμματέας: Χρήστος Πατρώνας (Κιν. 6972-246807)

Ταμίας: Γεώργιος Λευτέρης (Κιν. 6948-272414)

Κοσμήτωρ: Ιωάννης Τζαβάρας

Μέλος: Λάσκαρης Καρανικόλας

Μέλος: Αθανάσιος Νιάνιος

Αναπληρωματικοί:

Κωνσταντίνος Καλφόπουλος

Μερόπη Βαρνάβα

Παναγιώτης ΚολιαβιάςΓια την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται:Σπύρος Γεωργίου - Πρόεδρος

Αντωνόπουλος Ανδρέας

Ρουσίδης ΧρήστοςΓια την Πειθαρχική Επιτροπή εκλέγονται:Γεώργιος Τζιώτης: Πρόεδρος

Γεώργιος Τσαπουρνιάς

Χρήστος ΧριστοδούλουΓια την Τεχνική Επιτροπή εκλέγονται:Νίκος Λιάπης

Κωνσταντίνος Μαυρούλης


Κορυφή
  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 23, 2009 6:42 pm 
28 Φεβρουαρίου και 01 Μαρτίου 2009 αγώνας Derby και αγώνας κυπέλλου ΟΚΕ στο Ωραιόκαστρο.
07-08 Μαρτίου 2009 αγώνας κυπέλλου ΟΚΕ και αγώνας για θηλυκές στη Ραιδεστό.

Επίσης την εβδομάδα που τρέχει 23 ΦΕΒ-27 ΦΕΒ είναι αγώνες για το κύπελο Κ.Ο.Ε. Άραγε να έχει ρίξει πολύ χιόνι.?


Κορυφή
  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 22, 2009 10:58 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Απρ 18, 2007 1:55 pm
Δημοσιεύσεις: 664
Τοποθεσία: Αθήνα
ΘΕΜΑ: Ειδική Έκθεση Μορφολογίας Κούρτσχααρ

Ο Όμιλος Κούρτσχααρ Ελλάδος διοργανώνει Ειδική Έκθεση Μορφολογίας στις 04 Απριλίου 2009 στο M.E.C. στην Αθήνα.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την δήλωση συμμετοχής.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 22, 2009 11:13 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Οκτ 01, 2008 9:18 pm
Δημοσιεύσεις: 149
dpapakostantinu έγραψε:
ΘΕΜΑ: Ειδική Έκθεση Μορφολογίας Κούρτσχααρ

Ο Όμιλος Κούρτσχααρ Ελλάδος διοργανώνει Ειδική Έκθεση Μορφολογίας στις 04 Απριλίου 2009 στο M.E.C. στην Αθήνα.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την δήλωση συμμετοχής.


http://www.kurzhaar.gr/Docs/EkthesiMorfologiasMEC_DilosiSimmetoxis.docΟΜΙΛΟΣ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΟΝΟΜΑ ΣΚΥΛΟΥ: ΗΜ. ΓΕΝΝ.:
ΑΡ. ΓΕΝΕΑΛ.: ΦΥΛΟ:
MICROCHIP:
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ: ΑΡ. ΓΕΝ.
ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΕΡΑΣ: ΑΡ. ΓΕΝ.
ΟΝΟΜΑ ΕΚΤΡΟΦΕΑ: ΧΩΡΑ:
ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Τ.Κ. :
ΠΟΛΗ: ΤΗΛ. :ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (σημειώστε με Χ)
ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ
ΠΡΟ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ (3-6 μηνών)
ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ (6-9 μηνών)
ΝΕΩΝ (9-18 μηνών)
ΑΝΟΙΧΤΗ (15 μηνών & άνω)
ΕΡΓΑΣΙΑΣ (15 μηνών & άνω)
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ
ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ (7 ετών & άνω)
ΖΕΥΓΗ
ΕΚΤΡΟΦΕΩΝ

ΧΩΡΟΣ / ΗΜΕΡ. ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: M.E.C., Αθήνα / 04-04-2009
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 20€ για κάθε σκύλο.
ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ: Μέσω fax ή e-mail μέχρι και τις 20-03-2009


Αποδέχομαι το καταστατικό και τον Εσωτερικό Κανονισμό του Ο.Κ.Ε.
Αποκλειστικός χορηγός: PURINA PETLINE

(Στην παρακάτω διεύθυνση κλικάρετε και κάντε αποθήκευση το παραπάνω κείμενο για να το συμπληρώσετε)...
http://www.kurzhaar.gr/Docs/EkthesiMorfologiasMEC_DilosiSimmetoxis.doc

_________________
Aquila non capit muscas


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 2 από 2   [ 23 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum