quadrifoglio έγραψε:
Καλημέρα συνάδελφοι!
Πήγα εχθές και κατέθεσα την αδειά μου για θεώρηση. Η τιμή 138,5 Παρόλ'αυτά η ενημέρωση που είχα είναι οτι η ρυθμιστική θα υπογραφεί αύριο και θα δωθεί στους Κ.Σ από Δευτέρα. Εμένα μου είπαν να περάσω να πάρω την άδεια μετά την Τετάρτη 13/8. Επίσης όποιος κυνηγάει με βεβαίωση από την αστυνομία και έχουν περάσει 10 χρόνια από την έκδοσή της θα πρέπει να την ανανεώσει.
Και τώρα τίθεται το ερώτημα: Εννοείται οτι δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω στην Αθήνα μέχρι τις 13/8, μπορώ σε περίπτωση που ελεχθώ από τη θηροφυλακή να τους δείξω την αποδείξη ανανέωσης αδεία μαζί με την αστυνομική ταυτότητα?[/
quote]
Γιατι φιλτατε,138.5 εωρω??? Εγω,χθες το απογευμα την κατεθεσα,στον 3ο Κυνηγετικο Συλλογο Αθηνων και κατεβαλα 136,91.
Σε ποιον Συλλογο την κατεθεσες??? Ελαχιστη η διαφορα,βεβαια,αλλα γιατι??? Και εμενα μου ειπαν,να τους τηλεφωνησω,την Τριτη,για ενημερωση και το κακο ειναι οτι θελω να φυγω την Πεμτη. Παλι τα ιδια,οπως καθε χρονο...με την αποδειξη σαν αποδεικτικο!!!!Ρε τι Μπαχαλο ειναι αυτο???Δεν μπορουσανε λιγες ημερες πριν??? Α ρε Δημοσιο!!!!!!!!!!
Φιλικα....Billy-Αθηνα
Για την ακρίβεια 2 άδειες 280 μαζί με μία συνδρομή για το περιοδικό του συλλόγου. Στον 2ο Κ.Σ. Αθηνών τις κατέθεσα. Στο τέλος να λέμε πάλι καλά που δέχονται και άδειες για θεώρηση πριν την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου. Ασ'όψεται η αγάπη μας πρός το άθλημα του κυνηγιού!