Αλλαγή γραμματοσειράς

www.gpeppas.gr

Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 4 από 9   [ 125 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 25, 2008 6:37 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Ιουν 01, 2007 1:45 pm
Δημοσιεύσεις: 308
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Άνοιξα το φορουμ μετά από πολύ καιρό διότι έλλειπα και πραγματικά σας λέω έχω απογοητευτεί . Το ξέρω ότι δεν μπορεί να πείσεις όλους και ότι δεν μπορεί να έχεις την συμπάθεια όλων , αλλά όχι και έτσι. Ξεκίνησα να ανοίγω επαφή του ΟΚΑΔΕ με τους κυνόφιλους που πράγματι ενδιαφέρονταν να μάθουν τι γίνεται σε αυτόν τον όμιλο και στην αρχή ένοιωθα ότι κάνω κάτι χρήσιμο και για τον όμιλο αλλά και για τους αναγνώστες . Όλοι καταλαβαίνετε σας ότι δεν είναι δυνατόν να το κάνεις αυτό αν δεν περνάς καλά και αν δεν το ευχαριστιέσαι . Κανείς δεν σε υποχρεώνει να το κάνεις και αν αρχίσεις να νοιώθεις δυσάρεστα , αναρωτιέσαι «τι κάνω εγώ εδώ».
Δεν μιλάμε εδώ για κριτική η οποία θα ήταν ευπρόσδεκτη και συχνά εποικοδομητική . Διότι ποιος θεωρεί κριτική και ποιος έχει υποχρέωση να ανέχεται χαρακτηρισμούς όπως
Παράθεση:
«ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ''ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ'' ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΥΝΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΥΝΑΓΩΓΩΝ.»
«ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΜΑΣ.»
Παρένθεση .Λυπάμαι ιδιαίτερα όταν ακούγεται αυτό το «καρέκλα».Χιλιάδες φορές έχουμε κάνει έκκληση σε νέους ανθρώπους να έρθουν στις «καρέκλες» για να μας ξεκουράσουν ύστερα από 15 -17 χρόνια προσφοράς και να μπορέσουμε και μείς να ασχοληθούμε με κανένα κυνηγάκι όπως όλοι οι κυνηγοί που θυσιάζουν πάρα πολλά πράγματα για αυτό το πάθος .Και όμως βρεθήκαμε να θυσιάζουμε το κυνήγι για κάτι άλλο που λέγεται ΟΚΑΔΕ . Τρελό ; θεότρελο , όχι τρελό.
Παράθεση:
«Τα μεγάλα αξιώματα θέλουν παιδεία κύριοι να τα διαχειριστής αλλά από αυτή έχουμε μεγάλη έλλειψη παντού !»
Αυτό πάλι ; Ποιος έχει υποχρέωση να ακούει ότι του λείπει η παιδεία και να συνεχίζει να υπάρχει σε αυτό το φόρουμ σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Υπάρχουν άνθρωποι που όταν τους φτύνουν λένε ότι «βρέχει». Αυτοί όμως οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε αξιοπρέπεια ούτε συνείδηση ούτε ήθος. Υπάρχουν λοιπόν τέτοιοι άνθρωποι αλλά δεν θα τους βρείτε σε αυτούς τους 4-5 που διοικούν τον όμιλο εδώ και πολλά χρόνια . Και ναι μεν να τα ακούς αυτά από το ευρύ κοινό των κυνηγών που δεν έχουν επαρκή πληροφόρηση .Αλλά και εδώ; Είναι πολύ βαριές κουβέντες αυτές που γράφτηκαν . Η διοίκηση , κύριοι , δεν καταλαβαίνει από «δικούς της» και «δικούς τους» . Προκαλώ να μου ονομάσετε έναν κυναγωγό η έναν σκύλο που να έχει αδικηθεί . Υπάρχει κάποιος που δεν έχει προβληθεί από την αρθρογραφία ; Υπάρχει κάποιος που δεν έχετε δεί την φωτογραφία του η αυτή του σκύλου του ; Αν φυσικά έχει κάνει κάτι που να δικαιολογείται η προβολή του . Μην ξεχνάτε ότι τον ρόλο αυτόν της προβολής των αγώνων τον έχει αναλάβει ένας και μόνος άνθρωπος και αυτός είμαι εγώ .Και το λέω ξεκάθαρα , δεν είμαι διατεθειμένος να χάνω όλα τα κυνηγητικά μου Σ/Κ του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου για να προβάλω αγώνες και σκύλους. Μήπως υπάρχει κανένας από εσάς που διαβάζετε τώρα αυτά που γράφω που ενδιαφέρεται να βάλει ένα χέρι βοήθειας και να βρίσκεται στα τερέν για φωτογραφίσεις και γιατί όχι και αρθρογραφία; Υπάρχει κάποιος που πράγματι θέλει να βοηθήσει την εν γένει κατάσταση; Εύκολα και γρήγορα θα μπορέσει να πάρει και καρέκλες και πολυθρόνες . Αρκεί να θέλει να βοηθήσει . Ρίχνω απλά μια ιδέα χωρίς ίχνος αστείου και ειρωνείας.
Κάνω λοιπόν ότι μπορώ και προσπαθώ να μην αδικήσω κανέναν . Φωτογραφίζεται αυτός που τυχαίνει να βρίσκεται στο τερέν που θα κρίνω η θα πάω να παρακολουθήσω. Πιθανόν κάποιος να τυχαίνει συνέχεια να μην βρίσκεται σε αυτά τα τερέν. Ε, αυτός πράγματι θα αδικηθεί φέτος αλλά του χρόνου μπορεί να είναι το πρόσωπο που θα προβληθεί περισσότερο από όλους.
Λέτε για τον Στεφανάτο . Τι είναι ο Στεφανάτος για να τον έχουμε τελειώσει πιο πριν , κάποιο αντικείμενο που δεν το θέλεις και το τελειώνεις δηλ. το πετάς ; Ο Στεφανάτος προσέφερε και καλώς ήταν δίπλα στον όμιλο. Όμως τα πράγματα άλλαξαν και ο επαγγελματικός προσανατολισμός του άρχιζε πλέον να έρχεται σε ευθεία αντίθεση με αυτό που εμείς πρεσβεύουμε. Σήμερα ο Στεφανάτος σε δικούς μας αγώνες δεν κρίνει και ας είναι μέλος του ΔΣ .

Παράθεση:
«Γι αυτό δεν πατάει κανείς και υπάρχει τέτοια εξαθλίωση και αποστασιοποίηση από τους αγώνες των κυνηγών.»
Μήπως είναι άδικος ο χαρακτηρισμός «εξαθλίωση»; Φέτος ο αγώνας αυτός λόγω ανωτέρας βίας έγινε Παρασκευή και όμως είχαμε κοντά στις 70 συμμετοχές ! Αν γινόντανε Σάββατο πόσες θα είχαμε; Αυτό λέγεται εξαθλίωση ; Αυτό σημαίνει ότι δεν πατάει κανείς; θα τρελαθούμε τελείως ; Πριν στέλνουμε τέτοια ισοπεδωτικά μηνύματα , καλά θα ήταν να διασταυρώνουμε τις πληροφορίες. Δε μπορώ να πιστέψω ότι ο φίλος που το έγραψε αυτό ήταν στον αγώνα και είδε με τα μάτια του την «εξαθλίωση» η είδε ότι «δεν πατάει κανένας». Απλά το άκουσε από κάποιον και το έγραψε. Αυτό άραγε βοηθάει πουθενά; Γενικώς , το να πυροβολούμε τον όμιλο βοηθάει πουθενά; Αν τα παρατήσουν αυτοί οι ελάχιστοι τελευταίοι που ενδιαφέρονται και ακόμα τρέχουν τον όμιλο , πιστεύει κανείς ότι θα κάνουμε καλό πουθενά; Δηλαδή , στην κυνοφιλία , στους κυνηγούς κλπ;
Νομίζετε ότι θέλει πολύ να πούνε γειά χαρά αυτοί οι λίγοι και να πάνε σπιτάκια τους ;
Σας περνάει από το μυαλό γιατί βρίσκονται ακόμα στις «καρέκλες» και δεν ξεκολλάνε από πάνω τους με τίποτα; Θα σας πω εγώ και όποιος θέλει το πιστεύει . Διότι απλούστατα νοιώθουν βαριά ευθύνη . Ευθύνη πρώτον στους κυναγωγούς που έχουν ακουμπήσει πάνω στον όμιλο. Ευθύνη στους κυνηγούς που μέσα από αυτήν την δεξαμενή των άριστων σκύλων παίρνουν συνεχώς άτομα άξια για να τους συντροφεύουν στα κυνήγια. Και ευθύνη στην ιστορία που έχει ήδη γράψει αυτός ο όμιλος που νομίζω ότι δεν υπάρχει το ταίρι του σε όποιο επίπεδο και όποιο αντικείμενο και αν ψάξεις.

Δεν είναι βέβαια αρκετά όλα αυτά για με κάνουν να σταματήσω την επικοινωνία με το φόρουμ παρόλη την απογοήτευσή μου για τις κατηγορίες που ακούω και εγώ σαν μέλος της διοίκησης αλλά και όλα τα άλλα παιδιά που δίνουν αυτό που δίνουν για να υπάρχει αυτός ο όμιλος . Θα συνεχίσω να προσπαθώ να κρατάω ενήμερους τους φίλους για τα τεκτενόμενα στον ΟΚΑΔΕ όπως είχα δηλώσει από την αρχή. Δεν κρύβω όμως ότι εντυπωσιάζομαι από το γεγονός ότι άλλοι φίλοι από το φορουμ δεν έδειξαν να ενοχλούνται από αυτές τις τοποθετήσεις .


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 26, 2008 12:59 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Οκτ 11, 2007 6:07 pm
Δημοσιεύσεις: 615
Τοποθεσία: ΚΟΖΑΝΗ
KAΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΠΠΑ
ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΕΤΟΜΑΧΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ FORUM . ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΒΟΛΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΞΙΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ.ΦΙΛΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΑΜΕΣΩΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΣ ΣΧΕΔΟΝ Ο ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ Κ.Ο.Ε ΑΠΟΡΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΥΝΑΓΩΓΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΣΚΥΛΟΥΣ? ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΛΕΕΙ ΟΙ ΚΥΝΑΓΩΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟ, ΟΤΑΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΝΙΔΑΚΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΟΛΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ IMPERIAL ΣΤΗΝ ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΠΟΝΣΟΝΑΡΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ IMPERIAL ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ Ο ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΟΥΤΡΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ?ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΕ? ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΑΝ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο NICO V.D. POSTSCHWAIGE, ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ Ο ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΚΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΝΑΓΩΓΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ GALLENICO ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ NICO V.D. POSTSCHWAIGE. ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ COPPA EUROPA O OMIΛΟΣ? ΩΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΙΖΕ ΩΣ ΠΛΑΦΟΝ ΤΟΥ 7 ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ, Ο ΜΕΤ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ 7 ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.(ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΤΤΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ, ΜΙΛΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ). ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ NICO V.D. POSTSCHWAIGE Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΡΙΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟ 2007 ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ. ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΧΙ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 26, 2008 1:06 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Οκτ 11, 2007 6:07 pm
Δημοσιεύσεις: 615
Τοποθεσία: ΚΟΖΑΝΗ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΥΝΑΓΩΓΟΙ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΕ ΚΥΡΙΑ ΓΑΛΑΝΟΥ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΖΗΤΗΣΕ.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 26, 2008 1:15 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Δεκ 30, 2007 5:36 pm
Δημοσιεύσεις: 40
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ-ΕΥΒΟΙΑ
ΜΗΝΑ,ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΦΕΤΟΣ Ο ΝΙΚΟ???


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 26, 2008 5:26 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Ιουν 01, 2007 1:45 pm
Δημοσιεύσεις: 308
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Καλησπέρα και σε σας κ.Γκίνο

Διαβάζοντας κανείς όλα αυτά που γράφετε θα έλεγε ότι είστε κάθε μέρα μεσα στα τερέν και γνωρίζετε πρόσωπα και πράγματα. Δεν αμφιβάλω ότι θα έχετε παρακολουθήσει κάποιους αγώνες αλλά εγώ προσωπικά δεν σας γνωρίζω και χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εμφανίζεστε , πάντως τα πρόσωπα που συχνάζουν , λίγο πολύ τα γνωρίζουμε όλοι. Δεν θέλω να σας θίξω , και το εννοώ, αλλά η πληροφόρησή σας φαίνεται ότι προέρχεται από ανθρώπους εμπαθείς και σίγουρα πολύ λίγο σχετικούς με τα πράγματα. Και θα γίνω απόλυτα σαφής.
Επαγγελματίες και η στάση τους. Οι επαγγελματίες ήταν αυτοί που πίεσαν ιδιαίτερα το ΔΣ να αποκρίνει τον Στεφανάτο από τα τερέν. Στο σύνολό τους σχεδόν. Συνεχώς ερχόντουσαν αναφορές και παράπονα για «κακές» κρίσεις. Δεν γνωρίζω αν και ποιοι επαγγελματίες σπονσοναρίζονταν από τις τροφές που διαχειρίζεται ο Στεφανάτος και σταμάτησαν τώρα να σπονσαρίζονται που σημαίνει κατά την λογική σας ότι έγιναν ξαφνικά εχθροί του ( βλέπε Γονιδάκης) . Εδώ μιλάμε για το σύνολο σχεδόν των κυναγωγών να έχουν στηθεί απέναντί του.
Είδατε όμως τι γίνεται με τους επαγγελματίες στις κρίσεις και στα διοικητικά συμβούλια που τόσο πολύ εμείς πολεμάμε όλα αυτά τα χρόνια; από μόνος σας αποδείξατε ότι κριτής που το επάγγελμά του έχει σχέση με σκύλους και ειδικότερα με σκυλοτροφές έχει δημιουργήσει σε τόσο λίγο χρόνο τόσα πολλά προβλήματα. Τι άλλη απόδειξη θέλουμε . Αν ο Στεφανάτος ήταν υδραυλικός για παράδειγμα , δεν νομίζω ότι θα μιλούσαμε σήμερα γιαυτόν. Ο λόγος λοιπόν που δεν ήθελαν να κατέβουν στον αγώνα του ΚΟΕ ήταν απλά ότι δεν ήθελαν να είναι ανακόλουθοι. Σου λέει εμείς πιέσαμε για «έξω οι επαγγελματίες από τις κρίσεις» και τώρα θα δεχτούμε να μας κρίνει η έστω να είναι ο γενικός διοργανωτής και τελετάρχης του αγώνα;
Μιλάμε για αποδείξεις που δεν είχαν να παραθέσουν όταν έκαναν τα παράπονά τους στην κ. Γαλανού. Μα είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα; Μήπως πρέπει να βάλουμε τον Τριανταφυλόπουλο στα τερέν με κρυφές κάμερες για να εξασφαλίζει αποδείξεις;
Στο πλαίσιο της λάθος πληροφόρησης είναι και αυτό που λέτε ότι η διοίκηση και ο Φουτρής στράφηκαν κατά του ΚΟΕ. Πρώτον ο Φουτρής είναι μέλος της διοίκησης του ΚΟΕ και αν είχε στραφεί ενάντιά του το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να παραιτηθεί . Η διοίκηση του ΟΚΑΔΕ βεβαίως δεν στράφηκε ενάντια στον ΚΟΕ και ούτε πρόκειται να το κάνει αυτό ποτέ. Αυτό δεν βγάζει πουθενά και μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στην κυνοφιλία.
Τώρα για το παραμάγαζο που λέτε , μήπως ξεχάσατε ότι ο Φουτρής παραιτήθηκε στο μέσον της θητείας του και είχαμε εκλογές ; Αυτό δεν έγινε τυχαία. Έγινε , όπως ξαναείπα ,όταν οι δραστηριότητες του Στεφανάτου άρχισαν να είναι εμφανείς . Μέχρι τότε ο Στεφανάτος ήταν υπάλληλος σε μια εταιρία που πουλούσε σκυλοτροφές. Το καταστατικό μας δεν το απαγορεύει. Υπάρχει όμως μια παράγραφος που προβλέπει , εκτός του έμπορο η τον εισαγωγέα και τον διαχειριστή. Κάποια στιγμή οι δραστηριότητες του Στεφανάτου δεν απείχαν καθόλου από αυτόν τον χαρακτηρισμό . Τότε λοιπόν , πράγματι ο όμιλος άρχισε να γίνεται παραμάγαζο και τότε ο Φουτρής παραιτήθηκε. Αυτά για να γνωρίζουν και οι νεότεροι φίλοι την ιστορία , έστω και την πρόσφατη.
Σας τρώει όμως η περίπτωση του Νικο και δικαίως αλλά η πραγματικότητα είναι ότι όλοι οι κριτές που τον έκριναν φέτος είχαν την άποψη ότι ο σκύλος δεν είναι στο επίπεδο της ΜΕ. Και εγώ τον έκρινα μια φορά τις πρώτες μέρες και είπα ο σκύλος ακόμα δεν έχει βρεί τη φόρμα του. Ίσως θα θυμάστε ότι το είχα γράψει και στο σχετικό άρθρο μου. Αλλά γιατί σας κάνει τόση εντύπωση .Ξεχάσατε ότι πέρσυ δεν είχε εκλεγεί ο Giuseppe που ένα χρόνο πριν έπαιρνε το ίδιο κύπελλο με τον Νικο; Αυτό τι λέει ; κόντρα και εκεί με ημέτερους και μη ; Η διαφορά είναι ότι ο Μαθιόπουλος είναι σεμνός και δεν έκανε μπούγιο για τον σκύλο του. Η εκλογή των σκύλων για την Εθνική έχει ορισμένα μυστικά που δεν είναι εύκολο να τα ξέρει κάποιος απ’εξω . Δεν μετράει ότι ο Νικο δεν μπήκε στις βαθμολογίες , θα μπορούσε να έχει εκλεγεί ακόμα και αν δεν είχε μπεί ούτε μια φορά , όπως δεν μέτρησε η δεύτερη θέση που είχε η Bona του Ραπακούλια ,λίγους βαθμούς μόλις πίσω από τον Ας Σιρτούφ στην βαθμολογία πρωταθλήματος 2008. Είδατε ότι η σκύλα αυτή δεν επιλέχτηκε. Γιατί άραγε; Και ο Ραπακούλιας είναι μη ημέτερος ; Κάποιο σκεπτικό λοιπόν έχουν οι εκλέκτορες όταν τα ζυγίζουν όλα.
Τώρα για την αμφισβήτηση των κρίσεων από τους αγώνες του ΚΟΕ, αυτό από πού προκύπτει ; Αυτά που σας λένε είναι αστεία πράγματα. Ίσα ίσα που μόλις ακούσαμε για τα CACIT στο ΚΟΕ είπαμε ότι ο σκύλος πρέπει να πήρε τα πάνω του . Σε πέντε όμως κολλητούς αγώνες αμέσως μετά δηλ. στον Μ. Αλέξανδρο ο σκύλος δεν επιβεβαίωσε τις ελπίδες μας.
Τώρα για το παράτυπο της επιλογής της Εθνικής. Ο ΚΟΕ αποφάσισε για πρώτη φορά στα χρονικά να εκλέξει την Εθνική του Κυπέλου Ευρώπης με δικό του κριτή μια και είχε τον Στεφανάτο . Δικαίωμά του διότι ο αγώνας αυτός είναι διοργάνωση του ΚΟΕ. Εμείς απαντήσαμε με επιστολή ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει διότι ο Στεφανάτος δεν θα κρίνει ούτε έναν αγώνα μας φέτος και όπως είναι φυσικό όταν είσαι έξω από τα τερέν είναι αδύνατον να αξιολογείς σκύλους. Ο ΚΟΕ δεν έδωσε καμία απάντηση μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου , τελευταία μέρα των αγώνων. Εμείς έπρεπε να ανακοινώσουμε εθνικές ομάδες για να κάνουν τα προγράμματά τους κυναγωγοί και ιδιοκτήτες . Έπρεπε επίσης να φωτογραφηθούν και οι εθνικές ομάδες όπως υπάρχει συμβατική μας υποχρέωση στον σπόνσορά μας.
Ο ΚΟΕ αποφάσισε τελικά να επιλέξει την ομάδα στην Γαλλία . Και πάλι δικαίωμά του και πρόβλημα εμείς δεν έχουμε. Σας ικανοποιεί η εξήγηση κ.Γκίνο η εσείς στη θέση μας θα κάνατε κάτι άλλο;
Τέλος για τον νέο κανονισμό που λέτε , και πάλι λάθος σας τα είπαν . Δεν είναι νέος αλλά υπάρχει από παλαιοτέρα και μάλιστα τότε ζητούσαμε παρουσία των 2/3 των αγώνων. Φέτος είπαμε το κάναμε 50% και από κεί προκύπτει και το πλαφόν των 7 αγωνιστικών . Έγινε αρκετή συζήτηση στο ΔΣ αν ο Μετ έπρεπε να επιλεχτεί με τους 5 αγώνες αντί τους 7 και αποφασίσαμε θετικά. Η πλάκα είναι ότι, ότι και να αποφασίζαμε θα τα ακούγαμε . Τι θα λέγατε κ. Γκίνο αν δεν τον επιλέγαμε; Μπράβο σας , δείξατε χαρακτήρα και δεν καταστρατηγήσατε την απόφασή σας. Μάλλον όχι.
Κλείνοντας , απορώ που απορείτε για την απογοήτευσή μου για τα γραφόμενα σε αυτό το φορουμ. Δηλ πρέπει να αδιαφορώ και να κάνω τον Κινέζο όταν μας προσάπτονται όσα μας προσάπτονται;

Πιστεύω τουλάχιστον να άξιζε τον κόπο το σημερινό ξενύχτη και να διαφώτισα κάποιους φίλους εξηγώντας κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 26, 2008 12:51 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Μαρ 05, 2008 12:41 pm
Δημοσιεύσεις: 24
Τοποθεσία: Αθήνα
Μέσα σε ένα πολύ καλό ένθετο με αφιέρωμα στα Κυνηγετικά του 21 , έχεις και το παρατράγουδο τον κυνικό .... με το βιολί του , τον υπέρ πάντων αγώνα κατά του ΟΚΑΔΕ ....
Σήμερα το τσίρκο συνεχίζετε έχει επιστολή ιδιώτη που τα χώνει , και ανταπάντηση από το πρώην ηγετικό και ιδρυτικό μέλος του ομίλου όπως ο ίδιος λέει και νυν διαγραφέντα ......
Ρε καημένη κυνοφιλία και καημένοι σκύλοι ...

_________________
Το κυνήγι των υδροβίων τελείωσε στην Ελλάδα !
Γιάννης Κ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 26, 2008 6:09 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Οκτ 11, 2007 6:07 pm
Δημοσιεύσεις: 615
Τοποθεσία: ΚΟΖΑΝΗ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ POINTERHELLAS, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΗΚΕ Ο GALLENICO ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ? ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΛΠΙΚΟ RCACT


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 26, 2008 8:15 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Μαρ 09, 2008 10:22 pm
Δημοσιεύσεις: 27
Τοποθεσία: ATTIKH
Πάντως για να κλείσω με αυτό το θέμα μιας και για μένα δεν έχει περαιτέρω ενδιαφέρον και προτιμώ να μιλάμε για κυνοφυλικά και αγωνιστικά γεγονότα ,θα πω ότι αν ποτέ Μηνά ο όμιλος πέσει στα χέρια κάποιων πολύ παλιών και νέων μελών του και φύγουν από την κεφαλή άτομα όπως ο Φουτρής , Γεωργίου ασχέτως των όποιων λαθών τους , ο όμιλος θα γίνει απλά μία μεγάλη παράγκα , εκεί να δεις αξιοκρατία από τους πεινασμένους λύκους που τον κυκλώνουν.

_________________
KΣ ... στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 26, 2008 9:19 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Απρ 18, 2007 1:55 pm
Δημοσιεύσεις: 664
Τοποθεσία: Αθήνα
Ακριβώς , το να συνεχίζουμε με αυτό το θέμα δεν έχει κανένα ενδιαφέρον , όταν έρθει η γενική συνέλευση μπορούν τα μέλη του ομίλου να πουν νομίζω τις όποιες απόψεις τους δημοσίως εκεί.
Ας χρησιμοποιήσουμε αυτό το μέρος για εποικοδομητική ενημέρωση που μπορεί να μας παρέχει ο όμιλος και όχι να το κάνουμε τσίρκο , αυτό το αφήνουμε σε άλλους , που μην ανησυχείτε θα δώσουν πολύ θέαμα ακόμη.
Αν δούμε κάποιες εξελίξεις ενδιαφέρουσες θα πενανέλθουμε, ούτως η άλλως θα μας ενεμερωνει και ο Ακης Λάππας .
Θέτω λοιπόν ένα ερώτημα στον Ακη Λάππα , κάπου διάβασα για έναν αγώνα φέτος στου Μουρίκι σε πέρδικα ισχύει και αν ναι πότε .


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 26, 2008 11:17 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Οκτ 11, 2007 6:07 pm
Δημοσιεύσεις: 615
Τοποθεσία: ΚΟΖΑΝΗ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
ΚΥΡΙΕ ΛΑΠΠΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟΝ BOSTON ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΦΙΛΛΙΠΗ , ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ 1 ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΜΗ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. Η ΔΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΜΠΑΘΕΙΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΥΛΟ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: Ο ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΤΕΥΧΗ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑΣ ΠΡΟ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΠΛΕΙΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΑΓΩΓΩΝ ΝΑ ΣΠΟΝΣΟΝΑΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ IMPERIAL ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΤΕΥΧΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ? ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΛΑΘΟΣ ΧΘΕΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΟΥΤΡΗ ΟΤΙ ΤΑΧΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΕ ΑΡΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΠΠΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΦΟΥΤΡΗ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΟΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ , ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΥΝΑΓΩΓΟΥΣ ΣΑΦΩΣ ΕΝΝΟΩ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ, ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΗΧΗΡΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΡΩΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΜΑΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ Κ.Ο.Ε ΕΚΑΝΕ 2 CAC, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ 1 Χ 1EXC, ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ O ΦΟΡΜΑΡΙΣΕΝΟΣ GALLENICO ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ? ΤΟ ΟΤΙ Ο GIUSEPPE ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΕΚΛΕΚΤΟΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ 9 ΕΤΩΝ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟΣ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΚΛΑΣΕΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. Ο ΝΙΚΟ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΞΑΗΜΕΡΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΠΙΑΣΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙ 11 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ, ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΥΝΑΓΩΓΟ ΜΑΥΡΙΔΗ. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΥΟΥΣΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΠΡΩΞΙΜΟ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ CAC ΤΟΥ ΝΙΚΟ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΚΥΝΑΓΩΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ Κ.Ο.Ε, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΚΥΡΙΕ ΛΑΠΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 51 ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ 2/3 ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΠΑΛΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΓΝΟΙΑ ΗΤΑΝ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΜΕΤ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΥΦΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 7 ΑΓΩΝΕΣ. ΕΞΑΛΟΥ Η ΑΞΙΑ ΕΝΟΣ ΖΩΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ 2-3 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 26, 2008 11:52 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Ιουν 01, 2007 1:45 pm
Δημοσιεύσεις: 308
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Παιδιά δεν γνωρίζω τίποτα για αγώνα στο Μουρίκη . Θα προσπαθήσω να μάθω .
Άλλο θέμα. Με την ευκαιρία που με ρώτησε νέος φίλος που ενδιαφέρεται να προσπαθήσει να γίνει κριτής , σας ενημερώνω ότι σύντομα , Μάιο η Ιούνιο θα ξεκινήσουμε νέα διαδικασία ανάδειξης κριτών. Ετοιμάζουμε ένα πολύ χρήσιμο εγχειρίδιο για νέους κριτές που θα ενδιέφερε όχι μόνο τους κριτές αλλά κάθε κυνόφιλο που θα ήθελε να ξέρει πως πρέπει να σκέφτεται ο κριτής , τι πρέπει να ψάχνει από τους σκύλους και άλλα πολλά ενδιαφέροντα . Πιστεύω ότι σε 2-3 εβδομάδες θα μπορεί να το προμηθευτεί κάθε ενδιαφερόμενος από τον όμιλο ( δωρεάν).Θα σας κρατήσω ενήμερους. Έχω μια κρυφή ελπίδα ότι κάποιοι από αυτούς που θα το διαβάσουν ίσως θα πάρουν το μικρόβιο ( την ψώρα που λένε στα χωριά μας ) του κριτή και θα δοκιμάσουν την τύχη τους. .
Άλλο θέμα .Αναφορικά με αυτό που ανέφερε ο The hunt για τον ιδιώτη που τα χώνει στον Φωτακόπουλο . Να σας πω την αλήθεια το διάβασα λίγο αδιάφορα διότι για μένα δεν υπήρχε τίποτα καινούργιο . Αυτό όμως που με εξέπληξε ήταν ότι σήμερα κιόλας , μέχρι τώρα με πήραν 3 άτομα τηλέφωνο για αυτό το θέμα . Έκανε πραγματικά αίσθηση αυτή η επιστολή . Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο κόσμος γνωρίζει ελάχιστα έως καθόλου από το παρελθόν , ακόμα και από το πρόσφατο παρελθόν της ιστορίας του ομίλου και των ταλαιπωριών που έχει περάσει από ανθρώπους που ήθελαν να του κάνουν κακό. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο επιστολογράφος δεν ανέφερε για πιο λόγο εξεδιώχθει από μέλος του ΟΚΑΔΕ o Φωτακόπουλος , παραμένοντας σήμερα το μόνο διαγραμμένο μέλος του ομίλου . Ο άνθρωπος αυτός πραγματικά ήθελε να διαλύσει τον όμιλο και θα το πετύχαινε παρά τρίχα. Είχαμε μεγάλη τύχη , διότι συνέβη κάποιο γεγονός την τελευταία στιγμή που απέτρεψε το μοιραίο δηλ. την απόφαση που είχε πάρει ο ΚΟΕ τότε , με πρόταση Φωτακόπουλου να αρθεί η αναγνώριση του ΟΚΑΔΕ από τον ΚΟΕ . Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος άνθρωπος στον πλανήτη που θα ήθελε να κάνει τέτοια καταστροφική κίνηση.
Τελευταίο θέμα .κ. Γκίνο καταλαβαίνω την άποψή σας και την σέβομαι.
.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 27, 2008 1:26 pm 
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 02, 2007 10:59 am
Δημοσιεύσεις: 516
Εδώ μία φωτογραφία που ψάρεψα του Ακη Λάππα από ένα αγώνα πρακτικού κυνηγίου σε μπεκάτσα από τα παλιά 1993-1994 με τον Ποέτα με CAC για να γυρνάμε στα όμορφα πράγματα.

Εικόνα

_________________
Η πέρδικα θα υπάρχει για πάντα αν την σεβόμαστε , το ίδιο και η μπεκάτσα.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 27, 2008 1:42 pm 
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 02, 2007 10:59 am
Δημοσιεύσεις: 516
Και μερικές άλλες που βρήκα ο αρχικός σύνδεσμος είναι εδώ http://www.pointer-montalerangone.it/interest.htm

Μάντης, Κοριτσέλλης , με τον PRINCIPE


Εικόνα

_________________
Η πέρδικα θα υπάρχει για πάντα αν την σεβόμαστε , το ίδιο και η μπεκάτσα.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 27, 2008 7:06 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Ιουν 01, 2007 1:45 pm
Δημοσιεύσεις: 308
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Αναμνήσεις !!
Μια επαλήθευση . Ο δικός μου ήταν ο Principe και του Κορεντζέλη ο Poeta . Καλά και πρώιμα σκυλιά ,παιδιά του μοναδικού Axel del Vento.Ακόμα παλεύω να μαζέψω γονίδια απο αυτά τα αίματα.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Απρ 03, 2008 11:50 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Οκτ 11, 2007 6:07 pm
Δημοσιεύσεις: 615
Τοποθεσία: ΚΟΖΑΝΗ
O GIUSEPPE VON DER POSTSCHWAIGE, ΕΚΛΕΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕ CAC, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ.
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 4 από 9   [ 125 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Επόμενο


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Terms of Service | Privacy Policy | Cookie Settings | Report the forum