Αλλαγή γραμματοσειράς

www.gpeppas.gr

Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 7 από 10   [ 145 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Φεβ 02, 2008 11:07 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Ιουν 30, 2007 7:36 pm
Δημοσιεύσεις: 60
Συμφωνώ με τον κο Τερζή ότι κάποια στιγμή ότι τα σκυλιά που πρέπει να κερδίζουν και να φέρουν κάποιες διακρίσεις πρέπει να είναι ελληνικά , γεννημένα εδώ και οδηγούμενα από έλληνες καπναγωγούς , όταν θα αρχίσουν να έρχονται σοβαρά αποτελέσματα από εκεί , τότε ναι θα έχουμε προχωρήσει βαθιά στην εξύψωση της ελληνικής κυνοφυλίας.
Δεν λέω καλά πάμε αλλά μπορούμε πολύ καλύτερα και πολύ περισσότερο ελληνικά.
Τώρα για τους κριτές κλπ η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να έχουν συμμετοχή με πωλήσεις τροφών και γενικά πελατειακές σχέσεις με τους αγωνιζόμενους , αυτό νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο.
Δεν μπορείς να τους κρίνεις ας πούμε στο αγώνα πέρδικας στον σχιστό και μετά να τους πουλάς και 3-4 τσουβάλια τροφή από το αμάξι σου στο αμάξι τους……..
Είναι γελοίο ….
Έχετε προσέξει κάποια άτομα που έχουν γίνει νέοι κριτές , τι σχέση έχουν αυτοί σαν χαρακτήρες και προσωπικότητες και γνώσεις πάνω στον σκύλο , με τον Πετρόχειλο , τον Γεωργίου , τον Φουτρή , τον Κοριτσέλη και τους παλιούς που έχουν εξαφανιστεί οι περισσότεροι .
Οι νέοι αυτοί κριτές έχουν και καμιά 10-15 σκυλάκια σε διάφοορα κουμάσια και πουλάνε αβέρτα σαβούρα στα κρυφά και από κάτω , αφού με το κρτιτιλίκι κάνουν δημόσιες σχέσεις ….
Αγαπητέ Μηνά οι περιφράξεις με σκύλους μέσα είναι πολλές δυστυχώς και το χειρότερο ανεξέλεγκτες …
Και το βασικότερο χάρη αυτών των μην πω τι την πληρώνουν και σοβαρές προσπάθειες όπως η δικιά σου και κάποιων άλλων .
Γι αυτό κ Τερζή καλά κάνει ο ΟΚΑΔΕ και προσπαθεί να περιορίσει το κακό όσο είναι δυνατόν , αλλιώς όλοι θα κυκλοφορούν μέσα με το μισό φορτηγάκι με σκύλους η τροφές προς πώληση και θα τις δίνουν μαζί με τα κύπελλα που έδωσαν κρίνοντας…..

_________________
Τάσιος Β


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Φεβ 02, 2008 11:44 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Ιούλ 06, 2007 9:20 pm
Δημοσιεύσεις: 63
Ο καθένας ψάχνει και ένα τρόπο να αναδειχτεί, κοινωνικά , η να εξασφαλιστεί οικονομικά , η απλά να αποκτήσει μία μορφή εξουσίας η ότι άλλο επιθυμεί ...
Κάποιοι έχουν βρει αυτό τον τρόπο , αφού δεν τους παίρνει και αλλού , όπου η αξιολόγηση δεν θέλει τεκμήρια ιδιαίτερα ...
Λοιπόν γιατί εκπλήσσεστε δεν τα ξέρατε τόσα χρόνια , δεν ξέρετε το επίπεδο , λοιπόν , και όποιοι καλοί έχουν μείνει ακόμη θα φύγουν συντόμως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση η δεν αλλάξει κάτι .
Καλά κάνει λοιπόν ο οκαδε και προσπαθεί να φέρει ισορροπία εστω και έτσι στους δικούς του αγώνες .
Στην Ελλάδα κάποια στιγμή πρέπει να πάψουμε να είμαστε ότι δηλώνουμε αν δεν έχουμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις και οι προϋποθέσεις είναι δίαφορες , εκτός από γνώσεις , συμπεριφορά , χαρακτήρας και τόσα άλλα .


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 04, 2008 2:37 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Ιουν 08, 2007 11:32 am
Δημοσιεύσεις: 249
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Κατ΄ αρχάς θα συμφωνήσω ότι έχουμε πανυγηρίσει στο παρελθόν επιτυχίες από σκύλους ακόμα και αμιγώς Ελληνικούς, και ελπίζω να πανυγηρίσουμε όλοι μαζί και άλλες, Είναι ευχή μου για όλες τις ράτσες,
Τα σχόλια μου για τα CAC και την απονομή τους δεν περιορίζονται μόνο στον ΟΚΑΔΕ και συγνώμη εαν άφησα κάτι τέτοιο να φανεί, τα ίδια ισχύουν και για μας, και για αυτό επιχειρήσαμε να κλειδώσουμε όσο ποιο πολύ μπορούμε τις διαδικασίες ώστε να μην μας "φεύγουν πρωταθλητές" τέτοια, όχι ότι δεν "εφυγαν " αλλά προσπαθήσαμε να το κουμπώσουμε ώστε να εξαλέιψουμε, παράγοντές "τύχης" - "ευνοιας" γενικώς νταραβεριου κλπ.
Μην ξεχνάμε ότι σε αυτά Βασίζεται η εκτροφή, μας αρέσει δεν μας αρέσει, δυστυχώς με το υπάρχον σύστημα
(αγώνων - εκθεσεων) το όποίο έχει λάθη αλλά έχει και λάθος έφαρμογές, η δυνατότητα επέμβασης στην εκτροφή είναι περιορισμένη.
Πχ, Αντί κατά την προσωπική μου άποψη να έχουμε πάρα πολλούς αγώνες σε πραγματικά ΕΦΥΠ (με όρια ηλικίας που επιτρέπουν τον έλενχο των ενστίκτων και όχι να συμμετάσχουν 3 χρονών σκύλοι - ξέρω ότι δεν είναι έτσι τώρα) και αρκετούς αγώνες πρακτικού για να έχουν την ευκαιρία να παρουσιάζονται μεγάλο ποσοστό των ετήσιων γεννήσεων των σκύλων, και από εκεί και πέρα να έχεις κάποιούς λίγους "δυνατούς" αγώνες που θα παρουσιάζονται οι σκύλοι και οι εκπαιδευτές που έχουν ένα ανώτατο επίπεδο,για να ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ την κορυφή σου, τώρα γίνονται πολλοί αγώνες με τους ίδιους συμμετέχοντες σκύλους, και ανθρώπους με απονομή CAC.Τι βοηθαει την εκτροφή κάποιος σκύλος να συμμετάσχει συνέχεια και συνεχεια, τον είδαν οι κριτές 1 φορά, κρίθηκε , τον είδαν 2 3-4-5-6..10-.....Πάει πιά αξιολογήθηκε σαν γεννετικό υλικό, τι διάολο έχει ακόμα να δείξει σαν φυσικά προσόντα, σαν εκπαίδευση, που δεν τα έδειξε τις προηγούμενες 10??, τι εξυπήρετεί την κυνοφιλία - εκτροφή??. Είναι μια απορία που δεν μου βγαίνει από το μυαλό.
Εκτός και θεωρούμε ότι έχουμε φτάσει στο ΤΕΛΕΙΟ σκύλο και έχει πάψει η εκτροφική αναζήτηση.
Δεν δέχομαι καμμιά κρίση για KANENA κριτή και υποθετικές συναλλαγές, για το επίπεδό του κλπ. Ολοι κρίνονται από την παρουσία του και μόνο μέσα στα τερεν, θα κριθούν δε και από το αποτέλεσμα,
Εαν έρθουν καλύτερα απότελέσματα Ελληνικής εκτροφής τότε οι κριτές και το σύστημα δουλεύει, εαν όμως σε 5-6 χρόνια δεν παρουσιαστεί βελτίωση πραγματική της Ελληνικής εκτροφής τότε η όλη συνταγή ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ.
Για μένα επιτυχία μιας εκτροφής δεν είναι μόνο 5-10 σκύλοι εξαιρετικοί τον χρόνο αλλά ενα ταυτόχρονο ανέβασμα του μέσου όρου των σκύλων της κάθε φυλής.
Πιστεύεται ότι η Ελληνική εκτροφή στα αγγλικά έχει σημειώσει πρόοδο, σε σχέση με τον μέσο αγγλικό σκύλο του παρελθόντος??
Και δεν εννοώ τα μπάστραδα που κυκλοφορούσαν ευρέως στο παρελθόν,εννοώ τα καθαρόαιμα σκυλιά που υπήρχαν και τότε, γιατί γενικά διακρίνω μια νοοτροπία σύγκρισης των ημίαιμων του παρελθόντος με τα καθαροαίμα του τώρα. Οταν συγκρίνουμε πράγματα να συγκρίνουμε όμοια,
Θυμαμαι το 84-90 που κυνηγούσα με αγγλικά, ότι όποιος από εμάς έπερνε ένα ποίντερ είχαμε σαν δεδομένο ότι έπρεπε να πάει 3χρονών το θυληκό να γεννήσει για να έχουμε μια κάποια επαφή με τον σκύλο. Δεν μας περναγε από το μυαλό για κροτοφοβίες ανθρωποφοβίες ή ότι το σκυλί δεν θα τράβαγε στο βουνό, ότι θα μας παρατούσε στο κυνήγι με την 1η ψιχάλα, ότι δεν θα πλησίαζε καν στο κλαρί, ότι-οτι-οτι-οτι.
Υπάρχει τώρα αυτό το μέσο επίπεδο??? Δηλαδή όταν πάιρνει κάποιος ένα ποίντερ από επώνυμα σκυλιά και εκτροφές έχει ένα 80% πιθανότητες να είναι και μορφολογικά και εργασιακά ένα ποίντερ άξιο να φέρει το όνομα της ράτσας του??
Τα ρωτάω και συγνωμη για την "Ασχετοσύνη" μου αλλά απέχω 18 χρόνια από τις φυλές αυτές, και απλά βλέπω σκυλιά άλλων φίλων μου, στους αγώνες κλπ. Αρα δεν είμαι και ο γνώστης των φυλής με δε τα σεττερ είμαι και εντελώς άσχετος.
Αλλά ακούω πράγματα και βλέπω (καποια λιγα πάντα) που δεν συνδιάζονται με αυτό που θα έλεγα εγώ ανέβασμα του επιπέδου. Ενας φίλος πριν 3 μήνες μου έδειξε ένα ποίντερ από πολύ επώνυμες γεναολογίες και με ρώτησε πώς την βλέπω, τον ρώτησα εαν θέλει την γνωμη σαν φίλος ή σαν κριτής, μου είπε σαν φίλος, του απάντησα στην κυριολεξία " πάρτο να μην το βλέπω" μου λέει γιατί και του απαντάω "έαν αυτό το σκυλί στο έφερνε ένας γύφτος στο παζάρι και σου ζήταγε 100€ θα τα έδινες??? Μου λέει ΟΧΙ, άρα του λέω γιατί συζητάμε, για τον σκύλο ή το πετιγκρι που τον συνοδεύει???
Στα πετιγκρί και στα CAC ΄που αναγρόφονται έχουμε σίγουρη βελτίωση.

Και για να μην βγάζω τα δικά μας απέξω, θέλουμε δουλεία, αλλά τουλάχιστον έχουμε έναν κανονισμό, που μας γλυτώνει από πολλά. Αλλά και εμείς εαν σαν Ομίλος εαν δεν προσέξουμε όσο πρέπει την εκτροφή μας, οργανωμένα με σκοπό και όραμα, και δράσουμε ΟΜΑΔΙΚΑ, πάνω στην εκτροφή παρ΄τε το σαν δεδομένο, απλά θα γλύφουμε τα κόκαλα της προόδου της φυλής μας σε διεθνές επίπεδο. Θα έρθουν κάποιες επιτυχίες γιατί τι στο καλό ΕΛΛΗΝΕΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ( και μόνο αυτά τα προηγούμενα ήταν απόψειςτου Τερζή Παντελή σαν άτομο και κυνόφιλου) τα γράφω σαν Γραμματέας του Ομίλου, σαν κριτής των drahthaar και σαν λάτρης της φυλής.
Τερζής Παντελής


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 04, 2008 2:54 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Ιουν 01, 2007 1:45 pm
Δημοσιεύσεις: 308
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Αγαπητέ κ. Γκίνο
Για τον Νίκο Στεφανάτο , τα έχουμε πει αρκετές φορές . Ανατρέξτε στα 2 post reply μου στις 7 Ιουνίου όπου εξηγούμε την θέση μας σαν διοίκηση του ΟΚΑΔΕ .
Θέλω να θυμηθούμε λίγο την κριτική που εισπράτταμε από πολλούς αυτού του Φόρουμ λίγους μήνες πριν και που φυσικά είχαν δίκαιο. Παράδειγμα. Τι έγραφε ο BW στις 7 Ιουνίου .. «Αν είστε όπως περιγράψατε υπέρ της μη συμμετοχής επαγγελματιών στο ΔΣ και στο σώμα κριτών γιατί συμμετέχετε σε ένα ΔΣ όπως το τωρινό η το προηγούμενο με έναν καθαρό επαγγελματία που είναι μέλος του ΔΣ και κρίνει και σχεδόν σε όλους τους τύπους αγώνων !
Γνωρίζω ότι σας φέρνω σε δύσκολη θέση αλλά ενδιαφέρει πολλούς να καταλάβουν όλη αυτή την αντίθεση που υπάρχει !».
Θέλω όμως να θυμηθούμε , με λίγες χαρακτηριστικές φράσεις τι πιστεύει σχεδόν στην πλειοψηφεία του ο κόσμος που γράφει εδώ σε αυτό το φόρουμ και που είναι σίγουρα ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα όλης της κυνηγητικής –κυνοφιλικής οικογένειας.

• Κριτές πρέπει να γίνονται όχι μόνο αυτοί που περνούν τις εξετάσεις αλλά αυτοί που έχουν τα προσόντα γι΄ αυτό .Επίπεδο μόρφωσης , μη εξάρτηση οικονομική από το είδος , χαρακτήρα κλπ κλπ
Δεν μπορεί άνθρωποι που έχουν αλισβερίσι οικονομικό με μέλη., είτε επαγγελματίες, είτε απλά , να είναι κριτές η μέλη ΔΣ.
• Δηλαδή τον πελάτη τους θα τον κρίνουν ίσα η έστω χειρότερα από έναν άλλο ;

• Και το περίεργο είναι πώς το δέχονται οι άλλοι επαγγελματίες αυτό !

• Πως θα μπορέσουν να τα βρουν τα μέλη επαγγελματίες του ΔΣ-ΚΡΙΤΕΣ με τους άλλους επαγγελματίες απλά μέλη όταν μοιράζονται την ίδια πίττα τους κατόχους αγγλικών φυλών και τους υπόλοιπους κυνηγούς κατόχους σκύλων σαν πελάτες !
Για σκεφτείτε το !
• Στο θέμα μας και εγώ αφού διάβασα όλα τα πόστ με προσοχή μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε λίγο η σχεδόν απόλυτη ομοφωνία

• Αν και στη διοίκηση δεν υπήρχε αθωότητα και ρομαντισμός και ηθικές αντιστάσεις, πιστεύω ότι η κυνοφιλία θα ήταν μόνο μπίζνες.

• Όσο υπάρχουν στα ΔΣ ερασιτέχνες παθιασμένοι με τον σκύλο και το κυνήγι και το βασικότερο οικονομικά ανεξάρτητοι τότε ακόμη θα υπάρχει ελπίδα για κάτι ακόμη αθώο !

Για το θέμα των Εθνικών ομάδων. Πρώτον δεν είναι φετινή φωτογραφική απόφαση , αλλά παλαιότερη και απλά την υπενθυμίσαμε . Τώρα αν θέλετε το σκεπτικό αυτής της απόφασης ακούστε. Σήμερα στα τερέν μας έχουμε πληθώρα άξιων σκυλιών που διεκδικούν μια θέση στην Εθνική ομάδα. Ο εκλέκτορας , ο οποίος πλέον έχει πολύ δύσκολη και υπεύθυνη δουλειά να κάνει πρέπει να δει όσο μπορεί περισσότερο τους σκύλους και να έχει άποψη για την φόρμα τους , για την σταθερότητά τους αλλά και για την αποτελεσματικότητά τους . Επαναλαμβάνω ότι του εκλέκτορα δεν του λείπουν οι επιλέξιμοι σκύλοι και δεν υπάρχει η αγωνία που είχαμε λίγα χρόνια πριν, τότε που δύσκολα φτιάχναμε μια τετράδα σκύλων. Πως λοιπόν να συμπεριλάβει έναν σκύλο που δεν εμφανίζεται στα Ελληνικά τερέν , όσο καλός και διάσημος και αν είναι. Δηλαδή θα αποφασίζει σύμφωνα με πληροφορίες για την απόδοση του σκύλου στους αγώνες που έκανε στην Πολωνία η στην Ισπανία και όχι σαν αυτόπτης μάρτυρας ;
Άλλωστε η απόφασή μας αναφέρει την υποχρέωση του σκύλου να συμμετέχει στους μισούς αγώνες μας . Δεν είπαμε να βρίσκεται συνεχώς στον Λαγκαδά σε όλους τους αγώνες της Άνοιξης.
Φέτος κάνουμε 14 αγωνιστικές . Αν τρέξει ένα Σ/Κ συν το 5ήμερο του Μέγα Αλέξανδρου , δηλ. 7 μέρες , καλύπτει άνετα τις προϋπoθέσεις . Γιατί λοιπόν τόσος ντόρος για το τίποτα; Και το λέω αυτό διότι πράγματι τελευταία έγινε ντόρος από ανθρώπους που βέβαια η καλή τους πίστη ελέγχεται . Και τελικά ένας σκύλος που θέλει να εκπροσωπήσει τα Ελληνικά χρώματα δεν θα πρέπει να τιμήσει έστω και εν μέρει τους αγώνες που κάνει η πατρίδα του; ( αυτό το τελευταίο το ιδεολογικό χρεώστε το σε μένα μόνο , δεν έχει σχέση με το σκεπτικό του ΔΣ.)
Τέλος , επειδή ξεκινάτε λέγοντας «ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΛΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΕΡΖΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.»
πραγματικά θα ήθελα να γνωρίζω που κατά την γνώμη σας εμείς ( δηλ. οι θέσεις του ΟΚΑΔΕ) έχουμε άδικο. Στα ιδεολογικά η στα κυνοφιλικά ; Οποιαδήποτε εποικοδομητική και καλόπιστη κριτική είναι ευπρόσδεκτη και σίγουρα βοηθάει.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 05, 2008 2:36 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Οκτ 11, 2007 6:07 pm
Δημοσιεύσεις: 615
Τοποθεσία: ΚΟΖΑΝΗ
ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΑΠΠΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΩΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ, ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΑ?( ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ) ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 2, ΤΟΝ ΕΝΑΝ (1) ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ Η ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ?
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΗ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΚΡΙΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
ΕΑΝ ΘΑ ΕΚΡΙΝΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ ΕΥΝΟΕΙ ΑΔΙΚΩΣ ΚΥΝΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟ?
ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ AYTA ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΕΝΑΣ ΚΡΙΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΘΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΜΟΡΦΩΣΗ, ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ( ΗΛΙΚΙΑΚΑ) ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΑΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ( ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜE ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΥΝΟΦΙΛΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΕΚΤΟΣ FORUM).
ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΧΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΜΕΤ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΒΡΑΙΛΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΕΤΤΕΡ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΤΙ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ?
Ή Ο DIESEL ΤΟΥ ΚΛΩΝΑΡΗ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ (3 CAC)? ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Ο ΝΙΚΟ V.D. POSTSCHWAIGE ΠΟΥ ΤΑ ΣΑΡΩΣΕ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 7 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ?
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΕΡΖΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΠΟΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΣΕΤΤΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΟ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΣΕΤΤΕΡ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ (ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ) ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 15 ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 90 ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΝΩ ΤΙ ΨΥΧΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ? Η ALBA ΤΟΥ ΓΚΡΑΝΑ ΠΟΥ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ 2007 ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ? Ο ΚΟΝΑΝ? Η ΚΙΡΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟ? Ο AZOR DI KΕFALLONIA ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΕΡΖΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΑΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΘΑ ΒΑΣΙΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΦΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΣΟΥΗΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 05, 2008 9:55 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Ιουν 01, 2007 1:45 pm
Δημοσιεύσεις: 308
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Αγαπητέ κ.Γκίνο
Βλέπω ότι προβληματίζεστε και πράγματι ρωτάτε χωρίς υστεροβουλία. Για τον Νίκο Στεφανάτο θα επιμένω να ανατρέξετε σε προηγούμενες τοποθετήσεις μου. Κάναμε την αυτοκριτική μας όχι μόνο εδώ αλλά και στην Γενική μας Συνέλευση. Ο Νίκος είναι ο πλέον επαγγελματίας από κάθε επαγγελματία ( ουσιαστικά βέβαια , όχι τυπικά) .
Το να καλούσαμε τον Νίκο να κρίνει λόγω έλλειψης κριτών θα ήταν η εύκολη λύση αλλα θα έκανε όλη μας την ιδεολογία να καταρρεύσει. Αν το κάναμε και μας κράζανε θα είχανε δίκιο. Είπαμε , ότι δεν θα υπήρχε τίποτε ποιο βολικό για μας να φωνάξουμε όλους τους «κοιμώμενους» κριτές και να πηγαίνουμε και μείς κανένα κυνηγάκι.
Τώρα για τον προβληματισμό του πως ελέγχονται οι κριτές.
Οι κριτές ελέγχονται μέσω ενός αυτόματου συστήματος που λέγεται «κοινή γνώμη» και το σύστημα αυτό ξέρει να τους «φτύνει»αν αρχίσουν τις καμπίνες και τις λαμογιές. Αν με ρωτάτε αν έχει συμβεί ποτέ αυτό στο παρελθόν, να μου επιτρέψετε να μην σας απαντήσω.
Και τώρα για τις Εθνικές και πάλι. Γιατί δεν μέμφεστε εκείνους τους κυναγωγούς που πληρώνονται από Έλληνες ιδιοκτήτες και τρέχουν τα σκυλιά τους στην Ισπανία και αλλού αντί για την Μακεδονία ; Αναρωτηθήκατε ποτέ; Γιατί ο Paris o Eschini , ας πούμε, δεν κούνησε από τον Λαγκαδά από την αρχή των αγώνων και τρέχει τα σκυλιά των Ελλήνων πελατών του εδώ; Μήπως θα πρέπει και οι ιδιοκτήτες να απαιτήσουν να ελέγχουν το αγωνιστικό πρόγραμμα ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ ;
Τι προσφέρει στη Ελληνική κυνοφιλία ο σκύλος που δεν τον βλέπουμε να τρέχει;
Και πρακτικά θα σας το πω . Τι έννοια έχει να πάρει 10 CACIT ο σκύλος μου στην Πολωνία αν δεν το γνωρίζει κανένας στην πατρίδα μου;
Εδώ γράφουμε που έστριψε το λασέ του , σε πιο λεπτό του γύρου του άρχισε να πέφτει ο ρυθμός του , πως πήρε τον πόντο και όμως θέλουμε να μαθαίνουμε και άλλα και άλλα και όσο πιο πολλά μπορούμε για έναν σκύλο. Αυτό σημαίνει κυνοφιλία κ. Γκίνο και αυτό πραγματικά προσφέρει κάτι σε όλους μας. Πιστεύω να συμφωνείτε εδώ μαζί μου. Αν ξέρατε πόσοι άνθρωποι με παίρνουν στο τηλέφωνο και με ρωτάνε για τις αποδόσεις των σκύλων στα τερέν. Με παίρνουν ιδιοκτήτες , με παίρνουν εκτροφείς ( κυρίως ερασιτέχνες ) και με παίρνουν γενικώς περίεργοι ( με την καλή έννοια) . Αυτά τα λίγα που μπορώ να τους πω εγώ αλλά και οι άλλοι κριτές είναι αποτέλεσμα της παρουσίας αυτών των σκύλων στα δικά μας τερέν και όχι εκτός συνόρων. Και τέλος θα ξαναπώ ότι δεν μας λείπουν πλέον οι καλοί σκύλοι που θα μπορούσαν να φτιάξουν μια αξια Εθνική.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 06, 2008 1:03 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Οκτ 11, 2007 6:07 pm
Δημοσιεύσεις: 615
Τοποθεσία: ΚΟΖΑΝΗ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΠΠΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ FORUM.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΑΙΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ( ΓΑΛΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΑΠΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΜΦΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ CACIT ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΡΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 06, 2008 12:36 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Ιουν 08, 2007 11:32 am
Δημοσιεύσεις: 249
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Κύριε Γκίνο, μάλλον δεν καταλάβατε καλά αυτά που έγραψα,
Πουθενά δεν ανέφερα για τον ΥΠΕΡΤΑΤΟ σκύλο, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ να γράψω για κάποιο σκύλο που δεν τον είχα στην κατοχή μου και ΟΥΤΕ τον έχω δεί μέχρι τώρα. Κρίνω και σχολιάζω πάντα για τα σκυλιά που έχω δεί στην ζωή μου πάνω από 2 φορές για ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,
Εξάλου προσωπικά την αναζήτηση του ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΠΟΙΝΤΕΡ όπως αυτός περιγραφόταν από τους τότε ειδήμονες της κυνοφιλιάς την σταμάτησα ουσιαστικά το 1990 και οριστικά 3 χρόνια μετά, αρα για να την σταματήσω και να μπώ στην διαδικασία αναζήτησης ενοείται ότι δεν με ικανοποιήούσε αυτό που είχα και έβλεπα. ΕΙΧΕ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ που για τα δικά μου δεδομένα τα τότε και τα τωρινα το καταντούσαν μη αποτελεσματικό κυνηγετικά. Από το 1990 έχει κυλήσει πάρα πολύ νερό στο αυλάκι, Τότε για να βρώ καθαρόαιμο να ζευγαρώσω την ποίντερ μου 1989 ταξίδεψε η σκύλα μου σιδηροδρομικώς ασυνόδευτη από τον Εβρο στην Αθήνα, 22 ώρες, με αγγαρεία φίλης μου στην Θεσσαλονίκη να την κατεβάσει για τις ανάγκες της και πάλι μέσα, ΝΑΙ ήταν ελάχιστα, Αλλες εποχές καμμία σχέση με το σήμερα,
Εγώ όμως έκανα μια ξεκάθαρη ερώτηση, είναι ο μέσος όρος των σημερινών καθαροαίμων σε ένα τέτοιο επίπεδο που να λέμε ότι κάναμε πρόοδο??΄και το ρωτάω αυτό γιατί τότε δεν θυμάμαι να "τρέμαμε" στην αγορά κάθε κουταβιου μην μας βγεί κροτόφοβο, ανθρωπόφοβο ή κάτι μεταξύ γάτας και σκύλου, να τρομάζει στον άερα, στα φύλλα που πέφτουν κλπ, γιατί μια και απέχω τόσα χρόνια από τα των αγγλικών, αυτό βλέπω στους κοντινούς μου και οι άνθρωποι αγοράζουν από (απ΄ότι λένε) γνωστά σκυλια. Εαν πιστεύεται ότι ο Μέσος όρος της Ελληνικής εκτροφής είναι τέτοιος που να εξασφαλίζει έναν ικανοποιητικό σκύλο στον κυνηγό, τότε απλά δηλώστε το και εγώ θα το αποδεχτώ. Οτι δηλαδή "εχουμε 15 -20% κροτόφοβα κλπ" Ναι και τότε υπήρχαν καθαρόαιμα προγναθικά σκυλιά και το θεωρούσαμε "μείον" άλλά ήταν δακτυλοδεικτούμενα τώρα μειώθηκε το ποσοστό??? , ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΙΓΚΡΙ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
Οσο για τους Ελληνικούς σκύλους που αναφέρατε ΝΑΙ πανυγυρίσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, όπως πανηγυρίσαμε και για άλλες επιτυχίες (PLUSh κλπ) αλλά τα 2 σκυλιά που αναφέρατε από τα 4, είναι απευθείας από τα "παλιά σκυλιά" η ΚΙΡΚΗ ήταν ΒΕΑ 2, και ο ΚΟΝΑΝ γιός της, Πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε??? Θεωρείται το δείγμα αρκετό???
Επίσης κατά την δική μου απόψη οι μεγάλοι σκύλοι δεν αναδυκνείονται από τα πολλά θηράματα οι μεγάλοι σκύλοι φάινονται στα λίγα θηράματα , όπου κάθε λάθος μετράει, όχι όταν βαρανε όλοι και με τα πόδια.
Ο πατέρας μου έλεγε "εαν βρίσκω περισσότερα με τα πόδια άπ΄ότι με τον σκύλο τότε ποιος ο λόγος να τον ταίζω"
Τέλος θα συμφωνήσω (και σε κάτι) με το κ. Λάππα ότι οι σκύλοι της Εθνικής θα πρέπει να κρίνονται στην Ελλάδα και από Ελληνες κριτές, αλλιώς δεν έχει νόημα η όλη διαδικασία, Θα το προχωρούσα λίγο παραπέρα ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ, για να μην ξεχναμε το νόημα και τον σκοπό όλων ΑΥΤΩΝ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ για αυτό γίνονται όλα, ούτε για να κονομήσουν ούτε για προβληθούν μερικοί.
Οσο για τα δικά μας τα έγραψα απλά δεν τα προσέξατε, ξαναδιαβάστε τα, για να ανεφερθώ σε κάτι πάει να πεί ότι βλέπω κάτι να έρχεται δεν έχει έρθει ακόμα, αλλά φάινεται στον ορίζοντα για όσους θέλουν να δούν. Και για να μιλάμε επί του ρεαλιστικού, ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΟΦΗ, εαν δεν γίνουμε ΕΝΑ σώμα με κοινό στόχο δεν πρόκειται να δούμε προκοπή σε 3-4 χρόνια θα έρχονται ώς επι το πλειστον τα "αποφάγια" της Γερμανίας, 1-2 άτομα θα φέρνουν λόγω οικονομικής επιφάνειας γνωριμιών κλπ επιφανή σκυλιά (όπως γίνεται και τώρα) άντε να γίνουν λόγω "ανταγωνισμού" 4 αυτοί, ΚΑΙ ??? για πότε θα αρχίσουν τα προβλήματα στην εκτροφή δεν θα το καταλάβουμε καν, Προσωπικά έκανα και θα την ξανακάνω πρόταση για μια ένωση εκτροφέων για τα drahthaar, ξεκινώντας από τον καθορίσμό στην ουσία του "ελληνικού" πρότυπου, και με βάση αυτό να γίνονται τα ζευγαρώματα και οι εισαγωγές, έχουμε στατιστική βάση από την χώρα προέλευσης, έχουμε κάποιοι από εμάς γνωριμίες που μπορούν να βοηθήσουν στην σωστή κατεύθυνση, Εχω μια ΑΠΟΨΗ την παραγωγή της μετριότητας την βρίσκεις μπροστά σου, Εαν παράγεις σκυλιά που δεν ανταποκρίνονται στα κυνηγετικά θέλω του κόσμου είναι σίγουρο ότι όσο και να το διαφημίσεις ότι και να κάνεις ο κόσμος σε 5 σε 10 χρόνια θα σε πετάξει, όπως έχει πετάξει και θα πετάξει από τα κυνήγια του ενα σωρό φυλές έως τώρα, έχουμε τώρα μια ευκαιρία την ανοδική τάση της φυλής διεθνώς εαν δεν τρέξουμε μαζί της εκτροφικά σε 4-5 χρόνια θα είναι αδύνατο να προλάβουμε.ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ HEGEWΑLD σαν η κορυφαία παγκόσμια εκδήλωση για την φυλή μπορούμε να κινηθούμε, εαν επιστρέψει παγκόσμιο πρωτάθλημα σε επίπεδο VGP ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ώς Ελληνικη εκτροφή στην διεθνή σκηνή πριν καν αρχίσουμε. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΩ. Ας παραδειγματιστούμε από την πορεία άλλων φυλών στην Ελλάδα. Που στην ουσία έχουν βρεθέι να ξαναξεκινάνε από την αρχή.
ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ μάλλον εκτός γενικού κλίματος είμαι και το ξέρω.
Τελειώσα με τα αγγλικά , περιμένω μια απάντηση ώς προς τα ερωτήματα μου, και δεν προκειται να την σχολιάσω, θα την αποδεχτώ ώς έχει, αλλά θα κάνω και μια παράκληση ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΣΚΥΛΟ θα ήθελα να τον δώ σε 1-2 κυνήγια, είναι μια εμπειρία που θέλω να την ζήσω.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 06, 2008 1:19 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Ιουν 01, 2007 1:45 pm
Δημοσιεύσεις: 308
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Παράθεση:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΑΙΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ( ΓΑΛΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΑΠΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΜΦΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ.
Κυριε Γκίνο καλημέρα.
Ομολογώ ότι αυτό δεν το είχα σκεφτεί ποτέ . Συμφωνώ ότι δεν είναι μεμπτό να επενδύεις σε σκύλους, ζούμε σε μια ελεύθερη οικονομία και λειτουργούν οι νόμοι της προσφοράς και της ζήτησης. Όμως αυτό δεν είναι πρόβλημα ούτε του ΟΚΑΔΕ ούτε της Ελληνικής κυνοφιλίας. Η λογική μας όταν αποφασίζαμε τα της Εθνικής ομάδας και τις παρουσίες των σκύλων στα τερέν μας δεν είχε πάρει υπόψη τέτοιες παραμέτρους.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 06, 2008 2:52 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Μάιος 14, 2007 8:28 pm
Δημοσιεύσεις: 53
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Για να μην μονοπωλείται η συζήτηση , νομίζω ότι ο υπερκαλός κυνηγός σκύλος δεν υπάρχει και κανείς δεν το έχει.
Σκύλους καλά κυνηγόσκυλα έχουν πολλοί , σκύλους που να είναι καλά κυνηγόσκυλα αλλά και καλοί αντιπρόσωποι της φυλής τους με όλες τις έννοιες λίγοι πολλοί λίγοι .
Το ίδιο ισχύει και για τους σκύλους αγωνομάχους … πολλοί έχουν καλούς τέτοιους αλλά λίγοι έχουν αγωνομάχους που να είναι και καλά κυνηγόσκυλα και να το αποδεικνύουν στο κυνήγι .
Οπότε όπως βλέπετε και τα δύο είδη… συγκλίνουν σε πολύ μικρό νούμερο .
Συμφωνώ ότι το βάρος πρέπει να δοθεί στην ελληνική εκτροφή , αλλά και οι εισαγωγές καλών σκύλων απ έξω βοηθάει πολύ εφ όσον γίνετε σωστή χρήση …
Για κριτές κλπ τα έχουμε πει και έντονα , η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με νέα παιδιά μορφωμένα πρέπει να συνεχιστεί όποια και να είναι τα προβλήματα της νεότητας των, αν βοηθηθούν και από τους επαγγελματίες κυναγωγούς και πρώην κριτές, παλιούς κριτές θα μάθουν γρήγορα .
Τα νέα φιντάνια κριτές ΔΣ κλπ που το έχουν δει αλλιώς σαν οικονόμα όπως σωστά λες Μηνά ήδη έχουν στήσει το συρματόπλεγμα για το δήθεν εκτροφείο ποιότητας και έχουν βάλει μέσα ήδη καμιά δεκαριά σκυλιά κα βάλε , και το αυτοκίνητο είναι γεμάτο τροφές , σκευάσματα δυναμωτικά και ότι άλλο μπορεί να πουληθεί και πουλάνε …
Λοιπόν αυτοί δεν πρέπει να κρίνουν στον όμιλο έστω και αν υπάρχει έλλειψη κριτών καλά κάνει λοιπόν ο όμιλος και δεν τους αφήνει στους δικούς του αγώνες και πρέπει να βοηθηθεί να το καταφέρει αυτό .
Και ένα τελευταίο για να επανέλθουμε στο πιο ενδιαφέρον θέμα τον σκύλο , καλά κυνηγόσκυλα αγγλικούς σκύλους φέρμας έχω δει και ηπειρωτικά επανιέλ μπρετόν και κούρτσχααρ αλλά δυστυχώς ντρατχααρ όχι τουλάχιστον μέχρι σήμερα .
Δεν αμφιβάλω ότι υπάρχουν και ίσως εγώ δεν τα έχω συναντήσει το θέμα είναι που είναι σε σχέση με τα άλλα που τα βλέπεις πολύ πιο συχνά και στο κυνήγι αλλά και σε αγώνες .
Συγνώμη αν σας μιλάω στον ενικό αλλά θεωρώ ότι είμαστε παρέα φιλική εδώ μέσα που ανταλλάσουμε απόψεις και γνώσεις. :mrgreen:


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 06, 2008 9:11 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Οκτ 11, 2007 6:07 pm
Δημοσιεύσεις: 615
Τοποθεσία: ΚΟΖΑΝΗ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ FORUM.
ΦΙΛΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΗ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ, ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΣΚΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 1990 ΤΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΑ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΦΟΒΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΓΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΥ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΡΚΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΝ ΣΠΕΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ALBA ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗ ΕΞΗΣ, ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η GINENSIS COCA (ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ 2004) H ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ COCA ΕΙΝΑΙ Ο PSIHARIS VENTUS MONDO ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ, ΓΙΟΣ ΤΗΣ ALBA ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙRTON (ΓΚΡΑΝΑΣ) ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΦΗ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΠΡΟΟΔΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΑΡΓΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΗ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ ΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΚΑΛΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΤΟΝ HUGO DU BOIS DES PERCHES, TON FER DELLA MAZZORA, Ο ΞΥΔΗΣ ΤΟΝ ETTORE DELLA GHERBELLA, ΛΑΠΠΑΣ ΤΗΝ NOEMI KAI TON PRINCIPE DI SAN PELLEGRINO, ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ GIUSEPPE, DARIO, DEA, ΜΟΛΦΕΤΑΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ V.D POSTSCHWAIGE, ΜΑΡΙΕΤΑΣ ΜΕ PALAZIENSIS ORSO, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΜΑΣ? ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ Β.Ε.Α.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο COLOMBO ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΓΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΛΑΘΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΘΡΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ.
ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΤΑΝ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΔΕΥΤΑΡΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 13, 2008 12:11 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Σεπ 14, 2007 11:34 am
Δημοσιεύσεις: 39
Οι μπίζνες από κάποια συνεταιράκια συνεχίζονται ακάθεκτες ιδιαίτερα στους κυνοφυλικούς ομίλους τις επαρχίας , καλές δουλειές παιδιά.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 14, 2008 12:39 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Οκτ 11, 2007 6:07 pm
Δημοσιεύσεις: 615
Τοποθεσία: ΚΟΖΑΝΗ
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΙΖΝΕΣ???


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 14, 2008 1:46 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Απρ 18, 2007 1:55 pm
Δημοσιεύσεις: 664
Τοποθεσία: Αθήνα
ΜΗΝΑΣ ΓΚΙΝΟΣ έγραψε:
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΙΖΝΕΣ???Μάλλον Μηνά αναφέρετε σε αυτά που συζητούσαμε πιο πάνω για κριτές , μέλη διοικητικών συμβουλίων που είναι και επαγγελματίες έμποροι τροφών , ειδών κυνηγίου , σκύλων κλπ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 29, 2008 1:38 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Μάιος 30, 2007 11:52 am
Δημοσιεύσεις: 256
Πέσανε οι μάσκες πια και οι συμμαχίες βγήκαν πια στην σκηνή και σ αυτό το παράλογο θέατρο που ξεφτιλίζει την κυνοφυλία οι θίασοι παίζουν το έργο τους με σκληρότητα και από τις δύο μεριές.
Η μία μεριά έχει και ενορχηστρωτή που φροντίζει να εντείνει με την ροζ- κίτρινη αρθρογραφία του την ένταση γιατί βασικά για να εκδικηθεί τον όμιλο για ότι θεωρεί ότι του έχει κάνει .
Τα χτυπήματα πολλά και κάτω από την μέση και δεν το συζητώ πόσο χαμηλά γίνονται.
Πάντως αν προσέξετε πια τα πράγματα είναι ξεκάθαρα , κάποιοι θέλουν να παραδώσουν σε κάποιους επαγγελματίες τον Όμιλο και όλοι βέβαια αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι είναι όλοι συνεργάτες και συνέταιροι με τον ένα η τον άλλο τρόπο , με σκυλοτροφές , εκτροφείο , σκυλοπωλήσεις με εισαγόμενα από Ιταλία κλπ κλπ
Πάμε μπροστά δυνατά και καθαρά κυνοφιλικά !!!!!!!!!! :twisted:


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 7 από 10   [ 145 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum