Αλλαγή γραμματοσειράς

www.gpeppas.gr

Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 3 από 10   [ 145 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 06, 2007 7:23 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Μάιος 30, 2007 11:52 am
Δημοσιεύσεις: 256
Να μαι και εγώ πάλι .
Βλέπω η συζήτηση εξελίχτηκε ραγδαία και σαν συμπέρασμα βλέπω μεγάλη ομοφωνία στις απόψεις .
Έθεσα αυτό το θέμα γιατί εμένα προσωπικά με απασχολεί πολύ και δεν είναι μόνο για τον ΟΚΑΔΕ αλλά για όλους τους ομίλους .
Πάντως η δικιά μου άποψη είναι οι όλοι ερασιτέχνες , οι όλοι επαγγελματίες και τα δύο δύσκολα θα χωρέσουν μαζί !


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 07, 2007 1:15 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Ιουν 01, 2007 1:45 pm
Δημοσιεύσεις: 308
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Ο Α. Πάλλης γράφει
Σε πολλά από τα προαναφερόμενα συμφωνώ μαζί σας και με τα άλλα παιδιά του εδώ forum .
Πάλι όμως έχω μία απορία !
Αν είστε όπως περιγράψατε υπέρ της μη συμμετοχής επαγγελματιών στο ΔΣ και στο σώμα κριτών γιατί συμμετέχετε σε ένα ΔΣ όπως το τωρινό η το προηγούμενο με έναν καθαρό επαγγελματία που είναι μέλος του ΔΣ και κρίνει και σχεδόν σε όλους τους τύπους αγώνων !
Γνωρίζω ότι σας φέρνω σε δύσκολη θέση αλλά ενδιαφέρει πολλούς να καταλάβουν όλη αυτή την αντίθεση που υπάρχει !


Το ερώτημα θα απαντηθεί και δεν αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε δύσκολη θέση. Το καταστατικό μας , το οποίο συντάχτηκε στα χρόνια της αθωότητας όπως λέγαμε ( από ακριβή μετάφραση του Ιταλικού καταστατικού του ENSI ), τον καιρό δηλ. που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι κάποτε στο μέλλον θα σκύβαμε απάνω του να δούμε ακριβώς τι λέει και τι εννοεί , αναφέρει ποια ακριβώς επαγγέλματα εμπίπτουν στον χαρακτηρισμό του επαγγελματία. Το κριτήριο με το οποίο συντάχτηκε το κείμενο φαίνεται καθαρά . Ο κριτής και ο κρινόμενος δεν πρέπει να έχουν σχέση εξάρτησης επαγγελματική. Θεωρεί λοιπόν επαγγελματίες τους εκτροφείς, εκπαιδευτές , κυναγωγούς και όσους κάνουν κατά συνήθεια εμπόριο σκύλων καθώς και όσους επιχορηγούνται από εταιρίες .Επίσης μιλάει για εισαγωγείς η κατασκευαστές ζωοτροφών

. Υπήρχε και υπάρχει επαγγελματίας στο ΔΣ , όπως λέει Α. Πάλλης ;
Υπήρχε και υπάρχει . Είναι ο Νίκος Στεφανάτος. Πως δικαιολογείται αυτό;
Η εξήγηση είναι ότι τυπικά ο Νίκος δεν ήταν σε καμία κατηγορία που προέβλεπε το καταστατικό μας. Ήταν απλά υπάλληλος σε μια εταιρία που εμπορευόταν σκυλοτροφές. Υπήρχε όμως και το ουσιαστικό. Όσο περνούσε ο καιρός ο Νίκος γινόνταν πιο ενεργητικός στη δουλειά του και άρχισε να ασχολείται καθαρά με τις πωλήσεις. Βλέπαμε ότι παρόλο ότι τυπικά ήταν σύννομος , ουσιαστικά έμπλεκε την δουλειά του με τον όμιλο. Ίσως θα παρατηρήσατε ότι οι εκλογές του Μαιου έγιναν πολύ πριν συμπληρώσουμε θητεία 2 ετών. Γιατί; Διότι θέλαμε να φέρουμε το θέμα Στεφανάτου στην Γ.Σ η οποία σαν ανώτατο όργανο θα αποφάσιζε για αυτό το θέμα. Τα πράγματα όμως έμπλεξαν πιο πολύ διότι δημιουργήθηκε αυτή η κίνηση που ήθελε επαγγελματίες στο ΔΣ κα μάλιστα ζήτησαν να αλλάξει το καταστατικό και να δεχόμαστε επαγγελματίες. Έτσι δημιουργήθηκαν οι δύο τάσεις. Αν έμπαιναν έστω και τρία άτομα από την ομάδα εκείνων που ήθελαν τους επαγγελματίες , εμείς οι υπόλοιποι ήμασταν έτοιμη να παραιτηθούμε και να τους δώσουμε την ευκαιρία να διοικήσουν. Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε ένα ΔΣ με δύο αντιμαχόμενες τάσεις. Ευτυχώς ο μόνος από εκείνη την ομάδα που μπήκε στο ΔΣ και μάλιστα με κλήρωση διότι ισοψήφησε με άλλους δύο , ήταν ο Ν. Στεφανάτος. (Τώρα μαθαίνετε πράγματα που λίγοι τα γνωρίζουν ακόμα και μέσα από τον όμιλο. Δεν είναι μυστικά , απλά κανείς δεν ρώτησε και γιαυτό δεν τα εξωρικεύσαμε).
Παρακάτω. Ο Νίκος όμως είναι ακόμα στο ΔΣ . Αυτό , φίλοι , δεν ήταν στο χέρι μας. Εφόσον το σώμα επέλεξε δημοκρατικά να υπάρχει στο ΔΣ , κανείς δεν μπορεί να του απαγορεύσει. Όμως … Το ΔΣ έχει 6 άτομα που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο και ο όμιλος θα οδηγηθεί με αυτόν τον τρόπο. Τα υπόλοιπα θα τα αντιληφθείτε σιγά σιγά . Απλά παρακολουθήστε από κοντά τις κινήσεις του ΟΚΑΔΕ και θα καταλάβετε.

Την Κυριακή , μην ξεχνιόμαστε. Θα παρελάσουν όλα τα όμορφα Ποιντερ και Σέτερ στην ετήσια έκθεση μορφολογίας μας. Ελάτε να απολαύσετε .


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 07, 2007 5:48 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Ιουν 02, 2007 6:17 pm
Δημοσιεύσεις: 24
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Για τον Ακη Λαππα.Που θα γινει τη Κυριακη και ποιες ωρες


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 07, 2007 9:11 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Μάιος 30, 2007 5:21 pm
Δημοσιεύσεις: 117
ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ έγραψε:
Για τον Ακη Λαππα.Που θα γινει τη Κυριακη και ποιες ωρες


Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2007 θα διεξαχθεί η 14η έκθεση μορφολογίας του ομίλου μας στον χώρο του κυνοτροφείου του Κώστα Ιωαννίδη στο 44ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών –Αυλώνα , έναντι της πύλης στρατοπέδου Μαχαίρας , στις 9πμ. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές μέχρι την 1η Ιουνίου 2007.
Παράλληλα με την Έκθεση Μορφολογίας θα πραγματοποιηθεί και αναγνώριση ΒΕΑ-2 και ΒΕΑ-3 για Πόιντερ και Σέττερ.


ΑΚΗ ΛΑΠΠΑ


Θα ήθελα και εγώ να σας κάνω μία συμπληρωματική ερώτηση πάνω στο ίδιο θέμα που συζητιέται πολύ μεταξύ των κυνοφύλων , κυνηγών.
Εντάξει αφού μπήκε στο ΔΣ μπήκε , γιατί όμως επιτρέπετε να συμμετέχει σαν κριτής σχεδόν σε όλους τους αγώνες του ΟΚΑΔΕ κρίνοντας και πελάτες του !
Δεν έχετε την πλειοψηφία στο ΔΣ να πάρετε μία απόφαση που να ξεκαθαρίζει τουλάχιστον τέτοια θέματα !
Πάντως σας ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις δεν είστε υποχρεωμένος !

_________________
Εικόνα
Basileios A.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 07, 2007 10:43 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Ιουν 01, 2007 1:45 pm
Δημοσιεύσεις: 308
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Πρώτα θα απαντήσω στον BW και ύστερα θα μπούμε σε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα .
Ίσως θα πρόσεξες ότι έγραψα "Το ΔΣ έχει 6 άτομα που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο και ο όμιλος θα οδηγηθεί με αυτόν τον τρόπο. Τα υπόλοιπα θα τα αντιληφθείτε σιγά σιγά . Απλά παρακολουθήστε από κοντά τις κινήσεις του ΟΚΑΔΕ και θα καταλάβετε." Το νέο ΔΣ έγινε μόλις πριν 1 μήνα. Ακόμα δεν έγινε καμία εκδήλωση και κανένας δεν έχει κρίνει κανέναν αγώνα.
το θέμα τώρα του αγώνα που πρότεινε ο Θωμάς Πετρόχειλος.
Οι αγώνες τι στόχο έχουν; Να βρούμε τα ικανότερα σκυλιά για να τα χρησιμοποιήσουμε για την βελτίωση της φυλής .
Ποια ικανότητα του σκύλου θα εντοπίζαμε σε έναν πολύωρο αγώνα που δεν μπορούμε να εντοπίσουμε στους υπάρχοντες Α.Κ.Ι.; Πάθος -Αίσθηση θηράματος –εξυπνάδα-αντοχή ; Τι θα μπορούσε να λείπει από τον σκύλο αγώνων ; ίσως , λέω, ίσως η αντοχή διότι το στοιχείο αυτό μαζί με το απόρτ και την ικανότητα του σκύλου να μπαίνει στο πυκνό είναι τα μόνα που πρακτικά δεν μπορούν να «ελεγχθούν» στους Α.Κ.Ι. στον κάμπο. Αλλά σχετικά με την αντοχή.
Έχετε ποτέ συναντήσει , φίλοι μου , κυνηγόσκυλο υγειές που αν είναι καλά προπονημένο δεν θα βγάλει πρόγραμμα 2-3 ωρών ; Αν τώρα μιλάμε για πρόγραμμα 8 ωρών ( που σήμερα δεν είναι πλέον απαραίτητο ζητούμενο από τον σύγχρονο κυνηγό που έχει 2-3σκυλιά ) ,ρωτάω ..ο αγώνας της 1-1.5 ώρας θα μας δείξει τον σκύλο των 8 ωρών ;
Το όραμα του Θωμά σκοντάφτει διότι μιλάει προφανώς για αγώνα στον κάμπο διότι αγώνας στο βουνό η στο δάσος ήδη γίνεται ,και εκεί κρίνεται ο σκύλος που κυνηγάει αυτό το θήραμα ( βουνίσια η μπεκάτσα ) και όπως είπαμε ο καλός σκύλος που θα έχει επανάκληση θα κρατηθεί πιθανά στο τερέν όση ώρα ζητάει ο Θωμάς στον αγώνα που πρεσβεύει.
Ο βαθμός δυσκολίας εντοπισμού του θηράματος σε έναν σκύλο που τρέχει με 30-40 χιλιόμετρα είναι ο ίδιος με τον ευτυχισμένο χαλαρό κυνηγόσκυλό μας που έχει όσο χρόνο θέλει για να σου δείξει το θήραμα;
Ο σκύλος στον αγώνα του Θωμά ( βγάλαμε και ορισμό !!) μπορεί να ξεκινήσει στούκας αλλά σε 10, 20 λεπτά θα αρχίσει να ψάχνει στο κυνηγητικό του τέμπο . Διότι αν ο Θωμάς θέλει τον σκύλο να ψάχνει επί μια ώρα με στροφόμετρο στην κόκκινη γραμμή θα πρέπει να μας πει το εξής : αν μετά από 15 λεπτά ο σκύλος ρίξει τον ρυθμό του θα πρέπει να κρατιέται στον αγώνα; Και μέχρι πόσο χαλαρά άραγε θα του επιτρέπεται να κινείται πριν σφυρίξεις καραμούζα;
Με άλλα λόγια , βγαίνουμε δύο κυνηγοί με τα κυνηγόσκυλά μας και ψάχνουμε να δούμε σε μια ώρα ποιος θα βρεί τα περισσότερα θηράματα; Αυτό μου θυμίζει τις ομηρικές κόντρες στην Κωπαίδα , όπου το μόνο που μέτραγε ήταν το ποιός θα πάρει τις περισσότερες φέρμες . Και φυσικά τα Κωπαιδόσκυλα συνήθως κερδίζανε και «ξεφτιλίζανε» τα σούπερ περδικόσκυλα η μπεκατσόσκυλα που είχαν μάθει αλλιώς να κυνηγάνε. Αυτό προάγει τον κυνηγητικό σκύλο;
Θα σας πω τι πιστεύω , ειλικρινά . Αν πάρω τον Giusseppe η τον Niko και τον πηγαίνω πρωί απόγευμα στην Κωπαιδα για 2 μήνες , τα ορτύκια θα τα ρημάξει αλλά δεν θα είναι πλέον ο Giusseppe η ο Niko. Τι κέρδισα ; τι κέρδισε η κυνοφιλία; Τι θα δείξω από αυτόν τον σκύλο ;.Αυτό που θα κάνω είναι να θάψω βαθειά σε τέλμα εκείνα τα στοιχεία που σήμερα βλέπουμε , θαυμάζουμε και προσπαθούμε να προσαρτήσουμε στα κυνηγόσκυλά μας .
Αλλά για να μην μιλάμε μόνο με θεωρία θα σας πω τι έγινε κάποτε και στην πράξη. Λίγα χρόνια πριν ( όπως μας έλεγε ο μεγάλος Jan Marie Pillard) κανονίστηκε ένας πολύωρος αγώνας χωρίς κανόνες , με στόχο μόνο ποιος θα βρεί τις περισσότερες μπεκάτσες. Αυτό έγινε στον Καναδά και συμμετείχε ομάδα Γάλλων που είχε πάει εκεί για τον αγώνα. Ο αγώνας ήταν μια σκέτη παρωδία . Ακόμα γελάνε οι άνθρωποι όταν θυμούνται αυτήν την εκδήλωση.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 07, 2007 11:55 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Μάιος 23, 2007 11:31 am
Δημοσιεύσεις: 87
Παράθεση:
ΑΚΗΣ ΛΑΠΠΑΣ
Με άλλα λόγια , βγαίνουμε δύο κυνηγοί με τα κυνηγόσκυλά μας και ψάχνουμε να δούμε σε μια ώρα ποιος θα βρεί τα περισσότερα θηράματα; Αυτό μου θυμίζει τις ομηρικές κόντρες στην Κωπαίδα , όπου το μόνο που μέτραγε ήταν το ποιός θα πάρει τις περισσότερες φέρμες . Και φυσικά τα Κωπαιδόσκυλα συνήθως κερδίζανε και «ξεφτιλίζανε» τα σούπερ περδικόσκυλα η μπεκατσόσκυλα που είχαν μάθει αλλιώς να κυνηγάνε. Αυτό προάγει τον κυνηγητικό σκύλο;


Αυτό το θεωρώ πολύ σωστό και έχεις δίκιο, όχι βέβαια ούτε αυτό ακριβώς πιστεύω εννοούμε όταν λέμε περισσότερο χρόνο και περισσότερο πρακτικό κυνήγι !

Παράθεση:
ΑΚΗΣ ΛΑΠΠΑΣ
Ο βαθμός δυσκολίας εντοπισμού του θηράματος σε έναν σκύλο που τρέχει με 30-40 χιλιόμετρα είναι ο ίδιος με τον ευτυχισμένο χαλαρό κυνηγόσκυλό μας που έχει όσο χρόνο θέλει για να σου δείξει το θήραμα;


Απόλυτο σωστό και συμφωνώ 100 %


Παράθεση:
ΑΚΗΣ ΛΑΠΠΑΣ
Θα σας πω τι πιστεύω , ειλικρινά . Αν πάρω τον Giusseppe η τον Niko και τον πηγαίνω πρωί απόγευμα στην Κωπαιδα για 2 μήνες , τα ορτύκια θα τα ρημάξει αλλά δεν θα είναι πλέον ο Giusseppe η ο Niko. Τι κέρδισα ; τι κέρδισε η κυνοφιλία; Τι θα δείξω από αυτόν τον σκύλο ;.Αυτό που θα κάνω είναι να θάψω βαθειά σε τέλμα εκείνα τα στοιχεία που σήμερα βλέπουμε , θαυμάζουμε και προσπαθούμε να προσαρτήσουμε στα κυνηγόσκυλά μας .Και αυτό πολύ σωστό , αυτά τα σκυλιά τους έτυχε να αντιπροσωπεύουν κάτι άλλο και αυτό το άλλο είναι αυτό που καλούνται να δείξουν στα τερέν με τον τρόπο που πρέπει να το δείξουν !
Κάπου είχα διαβάσει και απαντήσεις σε ένα παρόμοιο θέμα του κ Πέππα που και αυτός έλεγε ακριβώς τα ίδια λόγια , όπως και τόνιζε ότι αυτά τα σκυλιά εφ΄ όσον κυνηγούν έτσι πεδινές άγριες πέρδικες δεν υπάρχει πιθανότητα εφ΄ όσον πάλι εγκλιματιστούν και τους δοθούν οι ευκαιρίες να μην γίνουν άριστη κυνηγοί οποιουδήποτε θηράματος !
Και συμφωνώ απόλυτα


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 11, 2007 11:21 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Μάιος 14, 2007 8:28 pm
Δημοσιεύσεις: 53
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Είδα ένα διαφορετικό σκηνικό στην έκθεση εκτροφής του ΟΚΑΔΕ με μία προσπάθεια για τήρηση την απαίτηση τουλάχιστον της πλειοψηφίας στην ΓΣ για απομάκρυνση των επαγγελματιών από την ενεργό δράση στους αγώνες και στις εκθέσεις .
Θετικό αυτό αν διατηρηθεί και σωστό βήμα ! :wink:


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 11, 2007 12:05 pm 
[b]ΔΟΘΗΚΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ-ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ,ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.


Κορυφή
  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 23, 2007 12:21 am 

Εγγραφή: Δευτ Ιουν 18, 2007 5:43 pm
Δημοσιεύσεις: 46
Τοποθεσία: ATTIKH
Νομίζω από αυτά που μαθαίνω ότι γίνεται μία προσπάθεια όντως από τον όμιλο να υπάρξει μία πιο ισορροπημένη διαχείριση .
Και αυτό φάνηκε στην έκθεση μορφολογίας που είδα μετά από πάρα πολύ καιρό και τον επίτιμο πρόεδρο και πολύ αγαπητό Α Μάντη να κάνει χρήση των Ιταλικών του σαν υπεύθυνος τερέν στα πόιντερ παρότι φανατικός σεττεράς.
Όλα αυτά όμως δεν θα περάσουν χωρίς αντιδράσεις , νομίζω ότι κάποιοι θα αντιδράσουν και μάλιστα πολύ σπασμωδικά και άτσαλα !
Δεν θα δεχτούν χάσουν τα προνόμια που απόκτησαν με κόπο ..... τόσο εύκολα !


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 23, 2007 5:23 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Ιουν 01, 2007 1:45 pm
Δημοσιεύσεις: 308
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Σταύρος Δ έγραψε:
Όλα αυτά όμως δεν θα περάσουν χωρίς αντιδράσεις , νομίζω ότι κάποιοι θα αντιδράσουν και μάλιστα πολύ σπασμωδικά και άτσαλα !
Δεν θα δεχτούν χάσουν τα προνόμια που απόκτησαν με κόπο ..... τόσο εύκολα !


Ο Σταύρος η έχει εσωτερική πληροφόρηση η έχει προφητικές ιδιότητες. Πάντως η διάσπαση αποκλείεται. Ο ΟΚΑΔΕ είναι εγγεγραμμένος στον ΚΟΕ ως ο Εθνικός όμιλος των 4 φυλών (στη πραγματικότητα υπάρχει και μία 5 φυλή , το Ερυθρόλευκο Ιρλανικό). Θα μου πείτε όμως ότι το Γκόρντον και το Ιρλανδικό δεν είναι Αγγλικές φυλές αλλά Βρεττανικές ενω το όνομα ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ μιλάει μόνο για Αγγλικές φυλές . Αυτό πού οφείλεται;Απλά σε λάθος. Τον καιρό που ξεκινούσαμε τον όμιλο το 1991 και πάνω στον ενθουσιασμό μας , ποιός είχε μυαλό να κοιτάει τέτοιες "λεπτομέριες". Σήμερα το λάθος παραμένει και δεν ξέρω αν στο μέλλον αποφασίσουμε να το διορθώσουμε.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 27, 2007 9:05 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Μάιος 14, 2007 8:28 pm
Δημοσιεύσεις: 53
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Διαβάστε την διένεξη στο Κυνηγεσία Κυνοφιλία με ανταλλαγή επιστολών μεταξύ του νυν γραμματέα του ΟΚΑΔΕ και ενός νυν μέλους του ΔΣ , κριτή , μέλος του ΔΣ του ΚΟΕ για το θέμα των επαγγελματιών η μη στα ΔΣ και στο σώμα κριτών.
Πραγματικά λέγονται πολλά και πολλά εξηγούνται για την κατάσταση που είχε έχει δημιουργηθεί στον ΟΚΑΔΕ .
Ενδιαφέρει όλους του κυνόφιλους ! :wink:


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 27, 2007 1:23 pm 
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 02, 2007 10:59 am
Δημοσιεύσεις: 516
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΕΚΟΣ έγραψε:
Διαβάστε την διένεξη στο Κυνηγεσία Κυνοφιλία με ανταλλαγή επιστολών μεταξύ του νυν γραμματέα του ΟΚΑΔΕ και ενός νυν μέλους του ΔΣ , κριτή , μέλος του ΔΣ του ΚΟΕ για το θέμα των επαγγελματιών η μη στα ΔΣ και στο σώμα κριτών.
Πραγματικά λέγονται πολλά και πολλά εξηγούνται για την κατάσταση που είχε έχει δημιουργηθεί στον ΟΚΑΔΕ .
Ενδιαφέρει όλους του κυνόφιλους ! :wink:


Τι πράγματα είναι αυτά ρε παιδιά , τι μικρότητες κρίμα πραγματικά κρίμα για έναν μεγάλο όμιλο ! :cry:

_________________
Η πέρδικα θα υπάρχει για πάντα αν την σεβόμαστε , το ίδιο και η μπεκάτσα.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 28, 2007 12:14 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Ιουν 01, 2007 1:45 pm
Δημοσιεύσεις: 308
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
KOSTANTINOSZERVAS έγραψε:
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΕΚΟΣ έγραψε:
...........Πραγματικά λέγονται πολλά και πολλά εξηγούνται για την κατάσταση που είχε έχει δημιουργηθεί στον ΟΚΑΔΕ .
Ενδιαφέρει όλους του κυνόφιλους ! :wink:


Τι πράγματα είναι αυτά ρε παιδιά , τι μικρότητες κρίμα πραγματικά κρίμα για έναν μεγάλο όμιλο ! :cry:
|Συγγνώμη Κωνσταντίνε , αλλά θέλω διευκρινήσεις . Δεν μπορούμε να λέμε έτσι γενικώς ...τι μικρότητες κλπ.΄Τι ακριβώς εννοείς; Δημοσιεύεται μια επιστολή που με αφορά προσωπικά αλλά αφορά και πάρα πολύ τα του ομίλου και να μείνει αναπάντητη; Ελπίζω ότι δεν έχουμε μπεί όλοι, για σένα , στο ίδιο τσουβάλι.

Θυμάστε που είπα ότι θα ζητήσω τη γνώμη σας σε αυτό που θα εμφανιστεί στην Κυνηγεσία +Κυνοφιλία. Δεν θα σας ζητήσω γνώμη για τις επιστολές , αυτό το κρίνει ο καθένας όπως νομίζει. Αυτόπου θέλω να μου πείτε είναι αν στο άρθρο μου για την Γεν. Συνέλευση του ΟΚΑΔΕ νομίζετε ότι προσβάλω κάπου η γενικότερα κάνω επίθεση στον Στεφανάτο. Φυσικά όσοι ήταν απόντες απο την Συνέλευση δεν γνωρίζουν τι του έσουραν κάποιοι επαγγελματίες .Μιλάμε για πολύ σκληρή επίθεση. Εγώ δεν συμφώνησα με αυτές τις επιθέσεις αλλά θα μπορούσα να τις είχα αναφέρει ως συμβάντα.
Αν απλά τις είχα αναφέρει , δεν θα είχε φάει λάσπη ο Στεφανάτος ; Ήθελα να τον προστατεύσω και να προστατέψω και το γενικότερο κλίμα που θα έβγαινε προς τα έξω και γιαυτό δεν έγραψα τίποτα σχετικό.
Ερώτημα τώρα . Αν πράγματι δεν ενοχλήθηκε απο προσωπικές επιθέσεις απο μέρους μου προς αυτόν , τότε γιατί τέτοιο μένος εις βάρος μου ; Μήπως είναι άλλοι οι λόγοι; Υποπτεύομαι τους λόγους αλλά οι υποψίες δεν ανακοινώνονται.

[/color]


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 28, 2007 12:06 pm 
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 02, 2007 10:59 am
Δημοσιεύσεις: 516
ΑΚΗΣ ΛΑΠΠΑΣ έγραψε:
KOSTANTINOSZERVAS έγραψε:
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΕΚΟΣ έγραψε:
...........Πραγματικά λέγονται πολλά και πολλά εξηγούνται για την κατάσταση που είχε έχει δημιουργηθεί στον ΟΚΑΔΕ .
Ενδιαφέρει όλους του κυνόφιλους ! :wink:


Τι πράγματα είναι αυτά ρε παιδιά , τι μικρότητες κρίμα πραγματικά κρίμα για έναν μεγάλο όμιλο ! :cry:
|Συγγνώμη Κωνσταντίνε , αλλά θέλω διευκρινήσεις . Δεν μπορούμε να λέμε έτσι γενικώς ...τι μικρότητες κλπ.΄Τι ακριβώς εννοείς; Δημοσιεύεται μια επιστολή που με αφορά προσωπικά αλλά αφορά και πάρα πολύ τα του ομίλου και να μείνει αναπάντητη; Ελπίζω ότι δεν έχουμε μπεί όλοι, για σένα , στο ίδιο τσουβάλι.

Θυμάστε που είπα ότι θα ζητήσω τη γνώμη σας σε αυτό που θα εμφανιστεί στην Κυνηγεσία +Κυνοφιλία. Δεν θα σας ζητήσω γνώμη για τις επιστολές , αυτό το κρίνει ο καθένας όπως νομίζει. Αυτόπου θέλω να μου πείτε είναι αν στο άρθρο μου για την Γεν. Συνέλευση του ΟΚΑΔΕ νομίζετε ότι προσβάλω κάπου η γενικότερα κάνω επίθεση στον Στεφανάτο. Φυσικά όσοι ήταν απόντες απο την Συνέλευση δεν γνωρίζουν τι του έσουραν κάποιοι επαγγελματίες .Μιλάμε για πολύ σκληρή επίθεση. Εγώ δεν συμφώνησα με αυτές τις επιθέσεις αλλά θα μπορούσα να τις είχα αναφέρει ως συμβάντα.
Αν απλά τις είχα αναφέρει , δεν θα είχε φάει λάσπη ο Στεφανάτος ; Ήθελα να τον προστατεύσω και να προστατέψω και το γενικότερο κλίμα που θα έβγαινε προς τα έξω και γιαυτό δεν έγραψα τίποτα σχετικό.
Ερώτημα τώρα . Αν πράγματι δεν ενοχλήθηκε απο προσωπικές επιθέσεις απο μέρους μου προς αυτόν , τότε γιατί τέτοιο μένος εις βάρος μου ; Μήπως είναι άλλοι οι λόγοι; Υποπτεύομαι τους λόγους αλλά οι υποψίες δεν ανακοινώνονται.

[/color]Προσωπικά στενοχωρήθηκα για όλα αυτά που διάβασα Ακη και για την κατάσταση που επικρατεί στον όμιλο που βλέπω να εξωθείται στα άκρα !
Από την άλλη πολλά πράγματα τα γνώριζα από τον Γίωργο, όπως γιατί παραιτήθηκε αυτός, ο Μάντης και όλο το τότε ΔΣ για τον ίδιο λόγο ακριβώς και μάλιστα είχαν πει ότι δεν πρόκειται να ξαναβάλουν υποψηφιότητα όσο δεν ξεκαθαρίζει η κατάσταση και το τήρησαν .
Από την άλλη έμαθα τόσο πράγματα που πριν δεν κατανοούσα η αν θέλεις δεν κατείχα τόσο καλά , περι άρθρων του καταστατικού και το τι συμβαίνει ακριβώς και πώς !

Τώρα να σου πω τι θεωρώ μικρότητες Ακη , μικρότητες θεωρώ όλα αυτά τα περί λαχνών , περί άρθρων και κινητών , για την ψήφο του Μάντη, λες και έκρινε ολικά το αποτέλεσμα , το ότι βάζει μπροστά την δουλειά που κάνει για τον όμιλο και είναι συνέχεια στις λάσπες ,ποιος κουράστηκε περισσότερο και ποιος όχι, χωρίς βέβαια να αποδέχεται ότι ότι έγινε έγινε από τον όμιλο και την ανοχή του και πολλά άλλα που βαριέμαι και δεν με ενδιαφέρει να αναφέρω ξανά !
Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι το σκηνικό το έχω ξαναδεί και από άλλους πρώην ευνοημένους του ομίλου και νυν άσπονδους εχθρούς !
Αλλα εσείς δεν βάζετε μυαλό να το ξεκόβετε από την αρχή και να τελειώνει το πράγμα ξεκάθαρα .
Τώρα το καταλάβατε και πάτε να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα αλλά ξέρετε σας περιμένει και εσάς και τους μετά και τους παρα μετά πολύ δουλειά και προσπάθεια για να καθαρίσει ο όμιλος !

_________________
Η πέρδικα θα υπάρχει για πάντα αν την σεβόμαστε , το ίδιο και η μπεκάτσα.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 28, 2007 9:30 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Ιουν 01, 2007 1:45 pm
Δημοσιεύσεις: 308
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
KOSTANTINOSZERVAS έγραψε:
ΑΚΗΣ ΛΑΠΠΑΣ έγραψε:
KOSTANTINOSZERVAS έγραψε:
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΕΚΟΣ έγραψε:
...........Πραγματικά λέγονται πολλά και πολλά εξηγούνται για την κατάσταση που είχε έχει δημιουργηθεί στον ΟΚΑΔΕ .
Ενδιαφέρει όλους του κυνόφιλους ! :wink:


Τι πράγματα είναι αυτά ρε παιδιά , τι μικρότητες κρίμα πραγματικά κρίμα για έναν μεγάλο όμιλο ! :cry:
|Συγγνώμη Κωνσταντίνε , αλλά θέλω διευκρινήσεις . Δεν μπορούμε να λέμε έτσι γενικώς ...τι μικρότητες κλπ.΄Τι ακριβώς εννοείς; Δημοσιεύεται μια επιστολή που με αφορά προσωπικά αλλά αφορά και πάρα πολύ τα του ομίλου και να μείνει αναπάντητη; Ελπίζω ότι δεν έχουμε μπεί όλοι, για σένα , στο ίδιο τσουβάλι.

Θυμάστε που είπα ότι θα ζητήσω τη γνώμη σας σε αυτό που θα εμφανιστεί στην Κυνηγεσία +Κυνοφιλία. Δεν θα σας ζητήσω γνώμη για τις επιστολές , αυτό το κρίνει ο καθένας όπως νομίζει. Αυτόπου θέλω να μου πείτε είναι αν στο άρθρο μου για την Γεν. Συνέλευση του ΟΚΑΔΕ νομίζετε ότι προσβάλω κάπου η γενικότερα κάνω επίθεση στον Στεφανάτο. Φυσικά όσοι ήταν απόντες απο την Συνέλευση δεν γνωρίζουν τι του έσουραν κάποιοι επαγγελματίες .Μιλάμε για πολύ σκληρή επίθεση. Εγώ δεν συμφώνησα με αυτές τις επιθέσεις αλλά θα μπορούσα να τις είχα αναφέρει ως συμβάντα.
Αν απλά τις είχα αναφέρει , δεν θα είχε φάει λάσπη ο Στεφανάτος ; Ήθελα να τον προστατεύσω και να προστατέψω και το γενικότερο κλίμα που θα έβγαινε προς τα έξω και γιαυτό δεν έγραψα τίποτα σχετικό.
Ερώτημα τώρα . Αν πράγματι δεν ενοχλήθηκε απο προσωπικές επιθέσεις απο μέρους μου προς αυτόν , τότε γιατί τέτοιο μένος εις βάρος μου ; Μήπως είναι άλλοι οι λόγοι; Υποπτεύομαι τους λόγους αλλά οι υποψίες δεν ανακοινώνονται.

[/color]Προσωπικά στενοχωρήθηκα για όλα αυτά που διάβασα Ακη και για την κατάσταση που επικρατεί στον όμιλο που βλέπω να εξωθείται στα άκρα !
Από την άλλη πολλά πράγματα τα γνώριζα από τον Γίωργο, όπως γιατί παραιτήθηκε αυτός, ο Μάντης και όλο το τότε ΔΣ για τον ίδιο λόγο ακριβώς και μάλιστα είχαν πει ότι δεν πρόκειται να ξαναβάλουν υποψηφιότητα όσο δεν ξεκαθαρίζει η κατάσταση και το τήρησαν .
Από την άλλη έμαθα τόσο πράγματα που πριν δεν κατανοούσα η αν θέλεις δεν κατείχα τόσο καλά , περι άρθρων του καταστατικού και το τι συμβαίνει ακριβώς και πώς !

Τώρα να σου πω τι θεωρώ μικρότητες Ακη , μικρότητες θεωρώ όλα αυτά τα περί λαχνών , περί άρθρων και κινητών , για την ψήφο του Μάντη, λες και έκρινε ολικά το αποτέλεσμα , το ότι βάζει μπροστά την δουλειά που κάνει για τον όμιλο και είναι συνέχεια στις λάσπες ,ποιος κουράστηκε περισσότερο και ποιος όχι, χωρίς βέβαια να αποδέχεται ότι ότι έγινε έγινε από τον όμιλο και την ανοχή του και πολλά άλλα που βαριέμαι και δεν με ενδιαφέρει να αναφέρω ξανά !
Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι το σκηνικό το έχω ξαναδεί και από άλλους πρώην ευνοημένους του ομίλου και νυν άσπονδους εχθρούς !
Αλλα εσείς δεν βάζετε μυαλό να το ξεκόβετε από την αρχή και να τελειώνει το πράγμα ξεκάθαρα .
Τώρα το καταλάβατε και πάτε να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα αλλά ξέρετε σας περιμένει και εσάς και τους μετά και τους παρα μετά πολύ δουλειά και προσπάθεια για να καθαρίσει ο όμιλος !

Δεκτή η κριτική. Όντως έχουμε ευθύνη διότι αφήσαμε τα πράγματα να εξελιχθούν και δωσαμε στον Στεφανάτο πάρα πολύ χώρο. Περιμέναμε να τελείωσουν όλες οι εκδηλώσεις - υποχρεώσεις με Κύπελλο Ευρώπης κλπ και αμέσως μετά κάναμε εκλογές. Δεν πειράζει , ποτέ δεν είναι αργά. Μαθαίνουμε απο τα σφάλματά μας.[quote][/quote]


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 3 από 10   [ 145 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Επόμενο


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Terms of Service | Privacy Policy | Cookie Settings | Report the forum