manpap έγραψε:
οσοι ανεβαινεται ΣΧΙΣΤΟ προσοχη.την περασμενη
δευτερα 17/06 ειχα ανεβει σχιστο.
αφησα το αμαξι απεναντι απο το κιοσκι.εκανα τη βολτα μου και γυρισα στο αμαξι για να παω λιγο πιο κατω.εχει μια δεξια στροφη και στο αριστερο χερι εχει κατι μελισσια.στα 50 μετρα βρηκα μια σκια και αφησα το αμαξι.εκανε φοβερη ζεστη.
βγαζω το σκυλο κανουμε τη βολτα μας γυρναμε στο αμαξι καθομαστε λιγο στη σκια να πιω λιγο καφε και νερο ο σκυλος.κανω και 2 τσιγαρα και εφυγα.πολυ ζεστη.ομως ολα καλα.
παω σπιτι νερακι ,φαγακι για το σκυλο.ηπιε και εφαγε με ορεξη.
το βραδυ κατα τις 02:00 εκανε εμετο οτι ειχε φαει.ε λεω θα τον χτυπησε η ζεστη.
τον βαζω κατω απο την βρυση.
την αλλη μερα
τριτη εξω η γλωσσα λεω σιγουρα τον χτυπησε η ζεστη.περνω τηλ το γιατρο μου λεει να τον κανω μπανια και να του δεινω ζαχαρονερο.
το συνεχισα ετσι
τεταρτη,
πεμπτη και
παρασκευηδεν πολυετρωγε.
το
σαββατο το σκυλι δεν μπορουσε να σηκωσει το καφαλι του, να σηκωθει ορθιο,εκλεγε ποναγε παντου.
περνω το γιατρο μου λεει εχει φαει δηλητιριο εξασθενημενο λογο των βροχων και του τα εσκασε μετα απο μια εβδομαδα.τοσες μερες δουλευε μεσα του.
το φαρμακειο σωζει παιδια.ειχα χαπια ενεργου ανθρακα του εδωσα 4.2 μπλε 2 κοκκινα.του κανω μια ατροπινη.και του φτιαχνω ενα μπολ νερο με ζαχαρη και λαδι.απο το καψημο που ενιωθε μεσα του αρχισε να πινει και σταματησε μολις αδειασε.
εχω σκασει.ειναι αμαρτια λεω να παει ετσι το ζωντανο 10 μηνων.εχει μελλον μπροστα του εχει να μου δειξει πολλα γιατι ειναι αστερι.
να του μιλαω,ακομα δεν γνωριστικαμε σε μεγαλωνα 10 μηνες για να φυγεις ετσι αδοξα?κανονισε,εσυ γεννηθηκες για να μεινεις και να διδαξεις του ελεγα γιατι οντως το εχει.
μετα απο 5 ωρες το σκυλι ηταν ορθιο και μου εκανε παιχνιδια.
λεω αγορι μου ηρθες για να μεινεις.
το ποσο κατουρημα εκανε ,μιλαμε καθε 3 λεπτα και με μεγαλη διαρκεια.εβγαζε τις τοξινες.
απ'οτι μου ειπε ο γιατρος,κοντα σε μελισσια βαζουνε για να μην πλησιαζουν ζωα και ενοχλουν τις μελισσες.
και μετα που τα σκευτομουν καπια στιγμη τον ειδα με χωματα γυρω απο την μουσουδα του σαν να να εσκαψε το χωμα με τη μουρη.
ευτιχως που σωθηκε.αν ηταν αλλη και τον επιανε εκεινη την στιγμη τον ειχα χασει γιατι δεν ειχα το φαρμακειο μαζι.το ειχα σπιτι.
τωρα ειμαστε σε αναρωση με καλη διαθεση και πολυ ορεξη.αλλα για βουνο θα αργησουμε κανενα μηνα.εκανα και εξετασεις ολες καθαρες.
ολα καλα.
προσοχη παιδια. αντε ρε φιλεμου μανο επαθες τετεια πλακααα

ωντος βγαλτωνα τυχερουλη

αφου την πηδηξε ετσι ευκωλα,,,,,,,,και εγω το πασχα θημασε που εφαγε και η δικιαμου ποιντερινα φωλα,,,και την πρωλαβα και την γλητωσε

τη να πης φιλαρακιμου,,δεν ξερουμε απο που να φυλαχτουμεεεεε

,,,,και εγω εχθες εβγαλα μια βωλτα την ποιντερινα στο κτημα που την εχω,και πεταχτηκε μπρωστατης ενας λαφιατης κανα μετρο και την τρωμαξε

και η ρουφιανα τον πηρε στο κυνηγι

ευτηχως δεν τον βρηκε και να εχουμε καμια μαχηηη

,,,,,,και σημερα που την ξαναβγαλα τον εψαχνε στο ειδιω μερως να τον βρη την ατιμηηηη

εας πρωσεχουμε ωσο μπωρουμεεε

περαστικατουυυ