Μόλις βρήκα το θέμα,
Θα ξεκινήσω από ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΤΑΙ meindl island, ΠΟΤΕ καλύτερα πέταξτε τα λεφτά σας στο δρόμο, βρέθηκαν από δώρο 2 ζευγάρια στα ΄χέραι μου, το ένα άντεξε 10 εξόδους, και έφυγε όλη η σόλα πάνω στο κυνήγι- ευτυχως είχα και τα παλιά μαζί και δεν πήγε το 2ημερο έναρξης χαμένο, και το δεύτερο κάτι παραπάνω για να ξανα΄φύγει όλη η σόλα,
ΔΕΝ περνεται chirucua SETTER εαν θέλετα τα πόδια σας, είναι treking δεν κάνουν για πέρδικα, καλά για τον χωματόδρομο και εώς εκεί.
AKU τα μόνο που μου έχουν κρατήσει 3 σεζόν, πολύ καλά αδιάβροχα, αλλά γλιστράνε απερίγραπτά σε βρεγμένο βράχο,
Αυτά του lidl τα έχω δοκιμάσει όλα, είναι για μια χρονιά, για αδιάβροχα κλπ δεν μπορώ να πώ τα χρησιμποιούσα περισσότερο δουλεία και Σχιστό προπονήσεις.
Απο τον Cabela μεγάλος πειρασμός με 80 ευρώ μπότες ψηλές ελαφριες όλο δέρμα, gordex vibram, ΚΑΛΕΣ για μπεκάτσα, έφυγε όλοκληρο κομμάτι από την σχάρα μεχρι την εσωτερική σόλλα σε παραθαλάσιο περδικοκυνήγι.
Είμαι γενικά παπουτσοφάγος έχω αλλάξει ούτε ξέρω πόσες μαρκες, τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα, ολα είναι το πολύ 2 χρονιές, χωρίς προπονήσεις εκει φοράω συνήθως φτηνα.
Επειδή είχε καταντήσει το ποιό ακριβο πράγμα στο κυνήγι να είναι το άρβυλο, και επειδή δεν κάνω "εκπτώσεις" στην στήριξη του αστράγαλου και το κράτημα στο έδαφος, το βάρος το έχω συνήθισει, κατέληξα στην εξής συνταγή,
Στρατιωτικό του Βελγικού στρατού, ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ vibram έχω φορέσει, μου ταιριάζει αψογά στο κουτουπιέ, είναι ψηλό (γενικώς προτιμώ τα ψηλα λόγω φιδιών) με πάτο από αθλητικό παπούτσι, βαμμένο και περασμένο με αλοιφή, αντέχει 4 ώρες κάτω από συνεχή βροχή μεχρι να πάρει νερό, Τα είχα πάρει για τις προπονήσεις σχιστό, και λόγω συμπτώσεων χρειάστηκε να τα φορέσω στο αλπικό περδικοκυνήγι, ΄δεν είναι το τέλειο αλλά σε σχέση με τα περισσότερα διαφημιζόμενα είναι ανώτερο.
Ετσι και αλλιώς την μπεκάτσα την κυνηγαώ με γαλότσα,
AIGLE PARCOUS με κλειστά μάτια.
Παντελής