Αλλαγή γραμματοσειράς

www.gpeppas.gr

Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 3 από 5   [ 68 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 11, 2008 11:30 am 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 5536
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GUU5P9cMM_s [/youtube]Γυναίκα , κυνήγι και επανιέλ μπρετόν με μία έκπληξη ..... πολύ καλό :lol:


Γυναίκες σε μπατούτα για φτερωτό και τριχωτό
:lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RPXn2e4epwY[/youtube]


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 25, 2008 5:15 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 30, 2007 11:41 am
Δημοσιεύσεις: 28
Εικόνα


:lol:


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 25, 2008 7:17 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Σεπ 07, 2007 6:33 pm
Δημοσιεύσεις: 309
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ :shock: :shock: :shock: ΤΡΟΜΕΡΟ :lol:


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Φεβ 24, 2008 11:10 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Απρ 18, 2007 1:55 pm
Δημοσιεύσεις: 664
Τοποθεσία: Αθήνα
Από μία γυναίκα ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΩ :lol: :lol: :lol:

http://www.gpeppas.gr/periodiko/p-21-2-08.html


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 11, 2008 11:42 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 10:25 pm
Δημοσιεύσεις: 55
Παράθεση:
Γιατί κυνηγώ

Πολλοί άνθρωποι που ανακαλύπτουν ότι κυνηγώ, υπέβαλαν την ερώτηση γιατί;

Μερικές φορές παίρνω κουρασμένου να ακούσω την ίδια ερώτηση κατ' επανάληψη, αλλά έπειτα συνειδητοποιώ ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ τι έχω.

Για να καταστήσω τα θέματα χειρότερα, είμαι γυναίκα, και αυτή το κάνει ακόμα σκληρότερα για τους ανθρώπους που κερδίζουν.

Έχω κυνηγήσει τώρα για περίπου 17 έτη και είναι μερικά από τα καλύτερα έτη ζωής μου. Μεγάλωσα στον Καναδά και δεν άκουσα για ποτέ το κυνήγι.
Η οικογένεια ή οι φίλοι μου δεν κυνήγησε και έτσι δεν ήταν ένα ζήτημα για με. Όταν συνάντησα το σύζυγό μου, από τη νότια Καρολίνα, χτυπήθηκα σκληρά με τον αθλητισμό.
Βλέπετε αυτός κυνηγούσατε για καλά 20 έτη ή έτσι και ήταν ένας τρόπος της ζωής για τον. Από την 15η Αυγούστου μέχρι την 1η Ιανουαρίου τον πήγαν στη λέσχη όποτε είναι δυνατόν. Λογαρίασα ότι εάν θέλησα να τον δω, θα έπρεπε να ενώσω μέσα και να ενώσω εγώ.
Μπορούμε όλοι να ξανακοιτάξουμε τώρα και να γελάσουμε. Αυτό το φτωχό άτομο άνοιξε ένα pandora κιβώτιο όταν με προσκάλεσε για να κυνηγήσει. Όχι μόνο υιοθέτησα τη στάση και τον ιματισμό του αλλά, τον αντιμετωπίστε, έπρεπε να έχω ένα πυροβόλο όπλο.

Και τα τέσσερα από τα παιδιά μας έχουν μεγαλώσει το κυνήγι. Σκότωσα τα πρώτα ελάφια μου όταν ήμουν έγκυος! Δεν θα το ήθελα anyother τρόπος. Πόσοι γονείς μπορούν να πουν ότι ξέρουν όπου τα παιδιά τους είναι στα Σαββατοκύριακα. Μπορούμε! Είναι με μας στα ξύλα ή γύρω από τις ιστορίες ακρόασης πυρών προσκόπων παλαιού.
Το OH, οι ιστορίες είναι επαναλήπτες αλλά τα κατσίκια αγαπούν να τους ακούσουν. Το κυνήγι έχει διδάξει τα παιδιά μου για να σεβαστεί τη φύση και για να σεβαστεί τους υπερήλικές τους. Αυτά τα παλαιά fellas κυνηγάμε με δεν αντιπροσωπεύουν οποιαδήποτε ασέβεια και έτσι όχι μόνο ο σύζυγος και το ι μου διδάσκουν τα παιδιά, αλλά έτσι είναι οι άλλοι λαοί που ξοδεύουμε το χρόνο με.

Δεν υπάρχει τίποτα λεπτότερο από για να είναι στη μέση των ξύλων. Δεν υπάρχει κανένα τηλέφωνο, καμία τηλεόραση, κανένας βομβητής, καμία κυκλοφορία. Ακριβώς οι θόρυβοι του τερετίσματος πουλιών, των σκιούρων που αποφλοιώνουν, και της ομορφιάς των ξύλων. Ο Θεός βέβαιος έκανε μια μεγάλη εργασία! Θυμάμαι ένα πρωί που μια έλαφος βγήκε να ταϊ'σει και εξέτασε επάνω με. Αρχισα τα παιχνίδια με την με την κίνηση του κεφαλιού μου όταν δεν κοίταζε ή δεν άλλαζε τη θέση μου. Αυτό συνεχίστηκε για καλά πέντε λεπτά ή έτσι.
Ήμαστε τόσο προσηλωμένοι στο eachother ότι χάσαμε σχεδόν το μεγάλο γεράκι εκείνο το περιστέρι κάτω και πιάσαμε ένα ποντίκι. Και οι δύο από μας ήταν τρομαγμένοι αλλά έπειτα θυμήθηκαν ποιων ήμαστε υποτιθέμενοι. Γελώ για αυτόν σήμερα και έχω παίξει το παιχνίδι με πολλά άλλα ελάφια.

Όλη η πίεση καθημερινά να ζήσει, ανατρέφοντας τέσσερα παιδιά, που αναρωτιούνται πώς θα κάνουμε τις άκρες να συναντηθούν φαίνεται να εξαφανίζεται όταν είμαι έξω στην αγριότητα. Ολόκληρο το σώμα μου χαλαρώνει και βρίσκομαι έτσι εν αρμονία με όλα γύρω από με. Ο ενθουσιασμός χτίζει δεδομένου ότι το πρώτο ελάφι σκάει το κεφάλι του έξω που ταϊ'ζει. Και εάν είμαι τυχερός, μπορώ να είμαι υπερήφανος για να φέρω κατ' οίκον μερικά από το καλύτερο δοκιμάζοντας κρέας πρόκειται εκεί να ταϊ'σω την οικογένειά μας. Το κυνήγι είναι όχι μόνο για τη θανάτωση.
Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι περισσότεροι χρόνοι από όχι ένα ελάφι δεν σκοτώνονται. Περνώ πολλά ελάφια επάνω για κάποιο λόγο. Το κυνήγι είναι για την καλή διαβίωση, ερχόμενος σε επαφή με μόνο κάποιου.

Έτσι εάν έπρεπε να δώσω μια απάντηση ως προς γιατί κυνηγώ, θα έπρεπε να είναι αυτό... Με φέρνει πιό κοντά στο Θεό, τη φύση, την οικογένεια και στους καλούς φίλους μου.Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι η γραφή λόγω μη κατοχή καλής τηε εελληνικής γλώσσας η μετάφραση αυτόματη , αλλά ότι και να είναι είναι πολύ καλό .


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 05, 2008 7:00 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 5536
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nPZ77Y8scXk[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qls6-rWFxOs[/youtube]

Επανιελ μπρετόν και γυναίκα ταιριάζουν ! :lol:


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Η σοφή γυναίκα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 06, 2008 10:21 am 
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 02, 2007 10:59 am
Δημοσιεύσεις: 516
Η σοφή γυναίκα


Χρησιμοποίησε εργαλεία για να θρέψει τα μικρά της, επινόησε τη γλώσσα για να κοινοποιεί τα κατορθώματά της και όσον αφορά στο σεξ...

Η Αγία Γραφή λέει ότι δημιουργήθηκε από το πλευρό του Αδάμ. Ένας συμβολισμός που αναπαριστά την εξαρτημένη από τον άντρα γυναίκα, με τόση ισχύ ώστε να διατρέχει όλες τις περιόδους της δυτικής σκέψης. Κι όταν ο Κάρολος Δαρβίνος διατύπωσε το 1858 τη θεωρία της βιολογικής εξέλιξης μέσω της φυσικής επιλογής, οι μελετητές δεν άλλαξαν γνώμη. Εξακολούθησαν να πιστεύουν ότι ο άνθρωπος εξελίχθηκε από τα «αρσενικά-κυνηγούς». Οι άντρες προώθησαν τη συνεργασία στο κυνήγι, κατασκεύασαν τα λίθινα εργαλεία για να κομματιάζουν το κρέας και τελικά ανέπτυξαν τη γλώσσα. Ουσιαστικά, οι μελετητές επιβεβαίωσαν τον μύθο της «ανδρικής υπεροχής». Πριν από μερικά χρόνια, όμως, οι έρευνες κατέληξαν σε μια επαναστατική ανακάλυψη: η Εύα ήταν πιο σημαντική από τον Αδάμ.

Μητριαρχική οικογένεια
Οι μητέρες με τα μικρά παιδιά τους ήταν αυτές που επινόησαν τα πρώτα εργαλεία και τη μοιρασιά της τροφής. Επίσης, είναι πιθανόν αυτές να έδωσαν τη μεγαλύτερη ώθηση για την εξέλιξη της γλώσσας και, επιπλέον, να είχαν ενεργό ρόλο στο κυνήγι. Σε αυτό το συμπέρασμα οδήγησαν μελέτες που έγιναν σε χιμπατζήδες και πιθήκους μπονόμπο, τα πρωτεύοντα που μοιάζουν περισσότερο με τον άνθρωπο. Οι μελέτες παρουσίασαν ένα πιθανό σενάριο της ζωής των προγόνων μας πριν από 5 - 8 εκατομμύρια χρόνια. Σύμφωνα με την ανθρωπολόγο Νάνσι Μ. Τάνερ του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ, στους κοινούς χιμπατζήδες ο βασικός ιστός της κοινότητας είναι η μητριαρχική οικογένεια. Η εικόνα του πατέρα δεν υπάρχει, λόγω της «άστατης» ερωτικής ζωής του. Αντίθετα, η μητέρα χιμπατζής διατηρεί συναισθηματικές επαφές με τα παιδιά σε όλη της τη ζωή, ακόμα και όταν ενηλικιωθούν. Τα παιδιά εξαρτώνται από αυτήν μέχρι την ηλικία των 10-12 ετών. Στο διάστημα αυτό, τα εφοδιάζει με χρήσιμες πρακτικές γνώσεις. Για παράδειγμα, τα μαθαίνει να κατασκευάζουν και να χρησιμοποιούν εργαλεία. Πράγματι, οι χιμπατζήδες κατασκευάζουν ένα ξύλινο ραβδί και το χρησιμοποιούν στο «ψάρεμα» των τερμιτών, εμφανίζοντας έτσι μια ικανότητα προγραμματισμού. Φτιάχνουν επίσης σφουγγάρια από φύλλα για να πίνουν νερό ή να πλένονται. Ποιο όμως από τα δυο φύλα χρησιμοποιεί πιο συχνά τα εργαλεία; Η θηλυκιά με τα μικρά. Η Τάνερ παρατήρησε ότι οι μητέρες χιμπατζήδες παίρνουν μέρος στο κυνήγι και στη μοιρασιά του με τα αρσενικά, ενώ παράλληλα είναι οι μόνες που μοιράζουν την τροφή όταν αυτή είναι φυτική –η οποία αποτελεί σχεδόν το 90% του διαιτολογίου των χιμπατζήδων. Ακόμα και η χρήση της πέτρας για τη θραύση των καρπών γίνεται πιο συχνά από τις μητέρες.

Οι εγωιστές στο περιθώριο
Τα πρώτα ανθρώπινα όντα, τα οποία πριν από 5 έως 8 εκατομμύρια χρόνια άφηναν πίσω τους το δάσος για ν’ αρχίσουν την περιπέτειά τους στη σαβάνα, πρέπει να έμοιαζαν πολύ με τον χιμπατζή. Η Τάνερ πιστεύει ότι στη σαβάνα η τροφή ήταν πιο διάσπαρτη από ό,τι στο δάσος και συχνά ανευρισκόταν σε μορφή ριζών ή βολβών μέσα στο έδαφος. Έτσι, οι γυναίκες εντατικοποίησαν τη χρήση των εργαλείων και αντί να καταναλώνουν την τροφή με τα μικρά τους εκεί όπου την έβρισκαν, άρχισαν να την μεταφέρουν σε χώρους προστατευμένους από τα αρπακτικά. Ταυτόχρονα, αναπτύχθηκε η τάση του βαδίσματος στα δύο πόδια. Το να κινούνται όρθιες αποτελούσε μια καλή μέθοδο να βλέπουν τους εχθρούς και να μεταφέρουν τα παιδιά, τα εργαλεία και την τροφή. Η φυσική επιλογή ήταν ακριβώς αυτή που ευνόησε τις «μαθητευόμενες» δίποδες γυναίκες να σταθούν στα πόδια τους. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι ενήλικοι άρρενες δεν ασχολούνταν με τις γονικές φροντίδες και περιορίζονταν στη βοσκή, δηλαδή, αντί να συγκεντρώνουν και να αποθηκεύουν τις φυτικές τροφές, τις έτρωγαν κατευθείαν στον χώρο συλλογής. Με ποιο τρόπο τα θηλυκά θα έφερναν στα μέτρα τους αυτά τα «ανεύθυνα» αρσενικά; Μόνο με τον μηχανισμό της σεξουαλικής επιλογής, υποστηρίζει η Τάνερ. Ο πρώτος στόχος της μητέρας ήταν ν’ αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών της. Έτσι, αντί για τα επιθετικά και εγωιστικά αρσενικά, οι μητέρες προτιμούσαν εκείνα που ήταν πιο κοινωνικά και γενναιόδωρα. Όταν λοιπόν αυτά συμμετείχαν στην αναζήτηση και τη μοιρασιά της τροφής, είχαν μεγαλύτερες πιθανότητες να ζευγαρώσουν. Οπότε, για να διατηρήσουν τις σεξουαλικές επαφές τους, τα αρσενικά αναγκάστηκαν να προσαρμοστούν.

Ζευγάρια με ημερομηνία λήξης
Μεταξύ των πρώτων ανθρωπίδων έκαναν την εμφάνισή τους οι «ροζ γυναίκες», τα θηλυκά με το κόκκινο χρώμα στους γλουτούς, τυπικό στους πιθήκους την εποχή της αναπαραγωγής. Έτσι, κανένα αρσενικό δεν μπορούσε να ξέρει πότε μια θηλυκιά ήταν γόνιμη, γεγονός που οδήγησε στον σεξουαλικό πλουραλισμό και τη συχνή αλλαγή ερωτικών συντρόφων. Η ανθρωπολόγος Έλεν Φίσερ από το Πανεπιστήμιο Rutgers των ΗΠΑ μελέτησε δεκάδες είδη πιθήκων, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι, σε γενικές γραμμές, τα θηλυκά καθορίζουν τον τύπο της αναπαραγωγικής διαδικασίας. Όταν η τροφή βρίσκεται σε αφθονία και είναι διασκορπισμένη σε μεγάλες εκτάσεις, τα θηλυκά συγκεντρώνονται σαν χαρέμι γύρω από ένα αρσενικό, φαινόμενο που παρατηρείται συχνά στους γορίλες. Μόνο ένας ενήλικος αρσενικός συμμετέχει στην αναπαραγωγή, υποχρεώνοντας τους άλλους σε φυγή. Αντίθετα, όταν οι προμήθειες είναι περιορισμένες και εποχιακές, τα θηλυκά επιθυμούν ένα σταθερό ταίρι, όπως γίνεται με τους γίββωνες. Οι μπονόμπο και οι χιμπατζήδες βρίσκονται στη μέση: δεν υπάρχουν σταθερά ζευγάρια, αλλά έχουν καταγραφεί ερωτικές αποδράσεις όπου ένα αρσενικό και ένα θηλυκό απομονώνονται για ένα διάστημα στο δάσος. Για τους πρώτους ανθρωπίδες, οι μελετητές υποθέτουν ότι το ζευγάρι έμενε μαζί μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά. Αυτή η συμπεριφορά είχε δύο πλεονεκτήματα: τα ενήλικα άτομα αφενός είχαν τη δυνατότητα να αλλάξουν ερωτικό σύντροφο και αφετέρου μπορούσαν να μεγαλώσουν καλύτερα τα παιδιά τους, αφού η «υπό προθεσμία οικογένεια» εξασφάλιζε ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον για τα μικρά. Σταδιακά, η προσοχή που έδειχναν οι μητέρες για τα παιδιά πέρασε και στους ενήλικες, έτσι άνοιξε ο δρόμος για την αλληλεγγύη της ομάδας. Οι μελετητές υποθέτουν ότι, λόγω της ανάγκης για επικοινωνία και μετάδοση γνώσεων στα παιδιά, η γυναίκα ήταν αυτή κυρίως που προώθησε τη γλώσσα, αρχικά με χειρονομίες και κραυγές, στη συνέχεια με λέξεις. Έτσι εξηγείται γιατί σήμερα οι γυναίκες εκφράζονται καλύτερα από τους άντρες τα πρώτα χρόνια της ζωής τους. Το οφείλουν στις ανθρωπίδες «προγιαγιάδες» τους. Επιπλέον, η χρήση της φωτιάς, πριν από περίπου ένα εκατομμύριο χρόνια, όχι μόνο επέτρεψε το ψήσιμο της τροφής αλλά και επιμήκυνε την ημέρα, ευνοώντας την κοινοτική ζωή και την ανάπτυξη της γλώσσας. Η σημασία της γυναίκας στην ανθρώπινη εξέλιξη αποδεικνύεται και από τις λεγόμενες «Αφροδίτες» της παλαιολιθικής εποχής, αγαλματίδια με ηλικία περίπου 20 χιλιάδες χρόνων, τα οποία απεικονίζουν τις πρώτες γυναικείες θεότητες.

Άροτρο και πόλεμος: η φυσική δύναμη μετράει
Τα πράγματα άλλαξαν με την αύξηση του πληθυσμού, όταν οι πρόγονοί μας χρειάστηκε να περάσουν στις εντατικές καλλιέργειες, οι οποίες απαιτούσαν τη χρήση του αρότρου, δίνοντας έτσι μεγαλύτερη αξία στην ανδρική μυϊκή δύναμη. Ακόμα πιο ριζικές αλλαγές έφερε η έλευση των πολέμων, που άρχισαν να ξεσπάνε για την αρπαγή ζώων και καλλιεργειών. Οι προϊστορικές Αφροδίτες παραχώρησαν τη θέση τους στις ανδρικές θεότητες, που ήταν κυρίως πολεμικές. Έτσι, ξεχάσαμε ότι κυρίως χάρη στη γυναίκα «δημιουργήθηκε» ο Homo sapiens.


Γιάννης Παλιούρης


http://www.focusmag.gr/articles/view-ar ... oid=336167

_________________
Η πέρδικα θα υπάρχει για πάντα αν την σεβόμαστε , το ίδιο και η μπεκάτσα.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 07, 2008 12:04 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Απρ 18, 2007 1:55 pm
Δημοσιεύσεις: 664
Τοποθεσία: Αθήνα
Κυνήγι άγριας γαλοπούλας από γυναίκα , από τον βιότοπο στον φούρνο ! :mrgreen:


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1oGUKotLM1E[/youtube]


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Γυναίκα στο «τιμόνι» των Κυνηγών της Ελασσόνας !
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 25, 2008 9:47 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 5536
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Παράθεση:
Γυναίκα στο «τιμόνι» των Κυνηγών της Ελασσόνας !


Η κ. ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΙΑΒΟΥΡΟΓΛΟΥ - ΒΑΛΛΑ

του Γιάννη Μουκίδη


Νέο σκηνικό στη διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου επαρχίας Ελασσόνας έφεραν οι πρόσφατες αρχαιρεσίες των μελών του.

Και βέβαια προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση(…όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο) η εκλογή μιας γυναίκας – κυνηγού στο αξίωμα της προέδρου του συλλόγου, αφού, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, πρέπει να είναι και η μοναδική γυναίκα – πρόεδρος σε κυνηγετικό σύλλογο πανελλαδικά.

Πρόκειται για την κ. Θεοδώρα(Ρούλα) Γιαβούρογλου – Βάλλα, απόφοιτο πανεπιστημιακής σχολής, σύζυγο του Ελασσονίτη φαρμακοποιού και εκδότη της εφημερίδας «Έκδοση» κ. Απόστολου Βάλλα και μητέρα δυο κοριτσιών(φοιτήτριες). Η ενασχόληση της κ. Γιαβούρογλου – Βάλλα με το κυνήγι είναι γνωστή, εδώ και πολλά χρόνια, μάλιστα δε με επιδόσεις που θα ζήλευαν ίσως και άνδρες – κυνηγοί, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι για τους ασχολούμενους στην επαρχία Ελασσόνας με το κυνήγι δεν αποτελεί έκπληξη η εκλογή της(είναι ιδιαίτερα δραστήρια και δημοφιλής).

Η σύνθεση ης νέας διοίκησης του Κυνηγετικού Συλλόγου επαρχίας Ελασσόνας παρουσιάζει την παρακάτω «εικόνα»:

Πρόεδρος Θεοδώρα(Ρούλα) Γιαβούρογλου – Βάλλα / Αντιπρόεδρος Χρήστος Τόλιος / Γραμματέας Δημήτριος Μπέγκας / Κοσμήτωρ Ανδρέας Καρέτσιος / Μέλη Γεώργιος Βλαχογιώργος και Παντελής Στουγιάννος .

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Να, τι δήλωσε η νέα πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου μετά την συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους κυνηγούς που με την ψήφο τους με τίμησαν και αναδείχθηκα στις πρόσφατες αρχαιρεσίες στο ανώτερο αξίωμα, αυτό της προέδρου, στο νέο δ.σ. του Κυνηγετικού συλλόγου Ελασσόνας.

Η τιμή αυτή αποτελεί για μένα μεγάλη δέσμευση, για την οποία υπόσχομαι πως θα αγωνιστώ με πάθος, για να προσθέσω και εγώ από τη θέση αυτή, ό,τι καλύτερο μπορεί να γίνει για το σύλλογο, τον κυνηγό, το θήραμα, την πανίδα και τη χλωρίδα του τόπου μας.

Αυτός ο αγώνας όμως για να πετύχει με τα καλύτερα αποτελέσματα χρειάζεται να συστρατευθούμε όλοι, να είμαστε ενωμένοι, και να βάλουμε μια τελεία στο παρελθόν.

Το βάρος ενός τέτοιου συλλόγου είναι πολύ μεγάλο, απ΄ όπου κι αν το δει κανείς. Γι΄ αυτό ελπίζω στον καλό εαυτό σας, στο ήθος σας η πάνω από όλα στη συμμετοχή σας για να κάνουμε μια καινούργια αρχή.

Μας περιμένει πολύ δουλειά…»

ΠΗΓΗ - Ελασσόνα ( Λευκή πόλη)

http://www.leukipoli.gr/politismos/886.aspΚορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γυναίκα στο «τιμόνι» των Κυνηγών της Ελασσόνας !
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 25, 2008 9:53 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Απρ 03, 2007 9:13 pm
Δημοσιεύσεις: 1200
Τοποθεσία: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
gpeppas έγραψε:
Παράθεση:
Γυναίκα στο «τιμόνι» των Κυνηγών της Ελασσόνας !


Η κ. ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΙΑΒΟΥΡΟΓΛΟΥ - ΒΑΛΛΑ

του Γιάννη Μουκίδη


Νέο σκηνικό στη διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου επαρχίας Ελασσόνας έφεραν οι πρόσφατες αρχαιρεσίες των μελών του.

Και βέβαια προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση(…όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο) η εκλογή μιας γυναίκας – κυνηγού στο αξίωμα της προέδρου του συλλόγου, αφού, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, πρέπει να είναι και η μοναδική γυναίκα – πρόεδρος σε κυνηγετικό σύλλογο πανελλαδικά.

Πρόκειται για την κ. Θεοδώρα(Ρούλα) Γιαβούρογλου – Βάλλα, απόφοιτο πανεπιστημιακής σχολής, σύζυγο του Ελασσονίτη φαρμακοποιού και εκδότη της εφημερίδας «Έκδοση» κ. Απόστολου Βάλλα και μητέρα δυο κοριτσιών(φοιτήτριες). Η ενασχόληση της κ. Γιαβούρογλου – Βάλλα με το κυνήγι είναι γνωστή, εδώ και πολλά χρόνια, μάλιστα δε με επιδόσεις που θα ζήλευαν ίσως και άνδρες – κυνηγοί, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι για τους ασχολούμενους στην επαρχία Ελασσόνας με το κυνήγι δεν αποτελεί έκπληξη η εκλογή της(είναι ιδιαίτερα δραστήρια και δημοφιλής).

Η σύνθεση ης νέας διοίκησης του Κυνηγετικού Συλλόγου επαρχίας Ελασσόνας παρουσιάζει την παρακάτω «εικόνα»:

Πρόεδρος Θεοδώρα(Ρούλα) Γιαβούρογλου – Βάλλα / Αντιπρόεδρος Χρήστος Τόλιος / Γραμματέας Δημήτριος Μπέγκας / Κοσμήτωρ Ανδρέας Καρέτσιος / Μέλη Γεώργιος Βλαχογιώργος και Παντελής Στουγιάννος .

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Να, τι δήλωσε η νέα πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου μετά την συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους κυνηγούς που με την ψήφο τους με τίμησαν και αναδείχθηκα στις πρόσφατες αρχαιρεσίες στο ανώτερο αξίωμα, αυτό της προέδρου, στο νέο δ.σ. του Κυνηγετικού συλλόγου Ελασσόνας.

Η τιμή αυτή αποτελεί για μένα μεγάλη δέσμευση, για την οποία υπόσχομαι πως θα αγωνιστώ με πάθος, για να προσθέσω και εγώ από τη θέση αυτή, ό,τι καλύτερο μπορεί να γίνει για το σύλλογο, τον κυνηγό, το θήραμα, την πανίδα και τη χλωρίδα του τόπου μας.

Αυτός ο αγώνας όμως για να πετύχει με τα καλύτερα αποτελέσματα χρειάζεται να συστρατευθούμε όλοι, να είμαστε ενωμένοι, και να βάλουμε μια τελεία στο παρελθόν.

Το βάρος ενός τέτοιου συλλόγου είναι πολύ μεγάλο, απ΄ όπου κι αν το δει κανείς. Γι΄ αυτό ελπίζω στον καλό εαυτό σας, στο ήθος σας η πάνω από όλα στη συμμετοχή σας για να κάνουμε μια καινούργια αρχή.

Μας περιμένει πολύ δουλειά…»

ΠΗΓΗ - Ελασσόνα ( Λευκή πόλη)

http://www.leukipoli.gr/politismos/886.asp


:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: MΠΡΑΒΟ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ

_________________
"Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου, δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά."Hubert Humphrey
Εικόνα,Εικόνα,Εικόνα


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 30, 2008 8:00 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 5536
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Σε ζαρκάδι με σκύλο δίωξης !


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3kXj4BEjDH8[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n0_iXu8fTro[/youtube]


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 08, 2008 8:47 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Μάιος 30, 2007 11:52 am
Δημοσιεύσεις: 256
Φοβερή η ξανθιά από τον Βορρά , μπράβο της :D


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 11, 2008 10:28 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Οκτ 11, 2007 6:07 pm
Δημοσιεύσεις: 615
Τοποθεσία: ΚΟΖΑΝΗ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008 ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ!!! :shock: :shock:
ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΝΥΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.
:D :D
ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.
:o :o :o
ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ JUNIOR ΠΟΙΝΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΟΥ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 11, 2008 11:48 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Σεπ 07, 2007 6:33 pm
Δημοσιεύσεις: 309
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
ΜΗΝΑΣ ΓΚΙΝΟΣ έγραψε:
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008 ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ!!! :shock: :shock:
ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΝΥΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.
:D :D
ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.
:o :o :o
ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ JUNIOR ΠΟΙΝΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΟΥ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΤ ΕΥΧΗΝ.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 12, 2008 10:56 am 
ΜΗΝΑΣ ΓΚΙΝΟΣ έγραψε:
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008 ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ!!! :shock: :shock:
ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΝΥΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.
:D :D
ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.
:o :o :o
ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ JUNIOR ΠΟΙΝΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΟΥ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Να ζήσετε, αλλά πρόσεχε, να της κάνεις καλή εξήγηση απο την αρχή :lol: :lol:


Κορυφή
  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 3 από 5   [ 68 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum