εγω προσοπικα αγαπω ολες τις φυλες αλλα κυριος τα καλα κυνηγωσκυλακαι εγω αγαπω ολες τις φυλες και τα καλα κυνηγοσκυλα,αλλα εχω επιλεξει να κυνηγω με αυτη που πιστευω οτι μου ταιριαζει καλυτερα
καποτε εκανα μια προσπαθεια να παρουσιασω το εργο μου αλλα οταν ειδα τι παιζετε ειπα ευχαριστο δεν θα παρωαυτο το καταλαβα,δεν χρειαζοταν να το γραψεις
οσο για το επωνημα πεσμου ποσοι μιλησαν επωνημα και τι κερδισαντο να μιλας επωνυμα δεν σημαινει οτι θα κερδισεις κατι περισσοτερο απο τον αυτοσεβασμο σου..και την αυτοεκτιμηση σου εκφραζοντας πρωσοπογεγραμμενη την θεση σου
εσυ ο ιδιος αν θυμαμε καλα ειχες παραπονα για τους αγωνες που ειχες λαβει μερος,και ειχες πει οτι θα συμετεχεις μονο σαν θεατης πλεον,αν κανω λαθος διορθοσεμε ,τωρα ξαφνικα αλαξες γνωμη και μαληστα παραπονεθηκες κιολα οτι δεν εβαλαν στο προγραμα αγωνα για κατω,ξαφνικα θελεις να εισαι ενεργος αγονομαχως,οπως και πολλα αλλαπολυ καλα θυμασαι..ειχα παραπονα και εχω ενστασεις σε πολλα,αλλα αυτα και τα ειπα και τα λεω και θα τα λεω....οσο για το ενεργος αγωνομαχος....ορος αδοκιμος για εμενα...τα ζωα μου τα κυνηγαω και δεν τα κουρδιζω...αν αποφασισω να συμμετεχω καπου,παντα εκτος κυνηγετικης περιοδου, θα το κανω...για το αλλα πολλα που λες οτι θα ηθελα να ειμαι σε παρακαλω φωτισε με λιγο..
σαν θεατης θα ειμαι σε οσες μπορεσω,γιατι οταν υπαρχουν πολλα ματια ,ολλα πραγματα δεν γινονται..η οταν γινονται δεν κουκουλωνονται
και ξαναλεω για το επωνημα,στα περιοδικα που διαβαζεις τις στιλες πχ του κυνηκου η του βετερανου η οποιουδιποτε με ψευδονιμο δεν τα λαμβανεις υποψη? η μηπως δεν ειναι εγκυρα αυτα που γραφουν?επαψα προ καιρου να αγοραζω κυνηγετικο τυπο φιλε μου και δεν θυμαμαι...τα ποσο εγκυρα ειναι αυτα που γραφει ο καθενας δεν ειμαι εγω αυτος που θα το αξιολογησει...αλλα η πλειοψηφια της κοινης γνωμης, η εμπιστοσυνη και η προτιμηση που δειχνει σε αυτα....το αρθρο το διαβασα σε μαγαζι φιλου που πηρε το εντυπο και μου εδειξε το αφιερωμα!
δεν σημενει ομως οτι δεν εχω αποψη η οτι δεν πρεπει να την εκφραζω και σε οποιον αρεσει,την αποψη σου και το δικαιωμα εκφρασης της θα την στηριξω,οσο και αντιθετη με την δικη μου μπορει να υπαρξει...αν και δεν νομιζω να ειδες καπου να εκανα καμια ενσταση στα οσα εγραψες...
δεν μου αρεσε που βρηκες πατημα για ειρωνικα σχολια στο ποστ που εκανα
εκφραζοντας την δικη μου αντιθετη αποψη για το συγκεκριμενο κομματι του αφιερωματος που δεν μου εδειξε καθολου,μα καθολου κυνοφιλη παιδεια,πνευμα..και διαθεση...ειδες οτι σε αλλα σημεια του δεν σταθηκα...δεν με αγγιζουν πλεον τα αλλα...εμεινα σε αυτο
που θεωρησα οτι ηταν ακομψα γραμμενο και υποτιμουσε τις υπολοιπες φυλες..(βλεπεις λοιπον οτι και εγω αγαπω και σεβομαι ολες τις φυλες και ολα τα καλα κυνηγοσκυλα;)
μαληστα παραπονεθηκες κιολα οτι δεν εβαλαν στο προγραμα αγωνα για κατωφυσικα και θα παραπονιεμαι οταν κοβουν εκδηλωσεις...ειδικα οταν θελουν να διατυμπανιζουν οτι ο ομιλος ειναι για ολα τα μελη και για ολη την Ελλαδα...δικαιωμα τετοιο δεν εδωσε κανενας σε κανεναν και καλα θα ηταν να ανοιξει και αλλο ο κυκλος των εκδηλωσεων,σε ολη την Ελλαδα.....οι εκδηλωσεις πρεπει να γινονται για τους πολλους πιστευω...εκει θα φανουν και τα μεγαλα ζωα,και τα υπερτιμημενα και τα καλα και τα ασχημα....εκει θα αποκτησει μετρο συγκρισης και εκει θα μπορεσει ο καθενας να αξιολογησει και το δικο του ζωο,συγκρινοντας το αντικειμενικα και αμεροληπτα με το συνολο..ειμαι λαθος;
ασε που εκει βλεπεις και τα πραγματικα χαλια και την πραγματικη καταντεια πολλες φορες της...εξελιξης....της κυνοφιλιας...αν εκεινες τις στιγμες παρακολουθεις βλεπεις πολλα...
βορειος φιλος και εσυ;;;
συγνωμη δεν θελω να μου ζητησεις,γιατι πολλες φορες ο απροσωπος διαλογος πισω απο τις οθονες δεν ειναι και ο καλυτερος αρωγος συζητησης και δημιουργει εσφαλμενες εντυπωσεις και διατυπωσεις.
δεν με προσβαλες,ουτε με εθειξες,απλα καποια ερωτηματα εθεσες που θεωρησα σωστο να απαντησω και σου απαντησα.