ΑΚΗΣ ΛΑΠΠΑΣ έγραψε:
Νεότερα από τις εκλογές στον ΟΚΑΔΕ της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου 2010.
Ψήφησαν 92
Φουτρής 76
Πονηρέας 69
Γιανναράς 68
Κουζούνας 63
Μαγουλάς 55
Καμπέρης 40
Καραστάθης 34
Οι 7 πρώτοι κάνουν το νέο ΔΣ.
Παπακωσταντίνου 31
Λάμπρου Μ. 30
Κατά τα άλλα ο παραιτηθείς πρόεδρος Κ. Λάμπρου οποίος είχε αποθημένα από την προηγούμενη διοίκηση , έκανε μια αήθη ,παράφρονα και ανεξήγητη επίθεση κατά του προσώπου μου , εφ’οσον δεν υπήρχε άλλος από το παλαιό ΔΣ μέσα στην αίθουσα ( εκτός από τον Πονηρέα) αλαλάζοντας , χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι προφέροντας λέξεις και φράσεις τελείως ακατανόητες .
Είναι η περίπτωση που δεν μπορείς να απαντήσεις απλά διότι δεν ξέρεις τι ακριβώς είπε ο άλλος για να απαντήσεις.
Ύστερα από αυτό το σκηνικό νοιώθω απόλυτα δικαιωμένος απο την απόφασή μου να μην ασχοληθώ πλέον ποτέ με αυτόν τον όμιλο . Δεν κρύβω ότι με την νέα σύνθεση το ψιλοσκεφτόμουν να επανέλθω έστω και σε κάποιες λίγες εκδηλώσεις.
Δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν εκεί μέσα άνθρωποι που όχι μόνο ξεχνάνε την προσφορά σου με θυσία αρκετών χρόνων από τη ζωή σου , αλλά είναι πάντα έτοιμοι να σε προσβάλουν και να εκμηδενίσουν για να ικανοποιήσουν το δικό τους εγώ.
Και πραγματικά δεν είχα απολύτως καμιά πρόθεση για αντιπαράθεση . Αν είχα , το πρώτο πράγμα που θα ρώταγα είναι
« εμείς παραιτηθήκαμε τον Οκτώβριο του 2008 , 6 μήνες πριν λήξει η θητεία μας και ορίσαμε κάποια Δευτέρα τις εκλογές. Μερικοί από σας κάνατε προσφυγή στα δικαστήρια και απονευρώσατε τον όμιλο για 6 μήνες με τεράστιες οικονομικές συνέπειες , παραθέτοντας τα επιχειρήματα 1)ότι εφόσον παραιτηθήκαμε ο όμιλος είναι χωρίς διοίκηση και 2) ορίσαμε τις εκλογές μέρα Δευτέρα για να μην μπορούν να παρευρεθούν μέλη από την επαρχία και να μαζέψουμε μόνο τους δικούς μας .
Ρωτάω τώρα :
Εσείς παραιτηθήκατε τον Οκτώβριο του 2010 , 6 μήνες πρίν τη θητεία σας και ορίσατε μέρα εκλογών Δευτέρα.
Υπάρχει κάποια εξήγηση;»
Δεν ξέρω πόσα μέλη εδώ μέσα πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτά που γράφω για τον ΟΚΑΔΕ αλλά έστω και 5-6 να είμαστε καλό είναι να ανταλλάσουμε απόψεις .
Υπήρχε κάποιος από δω μέσα , στην Γεν. Συνέλευση; Αν ναι ,θα ήθελα τη γνώμη του περί αυτών που γράφω. Μπορεί όλα αυτά να είναι μόνο δικές μου ευαισθησίες επειδή ήταν επι προσωπικού.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΡΘΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Η ΛΟΓΟΜΑΧΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΚΑΔΕ, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο
ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΠΠΑΣ ΕΙΤΕ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ Η ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ .
ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 2 ΝΕΟΥΣ).
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ , ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΓΡΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΘΗΡΑΜΑ , ΟΤΙ 2 ΣΕΤΕΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ 2η ΚΑΙ 3η ΘΕΣΗ, ΟΤΙ Ο ΑΡΙΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΟΥΝΟΥ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΟΥΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΙΝΤΕΡ CLUB ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΚΑΔΕ .
ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΩΝΑ , ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΤΕΡ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ, ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΜΕΣΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ ΠΟΙΝΤΕΡ Η ΣΕΤΕΡ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗΝ ΛΟΓΟΜΑΧΙΑ Η ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ .