Καλημέρα κ καλα Χριστούγεννα...
Λοιπόν ανεξάρτητα απο το τι καρπώθηκα , εγώ χθες πήγα για Φασιανό...Οπότε και θα τα γράψω εδώ...
Χθες λοιπόν ήταν να πάμε για μπεκάτα με τον Κώστα...ο οποίος έμπλεξε κ ετσι αποφάσισα να φύγω για κανα φασιανό που είναι κ κοντά κ τωρω με το γυρισμα του καιρού έχει κ παπιά κ μπεκάτσα...
Φτανω λοιπόν κατα τις 11 και πάω για την πρωτή γκιόλα...Αδεια...Με το που την περνάω όμως βλέπω 6 παπια να ερχονται απο απέναντι...
Πιανω τη Μαίρη χωνομαι στη φυλαχτρα κ το αποτέλεσμα στην φωτό...
Ελα μου όμως που για να τα παρω εγινε η μπότα μούσκεμα...Πω τι να κανω τωρα...Γυριζω πίσω στο αμάξι αλλαζω κάλτσες...
Πάω για τη δεύτερη γκιόλα κ εκεί γίνεται η αποκάλυψη...
Δν προλαβα να πιάσω το σκυλί και σηκώνει απο μέσα ραντόνες , πρασινια , ψαλίδια και ενα κοπάδι μαμζέρια(ίσαμε 30 πουλιά)
Περασαν απο πανω μου 6 μαμζερια και καταφερα να ξεπουπουλιάσω το 1...
Γεμίζω αμέσως κ περιμενω γιατί η μαίρη έχει μπει στο πυκνο κ πάντα πεταγονται παπια που κάθονται στα μεσα νεράκια...
Με περνάνε 3 μαμζέρια σύριζα με τα καλαμια (ισα που τα βλέπω) κανω 2 σφαίρες και ξαφνικά ξεπροβάλλει μπροστά μου ενα "υδροβιο" ,τραβέρσα μπαμ ....ξερο , ΜΑυροκοτάκι....Ε την τύχη μου λεω....Τι μ@#$%κας είμαι!!!!!
Ξεκινάω για τους Φασιανούς με το μυαλλό μου στα παπιά...
Απο φασιανό μονο μια φέρμα αλλα είχε μπει στο πυκνό...
Εκεί λοιπόν που έχω μπλέξει σε κάτι πυκνά κ το σκυλί πάει φερμα-πόντα σηκώνεται η κυρία(στην αρχή την νομισα για κανα θυληκό φετινάρι) και πως τα κατάφερε κ βρήκε το 6 το Remington ακόμα εντύπωση μου κάνει...
Ωραία λέω...Τώρα αμα θα πάρω και ένα φασιανό θα τους τρελάνω όλους...Αλλα τπτ...
Γύρισα στο αμαξι περιμενα τον Κώστα να φέρει κάλτσες ,κατσαμε καμμια ώρα , πήγαμε φαγμαε σε μια καντίνα...
Μέχρι το σούρουπο μόνο ραντόνες είδαμε...
Το βράδυ ήρθε κ το φιλαράκι που μας πήγε στο μέρος και κάθησαμε μαζί στην γκιόλα καρτέρι...
Μπήκανε 4 πρασινα και πήραμε τα 3....Αλλο ενα μεγάλο κοπάδι μας το χάλασε ο Κωστας με τα ντουφέκια του...
Εκείνος εκανε 5 μεγάλα και 1 μαμζέρι π δν το βρηκε(κ αυτό ηταν κ που μας ΄χαλασε το κοπάδι το δικό μας

)
Ωραία μέρα χθες...Σημερα είμαι πνιγμένος...Αυριο δν ξλέρω που να πρωτοπάω....