KONTOSG έγραψε:
Τελικά από ότι μαθαίνω αρκετοί έλληνες συνάδελφοι τα ακούμπησαν παρά ταύτα … στους Σκοπιανούς πάλι..
ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΘΗΡΑΜΑ και μην μου πείτε ότι λέω βαριές κουβέντες η το παίζω υπερπατριώτης και ότι μόνο για κυνήγι μιλάμε , για σκεφτείτε τι γίνετε λιγάκι και τι παίζετε για την χώρα μας και ιδιαίτερα για την Μακεδονία μας.
Μπράβο φίλε, ήθελα να πώ ακριβώς τα ίδια με άλλο τρόπο.
Με το συμπάθειο παιδιά και ξέροντας ότι μιλάω με καλούς φίλους. Μπροστά σε ένα μάτσο πούπουλα ξεχνάμε και υπερηφάνεια και σεβασμό σε εμάς τους ίδιους. Τα Σκόπια είναι δίπλα μου, αλλά επ' ουδενί λόγω σκέφτηκα ποτέ να περάσω τα σύνορα για ο,τιδήποτε. Κύριο πράγμα σε κάθε ανθρώπινη σχέση είναι η ειλικρίνεια και η αγαθότητα προθέσεων. Όταν πας σε ένα μέρος όπου ξέρεις ότι όλοι είναι εχθρικοί προς εσένα και προσποιούνται πως είναι ευγενικοί ή προσποιούνται πως σε εκτιμούν για να σου πάρουν τα λεφτά και την πατρίδα, τότε πρώτος εσύ καταπατάς το σεβασμό που αξίζει στο πρόσωπό σου.
Και αυτό με την αγάπη της πατρίδας πάλι δεν μπορώ να το καταλάβω ρε παιδιά. Να φοβάμαι να πω πως αγαπάω την πατρίδα μου. Τα Αμερικανάκια πριν ξεκινήσουν το μάθημα λένε τον εθνικό ύμνο. Ο Μπους είναι “πατριώτης”. Ο Γκούεφσκι είναι “πατριώτης”. Οι Γάλλοι και οι Άγγλοι είναι πατριώτες και οι Σκωτσέζοι περήφανοι για το ότι διαφέρουν από τους Άγγλους. Εγώ γιατί ντε και καλά να είμαι “αορίστου προελέυσεως” και να μην είμαι περήφανος για το μέρος που με γέννησε;
Πάντως αν ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για τρυγονάκια, φέτος η χρονιά στα μέρη μας είναι από τις καλύτερες δίχως μεγάλες συγκεντρώσεις σε ένα τόπο, αλλά με λίγα τρυγονάκια παντού και μπορείς παντού να κάνεις το κυνήγι σου. Αντίθετα στα ορτύκια τα πράματα είναι πολύ μέτρια ακόμη.