Καλημερα!Ειμαι νεα κυνηγος , κυνοφιλη , φυσιολατρης , κι ολα εκεινα που χαρακτηριζουν τους ανθρωπους που ασχολουνται με το κυνηγι . Τα πυκνοφυτα δαση της μπεκατσας , τα κακοτραχαλα βουνα της περδικας , ολα εκεινα τα μερη που χτυπαει η καρδια της φυσης , η σιωπη της αναμονης , η ανασα του του σκυλου , και δευτερολεπτο πριν τη βολη το κρατημα της αναπνοης τοσο σε σενα οσο και στο σκυλο-συγκυνηγο σου ... Για ολ'αυτα ειναι που ευχαριστω τον συντροφο μου που με μυησε στα μυστικα του κυνηγιου , και που πλεον θα τον ακολουθω στις εξορμησεις του και με ενα ολοδικο μου σκυλο ! Να συμφωνησω με τον φιλο οτι αν ενας ανθρωπος - γυναικα ή αντρας - δεν θελει, δεν προκειται οχι να κυνηγησει , αλλα να παει απλως μια βολτα στη φυση . Γυναικα και κυνηγι ειναι ενα ταμπου που θεωρω πως αποδεδειγμενα πια δεν ισχυει . Οσο για την καρπωση απ'την κυνηγετικη εξορμηση , αυτη ειναι απλως ενα ευχαριστο παρελκομενο . Εξαλλου μην ξεχναμε πως ενα μεγαλο ποσοστο των κυνηγετικων ταξιδιων σε βρισκουν να επιστρεφεις σπιτι με σακκο γεματο...χορτα ή μανιταρια !

Καλη καρδια και σεβασμος στη φυση και στον συγκυνηγο να υπαρχει πανω απ'όλα .