Παίδες γειά και χαρά!!!!
Είμαι ένας νέος κυνηγός!!!
Λόγο τών σπουδών μου ακόμα δεν έχω καταφέρει να αποκτήσω τον δικό μου σκύλο!!!
Στα κυνήγια που ακολουθώ τον πατέρα μου χρησιμοποιούμε σκύλους αναλόγως του θηράματος το οποίο πάμε να κυνηγήσουμε!
Όταν πάμε για λαγό παίρνουμε μαζί μας ένα ζευγάρι ελληνικών ιχνηλατών που έχουμε!
Όταν πάμε για μπεκάτσες και πέρδικες παίρνουμε ένα θηλυκό Κούρτσχααρ-ΑΣΤΕΡΙ(απόγονο του πρωταθλητή
ZOBEL VOM PREGELUFER)!
Εμένα όμως η μεγάλη μου ...καψούρα είναι να αποκτήσω ένα
Ντράτχααρ!!!!
Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτό το είδος έχει κάτι το μαγευτικό πάνω του!!!
Μόλις είδα ένα Ντράτχααρ, που έχει ένας γνωστός είπα : "Τέλος, εγώ ένα τέτοιο σκυλί θα πάρω!!!"
Μετά βέβαια, είχα πολλούς που μου έλεγαν : "Μην πάρεις Ντράτχααρ, είναι πολύ σκληρά και ξεροκέφαλα" ή "Έχε και ένα μαχαίρι μαζί σου στο βουνό, για να γδέρνεις κατευθείαν τα κατσίκια και τα πρόβατα που θα πιάνει το σκυλί..." , και άλλα τέτοια......
Εγώ όμως, δεν απογοητεύομαι!!!!
Πιστεύω πως ΟΛΑ είναι θέμα εκπαίδευσης!!!! Πως θα το μάθεις δλδ το σκυλί σου.....
Έτσι, λοιπόν, περιμένω με ανυπομονησία την ώρα που θα τελειώσω τις σπουδές μου ώστε να μπορέσω να ασχοληθώ αποκλειστικά με την εκπαίδευση του σκύλου ΜΟΥ!!!!
Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον, εάν χρειασθώ κάποια βοήθεια από το φόρουμ αυτό να την έχω.......
Η αγάπη μου γι' αυτά τα σκυλιά με έκανε να δημιουργήσω αυτή την σελίδα στο facebook :
http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#/pages/Deutsch-Drahthaar-/79929141056?ref=mf Όποιος θέλει, ας μπεί να αναρτήσει ανακοινώσεις ή ό,τι άλλο θέλει σχετικά με τα Ντράτχααρ!!!!!
Περιμένω το πρόγραμμα για τις εκδηλώσεις μέσα στο 2010, εάν έχει βγει!!!!!Γιάννης!