ΤΕΡΖΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ έγραψε:
Το σκυλί αυτό "Αττιλας" μπορεί να μην εκφράζει το ονομά του, αλλά το έαν είναι εκτός κυνηγίου δεν το ξέρουμε, ξέρω πολλά παραδείγματα drahthaar τα οποία κοιμούνται με τις γάτες του σπιτιού αλλά σκοτώνουν κάθε ξένη, το 1ο δικό μου δεν ασχολιόταν πχ , με καμμιά γάτα στην διαδρομή (και υπήρχαν πολλές) μέχρι εκεί που έκανε την βόλτα της εκεί ότι κινιόταν απορταριζόταν, δεν ασχολιόταν με αυτές στα δένδρα κάτω από τα αυτοκίνητα κλπ. μόνο με όσες εν δυνάμη θα τις έπιανε. κυκλοφορούσε στο κέντρο της Καλλιθέας χωρίς λουρί, ποτέ δεν ασχολιόταν με άλλους ανθρώπους ή σκύλους, παρά μόνο εαν δεν δεχόταν επίθεση και τότε αρκούσε ένα στραβό βλέμμα για να μαζευτεί ο άλλος σκύλος, Τα έχω δεί να τρώνε αρνάκια - κότες δίπλα τους και αυτά να κοιμούνται, να τρωνε οι κότες το φαί τους και αυτά να μην ασχολούνται, ΟΛΑ τους όμως μόλις έβλεπαν προετοιμασία κυνηγετική γύριζε το μάτι τους.
Και εαν αυτά φαίνονται παράξενα ας λάβουμε υπόψη μας ότι έχουν φτιαχτεί για να ξεχωρίζουν εργασίες και θηράματα, όταν τους λές "ψαξε" ψάχνει με το κεφάλι στον άερα όταν του λένε "ιχνος" φεύγει ιχνηλατώντας κλπ. Οταν ένα μυαλό είναι φτιαγμένο να λειτουργεί με "διαχωρισμούς" και έχει το γεννετικό υλικό και το κατάλληλο αφεντικό τότε όλα είναι πιθανα.
Καλησπερα κ.Τερζη,ειπα οτι ο Attila ειναι εκτος κυνηγετικης δραστηριοτητας γιατι ειδα το πρωτο βιντεο
http://www.youtube.com/watch?v=SnKRJma0 ... ure=relmfu κριμα που ο Attila δεν ειναι κυνηγος.Βεβαια ενστικτα ειναι αυτα δεν ξερεις ποτε ξυπνανε...