mparmpakwtsos έγραψε:
Φιλε κανεις δεν σε εμποδιζει να βγαλεις τοπικη στον Πυργο. Το οτι μενεις Αττικη δεν ειναι επιχειρημα γιατι σε κανενα νομο δεν ειναι ιδια η ποσοτητα κυνηγιου με αλλον νομο. Αμα θες να οργωνεις την Ελλαδα για κυνηγι να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη. Αμα ειναι ακριβη η βενζινη τραβα με ποδηλατο η μεινε μονιμα στον κυνηγοτοπο, δεν συζηταμε για τα καυσιμα εδω ουτε η "φτηνη" γενικη ειναι μερος κοινωνικης πολιτικης. Αμα δεν εχεις μην πας για κυνηγι, δεν παθαινεις τιποτα.
Εσυ δηλαδη θεωρεις δικαιο να κανεις 500 χιλιομετρα για να πας στο κτημα του αγροτη, να τον ανατατωσεις αυτον και τα ζωα του με την συμπεριφορα σου και τα σκουπιδια σου, να θηρευσεις αγρια πουλια και ζωα που τρεφονται απο τις καλλιεργειες του. Και να θες να πληρωνετε το ιδιο; Και αμα υπολογισουμε και τον μεσο ορο κατα κεφαλην εισοδηματος στις περιοχες που μενετε εσενα σου κοστιζει λιγοτερο η γενικη απ οτι αυτουνου η τοπικη.
Μανο, επιχειρηματα σοβαρα εχεις να πεις;
ακου να σου πω κατι για να ξεμπερδευουμε γιατι μαλλον εισαι λιγο μπερδεμενος.
θελω να μου απαντησεις.
καταρχην πρωτη φορα θα βγαλεις αδεια ετσι?θα δωσεις εξετασεις ή θα πας δια της πλαγιας οδους οπως μερικοι μαγκες που γνωριζω και δεν ξερουν στα ποσα μετρα απο τα σπιτια πρεπει να κυνηγουν, ουτε το οριο καρποσης?
σε πια περιοχη θα κυνηγας?
γιατι θες να ασχοληθεις με το κυνηγι?
διακρινω μια επιθετικοτητα προς αυτους που κανουν τα χιλιομετρα για να κυνηγισουν.εισαι κι εσυ απο αυτους τους γνωστους τοπικιστες?εσυ ο ιδιος ρωταγες τι θα σου κανουν αν πας σε ξενο χωραφι.
απο τη μια τα λες ετσι απο την αλλη τα γυρνας

στο δικαστηριο θα βγεις ενοχος.
διακρινω μια επιθεση γενικα προς ολους τους κυνηγους.
σου ειπε κανεις για την βενζινη?σου ζητησε κανεις δανικα για να βγαλει αδεια και τα εξοδα του κυνηγιου του?αν δεν μπορεις εσυ και νομιζεις οτι εισαι αδικιμενος απο το κοστος μιας αδειας μην τη βγαλεις.
και στη τελικη ζηλευεις που οι αλλοι μπορουν να κανουν και τα ταξιδια τους και εσυ δεν μπορεις?
δεν εχω να σου πω κατι αλλο............................................................
μηπως εισαι απο του αλλους τελικα?
ΥΓ.και μια υπενθιμηση για τυχον παρεξυγησεις και μας πιασει το σδοε.
ολο το χρονο μαζευω 10 ευρο απο εδω 20 απο εκει 5 απο την αλλη για να τα εχω καβατζα για την αδεια και κανενα ταξιδακι