KOSTAS181 έγραψε:
Γειας σας!Εχω ενα ποιντερ 20 μηνων και μου μαζευεται στα ποδια μου οταν ριχνω,μετα απο δυο με τρια λεπτα ο σκυλος ξανατρεχει κανονικα.Θα το ξεπερασει η θα πεσουνε τιποτα οπλα μαζι και θα τον ψαχνω?Παρακαλω οποιος ξερει κατι ασ μου πει,ευχαριστω
οπως το περιγραφεις ο σκύλος δεν εχει τεραστιο πρόβλημα.. να σου δωσω να καταλαβεις καποτε ειχα παει να αγοράσω ενα σκυλο 2 χρονων. ηταν εκτός κυνηγετικης περιοδου οποτε πήγαμε να τον δούμε στον λαγκαδα χωρις ντουφεκια. Ειδα τον σκύλο στις πεδινες και ηταν οντως οπλυ καλος, ρωτισα τον ιδιοκτητη για κροτοφοβια και μου ειπε πως ο σκυλος θελει δουλεια λιγο

εφερα απο το αμαξι το πιστολακι για φωτοβολιδες και μολις συκοθηκε ενα ζευγαρι εριξα, κοντεψαμε να χασουμε τον σκυλο.. τον ψαχναμε μιση ωρα... Λοιπον επι του θεματος μπορεις να τον εξοικιωσεις με την ντουφεκια με των εξης τροπο, καθε φορα που τον ταιζεις να κανεις θορυβο ποιο πριν (μην ξενικινσεις με ντουφεκια αλα με κατι ποιο ελαφρυ οπως πχ χτιπα 5 -6 φορες 2 τενεκεδακια μεταξι τους, οχι διπλα στο αυτι του σκυλου φισικα) μερα μερα και αργα να αυξανεις τον θορυβο, εαν ο σκυλος δεν το εχει αυτο απο γενισιμιου πιστευω θα το ξεπεράσει σιγα σιγα.. αλλα να εχεις υπομονη και να ξεκινησεις με σιγανους θορυβους... ξεκινα να ταιζεις πολες φορες την ημερα τον σκυλο ετσι ωστε να τον εξικοιώνεις περισσοτερο...