ειναι πασιφανες οτι δεν εχετε καταλαβει για τι πραγμα μιλαμε και ειναι θλιβερο
Η ολη αντιδραση η δικη μου καθως και αλλων εγκειται στο γεγονος της υπερβασης του επιτρεπομενου οριου της πετροπερδικας, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙΔΡΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.
απο ποτε ειναι κατακριτεο να αντιδρας στην παρανομια? ποιος κωδικας λεει οτι θα πρεπει να αποδεχομαι τον καθε παρανομο που κανει αυτοπροβολη στο fb?
φιλε manabi ειδες ποτε να λεω κατι για καποιον οταν εχει τα πουλια που οριζει η ρυθμιστικη και ο νομοθετης? στο fb προχθες υπηρχε καποιος που ειχε 13 μπεκατσες το οριο ομως ειναι 10, ετσι δηλαδη μου λες οτι αυριο αν θα δω καποιον να λεει 5 μπεκατσες μετα απο καρτερι να πρεπει να του πω και μπραβο.
εγω λεω οτι η ηδη κατακερματισμενη εικονα του κυνηγου δεν χρειαζεται υπερβολες, υπαρχουν και αλλοι πολλοι στο fb που βαζουν και τα σκυλακια τους φωτογραφιες και θηραματα μετα απο πετυχημενα κυνηγια αλλα ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ, ειναι δυσκολο να το καταλαβεις? τελικα ισως και να ειναι θεμα αισθητικης.
Σε θλιβει ο μαυρος σκυλος μου αλλα οχι η εκατομβη των πτωματων
ειδες καπου να εχω γραψει εγω οτι κινδυνευει το κυνηγι απο το φορουμ του πεππα? ειναι καλσης ανωτερο απο το fb γιατι εχει ποιοτικη διαφορα, οποιος μπορει την διακρινει
εσυ φιλε dias εισαι απο αλλο ανεκδοτο μακρυα νυχτωμενος, θα σε αφησω να συνεχισεις τον βαρυ υπνο σου.
στο προφιλ μου λεει οτι μενω κοζανη και οχι στην σαχαρα των Αθηνων, κατα παραδοξο τροπο η δυτικη μακεδονια θεωρειται πολυ καλος προορισμος για ολα τα θηραματα, αν δεν το ξερεις μπορεις να ρωτησεις, ναι ειναι αληθεια στο παγκρατι και στο κολωνακι δεν πιανει μπεκατσες

κοζανη ομως πολλες, επισης στο παλαιο φαληρο και στον πειραια σιγουρα δεν θα βρεις πετροπερδικες αλλα στην Κοζανη σιγουρα

διευρυνε λιγο τους οριζοντες σου.
χαιρομαι που χτυπας καθε μερα θηραματα παντα στο οριο οπως λες, αλλα εγω τα εχω με τους παρανομους και οχι τους νομιμους, γκε γκε??