P-COSTAS έγραψε:
Eίδα τα βίντεο. έχω δει και φωτογραφίες από site που οργανώνουν τέτοια κυνήγια στην Αργεντινή έναντι φυσικά αμοιβής.
Αλλά αυτό δεν είναι κυνήγι είναι σκοποβολή σε ζωντανό θήραμα χωρίς όρια και περιορισμούς σε μια χώρα που "βάζει" συνάλλαγμα από αυτή την δραστηριότητα.
Εχω δει φωτο από τα site όπου 4-5 κυνηγοί έχουν ..................(τι ρήμα να χρησιμοποιήσω?)............. 700 περίπου τρυγώνια σε 3-4 ημέρες.
Τέτοια βλέπουν οι δήθεν οικολόγοι και μας έχουν ξ.....ει. Το κακό είναι ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουν δυστυχώς δίκιο.
Εγινα κακός με αυτά που έγραψα αλλά πρέπει να λέμε και την αλήθεια ιδίως σε εμάς,
Μακάρι να αφορούσε κυνήγι σε ρεζέρβα που απελευθέρωναν οι σύλλογοι θηράματα και ας θηρεύανε όσα μπορούσαν.
ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΤΙΝΗ ΤΑ DOVE ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΠΙΒΛΑΒΗ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΟΥΦΕΚΑΝΕ & ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΚΑΟΧΤΟΥΡΕΣ.ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΟΠΙΟ
ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΔΗΓΟΥΣ.