Αλλαγή γραμματοσειράς

www.gpeppas.gr

Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 1 από 26   [ 385 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 08, 2007 7:01 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 5538
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗhttp://www.youtube.com/kekgr


Ο πολιτικός φορέας των Κυνηγών, των Ψαράδων και όλων των ανθρώπων που έχουν δραστηριότητες στην ύπαιθρο, το Κ.Ε.Κ, θα είναι παρών στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου. Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Δεν μπορούμε πλέον να παρακολουθούμε αδιάφορα τις συνέπειες μιας πολιτικής που έχει "υπό διωγμό" όλες τις νόμιμες ανθρώπινες δραστηριότητες στην φύση. Μιας πολιτικής που αντί να προστατεύει και να αναβαθμίζει το περιβάλλον, αντί να υποστηρίζει και να υποβοηθά όλες εκείνες τις ανθρώπινες δραστηριότητες στην ύπαιθρο που παραδοσιακά ασκούσαν και εξακολουθούν να ασκούν οι Έλληνες πολίτες, θεσπίζει νόμους όπως ο τελευταίος "δασοκτόνος" που υποβαθμίζουν το περιβάλλον, καθιερώνει πρακτικές και πολιτικές που αποκλείουν κάθε ανθρώπινη παρουσία στη φύση, όπως η δημιουργία των "Οικοπάρκων" και των τεράστιων σε έκταση περιοχών που ανήκουν στο δίκτυο "NATURA 2000" στους οποίους επιχειρείται να καθιερωθεί ένα "αποστειρωμένο" περιβάλλον με την πλήρη απουσία του πολίτη.
Η αδιάφορη αυτή στάση του Κράτους αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έναντι στις παραδοσιακές ασχολίες των πολιτών στη φύση, έρχεται να προστεθεί στις δυσοίωνες διαπιστώσεις όλων των επιστημονικών μελετών που επισημαίνουν οτι:
Το κλίμα της Γης χειροτερεύει, η βιοποικιλότητα μειώνεται, η ερημοποίηση επεκτείνεται. Γενετικά μεταλλαγμένοι οργανισμοί βγαίνουν από τα εργαστήρια των πολυεθνικών, η φτώχεια εξαπλώνεται, τα εξοπλιστικά προγράμματα και οι πόλεμοι - τώρα ενάντια στην «τρομοκρατία»- αναπτύσσονται κατατρώγοντας τους πόρους του πλανήτη, φυσικούς και οικονομικούς. Η παγκοσμιοποίηση επελαύνει, ο ρατσισμός και η ξενοφοβία αποκτούν ευρεία κοινωνική και πολιτική βάση, ταυτόχρονα με τη συντριβή του ψυχισμού και της αλληλεγγύης των ανθρώπων.
Στην χώρα μας, η πολεοδομική υποβάθμιση και η ατμοσφαιρική ρύπανση, η καταστροφή των ελεύθερων χώρων και του πρασίνου μέσα και έξω από τις πόλεις, η ρύπανση των θαλασσών και η εξουθένωση των λιμνών και των ποταμών, η παραγωγή και η -συχνά ανεξέλεγκτη- εναπόθεση αστικών και βιομηχανικών στερεών και υγρών αποβλήτων, οι ενεργοβόρες δραστηριότητες, η κυριαρχία του αυτοκινήτου και το κυκλοφοριακό αδιέξοδο είναι προβλήματα πια τόσο μεγάλα, που δεν επιδέχονται εύκολες λύσεις. Η επέκταση των οικισμών, συχνά με αυθαίρετο τρόπο - ιδιαίτερα στις παραθεριστικές περιοχές- συνδυάζεται με τις αυξημένες δασικές πυρκαγιές, τις καταπατήσεις και τη ρύπανση. Η γεωργία γίνεται ολοένα και πιο εντατική, υδροβόρα και χημικοσυντηρούμενη ενώ βρισκόμαστε στην τελευταία θέση της Ε.Ε. όσον αφορά τις βιοκαλλιέργειες.
Οι δραματικές αυτές αλλαγές του φυσικού περιβάλλοντος, ενδυνάμωσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια ένα οικολογικό κίνημα και μια περιβαλλοντική ευαισθησία στους Ευρωπαίους πολίτες. Στο μέσο πολίτη βέβαια, η οικολογία εξακολουθεί να ταυτίζεται λανθασμένα με την απόλυτη περιβαλλοντική προστασία. Το οικολογικό κίνημα στις περισσότερες χώρες καθοδηγήθηκε από μια ομάδα "επαγγελματιών οικολόγων", οι οποίοι προβάλλοντας ένα "αριστερό" προφίλ, κατάφεραν να δημιουργήσουν την εντύπωση οτι "προοδευτικός" πολίτης είναι μόνο αυτός που πιστεύει σε παρόμοιες δοξασίες περί απόλυτης προστασίας, οτι αρκεί να "εξοβελιστεί" ο άνθρωπος-πολίτης και οι δραστηριότητές του από ένα βιοπεριβάλλον, να αποκλειστεί κάθε επέμβαση και σχεδιασμός για την προστασία του και τότε αυτόματα η φύση θα "επουλώσει" κάθε πληγή και θα αποκαταστήσει τις λειτουργίες και την αρχική του μορφή.
Μέγα λάθος! Όπου επιχειρήθηκαν παρόμοιες πρακτικές, οχι μόνο απέτυχαν να αποκαταστήσουν τις ισσοροπίες, αλλά συνέτειναν στην περαιτέρω και ταχύτερη καταστροφή και υποβάθμιση των βιοτόπων. H απουσία του άνθρωπου από τη φύση, δίνει την ευκαιρία στους κερδοσκόπους να εισβάλλουν εκεί, εκχερσώνοντας παρθένα δάση, χτίζοντας αυθαίρετα, ρυπαίνοντας ανεξέλεγκτα με παράνομες βιοτεχνικές ή βιομηχανικές μονάδες, με αποτέλεσμα να δίνουν το "τελειωτικό χτύπημα" στο βιοπεριβάλλον και στην ικανότητά του να στηρίζει την άγρια πανίδα και χλωρίδα.
Η αδυναμία των άλλων πολιτικών κομμάτων να προσφέρουν αξιόπιστες προτάσεις, φάνηκε από τις έως τώρα πρακτικές και προγράμματά τους που δεν δίνουν λύσεις. Οι λιγόλογες αναφορές τους εν είδη "ευχολογίων", το μόνο που μπορούν να προσφέρουν είναι κάτι σαν στοιχειώδη στήριξη στις δικαιολογημένες ανησυχίες και ευαισθησίες των πολιτών.

Στην εποχή της γενικευμένης σύγχυσης, του θρυμματισμού των αξιών και των ιδεολογιών, της υποτίμησης της κοινής δράσης των ανθρώπων, οφείλουμε να προτάξουμε ένα νέο όραμα. Αυτό της "Αειφορικής διαχείρησης". Και ταυτόχρονα να επιδιώξουμε «να σώσουμε λίγο από το αύριο που μας κλέβουν».

Οφείλουμε να προστατεύσουμε με την συνεχή μας παρουσία και επέμβαση σε όλους τους χώρους, το αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα όλων εκείνων των πολιτών που ασκούν νόμιμες δραστηριότητες στην ύπαιθρο, αυτών που έχουν διαλέξει ένα τρόπο ζωής που "δραπετεύει" από το σφιχτό αγκάλιασμα της αγχώδους ζωής στην πόλη, μακριά από το καταιγιστικό κάλεσμα για κατανάλωση και υλική ευδαιμονία.

Η οικολογική συνείδηση για μας, δεν είναι μια αφηρημένη έννοια, αλλά είναι μια καθημερινή πρακτική. Είναι αυτός ακριβώς ο τρόπος ζωής που έχουμε διαλέξει, είναι ο κανόνας που έχουμε αυτοεπιβάλλει σε κάθε μας ενέργεια, είναι αυτός που ορίζει οτι:


ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ


Τελευταία επεξεργασία από gpeppas και Κυρ Μάιος 24, 2009 12:54 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 08, 2007 7:06 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 5538
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Ενόψει των προδιαγραφόμενων εκλογών σε 5 η σε 10 μήνες επαναφέρω το θέμα με το ΚΕΚ , ίσως την μόνη ελπίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον !
Αυτή τη φορά ελπίζω να φανούμε πιο έτοιμοι !
:wink: :roll:


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 09, 2007 9:13 am 

Εγγραφή: Δευτ Απρ 02, 2007 1:03 pm
Δημοσιεύσεις: 171
Τοποθεσία: Λαμία
Γιώργο από κάτι κουβέντες που έκανα το Σ/Κ είναι σίγουρο ότι ΔΕΝ ...θα είμαστε και πάλι έτοιμοι...
Πάντως αυτό το ρεζιλίκι και το αίσχος με την προηγούμενη (ΜΗ) κάθοδο , δεν θα το ξεχάσω ποτέ μου...Και οι ευθύνες γι΄ αυτό δεν βαρύνουν αποκλειστικά το ΚΕΚ αλλά και κάποιους άλλους (που φαντάζομαι ότι όλοι μας γνωρίζουμε....αλλά δεν κατονομάζουμε...)


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 09, 2007 6:43 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 5538
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Γιάννης Ξηρογιάννης έγραψε:
Γιώργο από κάτι κουβέντες που έκανα το Σ/Κ είναι σίγουρο ότι ΔΕΝ ...θα είμαστε και πάλι έτοιμοι...
Πάντως αυτό το ρεζιλίκι και το αίσχος με την προηγούμενη (ΜΗ) κάθοδο , δεν θα το ξεχάσω ποτέ μου...Και οι ευθύνες γι΄ αυτό δεν βαρύνουν αποκλειστικά το ΚΕΚ αλλά και κάποιους άλλους (που φαντάζομαι ότι όλοι μας γνωρίζουμε....αλλά δεν κατονομάζουμε...)Γιάννη δεν έχω ασχοληθεί για να μάθω κλπ
Αλλά υπόσχομαι να περάσω από τον Τσαγκανέλια και να μάθω από πρώτο χέρι !
Ένα είναι το σίγουρο αν αφήσουμε μία τέτοια ευκαιρία που σήμερα υπάρχει τόσο απαξίωση από τον κόσμο στην Ελληνική πολιτική πραγματικότητα τότε δεν αξίζουμε τίποτε μα τίποτε πραγματικά !


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 10, 2007 9:27 am 
Εγώ πάντως παιδιά είμαι λίγο επιφυλακτικός σχετικά με το εάν θα πρέπει να ηγηθούν των κυνηγών αυτά τα άτομα που στις προηγούμενες εκλογές έκαναν μία τόσο μεγάλη πατάτα. Ιδίως γιατί και στις προ - προηγούμενες, ανάλογη πατάτα είχαν κάνει και έτσι μείναμε πάλι εκτός.

Οι αγνές προθέσεις δεν είναι αρκετές σε τέτοια θέματα. Θα πρέπει νομίζω να βρεθούν άλλα νεότερα και ικανότερα στελέχη να ηγηθούν της προσπάθειας.

Δημήτρης


Κορυφή
  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 10, 2007 10:27 am 
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 02, 2007 10:59 am
Δημοσιεύσεις: 516
Δημήτρης Χριστοδουλάκης έγραψε:
Εγώ πάντως παιδιά είμαι λίγο επιφυλακτικός σχετικά με το εάν θα πρέπει να ηγηθούν των κυνηγών αυτά τα άτομα που στις προηγούμενες εκλογές έκαναν μία τόσο μεγάλη πατάτα. Ιδίως γιατί και στις προ - προηγούμενες, ανάλογη πατάτα είχαν κάνει και έτσι μείναμε πάλι εκτός.

Οι αγνές προθέσεις δεν είναι αρκετές σε τέτοια θέματα. Θα πρέπει νομίζω να βρεθούν άλλα νεότερα και ικανότερα στελέχη να ηγηθούν της προσπάθειας.

Δημήτρης


Δημήτρη και εγώ έτσι πιστεύω , αλλά πες μου εσύ ποιος θα το δεχτεί αυτό από τους παλιούς , αφού φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι γίνεται με τις υποψηφιότητες και το βασικότερο την αντίδραση των κυνηγετικών οργανώσεων , θα βοηθήσουν η όχι ? :roll:
Γιατί όποιος και να ηγείται καλώς η κακώς αν δεν βοηθηθεί τα μέγιστα από τις ΚΟ το εγχείρημα αν δεν αποτύχει θα είναι μικρής εμβέλειας και επιτυχίας ! :roll: :cry:


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 12, 2007 11:01 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Ιουν 08, 2007 11:12 am
Δημοσιεύσεις: 82
Τοποθεσία: KILKIS
Τι γίνεται ρε παιδιά με το Κόμμα θα υπάρξει εναλλακτική λύση για εμάς η μία από τα ίδια , ξέρει κανείς κάτι ! :?:

_________________
Kosmas P


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 12, 2007 3:24 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Απρ 05, 2007 1:48 pm
Δημοσιεύσεις: 354
Τοποθεσία: ΑΤΤΙΚΗ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΕΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟ, ΑΠΡΑΓΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΜΑΚΑΡΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΗ ΜΗ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΧΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ...

_________________
ΕικόναΕικόνα..ΠΑΚΗΣ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 13, 2007 10:30 am 
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 02, 2007 10:59 am
Δημοσιεύσεις: 516
Ξυπνήστε που είστε κάντε κάτι και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε , γρήγορα όμως ΤΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ !

_________________
Η πέρδικα θα υπάρχει για πάντα αν την σεβόμαστε , το ίδιο και η μπεκάτσα.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 13, 2007 10:46 am 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 5538
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Καλημέρα .

Παιδιά μόλις μίλησα με τον Γιώργο Τσαγκανέλια , λοιπόν το κόμμα των Ελληνων κυνηγών δεν θα κατέβει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές αλλά μόνο στις επόμενες για την Ευρωβουλή το 2009 .


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 12, 2008 6:12 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 26, 2007 11:01 pm
Δημοσιεύσεις: 30
Προκήρυξη της Συντονιστικής Επιτροπής του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών

«ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ύστερα από εύλογη περισυλλογή, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να σας ενημερώσουμε έγκαιρα ότι πρόθεση της Συντονιστικής Επιτροπής του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών (Φύση ? Κυνήγι ? Ψάρεμα - Παράδοση) είναι η κάθοδός μας στις επόμενες ευρωεκλογές.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, αυτό το πρόωρο της ενημέρωσής σας, είναι και απαίτηση πολλών άλλων συναδέλφων, οι οποίοι πίστεψαν και εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το Κ.Ε.Κ. έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει το όραμά του! Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι -λίγοι ευτυχώς- που μας αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό, θεωρώντας το εγχείρημά μας ανώφελο και ανεδαφικό. Οχι, κύριοι, δεν είμαστε δονκιχώτες και δεν κονταροχτυπιόμαστε με ανεμόμυλους. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αν υπάρξει κυνηγετική συστράτευση και αλληλεγγύη θα έρθει το ποθητό αποτέλεσμα και εν κατακλείδι σας θυμίζουμε ένα απόφθεγμα που λέει «όταν κάποιος επιθυμεί και θέλει κάτι ενθέρμως και διακαώς, τότε και το σύμπαν συνωμοτεί για να το επιτύχει».
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, είμαστε περήφανοι για την ιδιότητά μας και δεν λογοδοτούμε σε κανέναν, αφού το κυνήγι είναι απόλυτα συμβατό με το περιβάλλον, γιατί καρπωνόμαστε το θηραματικό περίσσευμα, φροντίζουμε για την αστυνόμευσή μας και γενικότερα επιδιδόμαστε σε πληθώρα φιλοθηραματικών και φιλοπεριβαλλοντικών ενεργειών και πράξεων.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ό,τι καλό και αν κάνουμε ως κυνηγοί, οι πολέμιοί μας, βλέπουν το κυνήγι σαν το «κουτί της Πανδώρας». Αντί ν’ ασχολούνται με τα πραγματικά και ουσιώδη προβλήματα του περιβάλλοντος αυτοί περί άλλων τυρβάζουν, αγνοώντας ότι η γη ασθενεί βαρέως και εάν στο γαλαξία μας υπήρχε διαπλανητικό νοσοκομείο, τότε ο πλανήτης μας θα έμπαινε στην?εντατική!
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, δυστυχώς, εκτός από τους αντικυνηγούς έχουμε και τους δικούς μας «δούρειους ίππους», καθώς στη χώρα μας περισσεύει η χαιρεκακία και η ζηλοφθονία. Μιλάμε για κάποιους που ενώ στην ουσία δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ στα κυνηγετικά δρώμενα, την οποιαδήποτε πρωτοβουλία την πετροβολούν και την υπονομεύουν. Είμαστε σίγουροι ότι και τώρα διαβάζοντας το παρόν κείμενο θα εξακοντίσουν το δηλητήριό τους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, όπως γνωρίζετε, ή εάν δεν γνωρίζετε, θα πρέπει να μάθετε ότι το Κυνηγετικό μας Κίνημα δεν είχε ποτέ οικονομικούς πόρους από συνδρομές μελών και χορηγίες πάσης φύσεως. Με εξαίρεση την οικονομική εξόρμηση που κάνουμε κάθε φορά πριν από τις εκλογές. Πιστεύουμε ότι εάν ο κάθε κυνηγός έδινε έστω και μισό ευρώ, τότε το Κ.Ε.Κ. θα κατέβαινε με αξιοπρέπεια στις προσεχείς ευρωεκλογές!
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, εσείς που πιστεύετε στο Κυνηγετικό μας Κίνημα, από αύριο κιόλας, μπορείτε να έρχεστε σε επαφή μαζί μας (τηλεφωνικώς, γραπτώς ή προσωπικώς) για να ανταλλάξουμε απόψεις και να βρούμε τρόπους, ώστε να αξιοποιηθούν οι συνάδελφοι που έχουν το μεράκι να βοηθήσουν εθελοντικά».


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 27, 2009 9:26 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 5538
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ

Μήνυμα για τις ευρωεκλογές:

«ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ύστερα από εύλογη περισυλλογή, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να σας ενημερώσουμε έγκαιρα ότι πρόθεση της Συντονιστικής Επιτροπής του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών (Φύση - Κυνήγι - Ψάρεμα - Παράδοση) είναι η κάθοδός μας στις επόμενες ευρωεκλογές.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, αυτό το πρόωρο της ενημέρωσής σας, είναι και απαίτηση πολλών άλλων συναδέλφων, οι οποίοι πίστεψαν και εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το Κ.Ε.Κ. έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει το όραμά του! Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι -λίγοι ευτυχώς- που μας αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό, θεωρώντας το εγχείρημά μας ανώφελο και ανεδαφικό. Οχι, κύριοι, δεν είμαστε δονκιχώτες και δεν κονταροχτυπιόμαστε με ανεμόμυλους. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αν υπάρξει κυνηγετική συστράτευση και αλληλεγγύη θα έρθει το ποθητό αποτέλεσμα και εν κατακλείδι σας θυμίζουμε ένα απόφθεγμα που λέει «όταν κάποιος επιθυμεί και θέλει κάτι ενθέρμως και διακαώς, τότε και το σύμπαν συνωμοτεί για να το επιτύχει».

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, είμαστε περήφανοι για την ιδιότητά μας και δεν λογοδοτούμε σε κανέναν, αφού το κυνήγι είναι απόλυτα συμβατό με το περιβάλλον, γιατί καρπωνόμαστε το θηραματικό περίσσευμα, φροντίζουμε για την αστυνόμευσή μας και γενικότερα επιδιδόμαστε σε πληθώρα φιλοθηραματικών και φιλοπεριβαλλοντικών ενεργειών και πράξεων.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ό,τι καλό και αν κάνουμε ως κυνηγοί, οι πολέμιοί μας, βλέπουν το κυνήγι σαν το «κουτί της Πανδώρας». Αντί ν' ασχολούνται με τα πραγματικά και ουσιώδη προβλήματα του περιβάλλοντος αυτοί περί άλλων τυρβάζουν, αγνοώντας ότι η γη ασθενεί βαρέως και εάν στο γαλαξία μας υπήρχε διαπλανητικό νοσοκομείο, τότε ο πλανήτης μας θα έμπαινε στην εντατική!

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, δυστυχώς, εκτός από τους αντικυνηγούς έχουμε και τους δικούς μας «δούρειους ίππους», καθώς στη χώρα μας περισσεύει η χαιρεκακία και η ζηλοφθονία. Μιλάμε για κάποιους που ενώ στην ουσία δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ στα κυνηγετικά δρώμενα, την οποιαδήποτε πρωτοβουλία την πετροβολούν και την υπονομεύουν. Είμαστε σίγουροι ότι και τώρα διαβάζοντας το παρόν κείμενο θα εξακοντίσουν το δηλητήριό τους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, όπως γνωρίζετε, ή εάν δεν γνωρίζετε, θα πρέπει να μάθετε ότι το Κυνηγετικό μας Κίνημα δεν είχε ποτέ οικονομικούς πόρους από συνδρομές μελών και χορηγίες πάσης φύσεως. Με εξαίρεση την οικονομική εξόρμηση που κάνουμε κάθε φορά πριν από τις εκλογές. Πιστεύουμε ότι εάν ο κάθε κυνηγός έδινε έστω και μισό ευρώ, τότε το Κ.Ε.Κ. θα κατέβαινε με αξιοπρέπεια στις προσεχείς ευρωεκλογές!

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, εσείς που πιστεύετε στο Κυνηγετικό μας Κίνημα, από αύριο κιόλας, μπορείτε να έρχεστε σε επαφή μαζί μας (τηλεφωνικώς, γραπτώς ή προσωπικώς) για να ανταλλάξουμε απόψεις και να βρούμε τρόπους, ώστε να αξιοποιηθούν οι συνάδελφοι που έχουν το μεράκι να βοηθήσουν εθελοντικά».

Το κείμενο βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση:
http://www.kynigos. net.gr/kek/ news/2009/ Prokirixi. php

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ
Φύση-Κυνήγι-Ψάρεμα-Παράδοση
Οδός Αρματολών 90 - 172 35 ΔΑΦΝΗ - Τηλ.: 210 - 9750882 - Φαξ: 210 - 9768122

Άντε να δούμε πόσοι θα καταφέρουμε να αποδεσμευτούμε από την κομματική μας "συνείδηση" και να κάνουμε και ότι μπορούμε για το κυνήγι.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 28, 2009 10:09 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Μάιος 05, 2008 4:46 pm
Δημοσιεύσεις: 191
Τοποθεσία: Πεντέλη, Αθήνα
Το θέμα Γιώργο δεν είναι να αποδεσμευτούμε απο την κομματική μας συνείδηση, αυτό ειναι εφικτο, αλλά να αποδείξει το ΚΕΚ οτι μπορεί. Γιατί μέχρι τώρα εχει αποδείξει πως ΔΕΝ μπορεί. Ακόμα και το κείμενο δεν λέει τίποτα παρα τι κάνουν η δεν κανουν οι αλλοι και κουβέντα για το τι κάνει ή τι έχει κάνει το ΚΕΚ. Ισως επειδη δεν υπάρχει τίποτα. Τεσπα αν δεν αλλάξουν πρόσωπα τοτε μια απο τα ιδια.. :cry:

_________________
1. ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
2. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ
3. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΣ ΤΑ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ

Εικόνα ΕικόναΕικόνα


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 28, 2009 9:55 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 03, 2008 9:34 pm
Δημοσιεύσεις: 651
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ
ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 29, 2009 12:05 am 
ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ"
ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ 250.000 ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ.


Κορυφή
  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 1 από 26   [ 385 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Επόμενο


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Terms of Service | Privacy Policy | Cookie Settings | Report the forum