ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΕΚΟΣ έγραψε:
Παιδιά βαρέθηκα , ξέρω ότι αυτό που λέω δεν είναι καλό αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια , βαρέθηκα να συγχύζομαι και να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει !
Και που τα λέμε σε τελική ανάλυση τι γίνετε , παίρνει κανένας την ευθύνη , παραιτείτε η κάτι άλλο , μπορώ να κάνω τίποτε άλλο εκτός από το να φωνάζω κάπου όπου μπορώ τέλος πάντων ,όχι αφού το σύστημα είναι καλά στημένο και δομημένο !
Να γίνω διασπαστής, και να γραφτώ σε άλλο σύλλογο, όχι , θέλω να είμαι κυνηγός να ανήκω σε κυνηγητικό σύλλογο που δουλεύει ο οποίος θα ανήκει σε μία Ομοσπονδία που οργανώνει και κατευθύνει αλλά και άγρυπνα και σε μία Κυνηγητική Συνομοσπονδία που εποπτεύει τα πάντα , έχει τον τελευταίο λόγο , άγρυπνα, προνοεί , σχεδιάζει και προλαβαίνει ,όταν δε χρειάζεται μας καλεί όλους κάτω από την ηγεσία της και σκέπη της να δώσουμε την μάχη για το κυνήγι .
Ζητάω πολλά !
Όλα θα σιγήσουν εν όψη διακοπών και έναρξης μέχρι το νέο κτύπημα !
Ο Έβρος χάθηκε η ΚΥΑ ισχύει άρα αν ήθελα να πάω να κυνηγήσω δεν μπορώ η καλύτερα μπορώ σε αυτά που άφησαν τα λίγα μαζί με χίλιους άλλους που υφίστανται την ίδια καταναγκαστική μοίρα με μένα !

............................................................................................................................................................................................................................
Θανάση αυτό θέλουν κι αυτοί , να πάψουμε να φωνάζουμε...
Αλλά όσο φωνάζουμε όλο και στριμώχνονται περισσότερο και οι πολιτικοί και οι συνδικαλιστές μας.
Δεν ξέρω αν διαβάσατε όλο το άρθρο του Αντωνάκη , αλλά σε κάποιο σημείο αναφέρεται στην ανάγκη να αλλάξει το "πεπαλαιωμένο καταστατικό" όπως λέει και να γίνουν αλλαγές.
Την ίδια άποψη έχουν τώρα πια και κάμποσοι άλλοι του χώρου....γνωστοί και με επιρροή στα πράγματα...
Όλα αυτά πριν ένα μόλις χρόνο ήταν αδιανόητα...Αν κάποιος μίλαγε για αλλαγές στην Διοίκηση και στο καταστατικό τον αποκαλούσαν προδότη και διασπαστή και τον απομόνωναν...
Τώρα όλο και πιο πολλές φωνές ακούγονται που ζητούν αλλαγές στο καταστατικό και άμεση εκλογή των Συνδικαλιστών από τους κυνηγούς...
Πριν δύο χρόνια περίπου που είχα θέσει δειλά-δειλά το θέμα κόντεψαν να με δείρουν...
Όπως βλέπεις τα πράγματα θα αλλάξουν αναπόφευκτα...Δυστυχώς όμως χρειάστηκε να χάσουμε τον Έβρο και ίσως χρειαστεί να χάσουμε και κάτι άλλο αργότερα για να προχωρήσουν οι αλλαγές, γιατί κάποιοι δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες που τους αναλογούν και μένουν προσκολλημένοι στα συμφέροντά τους και στις καρέκλες τους...
Το έχουν καταλάβει και οι της ΚΣΕ αυτό και γι αυτό ίσως η διαφήμιση σε κυνηγετικό έντυπο, για να προσπαθήσουν να κρατήσουν όσο μπορέσουν...
Πάντως εγώ αν ήμουν στην θέση τους η θα παραιτούμην ή θα έβγαινα μπροστά και θα άρχιζα τον πόλεμο στους υπουργούς ,νυν και πρώην ,για την πολιτική τους στο κυνήγι και θα έθετα και καμμιά δεκαριά θέματα προς διεκδίκηση,ασκώντας την πολιτική πίεση που αντιπροσωπεύουν οι 250000 ψήφοι των κυνηγών και των οικογενειών τους.
Κάποτε πρέπει να παιχτεί αυτό το πολιτικό παιχνίδι...όλες οι κοινωνικές ομάδες το κάνουν , εμείς γιατί δεν μπορούμε ,μέχρι τώρα τουλάχιστον ,να πιέσουμε;
Τέλος και για να μην μακρηγορώ, φωνάξτε όσο μπορείτε και προς κάθε κατεύθυνση: Πολιτικούς, Κυνηγετικό Τύπο,Οργανώσεις...
Η φωνή μας έχει δύναμη ... μικρή αλλά μετρήσιμη...και τους πονάει...