cambof έγραψε:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΩ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΚΟΜΟΠΟΛΕΙΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ
ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΔΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΩ-ΨΕΥΔΩΣ-ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??
Η Κ.Σ.Ε ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΕΝΙΚΑ
Για την έκδοση κυνηγετικής άδειας, τα παρακάτω δικαιολογητικά είναι απαραίτητα:
Για ανανέωση της κυνηγετικής άδειας
1. Αίτηση προς την αρμόδια αρχή για χορήγηση άδειας κυνηγίου.
2. Ασφαλιστήριο συμβόλαιο (ομαδικό ή ατομικό) για την κάλυψη ζημιών από τυχόν ατύχημα που θα προκληθεί κατά την άσκηση του κυνηγίου.
3. Τριπλότυπο ή γραμμάτιο είσπραξης των τελών κυνηγίου υπέρ του Κ.Τ.Γ.Κ. (Κεντρικό Ταμείο Γεωργίας Κτηνοτροφίας) και Δασών (Κεφάλαιο Θήρας).
4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία θα δηλώνεται ότι δεν έχει καταδικαστεί για παραβάσεις των "περί θήρας" διατάξεων και δεν εκκρεμεί σε βάρος του σχετική ποινική δίωξη.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΩ ΕΠΙΣΗΜΩΣ--- ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Θα σου πώ την προσωπική μου εμπειρία αλλά μην σε πάρω στο λαιμό μου.
Πρίν 5 χρόνια αλλάξα σύλλογο που έβγαζα άδεια απο τον 1ο ΚΣ Αθηνών στον ΚΣ Ξυλοκάστρου.
Στο Ξυλόκαστρο πήγαινα μόνο για διακοπές και η ταυτότητα μου έγραφε μόνιμη κατοικία Αθήνα.
Ποτέ δεν μου ζητήσαν να δηλώσω τίποτα απο τον ΚΣ Ξυλοκάστρου, ούτε μου ζητήσαν ενημερώση απο τον 1ο Αθηνών γιατί σταμάτησα να ανανεώνω την άδεια.
Απο την άλλη είχα κανα-δύο μέλη του νέου συλλόγου γνωστούς.
Ίσως πρέπει να προσεγγίσεις φιλικά κάποιο μέλος που να σε συστήσει