spudoulis έγραψε:
Σόρρυ αδερφέ αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοιο άτομο,καταρχήν ο κάθε λαγός έχει πάνω από 10 γιατάκια για την κάθε περίσταση που επικρατεί...γαιτάκι σε κούζι,λιόπηρο,δίπλα σε δρόμο κοντα σε μαντρί σε τρύπα και και και...πάρα πολλές φορές κάνει 2 και 3 φορές ψεύτικα πριν πάει στο γιατάκι του και μετά από όλα αυτά ο πατέρας σου είναι λαγάς με αυτόν τον τρόπο?
Σε όλους μας έχουν σηκωθεί λαγοί ειδικά την άνοιξη μέχρι αρχές Οκτωμβρίου αλλά τον Νοέμβριο Δεκέμβριο ούτε για πλάκα να αφήσει το γιατάκι του!
Αν είναι έλα να τον δοκιμάσουμε να δουμε αν αξίζει να τον αγοράσουμε

βρε παληκαρι μου γιατι δεν καταλαβαινεις οτι σε ολα τα πραγματα υπαρχουν καποιοι που ειναι σε ανωτερο επιπεδο!ειναι σαν να μου λες σορρυ αλλα εγω δεν τα πιστευω αυτα που κανει ο λιονελ μεσι!αφου τα κανει τι σημασια εχει τι πιστευεις...και οι αλλοι παιχταραδες ειναι αλλα τους εχει σαν να παιζει με παιδια του δημοτικου!
το ιδιο σημβαινει και με σκυλους αλλος δεν κυνηγαει καθολου και αλλος πιανει το λαγο εκει που ειναι!αλλος τον πιανει στα ποδια!
λες ο λαγος εχει δεκα γιατακια!οταν παει ομως για κυνηγι καθεται σε ενα και αναλογος τον καιρο το βρισκει ο πατερας μου!αν εχει βρεξει αλλου θα ψαξει,ανσκαει ο ηλιος την πετρα αλλου!φιλε η γνωση ειναι μεγαλη δυναμη και την εχει!
δεν μιλαμε για λαγους που σηκονωνται τυχαια...αμα ηταν ετσι θα ελεγα και για μενα!μου εχει τυχει πολλες φορες!ο πατερας μου κυνηγαει μονο λαγο,δεν εχει παει σ αλλο κυνηγι!
σου ειπα οτι απο τοτε που αρχισε το κυνηγι φετος εχει παει τρεις φορες για λαγο και εχει φερει τρεις λαγους με 4 φυσιγγια!το ενα τον σκοτωσε εκει που καθοτανε!καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο;;;
σημαινει εκατο τοις εκατο επιτυχια χωρις σκυλια το βλεπεις τυχαιο;θα ηταν αν γινοταν μια,δυο φορες τη σεζον!ομως συμβαινει 20 χρονια που τον θυμαμε εγω τουλαχιστον(ειμαι 29χρονων)ανελιπως!
κι εγω δεν θα το πιστευα αλλα ειμαστε κυνηγοι και ειναι κατι που το ζω θα ηταν αμαρτια να μην το αναφερω...παει για λαγο και σε μια ωρα μαζι με το πηγαινε ελα ερχεται και φερνει το λαγο ζεστο!δεν λεω οτι εχει 100/100 επιτυχια παντα αλλα τα ποσοστα του ανα εξοδο ειναι κορυφαια σε συγκριση με οποιονδηποτε αλλον κυνηγο λαγου!
ποτε δεν παραδεχομαι μπροστα του οτι ξερει...παντα τον λεω κολοφαρδο και κανω πως δεν δινω σημασια αλλα η αληθεια ειναι οτι στο λαγο δεν υπαρχει δευτερος.
α!τα ψευτικα βρε φιλε μου τι τα αναφερεις;;;δεν ειναι ιχνηλατης ο πατερας μου για να μπερδευτει με αυτο...δεν παει με τη μυρωδια απλα ψαχνει τα παντα σαν να ιχνηλατει.... <<σ α ν>> να καταλαβαινουμε τι λεμε!