Ομιλητής ΣΠΥΡΟΣ ΔΕΔΕΣ Εκτροφή ALEX AFIDNAI
http://www.alexafidnaisetter.grΠΡΟΦΙΛ .
.Γεννήθηκα στο Καπανδρίτι Αττικής το 1965 ,φοίτησα στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο (ΝΟΕ) ,ενώ παράλληλα υπηρετούσα στην ΠΑ σαν μόνιμο στέλεχος. Το 1990 σπούδασα με επιτυχία στο RAF POLICE DOG AKADEMY απ’όπου και ονομάστηκα επίσημα Εκπαιδευτής σκύλων, ενώ μετέπειτα ολοκλήρωσα το γνωστικό πεδίο του αντικειμένου, παρακολουθώντας επιμορφωτικά σεμινάρια από το PATROL DOGS TRAINING OF GERMANY . Εργάσθηκα επί δεκαοκτώ χρόνια τόσο σαν εκπαιδευτής σκύλων Εργασίας όσο και σαν προϊστάμενος του ανάλογου Κέντρου Εκπαίδευσης, απ’όπου και εξήλθα επιτυχώς. Είμαι μέλος του ΚΟΕ και τακτικό του ΟΚΑΔΕ ,καθώς και του Ελληνικού Σωματείου Εκτροφέων-Εκπαιδευτών Αγγλικών Δεικτών (ΕΣΕΕΑΔ).
Παθιασμένος με τους σκύλους, από πολύ νεαρή ηλικία κυνηγούσα το αγαπημένο μου θήραμα , την μπεκάτσα ,πολλές φορές ενάντια στην πορεία της επαγγελματικής μου εξέλιξης . Το 1995 ίδρυσα εκτροφείο σκύλων στον τόπο καταγωγής μου ,με την επωνυμία ALEX AFIDNAI εκτρέφοντας αποκλειστικά Αγγλικά Σέττερ, δραστηριότητα που εξασκώ έως σήμερα.
Πολύτιμη βοήθεια, τόσο στην εκτροφή όσο και στην εκπαίδευση αποκόμισα από την επαφή μου με τον αείμνηστο FRANCO FRANCINI και τον GIUSEPPE GRASSO απο τον οποίο και απέκτησα δύο σκύλους (PALAZIENSIS NENO & PALAZIENSIS NINA) .Έκτοτε βασίζω την εκτροφική μου προσπάθεια σ’αυτήν την γραμμή αίματος προσθέτοντας συχνά γεννήτορες πού πιστεύω πως θα βελτιώσουν τα αποτελέσματα μου .Στο σύνολο της, η εκτροφή μου, βασίζετε κυρίως σε θηλυκές, μερικές εκ’των οποίων συμμετέχουν και στο ελληνικό πρωτάθλημα. ALEX AFIDNAI ASTRA τρείς φορές συμμετοχή σε Εθνικές στο Πανευρωπαϊκό της μπεκάτσας ALEX AFIDNAI KORA πρωταθλήτρια Ελλάδος Ερευνάς Κυνηγίου ,Πρακτικού κυνηγίου και Εργασίας,και μέλος Εθνικής Ελλάδος Ερευνάς Κυνηγίου 2008 ,ALEX AFIDNAI CALLY Εθνικη Ελλάδος μπεκάτσας 2009 , ALEX AFIDNAI CRISPA Μεγάλη Έρευνα ALEX AFIDNAI NENO (CAC DERBY20010) ALEX AFIDNAI NORA (trialer) ,ALEX AFIDNAI AYRA πρακτικό κυνήγι πέρδικα-μπεκάτσα.
Το εκτροφείο διαθέτει κουτάβια από επιλεκτικές γέννες που δεν ξεπερνούν τις έξι ετησίως ,καθώς και νεαρούς η ενήλικους σκύλους κατά περιόδους.
Με τιμή
ΔΕΔΕΣ ΣΠΥΡΟΣ
..