Αλλαγή γραμματοσειράς

www.gpeppas.gr

Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 1 από 3   [ 33 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2011/Νο1 Βασικοί κανονισμοί για ΑΚΙ & παρουσίαση
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 07, 2011 12:41 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Παράθεση:

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Νο1 θέμα : Βασικοί κανονισμοί αγώνων κυνηγετικών ικανοτήτων και παρουσίαση του σκύλου στο πεδίο

Ελεύθερο για όλους.

Εικόνα

Παράθεση:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

1.Παρουσίαση διαλέκτη

2.Θέματα σεμιναρίου

- κυνήγι & αγώνες πρακτικού κυνηγίου (ομοιότητες –διαφορές)
- κανονισμοί αγώνων πρακτικού κυνηγίου
- λάθη αποκλεισμού
- επίπεδο αγώνα
- τρόπος παρουσίασης σκύλου
- τεχνικές εκπαίδευσης
- μέθοδοι προπόνησης
- ερωτήσεις

3.Παρουσίαση σκύλων

4.Διορθώσεις σκύλων

5.Παρουσίαση σκύλων συμμετέχοντων & διορθώσεις

6.Ανταλλαγή απόψεων & Ερωτήσεις

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2011/Νο1 Βασικοί κανονισμοί για ΑΚΙ & παρουσίαση
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 07, 2011 12:43 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Παράθεση:
Ομιλητής ΣΠΥΡΟΣ ΔΕΔΕΣ

Εκτροφή ALEX AFIDNAI http://www.alexafidnaisetter.gr

ΠΡΟΦΙΛ .
.Γεννήθηκα στο Καπανδρίτι Αττικής το 1965 ,φοίτησα στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο (ΝΟΕ) ,ενώ παράλληλα υπηρετούσα στην ΠΑ σαν μόνιμο στέλεχος. Το 1990 σπούδασα με επιτυχία στο RAF POLICE DOG AKADEMY απ’όπου και ονομάστηκα επίσημα Εκπαιδευτής σκύλων, ενώ μετέπειτα ολοκλήρωσα το γνωστικό πεδίο του αντικειμένου, παρακολουθώντας επιμορφωτικά σεμινάρια από το PATROL DOGS TRAINING OF GERMANY . Εργάσθηκα επί δεκαοκτώ χρόνια τόσο σαν εκπαιδευτής σκύλων Εργασίας όσο και σαν προϊστάμενος του ανάλογου Κέντρου Εκπαίδευσης, απ’όπου και εξήλθα επιτυχώς. Είμαι μέλος του ΚΟΕ και τακτικό του ΟΚΑΔΕ ,καθώς και του Ελληνικού Σωματείου Εκτροφέων-Εκπαιδευτών Αγγλικών Δεικτών (ΕΣΕΕΑΔ).
Παθιασμένος με τους σκύλους, από πολύ νεαρή ηλικία κυνηγούσα το αγαπημένο μου θήραμα , την μπεκάτσα ,πολλές φορές ενάντια στην πορεία της επαγγελματικής μου εξέλιξης . Το 1995 ίδρυσα εκτροφείο σκύλων στον τόπο καταγωγής μου ,με την επωνυμία ALEX AFIDNAI εκτρέφοντας αποκλειστικά Αγγλικά Σέττερ, δραστηριότητα που εξασκώ έως σήμερα.
Πολύτιμη βοήθεια, τόσο στην εκτροφή όσο και στην εκπαίδευση αποκόμισα από την επαφή μου με τον αείμνηστο FRANCO FRANCINI και τον GIUSEPPE GRASSO απο τον οποίο και απέκτησα δύο σκύλους (PALAZIENSIS NENO & PALAZIENSIS NINA) .Έκτοτε βασίζω την εκτροφική μου προσπάθεια σ’αυτήν την γραμμή αίματος προσθέτοντας συχνά γεννήτορες πού πιστεύω πως θα βελτιώσουν τα αποτελέσματα μου .Στο σύνολο της, η εκτροφή μου, βασίζετε κυρίως σε θηλυκές, μερικές εκ’των οποίων συμμετέχουν και στο ελληνικό πρωτάθλημα. ALEX AFIDNAI ASTRA τρείς φορές συμμετοχή σε Εθνικές στο Πανευρωπαϊκό της μπεκάτσας ALEX AFIDNAI KORA πρωταθλήτρια Ελλάδος Ερευνάς Κυνηγίου ,Πρακτικού κυνηγίου και Εργασίας,και μέλος Εθνικής Ελλάδος Ερευνάς Κυνηγίου 2008 ,ALEX AFIDNAI CALLY Εθνικη Ελλάδος μπεκάτσας 2009 , ALEX AFIDNAI CRISPA Μεγάλη Έρευνα ALEX AFIDNAI NENO (CAC DERBY20010) ALEX AFIDNAI NORA (trialer) ,ALEX AFIDNAI AYRA πρακτικό κυνήγι πέρδικα-μπεκάτσα.
Το εκτροφείο διαθέτει κουτάβια από επιλεκτικές γέννες που δεν ξεπερνούν τις έξι ετησίως ,καθώς και νεαρούς η ενήλικους σκύλους κατά περιόδους.

Με τιμή
ΔΕΔΕΣ ΣΠΥΡΟΣ
..

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2011/Νο1 Βασικοί κανονισμοί για ΑΚΙ & παρουσίαση
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 17, 2011 11:14 am 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ KYΡIAKΗ 20-3-2011 στις 9-10 πμ στην μεγάλη ΕΚΟ (ΠΛΑΖΑ ) μετά τα διόδια του Σχηματαρίου δεξιά προς Λαμία

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 19, 2011 9:12 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 20, 2011 9:29 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα παίδες .
Το πρώτο σεμινάριο είναι πια γεγονός και νομίζω επιτυχές !

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ όλα τον Σπύρο Δέδε για τον κόπο που κατέβαλε και την επιμονή που είχε ώστε να μας μεταφέρει ακούραστα για τουλάχιστον τέσσερις ώρες πολύ ενδιαφέροντα πράγματα θεωρητικά και πρακτικά και να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις μας .
Επίσης ευχαριστώ όσους έκαναν τον κόπο να συμμετέχουν , θέλω να πιστεύω ότι άξιζε τον κόπο και ότι άκουσαν ενδιαφέροντα πράγματα όπως και ότι ίσως τους λύθηκαν κάποιες απορίες πάνω στην θεματολογία στου σεμιναρίου , τόσο στο θεωρητικό μέρος όσο και στο πρακτικό .

Σας ευχαριστώ λοιπόν όλους και σας διαβεβαιώ θεού θέλοντος θα ακολουθήσουν πολλά ενδιαφέροντα ακόμη πράγματα ;) :D

.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 20, 2011 10:11 pm 
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα και από εμένα σε όλους.
Όντως ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο, με τον κύριο Δέδε να είναι πρόθυμος να ξεδιαλύνει κάθε απορία, και να συμβουλεύει τον κάθε ένα
στον τρόπο χειρισμού και σε προβλήματα εκπαίδευσης των σκύλων μας.
Ευτυχώς ο καιρός ήταν με το μέρος μας.
Γιώργο Πέππα ευχαριστούμε και καλή αρχή.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 20, 2011 10:30 pm 
Άβαταρ μέλους

Πραγματικά πολύ επικοδομιτικό σεμινάριο. 1 πολύ ευχαριστώ και στον κ. Δέδε αλλά και στον κ. Πέππα.

ΥΓ. Ελπίζω να έπεται και συνέχεια στα σεμινάρια.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 20, 2011 10:37 pm 
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα στην παρέα!!!
Επιτυχές το πρώτο σεμινάριο του φόρουμ μας. Με την σειρά μου να ευχαριστήσω και εγώ τον κύριο Δέδε για της θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που μας μετέφερε :D . Καλή αρχή λοιπόν και καλή συνέχεια στα σεμινάρια :wink: ,
Γιώργο σε ευχαριστούμε!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 20, 2011 10:59 pm 
Άβαταρ μέλους

Ιδιαίτερο σεμινάριο θεωρίας και παρουσίαση σκύλων στο τερρέν μας πρόσφερε ο κ.Σπύρος Δέδες !
Ιδιαίτερη και η ανταπόκριση των μελών μας και επειτα ακολούθησε φαγοπότι!
Ευχαριστούμε για την οργάνωση τον Γιώργο Πέππα και πιστεύω να έχει βάλλει ήδη στο μυαλό του το επόμενο σεμινάριο!! :D :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 20, 2011 11:08 pm 
Άβαταρ μέλους

καλησπερα..
Η πρωτη προσπαθεια του Γ.Πεππα να ανοιξουμε τους οριζοντες στεφθηκε με επιτυχια..Η συμετοχη των μελων ηταν ικανοποιητικη και φυσικα η βοηθεια του κ.Σ.Δεδε ανεκτιμητη και οφειλουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στον ανθρωπο που μας ανεχτηκε πανω απο 4 ωρες ολους μας.. :lol: :lol: :lol:
Θεωρω πως ακουσαμε ολοι μας πραγματα πολυ ενδιαφεροντα και με εναν πολυ απλοικο τροπο και ευκολονοητο..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 20, 2011 11:11 pm 
Άβαταρ μέλους

Πολυ ωραιο το σεμιναριο με πολυ καλη συμμετοχη(και πολυ καλο φαγητο για οσους καθησαν :D )
Ευχαριστουμε το Σπυρο Δεδε για τη παρουσιαση και τις απαντησεις στις δεκαδες ερωτησεις μας, και το Γιωργο Πεππα για την οργανωση του.
Αντε και στο επομενο, με ακομα μεγαλυτερη συμμετοχη :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 21, 2011 1:51 am 
Άβαταρ μέλους

Απο οτι βλέπω περάσατε καλά παιδιά. Μπράβο στον διοργανωτή και καλή συνέχεια. Ελπίζω την επόμενη φορά να παρευρεθώ και εγώ, αν και είμαι κάπως μακριά. Και πάλι συγχαρητήρια gpeppas.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 21, 2011 8:21 am 
Άβαταρ μέλους

Συγχαρητήρια Gpeppas για την όλη διοργάνωση και στα παιδιά που συμμετείχαν...και φυσικά στον κ.Δέδε που απ'ότι έμαθα είχε μαγάλη όρεξη και επιμονή να σας μεταδώσει όλα αυτά τα χρήσιμα που ξέρει πάνω στην Κυνοφιλία!Μπράβο και πάλι μπράβο!! :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 21, 2011 11:33 am 
Άβαταρ μέλους

Ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο θεωρίας για τους αγώνες πρακτικού κυνηγίου & παρουσίασης των σκύλων στο τερέν.
Μια ευκαιρία να διαπιστώσει ο απλός κυνηγός, μέσα απ'το έμπειρο μάτι του Σπύρου Δέδε ,τι σκύλο κρατάει στα χέρια του,πως μπορεί να τον διορθώσει αλλά &
μια αφορμή να γνωριστούν άνθρωποι με το ίδιο πάθος & μεράκι.
Ευχαριστούμε τόσο τον Σπύρο Δέδε για την μεγάλη του προθυμία όσο & τον Γιώργο Πέππα για την όλη διοργάνωση.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 21, 2011 1:05 pm 
Άβαταρ μέλους

Μπράβο σε όλους και συγχαρητήρια,άντε και στο επόμενο σύντομα. :wink:

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 1 από 3   [ 33 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3  Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: