Μμμμ.....
Κοίταξε σχεδόν όλα τα σκυλιά όταν ξεκινάνε φερμάρουν τα πάντα...και κυνηγάνε μικροπούλια...αλλά αυτό κόβεται όταν καταλάβουν για πιο λόγο βγαίνουν στον κυνηγότοπο...
Η "ωρίμανση" άλλοτε έρχεται γρήγορα και άλλοτε θέλει λίγο περισσότερο χρόνο....Σιγουρα όμως ενα σκυλί με τόσες εξόδους και θηράματα στα 2 χρόνια επρεπε να το εχει κόψει....Νομιζω πως τα αρσενικά εχουν μια ανοχή ως τα 3 ετη ενω τα θυληκά απο τα 2 ετη.
Το να φερμάρει μια φορά ενα σκαντζόχοιρο η μια χελώνα δεν ειναι και τραγικό....σε ολους συμβαίνει....Σε ενα φιλό προχθές ο σκύλος φέρμαρε ενα πρόβατο που είχε ξεμείνει απο το κοπάδι
Το πρόβλημα είναι τα κοτσύφια ....Ειχα τέτοιο θεμα με σκυλίτσα που μου εδωσε πέρσι ενας φίλος για να την κυνηγησω...Αδερφή με τη δικιά μου και είχε ξεκινησει στις πεδινές νωρίτερα....Ε τρελάθηκα να τρέχω σε φέρμες για κοτσύφια....τη μαλωσα 2-3 φορες τπτ αυτή....και κατι ξαπλωτές να παθεις πλάκα....
Θα χαλούσε και τη δικιά μου στο τελος και την εδωσα πισω....μετα απο ενα χρόνο η σκύλα δεν εχει στρώσει

ακομη φερμάρει τα παντα....
Αν η σκύλα ειναι θυληκια είσαι οριακά....αν είναι αρσενικό εχει περιθώριο και φέτος....Είναι δύσκολη αποφαση να χαραμίσεις τον κόπο σου αλλά αν ειναι να τρέχεις σα παλαβός καλυτερα να το πάρεις αποφαση και να ξεμπερδεύεις...
Υ.Γ. Αυτό που αναφέρεις για μια δυο μπεκάτσες που δεν πηρε χαμπάρι...δεν χρειάζεται να τρελένεσαι...σκύλος ειναι οχι ρόμποτ....καπου θα χάσει καποιες μυρώδιες και μπορεί να σκουντουφλήσει και κανενα πουλια καποια φορα....