Αλλαγή γραμματοσειράς

www.gpeppas.gr

Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 13 από 15   [ 220 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ: ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 04, 2012 8:09 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Νοέμ 25, 2009 8:09 pm
Δημοσιεύσεις: 286
ολη η καρακγιοζηδες ηταν εκει,η ανυπαρκτοι παλι θα φανε με χρυσα κουταλια τα νεα κονδυλια και στο τελος εργο μηδεν . οπος παντα φυσικα :?

_________________
Τι να την κανεις τη ζωη αν δεν εισαι κυνηγος


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ: ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 24, 2012 10:30 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Οκτ 24, 2010 12:03 pm
Δημοσιεύσεις: 589
Εικόνα

Η ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ …… ΚΑΙ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ, ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ

Λαθροθηρία συνιστά η παράνομη κάρπωση και κατοχή θηραμάτων και οποιουδήποτε άγριου είδους, προστατευόμενου ή μη όπως οι παρακάτω περιπτώσεις:Υπέρβαση του επιτρεπόμενου ορίου ανά θήραμα.

Κυνήγι της μπεκάτσας στο καρτέρι.
Κυνήγι βράδυ με φώτα.
Κυνήγι μη επιτρεπόμενες ημέρες ή σε καταφύγια.
Κυνήγι μη επιτρεπόμενων ειδών.
Χρήση ηχομιμητικών συσκευών.
Κυνήγι από μηχανοκίνητα μέσα.
Κυνήγι χωρίς ανανέωση άδειας κυνηγίου.

Το λαθραίο κυνήγι επιδρά απ' ευθείας σε όλους τους νόμιμους κυνηγούς που ακολουθούν το νόμο. Συντελεί στη μείωση του τρέχοντος και μελλοντικού πληθυσμού των θηραμάτων, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες κάρπωσης για τους σωστούς και νόμιμους .
Αν και δεν είναι γνωστός ο αριθμός που θηρεύετε παράνομα, εκτιμάται πως είναι ίσος με τα θηράματα που καρπώνονται οι νόμιμοι κυνηγοί κατά τη διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου.

Είναι λογικό πως τα αρμόδια όργανα δεν είναι δυνατόν να συλλάβουν όλους τους παραβάτες. Χρειάζεται η βοήθεια εκ μέρους της κυνηγετικής κοινότητας για να φανεί η διαφορά.

Χρειάζεται σωστός συντονισμός του προσωπικού της θηροφυλακής ενίσχυση της υπάρχουσας δύναμης με νέο και επιμορφωμένο προσωπικό.

Χρειάζεται η βοήθεια των νόμιμων κυνηγών καθώς δεν είναι δυνατό ένα διοικητικό Συμβούλιο (χωρίς αρμοδιότητες) και ένας θηροφύλακας που πρέπει να ελέγξει μια τεράστια έκταση να έχει σωστά αποτελέσματα.

Πρέπει σύμφωνα με την λίγη εμπειρία που έχω στα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά του συλλόγου το υπάρχον προσωπικό της θηροφυλακής να αξιοποιείτε ομαδικά όταν το επιβάλλουν οι συνθήκες και τα γεγονότα για καλλίτερα αποτελέσματα (π.χ. μια εβδομάδα τρία – πέντε αυτοκίνητα με προσωπικό σε συγκεκριμένο σύλλογο).

Άλλωστε τα έξοδα οι κυνηγετικοί Σύλλογοι και τα μέλη τους τα καλύπτουν και με το παραπάνω σε πολλές περιπτώσεις.

Τελευταία παρατηρείτε αύξηση του φαινομένου παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ομοσπονδιακών φυλάκων θήρας και των κυνηγετικών Συλλόγων .

Πιστεύω πως η λαθροθηρία πρέπει και μπορεί να αντιμετωπιστεί με:

Αυστηρή εκπαίδευση και εξετάσεις για την απόκτηση της κυνηγετικής άδειας.
Αυστηρό έλεγχο για το ποιος και πότε έχει κυνηγετικό όπλο.
Δημόσια καταδίκη όλων των κρουσμάτων λαθροθηρίας και των "φαινομένων λαθροθηρίας"
Αποβολή από τους κυνηγετικούς συλλόγους των λαθροθηρών που είναι γνωστοί.

Βαριές ποινές (φυλάκιση – στέρηση αδείας και οπλοφορίας) και πολύ υψηλά χρηματικά πρόστιμα

Την ενεργή συμμετοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των νομίμων μελών των κυνηγών στην λήψη αποφάσεων, εκδηλώσεων κλπ.

Φίλε κυνηγέ Μη δικαιολογείς τους λαθροθήρες. Μην ανέχεσαι το λαθροκυνήγι μέσα στην παρέα σου παραβλέποντας το γεγονός.

Φίλε κυνηγέ, εσύ που προσφέρεις από το εισόδημά σου για να χαίρεσαι το αγαπημένο σου χόμπι και το περιβάλλον, μη γίνεσαι το θύμα κάποιων που θεωρούν τον εαυτό τους πιο έξυπνο από εσένα. Βοηθώντας τη Θηροφυλακή να συλλάβει όσους παρανομούν, βοηθάς τον ίδιο σου τον εαυτό, βοηθάς το περιβάλλον, εξασφαλίζεις κάτι καλύτερο για σένα και τα παιδιά σου.


Δημήτριος Βελάνης

Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού.

www.ksalmyrou.gr


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ: ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 22, 2012 10:07 am 

Εγγραφή: Κυρ Ιαν 01, 2012 11:01 am
Δημοσιεύσεις: 371
Τοποθεσία: Αττική
Αλβανοί λαθροθήρες "γάζωσαν" αγριόγιδο με Kalashnikov στο Πληκάτι της Κόνιτσας!!!


Εικόνα

Έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους της περιοχής,οι οποίοι ζητούν την παρέμβαση της Πολιτείας για την προστασία των ζώων

Σε τόπο κυνηγιού έχουν μετατρέψει την προστατευόμενη περιοχή του Γράμμου Αλβανοί λαθροθήρες οι οποίοι σκοτώνουν σπάνια αγριόγιδα που απειλούνται με εξαφάνιση!!!Στην τοπική κοινωνία έχει προκληθεί αναστάτωση, καθώς οι λαθροθήρες εμφανίζονται ιδιαίτερα αποφασισμένοι και η φύλαξη της περιοχής αποδεικνύεται ανεπαρκής.Το φαινόμενο, όπως λένε όσοι ζουν στην περιοχή, είναι συχνό.Το περασμένο Σάββατο,Αλβανοί λαθροθήρες "γάζωσαν" κοντά στο Πληκάτι της Κόνιτσας, στην θέση "Ράζντολι" δίπλα από το παλιό στρατιωτικό φυλάκιο,με οπλοπολυβόλο Kalashnikov ένα ακόμα αγριόγιδο!!!Οι κάτοικοι στο Πληκάτι είναι ανάστατοι και δηλώνουν πως θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους!Η εξόντωση των αγριόγιδων συνιστά μείζον θέμα, καθώς το είδος είναι εξαιρετικά σπάνιο ακόμη και στις περιοχές όπου εντοπίζονται οι μεγαλύτερες πληθυσμιακές συγκεντρώσεις. Ενδεικτικό του κινδύνου είναι ότι το κυνήγι του αγριόγιδου απαγορεύεται από τη Νομοθεσία σε όλη την ελληνική επικράτεια, ενώ χαρακτηρίζεται ως «σπάνιο είδος» από το Κόκκινο Βιβλίο των Απειλούμενων Ζώων της Ελλάδας.Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης για την πανίδα του Γράμμου που πραγματοποίησε η περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος», ο πληθυσμός των αγριόγιδων στην περιοχή περιλαμβάνει 50 άτομα που αντιστοιχούν περίπου στο 1/12 του συνολικού πληθυσμού του στην Ελλάδα.Σημειώνεται ότι η παρακολούθηση του πληθυσμού στον Γράμμο, που έγινε από τον Γιαννιώτη βιολόγο και επιστημονικό συνεργάτη της «Πίνδος Περιβαλλοντική» κ. Χαρητάκη Παπαϊωάννου, κατέδειξε στασιμότητα στην εξάπλωση του είδους και χαμηλούς πληθυσμιακούς αριθμούς σε σχέση με τη φέρουσα ικανότητα της περιοχής.


http://epirusgate.blogspot.gr/2012/09/kalashnikov.html


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ: ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 26, 2012 10:06 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Αύγ 24, 2007 12:53 pm
Δημοσιεύσεις: 1007
Τοποθεσία: ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΡΙΞΤΕ ΤΟΥ ΕΝΑ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Κ ''ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ'' ΑΥΤΟ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:


_________________
ΕικόναΕικόναΕικόνα

''ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΙΕΣ ΤΙΣ ΜΥΤΕΣ,ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΚΙΕΣ ΔΙΑΒΟΛΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΜΟΥΡΤΣΙ, ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ...''
ΑΡΙΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ: ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 27, 2012 10:43 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Οκτ 24, 2010 12:03 pm
Δημοσιεύσεις: 589
Για αυτό τι να πεις :!: :!: :!:
Και επειδή το μεγάλο θράσος τους = μεγάλη βλακεία ας αναλάβουν οι αρμόδιοι τα περεταίρω όπως στον άλλο με το σκοτωμένο γεράκι ...
Σε τέτοιους τύπους δεν χρειάζεται λύπηση :roll:


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ: ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 12, 2012 7:42 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 7292
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Εικόνα


ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΙΡΑΜΑ

Θερμό επεισόδιο με το «καλημέρα»

Ένα ακόμη επεισόδιο, στη σωρεία των άσχημων γεγονότων, έρχεται να πιστοποιήσει ότι οι λαθροθήρες και γενικά αυτοί που έχουν επιλέξει να παρανομούν στο κυνήγι εξυπηρετώντας δικά τους συμφέροντα και σκοπιμότητες δε βάζουν μυαλό.
Το επεισόδιο, που θα καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες, εκτυλίχθηκε την Κυριακή στην περιοχή της Πιραμάς. Οι δύο ομοσπονδιακοί θηροφύλακες που είχαν έλθει από τη Λέσβο σταμάτησαν για έλεγχο ένα ημιφορτηγό αυτοκίνητο με έξι επιβάτες, οι τρεις από τους οποίους καθόταν στην καρότσα με τα όπλα τους στα χέρια, ενέργεια που είναι παράτυπη. Οι τρεις από τους ελεγχόμενους έδωσαν τις άδειες τους, αλλά η συνέχεια ήταν δραματική.

Η επίθεση
Ο οδηγός και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου στην αρχή προσπάθησε να διαφύγει για να αποφύγει τον έλεγχο και τις συνέπειες του, αλλά το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε κράσπεδο. Στη συνέχεια επιτέθηκε και άρπαξε από το λαιμό έναν από τους θηροφύλακες, τον οποίο προσπάθησε να πνίξει, σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης.
Η συμπλοκή έληξε με παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά οι έξι τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες. Αμέσως ενημερώθηκαν η Διεύθυνση Δασών και η Αστυνομία, έγινε ταυτοποίηση και αναγνώριση των στοιχείων των καταζητούμενων, οι οποίοι, όπως διαπιστώθηκε, είναι άτομα που προκαλούν συχνά με τη δράση τους. Η προανάκριση έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται ο ορισμός δικάσιμης ημερομηνίας για να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεων τους.

Καταδικάζει
Η διοίκηση του Κυνηγητικού Συλλόγου καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες ενέργειες και τονίζει ότι θα λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και θα εκκινήσει όλες τις διαδικασίες επιβολής των νόμιμων κυρώσεων εναντίον τους.


http://www.politischios.gr/koinonia/the ... e-kalimera


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ: ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 22, 2012 10:19 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Νοέμ 13, 2009 7:54 pm
Δημοσιεύσεις: 73
Τοποθεσία: kilkis
σε μια αναζητηση που ειχα στο διαδικτυο ανακαλυψα αυτο
http://ferma.gr/category/322/%CE%9A%CE% ... CE%B7.html
για ποιον λογο δεν τον μπουζουριαζουν τον κυριο?


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ: ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 23, 2012 7:13 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Οκτ 07, 2009 10:49 pm
Δημοσιεύσεις: 1774
Τοποθεσία: Ηλιούπολη Αττικής- Δυτική Πελοπόννησος
dede έγραψε:
σε μια αναζητηση που ειχα στο διαδικτυο ανακαλυψα αυτο
http://ferma.gr/category/322/%CE%9A%CE% ... CE%B7.html
για ποιον λογο δεν τον μπουζουριαζουν τον κυριο?Γιατί είναι από τα περίεργα της ελληνικής νομοθεσίας. Επιτρέπεται η εμπορία του αλλά όχι η χρήση του :evil: . Δηλαδή ο άλλος που θα το αγοράσει, θα το πάρει για να το βάλει ξυπνητήρι :!: :!: :!: .

_________________
Προσέχουμε για να έχουμε.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ: ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 26, 2012 11:30 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Σεπ 12, 2010 10:49 am
Δημοσιεύσεις: 671
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΑΤΤΙΚΗ
Εξαφανίστηκαν οι πέρδικες από το Απιτίκι Λέρου

Εικόνα

Mε αγκίστρι και δόλωμα ρόγα σταφυλιού (!), ο ασυνείδητος έπιανε σε απαγορευμένη περιοχή τα άμοιρα πουλιά και εν συνεχεία τα θανάτωνε προς ιδίαν κατανάλωση.
Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής ανήλικος αλλοδαπός κρύβεται πίσω από αυτό το οικολογικό έγκλημα που κάποιοι, ενώ ήξεραν, σιώπησαν. Ενημερώθηκε ο Σύλλογος Κυνηγών και η Πρόεδρος του σωματείου φιλόζωων της Λέρου. Πέρδικα ούτε για δείγμα δεν έμεινε στην περιοχή Αππιτίκι και η “Π” σας φέρνει σήμερα στο φως τα πραγματικά αίτια της εξαφάνισης των συμπαθητικών αυτών πουλιών, τα οποία τάιζε και προστάτευε η γειτονιά της συνοικίας Χρηστός.
Σύμφωνα λοιπόν με καταγγελίες που έφτασαν στην εφημερίδα μας, πίσω από αυτήν την εξαφάνιση κρύβεται ένα 17χρονος αλλοδαπός (αλβανικής καταγωγής), ο οποίος με έναν ιδιαίτερα απάνθρωπο τρόπο έπιανε τις ήμερες πέρδικες και αφού τις θανάτωνε τις χρησιμοποιούσε για ιδίαν χρήση. Σε ένα αγκίστρι τοποθετούσε μια ρόγα από σταφύλι την οποία αγαπούν τα εν λόγω πουλιά και εν συνέχεια τα αιχμαλώτιζε με σκοπό τη βρώση τους.
Οι πέρδικες οι οποίες ήταν πολύ αγαπητές και ήμερες στην ενορία του Χριστού εντελώς ξαφνικά και σύντομα εξαφανίστηκαν από μια περιοχή που απαγορεύεται πάσης φύσεως κυνήγι. Λίγο αργότερα κάποιοι από την περιοχή που ήξεραν αλλά σιωπούσαν, άνοιξαν το στόμα τους μην αντέχοντας τις τύψεις! Για το θέμα αυτό έχει ενημερωθεί ο Σύλλογος Κυνηγών και το Σωματείο φιλόζωων, οι οποίοι θα απαιτήσουν εισαγγελική έρευνα για το θέμα αυτό!

Πηγή: Εφημερίδα Πνοή της Λέρου

http://www.lerosnews.gr/lerosnews-local ... itiki.html


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ: ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 26, 2012 3:38 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 03, 2008 9:34 pm
Δημοσιεύσεις: 752
Εχουμε και πολλους μαλ....τη νακανουμε.Τελευταια εχει ξεσπαση και αλλο μετωπο με το κομμα των πειρατων,
Μερικα μελη του συγκεκριμενου κομματος εστειλαν επιστολη για ασυνειδητους που ντουφεκαν πολυ κοντα στα σπιτια.
Και μην φαινεται σε κανεναν περιεργο ,υπαρχη επαρχιακος δρομος, ασφαλτος οχι κανενας χωματοδρομος ,
που πρεπη να φρεναρης και να εισαι ιδιτεαιρα προσεκτικος ,,,για τι κανουν τα καρτερια τους επι του δρομου.Περυσι γυρνωντας απο κυνηγι μου πεταχτηκε ενας τυπος μπροστα αδειασε τη καραμπινα σε μια τσιχλα
και η καλυκες επεφταν στο αυτοκινητο.Για τοσο μαλ.....λεμε :x :x :x :x :x


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ: ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 18, 2012 11:01 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Σεπ 12, 2010 10:49 am
Δημοσιεύσεις: 671
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΑΤΤΙΚΗ
Δυστυχώς με το που αυξήθηκαν οι μπεκάτσες και έσφιξε ο καιρός άρχισε και το -παραδοσιακό - καρτέρι από μη νόμιμους αλλά από νόμιμους που θέλουν εύκολα να αυξήσουν τον αριθμό των κρεμασμένων πουλιών προς επίδειξη και μάλιστα αρκετοί είναι και με σκύλους φέρμας......... :!:


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ: ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 19, 2012 10:09 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Μάιος 24, 2010 11:52 am
Δημοσιεύσεις: 231
Τοποθεσία: Πλανήτης Πανδώρα
ermolaos έγραψε:
Δυστυχώς με το που αυξήθηκαν οι μπεκάτσες και έσφιξε ο καιρός άρχισε και το -παραδοσιακό - καρτέρι από μη νόμιμους αλλά από νόμιμους που θέλουν εύκολα να αυξήσουν τον αριθμό των κρεμασμένων πουλιών προς επίδειξη και μάλιστα αρκετοί είναι και με σκύλους φέρμας......... :!:Το ίδιο και στην Ηπειρο από ότι είδαμε :(


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ: ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 08, 2013 3:43 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Οκτ 24, 2010 12:03 pm
Δημοσιεύσεις: 589
Επίδειξη «καφρίλας» στο you tube! :!: :!: :!:


http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid= ... d=63774864


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ: ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 08, 2013 3:50 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Οκτ 07, 2009 10:49 pm
Δημοσιεύσεις: 1774
Τοποθεσία: Ηλιούπολη Αττικής- Δυτική Πελοπόννησος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ έγραψε:
Επίδειξη «καφρίλας» στο you tube! :!: :!: :!:


http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid= ... d=63774864Ότι και να πεις, λίγο είναι :( .

_________________
Προσέχουμε για να έχουμε.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ: ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 08, 2013 3:53 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Οκτ 07, 2009 10:49 pm
Δημοσιεύσεις: 1774
Τοποθεσία: Ηλιούπολη Αττικής- Δυτική Πελοπόννησος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ έγραψε:
Επίδειξη «καφρίλας» στο you tube! :!: :!: :!:


http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid= ... d=63774864Τι να πει κανείς :( .

_________________
Προσέχουμε για να έχουμε.


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 13 από 15   [ 220 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Επόμενο


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum