Αλλαγή γραμματοσειράς

www.gpeppas.gr

Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 1 από 4   [ 56 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!-->Απαγόρευση του Κυνηγίου!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 13, 2009 7:31 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Οκτ 25, 2009 2:03 am
Δημοσιεύσεις: 6
Τοποθεσία: Κομιτάτα,Κεφαλονιάς
Εικόνα


http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_9823.html


Ελπίζω εκεί στην Κυβέρνηση , να σκεφτούν πάρα πολύ καλά ποιά θα είναι η τελική τους απόφαση.......

Προβλέπω να γίνετε μεγάλος χαμός.........


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!-->Απαγόρευση του Κυνηγίου!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 13, 2009 8:25 am 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 7282
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Δεν το συγχωνεύω με τα της Ρυθμιστικής για να υπάρχει σαν γρήγορο αρχείο αυτής της ιστορίας και απλά βάζω λίγο από το ιστορικό !
Εδώ θα μπαίνει σαν ιστορικό ότι άλλο προκύψει στο παρών και στο μέλλον πάνω σε γενική απαγόρευση για τον οποιοδήποτε λόγο του κυνηγιού ! 8)


Παράθεση:
Η «Ζωοφιλική Οικολογική Ένωση Ελλάδος» προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας να ακυρωθεί η από 4.8.2009 απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με την οποία καθορίζεται η κυνηγετική περίοδος 2009-2010.
Ζητάει να ακυρωθεί ως αντίθετη στη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης για τη διατήρηση της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος της Ευρώπης, όπως και ως αντισυνταγματική, αλλά και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία.

Η Ένωση υποστηρίζει ότι πριν την έκδοση της επίμαχης υπουργικής απόφασης δεν υπήρξε, όπως απαιτείται, η σύνταξη επιστημονικής μελέτης που να καθορίζει τον πληθυσμό κάθε θηρεύσιμου είδους, αλλά ούτε συντάχθηκε τεκμηριωμένη έκθεση για την επίδραση της θηρευτικής δραστηριότητας επί των προστατευομένων ειδών, έτσι ώστε να διαπιστώνεται η μη ύπαρξη αφανισμού ή μείωση του πληθυσμού των θηρεύσιμων ειδών.

Επίσης, όπως υποστηρίζει, η κυνηγετική περίοδος είναι μεγάλης χρονικής διάρκειας και δεν έχει προηγηθεί ειδική έρευνα που να προβλέπει την επίδραση των χρονικών ορίων της κυνηγετικού περιόδου επί της αναπαραγωγής των θηραμάτων, την στιγμή μάλιστα που για όλα τα είδη η κυνηγετική περίοδος λήγει την ίδια ημερομηνία.

Ακόμη, αναφέρει ότι η πρώιμη η έναρξη και η υπερβολικά παρατεταμένη λήξη της κυνηγετικής περιόδου βλάπτει την αναπαραγωγή όλων των θηραμάτων και προσθέτει ότι η υπουργική απόφαση είναι παράνομη καθώς σε καμία από τις 264 προστατευόμενες περιοχές, ορισμένες από τις οποίες είναι ενταγμένες στο δίκτυο NATURA 2000, δεν απαγορεύεται το κυνήγι. Τέλος, καταλήγει, ακόμη και στα περιαστικά δάση των Αθηνών, όπως είναι η Πάρνηθα και ο Υμηττός η κυνηγετική δραστηριότητα είναι ανεξέλεγκτη, παρά τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Σημειώνεται ότι η κυνηγετική περίοδος αρχίζει από την 20ή Αυγούστου 2009 και λήγει την 28η Φεβρουαρίου 2010 και καθορίζονται τα είδη και οι ποσότητες των θηραμάτων που επιτρέπεται να κυνηγούν.
Προσωρινή απαγόρευση του κυνηγιού από το ΣτΕ 12-12-2009Την προσωρινή αναστολή του κυνηγιού, 2,5 μήνες πριν τη λήξη της κυνηγετικής περιόδου αποφάσισε το Συμβούλιο της Επικρατείας. Η απόφαση ελήφθη μετά από προσφυγή της «Ζωοφιλικής Οικολογικής Ένωσης Ελλάδος» για ακύρωση της σχετικής υπουργικής απόφασης, με το σκεπτικό ότι δεν υπάρχουν επικαιροποιημένες μελέτες για την κατάσταση των θηρεύσιμων ειδών.


Το ΣτΕ διαπίστωσε την ανεπάρκεια και το παρωχημένο των μελετών για την κατάσταση των θηρεύσιμων ειδών, ενώ καθοριστικό ρόλο για το «πάγωμα» της υπουργικής απόφασης έπαιξε και η διαπίστωση ότι το κυνήγι δεν έχει απαγορευτεί στις καμένες δασικές εκτάσεις, καθώς και η έλλειψη μέτρων για τα είδη που διαβιούσαν στις εκτάσεις αυτές και αναγκάστηκαν να μετακινηθούν σε άλλες.

Ειδικότερα, η απόφαση αναφέρει, μεταξύ των άλλων, τα εξής: «Λαμβάνοντας προεχόντως υπόψη ότι στην κατά το άρθρο 24 παρ. 1 του Συντάγματος υποχρέωση του Κράτους προς προστασία του φυσικού περιβάλλοντος περιλαμβάνεται και η υποχρέωση προστασίας της άγριας πανίδας κατά την πλήρη ποικιλία της κρίνει ότι, εφόσον η προσβαλλόμενη απόφαση δεν ερείδεται επί εγκύρου και επικαίρου συνολικής επιστημονικής μελέτης ως προς τον κίνδυνο αφανισμού ή μειώσεως του πληθυσμού ενός εκάστου των θηρευσίμων ειδών, ενόψει ιδίως και των προαναφερθεισών πυρκαγιών, από την εκτέλεση της απόφασης αυτής πιθανολογείται ότι θα επέλθει βλάβη στην άγρια πανίδα λόγω σημαντικής μείωσης των πληθυσμών της, μη δυνάμενη να επανορθωθεί σε περίπτωση ευδοκιμήσεως της αιτήσεως ακυρώσεως". Επομένως, συνεχίζει η απόφαση, "συντρέχει λόγος χορηγήσεως της αιτούμενης αναστολής εκτελέσεως της προσβαλλόμενης πράξεως».

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, κατ' εξαίρεση, το κυνήγι του αγριοκούνελου επιτρέπεται μέχρι 10 Μαρτίου 2010, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση.

Η απόφαση θα πρέπει να κοινοποιηθεί στην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κυρία Κατερίνα Μπατζελή, καθώς η σχετική απόφαση είχε υπογραφεί από την προηγούμενη ηγεσία του συγκεκριμένου υπουργείου. Συνήθως, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προχωρεί σε αλλαγή των τροποποιήσεων που έχουν κριθεί παράνομες από το ΣτΕ και εκδίδει νέα ρυθμιστική απόφαση, με την οποία επιτρέπεται το κυνήγι.

Οι αρμοδιότητες για τα δάση και κατ΄ επέκταση για τη θήρα, ωστόσο, ανήκουν πλέον στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα», κύκλοι του υπουργείου αμφισβητούσαν χθες την υπογραφή σχετικού Προεδρικού Διατάγματος για την ανάληψη των αρμοδιοτήτων αυτών και γι΄ αυτό δεν απέκλειαν να υπάρξει ολιγοήμερο κενό ως την έκδοση πιθανόν νέας υπουργικής απόφασης.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!-->Απαγόρευση του Κυνηγίου!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 14, 2009 11:16 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Ιούλ 27, 2008 10:53 am
Δημοσιεύσεις: 24
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.
ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ε?
ΘΑ 'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΡΨΕΙ ΤΗ ΦΥΣΗ.
ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΒΙΟΤΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΠΑΝΙΔΑ.
Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ.
ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΑΣ.
ΕΧΕΤΕ ΚΑΨΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΑΓΟΣ ΓΙΑ ΛΑΓΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ,ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ : Ο ΚΥΝΗΓΟΣ.
ΑΝΤΕ ΓΑΜ.....ΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.


ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΤΕ


Υ.Γ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.ΑΝ ΤΟ Κ.Ε.Κ. ΕΠΑΙΡΝΕ 300.000 ΨΗΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ,ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΤΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΜΕ.
ΤΩΡΑ,ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΜΩΣ.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Κυνηγι τελος?
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 14, 2009 1:59 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Δεκ 17, 2008 2:51 pm
Δημοσιεύσεις: 59
Κατι ακουσα ρε παιδια οτι οι Οικολογοι κερδισανε ενα δικαστηριο υπερ την προστασια ζωων (δεν ξερω ακριβως λεπτομεριες) και οτι θα τελειωσουνε την κυνηγετικη σεζον αυτην την Κυριακη 20 Δεκεμβριου. Ξερει κανεις τιποτα παραπανω ή απλα ακουσα μπαρουφες? Αν γινει κατι τετοιο θα τρελαθω!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!-->Απαγόρευση του Κυνηγίου!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 14, 2009 2:14 pm 

Εγγραφή: Δευτ Νοέμ 16, 2009 9:03 pm
Δημοσιεύσεις: 8
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ENGLISH SETTER. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ..

ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ...

ΤΟ ΝΑ ΣΤΗΛΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ EMAIL ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ...
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΩΣ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΑΚΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΑΓΟΤΕΥΣΕΙΣ ΕΦΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΛΗ ΓΝΩΜΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ...ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ....

:roll: :roll: :roll:


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!-->Απαγόρευση του Κυνηγίου!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 14, 2009 2:49 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Οκτ 13, 2009 12:45 pm
Δημοσιεύσεις: 102
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συνάδελφοι διαμαρτυρηθείται όλοι σας....στείλτε το παρακάτω κείμενο η ένα δικό σας κείμενο στον πρωθυπουργό
Μπείτε στο παρακάτω link και στειλτε το e-mail http://www.papandreou.gr/papandreou/con ... &citizen=1

Αυτο ειναι το κειμενο..καντε αντιγραφη και μετα επικολληση στη φορμα επικοινωνιας του παραπανω link

Κύριε πρόεδρε της κυβέρνησης.

Σας είναι βεβαίως γνωστό το σημαντικό έργο που επιτελούμε οι κυνηγοί, ο καθένας μόνος του, αλλά και μέσω των οργανώσεων μας, για την προστασία της υπαίθρου. Έργο που γίνεται αποκλειστικά με δικά μας χρήματα, χωρίς οποιαδήποτε εθνική ή ευρωπαϊκή επιχορήγηση.
Η κυνηγετική δραστηριότητα είναι τρόπος ζωής, πάνω από κόμματα, πολιτικά και θρησκευτικά πιστεύω για περισσότερους από 250.000 Έλληνες κυνηγούς, κατόχους της σχετικής άδειας. Αν σε αυτούς συνυπολογίσουμε τους υπερήλικες συναδέλφους που «κατέθεσαν τα όπλα» παραμένουν όμως κυνηγοί, τους νεότερους που θέλουν αλλά δεν μπορούν επειδή τα 700 ευρώ του μισθού τους δεν φτάνουν, τις οικογένειες των πιο πάνω αλλά και τις πολλές χιλιάδες ανθρώπων που οικονομικά εξαρτώνται άμεσα ή έμμεσα, περισσότερο ή λιγότερο από τη νόμιμη και συνταγματικά κατοχυρωμένη κυνηγετική δραστηριότητα, φτάνουμε σε ένα άθροισμα πολύ πάνω του ενός εκατομμυρίου Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι εδώ και καιρό αδικούνται από ένα άτυπο αλλά καλά στημένο διωγμό.

Η κατάθεση (όπως κάθε χρόνο) στο Συμβούλιο της Επικράτειας από τη Ζωοφιλική Οικολογική Ένωση Ελλάδας (ένα σωματείο με 3 ενεργά μέλη), αίτησης ακύρωσης κατά της ρυθμιστικής απόφασης θήρας για την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο 2009–2010 μας έχει αναστατώσει και η δρομολογούμενη απαγόρευση του κυνηγιού μας έχει εξοργίσει.
Φυσικά γνωρίζετε, ότι όλοι εμείς οι κυνηγοί που ζούμε στη φύση, αυτονόητα επιθυμούμε και αγωνιζόμαστε για ένα υγιές περιβάλλον σε αρμονία με τις παραδοσιακές ανθρώπινες δραστηριότητες μέσα σε αυτό. Δραστηριότητες που είναι απόλυτα συμβατές με την αειφορική διαχείριση του φυσικού περιβάλλοντος και την πολυδιαφημισμένη πράσινη ανάπτυξη, έτσι όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο και όπως επιτάσσει η Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Στις μέρες μας, παραγνωρίζεται συστηματικά η συμβολή των κυνηγών στην προστασία του περιβάλλοντος και αποσιωπούνται τα οφέλη του κυνηγίου, για τη φύση, για εμάς τους τους κυνηγούς και τις οικογένειές μας, αλλά και για όσους εμπλέκονται οικονομικά, άμεσα ή έμμεσα με το κυνήγι. Αντίθετα, παρατηρείται μια εντελώς παράδοξη προσπάθεια δαιμονοποίησης του κυνηγιού. Η απαγόρευση του κυνηγίου είναι το πρώτο (και δυστυχώς το μοναδικό) μέτρο που λαμβάνεται στις λεγόμενες προστατευόμενες περιοχές, πολλές φορές με θολές και όχι νόμιμες μεθοδεύσεις. Εκδιώκονται οι νόμιμοι κυνηγοί και συνήθως αναλαμβάνουν δράση οι καταπατητές, οι εκχερσώσεις, η παράνομη οικοδόμηση, η παράνομη υλοτομία, η παράνομη βόσκηση, η απόθεση σκουπιδιών, η εγκατάλειψη...

Γύρω από το κυνήγι αναπτύσσεται μεγάλη οικονομική δραστηριότητα. Πολλές χιλιάδες επιχειρήσεις με αντίστοιχο αριθμό εργαζομένων έχουν αποκλειστικό αντικείμενο τα είδη κυνηγίου. Πολλές χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις, (καταλύματα, καφενεία, ταβέρνες, αρτοποιεία, βενζινάδικα κρεοπωλεία κλπ), στα πιο απομακρυσμένα και άγνωστα χωριά της παρακμάζουσας Ελληνικής επαρχίας, κατά τους χειμερινούς μήνες της πλήρους εγκατάλειψης, στηρίζουν την οικονομική τους επιβίωση στους κυνηγούς.
Από την άλληι οι διάφορες μοδάτες «οικολογικές» Μ.Κ.Ο, που χρηματοδοτούνται γενναία από ευρωπαϊκά και εθνικά κονδύλια, έχουν αναγορευτεί ως οι μοναδικοί συνομιλητές στο αρμόδιο Υπουργείο, ενώ αγνοούνται παντελώς οι κυνηγετικές οργανώσεις με το τεράστιο και αναγνωρισμένο (και από εσάς τον ίδιο) έργο τους.

Κύριε πρόεδρε,

Η Πολιτεία θα κληθεί να δώσει λύση στο πρόβλημα που θα δημιουργήσει μια απόφαση του Σ.Τ.Ε.για τυχόν διακοπή του κυνηγίου και εσείς προσωπικά, καλείστε να πάρετε θέση, υπέρ ή κατά, ενός μεγάλου και πολύ σημαντικού κοινωνικού συνόλου που ασχολείται άμεσα ή έμμεσα με την κυνηγετική δραστηριότητα. Σε αυτές τις στιγμές η μή θέση εκλαμβάνεται ως αδιαφορία – αρνητική στάση.
Όλοι εμείς περιμένουμε από εσάς να πάρετε θέση υπέρ του Κυνηγίου, έτσι όπως παραδοσιακά έχει οργανωθεί και βιώνεται μέχρι σήμερα, στην Πατρίδα μας και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!-->Απαγόρευση του Κυνηγίου!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 14, 2009 3:28 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Ιούλ 10, 2007 2:06 am
Δημοσιεύσεις: 242
Τοποθεσία: Μαρούσι Αττικής
Παιδιά την επιστολή αυτή την έγραψε και απέστειλε ο ΩΡΙΩΝ σε όλο τον πολιτικό κόσμο ΠΡΙΝ την εκδίκαση της υπόθεσης.
http://www.orion.net.gr/index.php?m=2&c=act/2009/mail2politic.htm
Κοιτάξτε τί γράφει:
Παράθεση:
Η Πολιτεία θα κληθεί να δώσει λύση στο πρόβλημα που θα δημιουργήσει μια απόφαση του Σ.Τ.Ε.για τυχόν διακοπή του κυνηγίου και...


Η απόφαση του ΣτΕ επί των ασφαλιστικών μέτρων ελήφθη την Παρασκευή και απαγορεύτηκε ήδη το κυνήγι!!! Τώρα, αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα, είναι να εκδώσει νέα ρυθμιστική το Υπουργείο Περιβάλοντος όπως έκανε και στο παρελθόν το Υπ.Γεωργίας.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να περιμένουμε την τελεσίδικη απόφαση του ΣτΕ, ούτε υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία που θα γίνει κάτι τέτοιο. Στις 23/12 θα κατατεθεί απλώς ένα συμπληρωματικό υπόμνημα στο ΣτΕ, η σχετική απόφαση μπορεί να κάνει μήνες να εκδοθεί ώς συνήθως.

Πιέστε όλοι προς κάθε κατεύθυνση να εκδοθεί νέα ρυθμιστική!!

Αν θέλετε να στείλετε κάτι, τουλάχιστον πάρτε ιδέες από τη νεότερη επιστολή που έστειλε ο ΩΡΙΩΝ σε όλο τον πολιτικό κόσμο, την Παρασκευή μετά την έκδοση της απόφασης απαγόρευσης του Κυνηγίου!!
http://www.orion.net.gr/index.php?m=2&c=act/2009/mail2politic2.htm

Οποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί σοβαρά και να βοηθήσει πραγματικά, ας κάτσει να γράψει 10 γραμμές όπως ο ίδιος το αισθάνεται, με το δικό του προσωπικό ύφος (κόσμια πάντα!) και ας το στείλει επώνυμα όπου νομίζει.

Στην επιστολή σας, όσο περισσότερα στοιχεία βάλετε (όνομα, ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο) τόσο πιό σοβαρά λαμβάνεται υπόψιν. Επίσης, όσοι είσαστε οργανωμένοι σε κάποιο κόμμα, απευθυνθείτε στο κόμμα σας υπενθυμίζοντάς τους και την ιδιότητα του μέλους. Είπαμε... το πολιτικό κόστος είναι πάνω από όλα για τους πολιτευτές μας.

Η αποστολή επιστολών διαμαρτυρίας από όσους περισσότερους κυνηγούς γίνεται προς τους πολιτικούς είναι ένα πολύ καλό μέσο πίεσης. Αν η αρμόδια υπουργός και ο πρωθυπουργός λάβουν καμιά 500αριά επιστολές διαμαρτυρίας από αγανακτισμένους κυνηγούς, σίγουρα θα σκεφτούν καλύτερα τις επόμενες ενέργειές τους...


basili76 έγραψε:
Συνάδελφοι διαμαρτυρηθείται όλοι σας....στείλτε το παρακάτω κείμενο η ένα δικό σας κείμενο στον πρωθυπουργό
Μπείτε στο παρακάτω link και στειλτε το e-mail http://www.papandreou.gr/papandreou/con ... &citizen=1

Αυτο ειναι το κειμενο..καντε αντιγραφη και μετα επικολληση στη φορμα επικοινωνιας του παραπανω link

Κύριε πρόεδρε της κυβέρνησης.

Σας είναι βεβαίως γνωστό το σημαντικό έργο που επιτελούμε οι κυνηγοί, ο καθένας μόνος του, αλλά και μέσω των οργανώσεων μας, για την προστασία της υπαίθρου. Έργο που γίνεται αποκλειστικά με δικά μας χρήματα, χωρίς οποιαδήποτε εθνική ή ευρωπαϊκή επιχορήγηση.
Η κυνηγετική δραστηριότητα είναι τρόπος ζωής, πάνω από κόμματα, πολιτικά και θρησκευτικά πιστεύω για περισσότερους από 250.000 Έλληνες κυνηγούς, κατόχους της σχετικής άδειας. Αν σε αυτούς συνυπολογίσουμε τους υπερήλικες συναδέλφους που «κατέθεσαν τα όπλα» παραμένουν όμως κυνηγοί, τους νεότερους που θέλουν αλλά δεν μπορούν επειδή τα 700 ευρώ του μισθού τους δεν φτάνουν, τις οικογένειες των πιο πάνω αλλά και τις πολλές χιλιάδες ανθρώπων που οικονομικά εξαρτώνται άμεσα ή έμμεσα, περισσότερο ή λιγότερο από τη νόμιμη και συνταγματικά κατοχυρωμένη κυνηγετική δραστηριότητα, φτάνουμε σε ένα άθροισμα πολύ πάνω του ενός εκατομμυρίου Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι εδώ και καιρό αδικούνται από ένα άτυπο αλλά καλά στημένο διωγμό.

Η κατάθεση (όπως κάθε χρόνο) στο Συμβούλιο της Επικράτειας από τη Ζωοφιλική Οικολογική Ένωση Ελλάδας (ένα σωματείο με 3 ενεργά μέλη), αίτησης ακύρωσης κατά της ρυθμιστικής απόφασης θήρας για την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο 2009–2010 μας έχει αναστατώσει και η δρομολογούμενη απαγόρευση του κυνηγιού μας έχει εξοργίσει.
Φυσικά γνωρίζετε, ότι όλοι εμείς οι κυνηγοί που ζούμε στη φύση, αυτονόητα επιθυμούμε και αγωνιζόμαστε για ένα υγιές περιβάλλον σε αρμονία με τις παραδοσιακές ανθρώπινες δραστηριότητες μέσα σε αυτό. Δραστηριότητες που είναι απόλυτα συμβατές με την αειφορική διαχείριση του φυσικού περιβάλλοντος και την πολυδιαφημισμένη πράσινη ανάπτυξη, έτσι όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο και όπως επιτάσσει η Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Στις μέρες μας, παραγνωρίζεται συστηματικά η συμβολή των κυνηγών στην προστασία του περιβάλλοντος και αποσιωπούνται τα οφέλη του κυνηγίου, για τη φύση, για εμάς τους τους κυνηγούς και τις οικογένειές μας, αλλά και για όσους εμπλέκονται οικονομικά, άμεσα ή έμμεσα με το κυνήγι. Αντίθετα, παρατηρείται μια εντελώς παράδοξη προσπάθεια δαιμονοποίησης του κυνηγιού. Η απαγόρευση του κυνηγίου είναι το πρώτο (και δυστυχώς το μοναδικό) μέτρο που λαμβάνεται στις λεγόμενες προστατευόμενες περιοχές, πολλές φορές με θολές και όχι νόμιμες μεθοδεύσεις. Εκδιώκονται οι νόμιμοι κυνηγοί και συνήθως αναλαμβάνουν δράση οι καταπατητές, οι εκχερσώσεις, η παράνομη οικοδόμηση, η παράνομη υλοτομία, η παράνομη βόσκηση, η απόθεση σκουπιδιών, η εγκατάλειψη...

Γύρω από το κυνήγι αναπτύσσεται μεγάλη οικονομική δραστηριότητα. Πολλές χιλιάδες επιχειρήσεις με αντίστοιχο αριθμό εργαζομένων έχουν αποκλειστικό αντικείμενο τα είδη κυνηγίου. Πολλές χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις, (καταλύματα, καφενεία, ταβέρνες, αρτοποιεία, βενζινάδικα κρεοπωλεία κλπ), στα πιο απομακρυσμένα και άγνωστα χωριά της παρακμάζουσας Ελληνικής επαρχίας, κατά τους χειμερινούς μήνες της πλήρους εγκατάλειψης, στηρίζουν την οικονομική τους επιβίωση στους κυνηγούς.
Από την άλληι οι διάφορες μοδάτες «οικολογικές» Μ.Κ.Ο, που χρηματοδοτούνται γενναία από ευρωπαϊκά και εθνικά κονδύλια, έχουν αναγορευτεί ως οι μοναδικοί συνομιλητές στο αρμόδιο Υπουργείο, ενώ αγνοούνται παντελώς οι κυνηγετικές οργανώσεις με το τεράστιο και αναγνωρισμένο (και από εσάς τον ίδιο) έργο τους.

Κύριε πρόεδρε,

Η Πολιτεία θα κληθεί να δώσει λύση στο πρόβλημα που θα δημιουργήσει μια απόφαση του Σ.Τ.Ε.για τυχόν διακοπή του κυνηγίου και εσείς προσωπικά, καλείστε να πάρετε θέση, υπέρ ή κατά, ενός μεγάλου και πολύ σημαντικού κοινωνικού συνόλου που ασχολείται άμεσα ή έμμεσα με την κυνηγετική δραστηριότητα. Σε αυτές τις στιγμές η μή θέση εκλαμβάνεται ως αδιαφορία – αρνητική στάση.
Όλοι εμείς περιμένουμε από εσάς να πάρετε θέση υπέρ του Κυνηγίου, έτσι όπως παραδοσιακά έχει οργανωθεί και βιώνεται μέχρι σήμερα, στην Πατρίδα μας και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες.

_________________
Νίκος Παπαϊωάννου - www.hunter.gr
Είμαι μέλος του Ωρίωνα: www.orion.net.gr και συμμετέχω στα φόρουμ: e-artemis.gr, alectorisgraeca, kynigos.net.gr, go4hunt, hunterslife.gr


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!-->Απαγόρευση του Κυνηγίου!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 14, 2009 3:39 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Ιούλ 30, 2007 7:55 pm
Δημοσιεύσεις: 633
Τοποθεσία: Σέρρες
Βρε την επιστολή να τη στείλουμε και τον βουλευτή μας να πιάσουμε αλλά ...

1ον
της κυβέρνησης κοινώς της εκάησαν τα απόκρυφα αν κοπεί το κυνήγι μιας και είναι ακόμη στην αρχή της τετραετίας και το πολιτικό κόστος ακόμη μακριά. Άλλωστε ο πρωθυπουργός είναι ενάντιος στο κυνήγι
2ον
ετοιμάστε τις σφεντόνες σας διότι σύντομα θα κυνηγάμε μόνο σπουργιτάκια στα μπαλκόνια μας, ιδού...
http://www.diananews.gr/article.asp?cat ... id=6550980

3ον
γεννήθηκα Έλλην, Μακεδόνας, παραδοσιακός κυνηγός και μου φαίνεται θα πεθάνω κάποια στιγμή στην οδό Κεμάλ Ατατουρκ στη Θεσσαλονίκη, άθεος, πισωγλέντης, κοτολόγος του σαλονιού, Νοτιομακεδόνας του Πιρίν και μαμησε τα η χώρα μας έχει καταντήσει κοινώς κόπρανα και να μου συγχωρείτε το ύφος -δεν το συνηθίζω-

αντε γεια... ψάχνω να βρω καμιά χώρα να βαστάει ακόμη τα προσχήματα τουλάχιστον για να την κάνω μετανάστης του 2009 και να αφήσω τα ιερά χώματα εδώ στους Κουνιστόπουλους και τους μιστερ yes sir...bye bye

_________________
"Όρη τα υψηλά ταις ελάφοις, πέτρα καταφυγή τοις λαγωοίς"
Ψαλμός 103, 18


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!-->Απαγόρευση του Κυνηγίου!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 14, 2009 8:43 pm 

Εγγραφή: Δευτ Νοέμ 16, 2009 9:03 pm
Δημοσιεύσεις: 8
ρε παιδιά τι έγινε το site της υπουργού;;;;; το ρίξανε;;;; :wink: :wink: :wink: :wink:

κάθησα και έγραψα ολόκληρη έκθεση και δεν βρίσκω το mail :cry: :cry: :cry: της


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!-->Απαγόρευση του Κυνηγίου!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 14, 2009 9:32 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 7282
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Διαβάστε το όπως και τα σχόλια από κάτω αξίζουν και ενημερώνουν για το μέλλον :!:


Παράθεση:
Ανοίγει ο διάλογος σχετικά με το κυνήγι – μετά την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για προσωρινή απαγόρευση του κυνηγιού στην Ελλάδα – με τις δύο πλευρές να εκφράζουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις.
Ο κ.Νίκος Παπαδόδημας, πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και η κα.Όλγα Κίκου, μέλος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων, μιλούν στο tvxs για το ρόλο και τις επιπτώσεις του κυνηγιού.

«Βίαιη δραστηριότητα για απλή... ψυχαγωγία»

Το βασικό επιχείρημα των ζωοφιλικών σωματείων κατά του κυνηγιού συναρτάται άμεσα με το σκοπό που το κυνήγι επιτελεί. «Εμείς βλέπουμε το κυνήγι ως μια μορφή καταπάτησης των δικαιωμάτων των ζώων για απλή... ψυχαγωγία. Η δικαστική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους, αλλά το ζήτημα δε σταματάει εκεί. Εμείς προχωρούμε ένα βήμα παραπέρα, και ζητάμε από την πολιτεία να λάβει επιτέλους μέτρα», σχολιάζει η κα.Όλγα Κίκου, μέλος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων. Το ζητούμενο, κατά την άποψή της, είναι ένα και δεν επιδέχεται εκπτώσεων: πλήρης και οριστική απαγόρευση του κυνηγιού.

«Οποιοσδήποτε θέλει να προστατεύσει τη ζωή, οφείλει να είναι ενάντια στη θανάτωση ζώων», τονίζει η κα.Κίκου. «Το κυνήγι είναι μια καταστροφική δραστηριότητα, η οποία εξακολουθεί να υφίσταται για λόγους ιστορικούς. Ωστόσο, το γεγονός ότι κάτι ‘υπήρξε’ στο παρελθόν, δε δικαιολογεί τη διατήρησή του στο παρόν. Θεσμοί που λειτούργησαν για αιώνες, όπως η δουλεία, καταργήθηκαν όταν η ανθρωπότητα έλαβε την απόφαση να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, βασιζόμενη σε αρχές και δικαιώματα». Μια τέτοια απόφαση ζητούν τα ζωοφιλικά σωματεία από την ηγεσία του υπουργείου περιβάλλοντος, στα πλαίσια, μάλιστα, των σύγχρονων κατευθύνσεων προς πράσινη και οικολογική ανάπτυξη, τις οποίες έχει υιοθετήσει η νέα κυβέρνηση.

Δεν ακούγεται, ωστόσο, υποκριτική αυτή η εμμονή ενάντια στη θανάτωση των ζώων, τη στιγμή που εκατομμύρια ζώα θανατώνονται καθημερινά για να μετατραπούν σε ανθρώπινη τροφή; «Σας διαβεβαιώ ότι πολλοί από τους ανθρώπους που ανήκουν στο φιλοζωικό κίνημα έχουν θέσει τέλος στην κατανάλωση οποιασδήποτε μορφής ζωικών προϊόντων, από γούνες και δέρματα, μέχρι κρέας για την τροφή τους. Ωστόσο, η ουσία του ζητήματος δε βρίσκεται εκεί. Υπάρχει μια ουσιώδης διαφορά ανάμεσα στο κυνήγι και στην κατανάλωση κρέατος για διατροφή: το κυνήγι είναι μια καθαρά ψυχαγωγική δραστηριότητα! Οι κυνηγοί ‘ψυχαγωγούνται’ ασκώντας βία και θανατώνοντας ζώα, τα οποία δεν έχουν καμία άλλη χρήση για τον άνθρωπο. Αυτό εμείς το θεωρούμε απαράδεκτο», καταλήγει η κα.Κίκου.

Γιατί, λοιπόν, είναι τόσο διαδεδομένο το κυνήγι σε όλες τις χώρες του κόσμου, και κανένα κράτος δεν έχει κατορθώσει να επιβάλει την αναγκαία αυστηρή νομοθεσία για την απαγόρευση του κυνηγιού; «Είναι γνωστό ότι τα κυνηγετικά λόμπι είναι από τα ισχυρότερα σε κάθε κράτος. Πίσω από αυτά κρύβεται μια άμεση σύνδεση με τη βιομηχανία των όπλων, και το γενικότερο ζήτημα της οπλοκατοχής. Όλα αυτά συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους και γι’ αυτό ο αγώνας του ζωοφιλικού κινήματος απαιτεί επιμονή», καταλήγει η κα.Κίκου.

«Δραστηριότητα που σέβεται και προστατεύει τη φύση»

Την αντίθετη όψη αναλαμβάνει να μας παρουσιάσει ο κ.Νίκος Παπαδόδημας, πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, ο οποίος εισέρχεται κατ’ ευθείαν στην ουσία τονίζοντας: «Κατά πρώτο λόγο πρέπει να ξεχωρίσουμε το συναίσθημα από την πραγματικότητα. Όλα αυτά τα ζωοφιλικά σωματεία που διαμαρτύρονται στην ουσία εφορμώνται από ένα συναίσθημα ‘αγάπης προς τα ζώα’ – το οποίο σέβομαι απόλυτα – ωστόσο αυτό δε στηρίζεται σε καμία απολύτως μελέτη που να αποδεικνύει ότι το ελεγχόμενο, νόμιμο, αειφορικό και πλήρως ρυθμισμένο κυνήγι βλάπτει τη φύση», σχολιάζει.

Μάλιστα, ο κ.Παπαδόδημας προχωράει ένα βήμα παραπέρα και παρουσιάζει το κυνήγι ως ένα – όχι καταστροφικό – αλλά αντιθέτως ρυθμιστικό παράγοντα για τη φύση. «Όλα τα έγγραφα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς και οι μελέτες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναγνωρίζουν στο κυνήγι ‘διαχειριστικό ρόλο’ του περιβάλλοντος. Το νόμιμο και αειφορικό κυνήγι συμβάλλει στην αειφορία του περιβάλλοντος, η οποία αποτελεί βασικό στόχο της περιβαλλοντικής πολιτικής. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο ίδιος ο επίτροπος περιβάλλοντος, κ.Δήμας, δήλωσε στο παρελθόν ότι το κυνήγι δεν αποτελεί μέρος του προβλήματος αλλά μέρος της λύσης για το περιβάλλον», καταλήγει.

Σχολιάζοντας, στη συνέχεια, τη δικαστική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο κ.Παπαδόδημας τονίζει ότι αυτή βασίστηκε σε τυπικούς λόγους που σχετίζονταν με την έλλειψη συγκεκριμένων εγγράφων, τα οποία η Κυνηγετική Συνομοσπονδία θα προσκομίσει άμεσα. «Κατά συνέπεια, μετά την προσκόμιση των εγγράφων, η κυνηγετική περίοδος θα αρχίσει και πάλι, χωρίς κανένα νομικό κώλυμα», σχολιάζει ο κ.Παπαδόδημας. «Γι’ αυτό, άλλωστε, πρόκειται για προσωρινή αναστολή και όχι για οριστική δικαστική απαγόρευση», προσθέτει.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, το διάλογο τον οποίο αναμένεται ότι θα ανοίξει το Υπουργείο Περιβάλλοντος αναφορικά με το κυνήγι, ο κ.Παπαδόδημας εξηγεί ότι οι κυνηγετικοί σύλλογοι είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν στο διάλογο με στοιχεία και μελέτες, με ρεαλισμό και χωρίς συναισθηματισμούς. «Ωστόσο, είναι απαραίτητο μια τέτοια διαβούλευση να ξεκινήσει μετά τη λήξη της κυνηγετικής περιόδου, με τήρηση του αναγκαίου χρονικού διαστήματος για γόνιμο διάλογο. Αυτή τη στιγμή, εν μέσω κυνηγετικής περιόδου, το υπουργείο οφείλει να τηρήσει τα προβλεπόμενα στη νομοθεσία, και οποιαδήποτε συζήτηση μπορεί να αρχίσει μετά το Φεβρουάριο», καταλήγει.

http://www.tvxs.gr/v28297


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!-->Απαγόρευση του Κυνηγίου!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 15, 2009 4:39 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Νοέμ 19, 2007 2:41 am
Δημοσιεύσεις: 56
Τοποθεσία: Στα ρέματα στα πυκνά με φτέρη, όπου υπάρχει αυτή.
Εγώ κοντεύω να τρελαθώ δεν έχω προλάβει να πάω καθόλου περίμενα πως και πως τα κρύα να πάω για την αγαπημένη Βελουδομάτα και πήγα μόνο μια φορά.Αν είναι πότε δυνατόν οι κυνηγοί είναι αυτοί που προστατεύουν την φύση και αυτούς έβγαλαν υπαίτιους. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!

_________________
ΕικόναΕικόνα


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!-->Απαγόρευση του Κυνηγίου!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 15, 2009 11:06 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Ιούλ 27, 2008 10:53 am
Δημοσιεύσεις: 24
ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ E-MAIL ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.
ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ,ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ,ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ...
ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΑΠ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ,ΘΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 100.000 ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ?????

Υ.Γ. ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ,ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ'ΧΟΥΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡ,ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!-->Απαγόρευση του Κυνηγίου!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 15, 2009 12:16 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Οκτ 25, 2009 2:03 am
Δημοσιεύσεις: 6
Τοποθεσία: Κομιτάτα,Κεφαλονιάς
english setter έγραψε:
Υ.Γ. ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ,ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ'ΧΟΥΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡ,ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.Έτσι ακριβώς αισθάνομαι και εγώ φίλε english setter!!!!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!-->Απαγόρευση του Κυνηγίου!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 15, 2009 1:14 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Μάιος 18, 2009 5:38 pm
Δημοσιεύσεις: 363
Τοποθεσία: Αθήνα - Ίλιον
Ιασων έγραψε:
Βρε την επιστολή να τη στείλουμε και τον βουλευτή μας να πιάσουμε αλλά ...

1ον
της κυβέρνησης κοινώς της εκάησαν τα απόκρυφα αν κοπεί το κυνήγι μιας και είναι ακόμη στην αρχή της τετραετίας και το πολιτικό κόστος ακόμη μακριά. Άλλωστε ο πρωθυπουργός είναι ενάντιος στο κυνήγι
2ον
ετοιμάστε τις σφεντόνες σας διότι σύντομα θα κυνηγάμε μόνο σπουργιτάκια στα μπαλκόνια μας, ιδού...
http://www.diananews.gr/article.asp?cat ... id=6550980

3ον
γεννήθηκα Έλλην, Μακεδόνας, παραδοσιακός κυνηγός και μου φαίνεται θα πεθάνω κάποια στιγμή στην οδό Κεμάλ Ατατουρκ στη Θεσσαλονίκη, άθεος, πισωγλέντης, κοτολόγος του σαλονιού, Νοτιομακεδόνας του Πιρίν και μαμησε τα η χώρα μας έχει καταντήσει κοινώς κόπρανα και να μου συγχωρείτε το ύφος -δεν το συνηθίζω-

αντε γεια... ψάχνω να βρω καμιά χώρα να βαστάει ακόμη τα προσχήματα τουλάχιστον για να την κάνω μετανάστης του 2009 και να αφήσω τα ιερά χώματα εδώ στους Κουνιστόπουλους και τους μιστερ yes sir...bye byeΠοσο δικιο εχεις ....δυστυχως!!!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!-->Απαγόρευση του Κυνηγίου!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 15, 2009 1:32 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Οκτ 11, 2007 6:07 pm
Δημοσιεύσεις: 790
Τοποθεσία: ΚΟΖΑΝΗ
οι περισσοτεροι απο τους κυνηγους στις ευρωεκλογες του Ιουνιου προτιμησαν παραλια, φραπεδια, ταβλι και γκομενοκατασταση.
Για ποιο λογο φωναζετε τωρα?
Δεν καταλαβαιανω και τον τιτλο ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ? ειναι και παραειναι δεν μας φταινε μονο οι αλλοι, μεγαλυτερη ευθυνη εχουμε εμεις απο τις κεφαλες μεχρι την βαση


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 1 από 4   [ 56 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενο


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum