Αλλαγή γραμματοσειράς

www.gpeppas.gr

Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 2 από 4   [ 54 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 21, 2007 7:26 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Αύγ 09, 2007 6:39 pm
Δημοσιεύσεις: 146
Τοποθεσία: ATHENS
O κακός χαμός γίνεται πάλι με την Κορώνεια μην ανησυχείτε τώρα που βγήκαν 30 εκατομμύρια ευρώ να δείτε πόσοι θα μαζευτούν για να την σώσουν .
Περιμένετε και θα δείτε σύντομα ! :x


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 02, 2007 12:07 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 7301
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Εικόνα


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Απρ 05, 2008 8:42 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Ιούλ 13, 2007 8:11 pm
Δημοσιεύσεις: 40
Λέτε στα νέα μέτρα εκτός από τις καινούργιες άδειες , όπλα κλπ επιτέλους να μας επιτρέψουν να λέμε τι γνώμη μας και να είμαστε και σε κάποια μέρη μεγάλου ενδιαφέροντος για εμάς να υπάρχει συνδιαχείριση πχ ΕΒρος , Πίνδος και άλλες προστατευόμενες περιοχές , που σήμερα απλά είναι εγκαταλελειμμένες στην τύχη τους .


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Απρ 05, 2008 10:56 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Μαρ 16, 2008 1:36 pm
Δημοσιεύσεις: 40
Τοποθεσία: Athens
Προστατευόμενες περιοχές RAMSAR NATURA 2000 στην Ελλάδα συνάδελφοι ισχύει πιάσε το αυγό και κούρευτο και τα υπόλοιπα γνωστά περί κονδυλίων κλπ
Μην περιμένετε ποτέ να ενδώσουν γιατί τότε θα αποδειχθεί η γύμια τους τόσα χρόνια και μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την στιγμή που τυχόν συμμετάσχουν και οι κυνηγοί !

_________________
Keep walking Hunters for ever.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 15, 2008 6:39 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Αύγ 09, 2007 6:39 pm
Δημοσιεύσεις: 146
Τοποθεσία: ATHENS
Aφαιρείται έκταση γης από δίκτυο "Νatura". ΚΥΠΡΟΣ

Στα Λεύκαρα αφαιρείται έκταση γης από το δίκτυο προστασίας «NATURA 2000», ενώ και άλλοι χώροι πρασίνου εντάσσονται σε ζώνες ανάπτυξης. Οι πιο πάνω εξελίξεις σημειώθηκαν χθες κατά τη διάρκεια σύσκεψης του υπουργού Γεωργίας με το Δήμο Λευκάρων, στην παρουσία και του υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος επιστρατεύθηκε γι' αυτό το σκοπό, λόγω του ότι κατάγεται από τα Λεύκαρα. Από το δίκτυο «Φύση 2000» αφαιρούνται τα τεμάχια τα οποία μπορούσαν να αναπτυχθούν προτού η περιοχή στην οποία βρίσκονται, ενταχθεί στο δίκτυο. Ο Δήμαρχος Λευκάρων κ. Ανδρέας Σώσειλος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι με τις αποφάσεις που λήφθηκαν ικανοποιείται σε μεγάλο βαθμό το αίτημα των κατοίκων. Όπως εξήγησε, σε αντάλλαγμα, θα ενταχθεί άλλη περιοχή την οποία υπέδειξε ο Δήμος. Εκτίμησε επίσης ότι επηρεάζονται περίπου100 τεμάχια γης, εμβαδού 2-3 σκάλες το καθένα. Με βάση το Τοπικό Σχέδιο που εγκρίθηκε από το 2003 προβλέπεται «η ένταξη της περιοχής, που εκτείνεται μεταξύ των δύο οικισμών (Πάνω και Κάτω Λεύκαρα) και των ορίων τους με την κοινότητα Κάτω Δρυ, στο πανευρωπαϊκό δίκτυο προστασίας « NATURA 2000», με γενική επιδίωξη τη διατήρηση της βιοποικιλότητας, μέσα από την κατάλληλη προστασία των φυσικών ενδιαιτημάτων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για περιοχή που αποτελεί σημαντικό βιότοπο για την αυτοφυή χλωρίδα και την άγρια πανίδα, καλύπτεται με φρυγανώδη βλάστηση, όπου κυριαρχούν μεσογειακά αρωματικά φυτά, και θαμνότοπους, όπου κυριαρχεί ο κυπριακός ασπάλαθος (Genista sphacelata, κοινώς «ρασίν»), και συνδέεται, νοτιότερα, με δασότοπους άγριας ελιάς και χαρουπιάς και, δυτικά του χωριού Κάτω Δρυς, με αξιόλογη συστάδα από βαλανιδιές.

Ημερ. δημ. 14 Φεβρουαρίου 2008


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιούλ 26, 2008 1:08 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Ιουν 12, 2007 4:03 pm
Δημοσιεύσεις: 46
ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΧΡΗΣΗ & NATURA 2000
22.07.08
Διαχειρίζομαι δεν σημαίνει απαγορεύω

Τα συμπεράσματα της συνάντησης εργασίας που πραγματοποίησαν ειδικοί επιστήμονες, για την προώθηση της ιδέας της αειφόρου χρήσης των πόρων της άγριας ζωής μέσα στα πλαίσια του δικτύου NATURA 2000.


Περιοδικό Κυνηγός και Φύση Ιουλίου 2008
Του Λευτέρη Κακαβούλη

Δεν υπάρχει καμία αναφορά για απαγόρευση του κυνηγίου μέσα στα άρθρα των οδηγιών τόσο της 79/409 όσο και της 92/43.

Η ιδέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αειφόρο χρήση των δραστηριοτήτων που έχουν σχέση με την άγρια ζωή (Κυνήγι/Ψάρεμα) εντός των δικτύων NATURA 2000, ήταν το θέμα που απασχόλησε τη συνάντηση εργασίας των χωρών της Ανατολικής Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με πρωτοβουλία τεσσάρων φορέων: της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κυνηγετικών Οργανώσεων (FACE), της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδιοκτητών Γης (ELO), της Διεθνούς Ένωσης για τη Διατήρηση της φύσης (IUCN) και της ΚΣΕ.

Όπως διαπιστώθηκε από τους επιστήμονες που συμμετείχαν, η Ελλάδα έχει έναν πολύ μεγάλο αριθμό προστατευόμενων περιοχών, σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 20% της χερσαίας έκτασης. Αντίστοιχα μεγάλο ποσοστό όμως φάνηκε να υπάρχει και σε άλλες χώρες όπως η Βουλγαρία.

Μέσα από τη συζήτηση υπογραμμίστηκε η ανάγκη να υπάρξει μέριμνα ώστε η ανακήρυξη των περιοχών NATURA 2000 να συνοδεύεται από ολοκληρωμένα σχέδια διαχείρισης και από την πρόβλεψη επαρκούς φύλαξης των περιοχών αυτών.
Μια ακόμη κοινή διαπίστωση των ειδικών ήταν πως υπάρχει μεγάλη σύνδεση ανάμεσα στην άσκηση κυνηγίου και στην προστασία του περιβάλλοντος, για αυτό χρειάζεται να εξευρεθεί η άριστη οδός ώστε το κυνήγι να συνδυάζεται με την προστασία της φύσης. Το αειφορικό κυνήγι είναι ασφαλώς εφικτό και επιστημονικά αποδεκτό για να έχουμε πολλά οφέλη στην προστασία της βιοποικιλότητας.

Άλλωστε, μέσα από τα άρθρα των οδηγιών τόσο της 79/409 όσο και της 92/43, δεν υπάρχει καμία αναφορά για απαγόρευση του κυνηγίου ή άλλων ανθρώπινων δραστηριοτήτων.
Από τα συμπεράσματα της συνάντησης φάνηκε ότι η εφαρμογή του NATURA 2000 καλλιεργεί με τον τρόπο που έγινε την καχυποψία και ειδικά στον κυνηγετικό κόσμο καθώς συχνά συνοδεύεται από απαγορεύσεις, χωρίς επαρκή αιτιολόγηση.

Οι Κ.Ο. και θέλουν και μπορούν να εμπλακούν στην εφαρμογή του NATURA 2000. Πρέπει όμως να βρεθεί ένας θεσμικός τρόπος εμπλοκής τους ώστε να προσφέρουν ακόμα περισσότερα.
Υπάρχει όμως μεγάλη επικάλυψη περιοχών, ως προστατευόμενες περιοχές, με διάφορους τίτλους αλλά και αρμοδιότητες υπηρεσιών καθώς και πολυπλοκότητα νομοθετική, γεγονός που δεν προάγει το δίκτυο NATURA 2000.
Η πίεση από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, όπως είναι η οικιστική τουριστική ανάπτυξη, απειλεί τη ποικιλότητα και την εφαρμογή του NATURA 2000.

Σε πολλές χώρες όπως στη Βουλγαρία, η συνεργασία κυνηγετικών οργανώσεων και φορέων προστασίας και διατήρησης της φύσης έχει προχωρήσει αρκετά. Είναι κάτι το οποίο θα χρειασθεί να συμβεί σε όλες τις χώρες. Τέλος, οι φορείς συμφώνησαν ότι υπάρχει ανάγκη και θα γίνουν κοινές προσπάθειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των κυνηγών, των ψαράδων και της κοινής γνώμης ούτως ώστε να ενισχυθεί η συμμετοχή και η παρουσία των χρηστών των φυσικών πόρων.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Πρόεδρος της ΚΣΕ, κ. Νίκος Παπαδόδημας, δήλωσε: «Κύριοι, κακά τα ψέματα, άσχετα από την προσέγγιση την οποία ο καθένας έχει, ο τελικός στόχος είναι ένας, κοινός για όλους. Δεν είναι τίποτα άλλο παρά η προστασία του περιβάλλοντος. Όμως μπορεί να έχουμε διαφωνίες για τον τρόπο που αυτή η προστασία επιτυγχάνεται, άλλωστε οι μέχρι τώρα εφαρμογές διαφόρων πολιτικών για την προστασία του περιβάλλοντος δεν είχαν ιδιαίτερη τύχη. Δείτε την κοροϊδία του Κιότο και την ίδρυση του διεθνούς χρηματιστηρίου πώλησης των δικαιωμάτων ρύπων. Δείτε ότι αυτό που αποτέλεσε μια δέσμευση 120 χωρών δεν οδήγησε και δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά, διότι από πίσω κρύβονται τεράστια οικονομικά συμφέροντα τα οποία και καταστρέφουν το περιβάλλον αλλά και κανένας δεν μπορεί να τα βάλει μαζί τους. Άρα εμείς οι υπόλοιποι, φορείς ή άτομα, καλούμαστε σε έναν άνισο αγώνα, να διαθέσουμε τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας, τις καλύτερες προθέσεις μας, τα χρήματά μας, τον ελεύθερό μας χρόνο για να προστατεύσουμε εκείνο το οποίο κάποιοι καταστρέφουν ατιμωρητί, και αυτοί δεν είναι προφανώς οι κυνηγοί…».

Η πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αλλά και στη συνέχεια η ανάληψη της προώθησης της ιδέας για την αειφόρο χρήση των δραστηριοτήτων που έχουν σχέση με την άγρια ζωή εντός των δικτύων NATURA, φαίνεται ότι ήταν απαραίτητο να γίνει. Η ενημέρωση και η πολύπλευρη προσέγγιση που πρέπει να έχουν τα θέματα αυτά, δεν μπορεί να επιτευχθεί παρά μόνο μέσα από συζητήσεις τέτοιου είδους και όχι από πολεμικές και περιχαρακώσεις οι οποίες προφανώς δεν βοηθάνε τον τελικό στόχο.

_________________
Τα βουνά θα υπάρχουν για πάντα εμείς για πολύ λίγο ας τα σεβαστούμε λοιπόν !


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 01, 2008 9:13 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Σεπ 24, 2007 3:53 pm
Δημοσιεύσεις: 109
Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά την εμμονή κάποιων ηγετών μας να καλούν την κ Γανωτή να συμμετάσχει σε τέτοιου είδους θέματα που απαιτούν ειδικευμένη γνώση
αφού αποδείχτηκε ότι οι δικές της γνώσεις είναι ελάχιστες ως μηδενικές επί αυτών των θεμάτων.
Δείχνει να βαριέται πολύ στη φωτογραφία στο κυνηγός και Φύση….


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 01, 2008 10:06 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Ιουν 16, 2007 10:27 am
Δημοσιεύσεις: 36
Τοποθεσία: Athens
WEIMARANER έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά την εμμονή κάποιων ηγετών μας να καλούν την κ Γανωτή να συμμετάσχει σε τέτοιου είδους θέματα που απαιτούν ειδικευμένη γνώση
αφού αποδείχτηκε ότι οι δικές της γνώσεις είναι ελάχιστες ως μηδενικές επί αυτών των θεμάτων.
Δείχνει να βαριέται πολύ στη φωτογραφία στο κυνηγός και Φύση….Ελα δεν κατάλαβες ακόμη ότι δεν έχεις το επίπεδο των μεγάλων δικών μας για να καταλάβεις το γιατί !!!!!!!!!!!!!!!!!

_________________
Λιναρ/λος Θέμης


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 21, 2008 11:26 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Δεκ 15, 2008 1:53 pm
Δημοσιεύσεις: 33
Διαβάστε αυτό σε σχέση με το ΝΑΤΟΥΡΑ 2000 που έβαλε ο admin στην αρχική


http://www.gpeppas.gr/anakinosis/natura2000-kinigi.html


Είναι πολύ ενδιαφέρον :!:


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Απρ 30, 2009 2:17 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Νοέμ 19, 2008 2:37 pm
Δημοσιεύσεις: 59
Στο in.gr υπάρχει μία ενοχλητική ως ισοπεδωτική σύγχυση με το τι είναι λαθροθηρία , λαθροθήρας και νόμιμος κυνηγός .
Διαβάστε , νομίζω ότι χρειάζονται κάποιες απαντήσεις, για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα που κάποιοι δεν θέλουν να ξεκαθαριστούν :!:


http://www.in.gr/news/Reviews/placeholder.asp?lngReviewID=829017&lngChapterID=878636&lngItemID=1008613

_________________
Makhs P


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Προστατευόμενες περιοχές RAMSAR - NATURA 2000 από ποιόν !
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 27, 2010 11:01 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 05, 2007 5:31 pm
Δημοσιεύσεις: 843
NATOY 2000 ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

https://docs.google.com/viewer?url=http://www.facenatura2000.net/leaflet/leaflet_el.pdf

_________________
Σέργιος Δ - I love Irish setter


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Προστατευόμενες περιοχές RAMSAR - NATURA 2000 από ποιόν !
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 08, 2010 2:31 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Νοέμ 21, 2007 3:04 pm
Δημοσιεύσεις: 118
Τοποθεσία: ΚΑΒΑΛΑ
http://sarotiko.blogspot.com/2010/09/o_1520.html
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ!ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΦΥΚΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ!ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ?

_________________
[Εκεινος που δεν ειναι ευχαριστημενος με αυτα που εχει εκεινος δεν θα ειναι ευχαριστημενος και με αυτα που θα ηθελε να ειχε!]
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΠΑΝΑΚΗΣ!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Προστατευόμενες περιοχές RAMSAR - NATURA 2000 από ποιόν !
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 19, 2011 10:08 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Δεκ 05, 2009 10:56 am
Δημοσιεύσεις: 286
«Εξέγερση» βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τους όρους δόμησης σε περιοχές Natura

Πυρ ομαδόν κατά της Τ.Μπιρμπίλη
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 18/01/2011

_________________
Είμαι κυνηγός όπως ο πατέρας μου όπως ο παππούς μου !


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Προστατευόμενες περιοχές RAMSAR - NATURA 2000 από ποιόν !
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 19, 2011 10:16 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Δεκ 05, 2009 10:56 am
Δημοσιεύσεις: 286
Εικόνα

Αλλάζουν οι όροι δόμησης σε περιοχές Natura Προτεινόμενο

Eπιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής, Γιάννης Δριβελέγκας, ότι υπάρχουν σοβαρές αντιρρήσεις βουλευτών για το νομοσχέδιο που αφορά στην βιοποικιλότητα και ρυθμίζει και θέματα δόμησης σε περιοχές Natura.


«Είναι αλήθεια ότι υπάρχει αντίρρηση σε ό,τι αφορά αυτό το συγκεκριμένο άρθρο και όχι μόνο από εμένα αλλά από πάρα πολλούς συναδέλφους» σημείωσε μιλώντας στο ραδιοσταθμό "Βήμα". Όπως είπε κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου, την Τρίτη, στην επιτροπή «θα ακουστούν όλες οι απόψεις και γνώμες, και, βεβαίως, υπάρχει και η δεύτερη διαβούλευση κατά την οποία είμαι βέβαιος ότι αυτό θα αλλάξει".


"Καλώς υπάρχει το νομοσχέδιο να προστατευθούν αυτές οι περιοχές, να μην είναι μόνο στα χαρτιά προστατευμένες, αλλά να είναι και στην ουσία", ανέφερε ο βουλευτής. "Αλλά το συγκεκριμένο άρθρο δημιουργεί προβλήματα στους ήδη υπάρχοντες που έχουν θεμελιώσει ένα δικαίωμα" συμπλήρωσε, θέτοντας το ερώτημα τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εκτάσεις τεσσάρων στρεμμάτων.

http://www.dealnews.gr/nautilia/item/55 ... %82-Natura

_________________
Είμαι κυνηγός όπως ο πατέρας μου όπως ο παππούς μου !


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Προστατευόμενες περιοχές RAMSAR - NATURA 2000 από ποιόν !
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 19, 2011 1:11 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Οκτ 24, 2010 12:03 pm
Δημοσιεύσεις: 589
Οι Οικολόγοι

Στο μεταξύ, στο πλευρό της υπουργού Περιβάλλοντος τάχθηκαν με χθεσινές τους ανακοινώσεις οι Οικολόγοι. Με κοινή ανακοίνωση οι 10 μεγάλες περιβαλλοντικές οργανώσεις, WWF Ελλάς, Greenpeace, Αρκτούρος, Αρχέλων, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, MOm, Καλλιστώ και Δίκτυο Μεσόγειος SOS, υποστηρίζουν πως θα αποτελέσει ιστορική ντροπή για την κοινοβουλευτική ζωή της χώρας ενδεχόμενη απόρριψη της διάταξης για την εκτός σχεδίου δόμηση εντός των προστατευόμενων περιοχών. Θετικό, έστω και καθυστερημένο, πρώτο βήμα θεωρούν οι Οικολόγοι Πράσινοι το νομοσχέδιο για τη βιοποικιλότητα.

http://www.koutipandoras.gr/?p=4187


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 2 από 4   [ 54 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενο


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum