Αλλαγή γραμματοσειράς

www.gpeppas.gr

Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 28 από 28   [ 410 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 24, 25, 26, 27, 28
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 30, 2013 12:10 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 7304
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Απαγορεύτηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο το τηλεοπτικό διαφημιστικό μήνυμα που έφτιαξε ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων στο πλαίσιο της διεθνούς καμπάνιας του με τίτλο «Τα μνημεία δεν έχουν φωνή, εσύ έχεις»

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ http://www.makeleio.gr/index.php?option ... 4&Itemid=2

Στόχος των αρχαιολόγων που συμμετέχουν στην κίνηση του ΣΕΑ είναι να εκφράσουν την πικρία, το θυμό και την αντίθεσή τους στα νέα, αυστηρά μέτρα λιτότητας, τα οποία απειλούν το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον την Ελλάδας.

Το βίντεο είναι εμπνευσμένο από τη μεγάλη ληστεία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, κάτι που προκάλεσε την ομόφωνη αντίδραση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.

Ένα κοριτσάκι επισκέπτεται με τη μητέρα της το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και κάποια στιγμή απομακρύνεται από αυτήν και περιφέρεται στις αίθουσες του Μουσείου.

Σταματά μπροστά στο άγαλμα της Φρασίκλειας, με την οποία κάνει μια κρυφή «συνομιλία» και το κοριτσάκι χαμογελά. Όμως, ξαφνικά ένα χέρι τραβά απότομα το κορίτσι σαν κάποιος να το απαγάγει, χωρίς να προλάβει να ζητήσει βοήθεια. Πέφτει μια καρτέλα, που γράφει «Δεν υπάρχει μέλλον».

Στην επόμενη σκηνή, το κορίτσι είναι στη θέση του, λείπει όμως από τη βάση της η Φρασίκλεια. Η επόμενη καρτέλα που πέφτει γράφει «Χωρίς παρελθόν».


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 01, 2013 10:15 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Απρ 03, 2007 9:13 pm
Δημοσιεύσεις: 1569
Τοποθεσία: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
[01.06.2013]

Ο πολίτης και ελεύθερος επαγγελματίας που είχε την ατυχία να είναι υποχρεωμένος να ασφαλίζεται στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών, πληρώνει τις εισφορές του στον Οργανισμό (νωρίτερα στο ΤΕΒΕ) επί 27 ολόκληρα χρόνια. Μερικές φορές καθυστερεί τις πληρωμές. Αλλά, υπό την απειλή των προστίμων και άλλων διοικητικών ή και ποινικών κυρώσεων, τελικά καταφέρνει να τις πληρώνει πλήρως, μαζί με τα θηριώδη πρόστιμα που του επιβάλλονται λόγω των καθυστερήσεων.

Στην παρούσα φάση, ο πολίτης, για μία ακόμη φορά, αδυνατεί να πληρώσει εμπρόθεσμα. Και οφείλει εισφορές μερικών διμήνων. Και τί κάνει ο ΟΑΕΕ; Δεν του θεωρεί το βιβλιάριο υγείας. Έτσι, τόσον αυτός, όσο και η οικογένειά του (σύζυγος και δύο παιδιά) είναι, όλοι τους, εντελώς ανασφάλιστοι!
Όμως, έστω και με καθυστέρηση, ο ΟΑΕΕ, θα εισπράξει τα πλήρη ποσά! Όπως τα εισπράττει πάντα. Και μεταξύ αυτών, εισπράττει και τα χρήματα για την παροχή της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, την οποία όμως δεν παρείχε! Και θα την εισπράξει και προσαυξημένη λόγω των προστίμων!
Και τί ζητά ο πολίτης; Να του θεωρήσουν το βιβλιάριο, έτσι ώστε αυτός και η οικογένειά του να έχουν ασφαλισμένο το βασικότερο αγαθό: την υγεία τους.

Και να ήθελε να κλείσει τη μικρή επιχείρησή του, ο πολίτης, δε μπορεί. Για να κάνει διακοπή στην Εφορία, θα πρέπει πρώτα να ...ξοφλήσει αυτά που χρωστά στον ΟΑΕΕ. Μα, γι’ αυτό ακριβώς πολλές φορές κάποιος κλείνει την επιχείρησή του. Επειδή δε μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του!
Τρέλα; Παράνοια; Απανθρωπιά; Σαδισμός ενός απάνθρωπου Κράτους που -χωρίς να υπάρχει λόγος ή κάποιο οικονομικό ρίσκο, αφού στο τέλος θα πληρωθεί τα ασφάλιστρά του- στερεί από τους πολίτες τους την υγεία τους, το κυριότερο αγαθό, το οποίο μάλιστα είναι και συνταγματικά υποχρεωμένο να προστατεύει;

Διαβάστε την επιστολή απόγνωσης συμπολίτη μας, ελεύθερου επαγγελματία, που το μόνο που ζητά είναι να του θεωρήσουν το βιβλιάριο υγείας.

(Η επιστολή κατατέθηκε κανονικά στις 28/5/2013 και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου).
Προς:
ΟΑΕΕ (διαγράφεται το όνομα της πόλης)

Κύριοι,
Με την παρούσα αίτησή μου, αιτούμαι την θεώρηση του βιβλιαρίου υγείας μου, για το έτος 2013. Σας γνωρίζω ότι, καταβάλω τις εισφορές στο Ταμείο σας, επί 27 περίπου έτη. Όπως σας έχω ενημερώσει, σήμερα αδυνατώ να σας καταβάλω άμεσα το πλήρες ποσό της εισφοράς του τελευταίου διμήνου, καθώς και το ποσό της ρύθμισης που έγινε για μικρό αριθμό προηγούμενων οφειλών.


Όπως γνωρίζετε, για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με την παρακάτω απόφαση του Υπουργείου Εργασίας, για να θεωρηθούν τα βιβλιάριά τους, απαιτούνται 50 ένσημα:

“ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Αρ. Πρωτ. Φ40021/οικ.12957/543


Θέμα: Γνωστοποίηση διατάξεων του άρθρου 75 του Ν. 4144/2013

Παρ. 2: Οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και τα μέλη οικογένειάς τους για την περίοδο από 1/3/2013 έως 28/2/2014 δικαιούνται υγειονομικής περίθαλψης με τη συμπλήρωση τουλάχιστον πενήντα (50) ημερών ασφάλισης, είτε κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος (2012), είτε κατά το τελευταίο δεκαπεντάμηνο, χωρίς να συνυπολογίζονται οι ημέρες που πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο ημερολογιακό τρίμηνο του δεκαπενταμήνου (Σχετικό και το αριθμ. Φ4002/οικ.6307/279/04.03.2013 (Α.Δ.Α.ΒΕΔΓΔ-13Φ) έγγραφό μας”.

Και επειδή τις εισφορές που σας οφείλω δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας τις καταβάλω (γνωρίζετε τον τρόπο) και θα σας τις καταβάλω μόλις θα δύναμαι οικονομικά (εργαζόμαστε πλέον μόνο με πίστωση) και επειδή δεν αρνούμαι ότι είμαι υπόχρεος να σας τις καταβάλω και επικαλούμενος το Σύνταγμα ότι όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στην πολιτεία, όπως και οι παραπάνω εργαζόμενοι οι οποίοι ασφαλίζονται μόνο με 50!!! ένσημα, ζητώ λοιπόν για λογαριασμό μου και για λογαριασμό των υπολοίπων επαγγελματιών που αδυνατούν να σας καταβάλλουν εισφορές, ενώ για χρόνια σας καταβάλουν πάνω από 50 ένσημα (τουλάχιστον το τελευταίο 12μηνο), να μας θεωρήσετε άμεσα τα βιβλιάρια ασθενείας.

Σε αντίθετη περίπτωση θα προβώ σε νόμιμες διαδικασίες, καθόσον μου χρεώνετε ποσά για υγειονομική κάλυψη εδώ και χρόνια, χωρίς να μου την παρέχετε για χρόνια πολλά και με έχετε ανασφάλιστο με ότι συνεπάγεται αυτό.

ΚΟΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

(Παραλείπονται το όνομα και τα λοιπά στοιχεία του αποστολέα)

Τους πολίτες αυτούς οφείλουμε να βοηθήσουμε. Όλοι μας. Και να οργανωθούμε. Και να ξεσηκωθούμε. Να διεκδικήσουμε με οργανωμένο, έξυπνο και -κυρίως- μαζικό τρόπο, ένα δίκαιο, λογικό και ανθρώπινο ασφαλιστικό σύστημα. Δε βοηθούμε μόνον αυτούς που σήμερα έχουν ανάγκη. Μπορεί έτσι να βοηθούμε και τον εαυτό μας. Κανείς δε ξέρει πού θα βρεθούμε αύριο...

Ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ θα παράσχει στον πολίτη νομική κάλυψη και συμβουλές, στον αγώνα του κατά του παράλογου Κράτους. Παράλληλα, ο Σύλλογος ξεκινά μία εκστρατεία για την εκλογίκευση του συστήματος ασφάλισης των ελεύθερων επαγγελματιών. Παρακολουθείτε τις εξελίξεις στις σελίδες μας. Και, όταν σε λίγο καιρό σας το ζητήσουμε, ας συντονιστούμε όλοι μαζί, για να κάνουμε την προσπάθειά μας μαζική και καλά οργανωμένη.

Πηγή Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ
_________________
"Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου, δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά."Hubert Humphrey
Εικόνα,Εικόνα,Εικόνα


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Απρ 19, 2014 9:51 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Δεκ 05, 2009 10:56 am
Δημοσιεύσεις: 286
Πώς η οικονομική ανάπτυξη στράφηκε κατά της ζωής

Εικόνα


Της Vandana Shiva, (Ινδή ακτιβίστρια κατά της παγκοσμιοποίησης)
via Guardian, μετάφραση PPoL.gr

Η απεριόριστη ανάπτυξη είναι μια φαντασίωση των οικονομολόγων, των επιχειρηματιών και των πολιτικών. Θεωρείται συνώνυμο της προόδου. Το «ακαθάριστο εγχώριο προϊόν» (ΑΕΠ) που δήθεν μετράει τον πλούτο των εθνών, αναγορεύτηκε στο ισχυρότερο δεδομένο και την κυρίαρχη έννοια της εποχής μας. Αλλά η οικονομική μεγέθυνση κρύβει τη φτώχεια που προκαλεί λόγω της καταστροφής του περιβάλλοντος, που με τη σειρά της στερεί από τις κοινότητες τα μέσα να καλύπτουν μόνες τις ανάγκες τους.
Η έννοια της ανάπτυξης δημιουργήθηκε ως ένας τρόπος να κινητοποιηθούν πόροι και άνθρωποι κατά τη διάρκεια του Β’ παγκοσμίου πολέμου. Το ΑΕΠ βασίζεται σε ένα τεχνητό και πλασματικό κριτήριο, σύμφωνα με το οποίο αν καταναλώνεις ό,τι παράγεις, δεν παράγεις τίποτα. Στην πραγματικότητα η «ανάπτυξη» μετράει τη μετατροπή της φύσης σε λεφτά και των φυσικών πόρων σε εμπορεύματα.
Υπό την έννοια αυτοί, οι θαυμαστοί φυσικοί κύκλοι της ανανέωσης του νερού και των τροφών θεωρούνται κατεξοχήν αντιπαραγωγικοί! Οι αγρότες του πλανήτη, που παρέχουν το 72% της τροφής μας, δεν παράγουν· αλλά κι οι γυναίκες που καλλιεργούν τη γη ή ασχολούνται με τα οικιακά, δεν παράγουν ανάπτυξη. Ένα θαλερό δάσος δε συνεισφέρει στη μεγέθυνση της οικονομίας, παρά μόνο αν υλοτομηθεί και τα δέντρα του πωληθούν ως ξυλεία. Μια υγιής κοινωνία υστερεί από άποψη ανάπτυξης σε σύγκριση με μια κοινωνία που έχει πληγεί από μια επιδημία, που αναπτύσσεται π.χ. μέσω των αυξανόμενων πωλήσεων φαρμάκων κ.λπ.
Όταν το νερό θεωρείται κοινόχρηστος πόρος, προστατεύεται και μοιράζεται δωρεάν σε όλους. Αλλά τότε δε συνεισφέρει στη μεγέθυνση της οικονομίας. Αν όμως η «κόκα κόλα» αναγείρει ένα εργοστάσιο, αρχίζει να καταβροχθίζει τους υδατικούς πόρους και να γεμίζει με χρωματιστό νερό πλαστικά μπουκάλια, δημιουργεί ανάπτυξη. Αλλά αυτή η ανάπτυξη θεμελιώνεται ση πρόκληση φτώχειας στη φύση και τις ιθαγενείς κοινότητες. Η άντληση υδάτων πέραν των δυνατοτήτων ανανέωσής τους και επαναδημιουργίας των υδατικών αποθεμάτων προκαλεί λειψυδρία· οι γυναίκες αναγκάζονται να διανύουν μεγαλύτερες αποστάσεις για να βρουν πόσιμο νερό. Στο χωριό Πλατσιμάντα της Κεράλα, όταν η διαδρομή προς το πόσιμο νερό έφτασε τα 10km, μια ντόπια γυναίκα, η Μαγιλάμα (Mayilamma) όρθωσε το ανάστημά της για να πει: «φτάνει πια! Δεν μπορούμε να περπατάμε άλλο. Το εργοστάσιο της “κόκα κόλα” πρέπει να κλείσει!». Το κίνημα που πυροδότησαν οι γυναίκες εντέλει πέτυχε πράγματι να κλείσει το εργοστάσιο.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει με ένα άλλο δώρο της εξέλιξης: τους σπόρους. Οι αγρότες επέλεγαν, καλλιεργούσαν και διαφοροποιούσαν τους σπόρους, που είναι η βάση της παραγωγής τροφίμων. Ένας σπόρος αναπαράγεται, πολλαπλασιάζεται και εξασφαλίζει τους σπόρους της επόμενης χρονιάς και την τροφή της. Κι όμως, οι επιλεγμένοι από τους αγρότες σπόρους δε θεωρείται πως συνεισφέρουν στην ανάπτυξη. Δημιουργούν και ανανεώνουν τη ζωή, αλλά δεν οδηγούν σε κερδοφορία. Η ανάπτυξη αρχίζει από τη στιγμή που οι σπόροι μεταλλάσσονται, κατοχυρώνονται και «κλειδώνουν» γενετικά, εξαναγκάζοντας τους αγρότες να τους αγοράζουν κάθε χρόνο κι ακριβότερα.
Η φύση πτωχαίνει, η βιοποικιλότητα διαβρώνεται κι ένας ανοικτός, ελεύθερος πόρος αποκτά ιδιοκτήτη και μετατρέπεται σε κατοχυρωμένο εμπόρευμα. Η ετήσια αγορά σπόρων είναι συνταγή για βέβαιη χρεοκοπία των φτωχών Ινδών αγροτών. Κι από τον καιρό που δημιουργήθηκαν μονοπώλια σπόρων, οι χρεοκοπίες αγροτών πράγματι επεκτάθηκαν. Στην Ινδία από το 1995, έχουν αυτοκτονήσει πάνω από 270,000 υπερχρεωμένοι αγρότες.
Η φτώχεια επίσης επεκτείνεται όταν ιδιωτικοποιούνται δημόσιες υπηρεσίες. Η ιδιωτικοποίηση του νερού, του ηλεκτρισμού, της υγείας, της εκπαίδευσης, δημιουργεί ανάπτυξη. Αλλά δημιουργούν επίσης και φτώχεια, εξαναγκάζοντας τους ανθρώπους να δαπανούν μεγάλα ποσά, σε πράγματα που ήταν διαθέσιμα σε λογικές τιμές ως κοινά αγαθά. Όταν εμπορευματοποιηθεί και χρηματιστεί κάθε πλευρά της ανθρώπινης ζωής, αυτή θα γίνει ακριβότερη -και οι άνθρωποι φτωχότεροι.
Οι λέξεις οικονομία και οικολογία έχουν παρόμοια ετυμολογία: παράγονται από τη ελληνική λέξη «οίκος», που θα πει νοικοκυριό. Για όσο καιρό η οικονομία επικεντρωνόταν στο νοικοκυριό, αναγνώριζε και σεβόταν το γεγονός πως εξαρτιόταν από τους φυσικούς πόρους και το σεβασμό των ορίων της οικολογικής τους ανανέωσης. Ασχολιόταν με το πώς να ικανοποιήσει τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες μέσα στα δεδομένα αυτά όρια. Εκείνα τα οικονομικά -που επικεντρώνονταν στην οικιακή οικονομία- ήταν επίσης γυναικοκρατούμενα. Αλλά σήμερα η οικονομία έχει αποσυνδεθεί από τους οικολογικούς περιορισμούς και από τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες. Κι ενώ η καταστροφή του περιβάλλοντος δικαιολογούνταν στο όνομα της ανάπτυξης, η φτώχεια και η ανέχεια επεκτείνονταν. Η οικονομική μας πορεία δεν ήταν μόνο μη βιώσιμη· ήταν και άδικη.
Το κυρίαρχο μοντέλο της οικονομικής ανάπτυξης τελικά στράφηκε κατά της ίδιας της ζωής. Όταν η οικονομία μετριέται με αποκλειστικό κριτήριο τις κεφαλαιακές ροές, τότε οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Επιπλέον, ενώ οι εύποροι είναι πλούσιοι από χρηματικής άποψης, είναι πολύ φτωχοί από την άποψη της ανθρωπιάς.
Οι απαιτήσεις του κυρίαρχου μοντέλου της οικονομίας μάς οδηγούν απευθείας σε πολεμικές συρράξεις: για την διεκδίκηση πετρελαίου, νερού, τροφίμων… Η μη βιώσιμη ανάπτυξη εμπεριέχει τρεις μορφές βίας:
Ÿ Τη βία κατά της Γης, που εκδηλώνεται ως οικολογική κρίση.
Ÿ Τη βία κατά των ανθρώπων, που εκδηλώνεται ως φτώχεια, υπεξαίρεση και εκδίωξη.
Ÿ Τη βία ως πόλεμο και σύγκρουση, καθώς προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ακόρεστες ορέξεις, τους, οι ισχυροί ιδιοποιούνται τους πόρους στους οποίους βασίζεται η ύπαρξη των κοινωνιών και των κρατών μας.
Η αύξηση των χρηματικών ροών μέσω της καθιέρωσης του ΑΕΠ οδήγησε στην αποσύνδεση της οικονομίας από τις πραγματικές αξίες. Αλλά εκείνοι που έχουν σωρεύσει χρηματικούς πόρους είναι εις θέση να διεκδικούν τους βασικούς πόρους των ανθρώπων: τη γη και το νερό τους, τα δάση και τους σπόρους τους. Η δίψα τους είναι τέτοια που τους οδηγεί να κυνηγήσουν και την τελευταία σταγόνα ποσίμου ύδατος και την τελευταία σπιθαμή εδάφους. Αλλά αυτό το κυνήγι δεν πρόκειται να σηματοδοτήσει το τέλος της φτώχειας. Θα οδηγήσει στο τέλος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δικαιοσύνης.
Οι νομπελίστες οικονομολόγοι Τζόζεφ Στίγκλιτς (Joseph Stiglitz) και Αμάρτια Σεν (Amartya Sen) παραδέχτηκαν πως ο δείκτης του ΑΕΠ δεν εκφράζει όλες τις πλευρές της ανθρώπινης κατάστασης και υπογράμμισαν την ανάγκη να κατασκευαστούν νέα εργαλεία έκφρασης της ευημερίας των εθνών. Αυτός είναι ο λόγος που για να εκτιμούν την πορεία τους, κράτη σαν το Μπουτάν αντικατέστησαν τον δείκτη του ΑΕΠ με την «ακαθάριστη εγχώρια ευτυχία». Για να αναζωογονήσουμε την πραγματική ευημερία, χρειαζόμαστε δείκτες πέραν του ΑΕΠ και οικονομίες που να λειτουργούν διαφορετικά από τμήματα ενός παγκόσμιου σούπερ-μάρκετ. Χρειάζεται να θυμηθούμε πως μόνο η ζωή μπορεί να εξαγοράσει τη ζωή.

_________________
Είμαι κυνηγός όπως ο πατέρας μου όπως ο παππούς μου !


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 13, 2015 11:40 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 03, 2008 9:34 pm
Δημοσιεύσεις: 752
Kalημερα. Λιγα λογια για το πως εχει ηκατασταση σημερα. στον πιο κεντρικο δρομο της πολης λουκετα μερα με τη μερα ,ζητιανοι και οχι της γνωστης φυλης,γεροντακια με μια καρεκλα να πουλανε μια τσαντα χορτα μια τσαντα πορτοκαλια :oops: η κινηση δε να μην περπαταει ανθρωπος!!!!!!!!!!!!!
Μια πολη με γεωργικη παραγωγη με πολεμικο εργοστασιο με εργοστασια ΝΕΚΡΗ.
Οσο για τον ιδιωτικο τομεα ,και κατασκευεσ οικοδομη οχι εχουμε πεθανη μας εχουν κανη και τα σαραντα.
Ενας λαος που κοιμαται τον ενδιαφερη τη φορεσε ο βαρουφακης ποιον θα βγαλη προεδρο η ν.δ.
και αν ηταν χερι το γκολ του ολυμπιακου....


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 22, 2015 7:11 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Οκτ 07, 2009 10:49 pm
Δημοσιεύσεις: 1774
Τοποθεσία: Ηλιούπολη Αττικής- Δυτική Πελοπόννησος
Το άσχημο είναι ότι κυριαρχεί ακόμα η αβεβαιότητα και δεν ξέρω που θα καταλήξουμε στο τέλος.

_________________
Προσέχουμε για να έχουμε.


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 28 από 28   [ 410 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 24, 25, 26, 27, 28


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum