BIKPOINT έγραψε:
λοιπον παιδια θελω την βοηθεια σας ,σημερα ο σκυλος φερμα ωρα σε μπεκατσα τελος παντων την τουφεκαμε πεφτει στο δρομο ,την βλεπω στη μεση του δρομου ξερη κατεβαινει το σκυλι παει στα 3 μετρα την φερμαρει και την παιρνει στο στομα ,αντε ωραια αρχιζω να τον σφυριζω να ανεβει πανω να μας φερει το πουλι φωναζω το ονομα βρε μπραβο μπραβο περιμενω τιποτα δεν τον βλεπαμε ομως απο πανω απο το αναχωμα, λεω κατσε να κατεβω να δω τι γινεται ,ερχεται ο σκυλος στο δρομο κοντα μου χωρις το πουλι, τωρα; πρωτη φορα την παραταει ,ψαχνω ολο το δρομο τιποτα δυο ατομα δεξια αριστερα τιποτα πω πω παει την χασαμε καπου την παρατησε λεω 20 λεπτα την ψαχναμε τιποτα , βλεπω μετα το σκυλο στην μυτη χωμα αμαν λεω καπου την εθαψε,τωρα; λεω στο φιλο το νου σου καπου την εχει χαψει τελικα παιδια ειδαμε μια στοιβα χωματα σκαμενα και την ειχε θαψει εκει δεν φαινοταν με τιποτα,μου εχει απορταρει 30-40 μπεκατσες ολες στο χερι τωρα τι εγινε; παιδια τα φωτα σας παρακαλω.... για πειτε μου εχω και γω μια εξηγησει ....την μονη,ευχαριστω
γιασου φιλεμου βικτωρα

,,το πρωβλημα που αντημετωπιζης,το εχουν κιαλα σκυλια,,,,,και ενας απω αυτους ειμαι και εγωωω

..εχη τωρα και αρκαιτω,καιρω που μου φερμαρη τα πουλια και δεν τα απωρταρη

ενω το σκυλη απωρταριζε παντα...το ορτυκι μου το απωρταρη,,δεν εχω πρωβλημα,,,αλα στην μπεκατσα με κανη της τρελεστου,,,την βαζη στο στομα,παη 5-6 μετρα παρακατω την αφυνη και την σκεπαζη με την μουσουδατης με χωμα και φυλα

,,βρε την μαλωσα 1-2-3 αλα τιπωτα

...ετσι αναγκαστικα να παρω εναμου φιλο κυναγωγο επωνιμο

,,,και του ειπα τη μου συνβαινη.. μου λεη οτι ειχε κιαλα περιστατικα τετια και πρωσφατως και ενας απω τα γιανιτσα...

............τελικα μου ειπε να την εχω δεμενη με ενα σκινη 5-6 μετρα να την πεταω το θυραμα και να την φωναζο να μου το απωρταρη,,,τραβωνταστην σιγα-σιγα με το μαλακο,,και μωλις στο φερνη να την κερναω μια λιγουδια σκυλον...αυτο μου ειπε να το κανω καθε μερα επη μια εβδωμαδα,,,,και μαλιστα και κερασμα και στον κυνηγωτοπο

οχι βεβαια δεμενο το σκυληηη

....αυτα φιλεμου και για ωπιο νεωτερο θα τα ξαναπουμεεε

...καλημας τυχη.....αααααα εστηλα και ενα email και στον θωμα πετροχοιλο,,και αναμενω απαντηση και απω αυτων

και ο θεως βωηθοςςςς