γιασου ιασων

, απω που εισαι απω τον νωμο σερρων ;; εγω ειμαι απω την νιγρτητα, γενιμενως, αλα μενω σαλονικα, εδω και 35 χρωνιαα,,του 68 γενιθης

... τελως παντων,, κυνηγαω μπεκατσα ,στο χωριωμου, παντα μιας και εχω φιλους μου εκη

ξερω τα μπεκατσωμερια που πιανουν καλα τα πουλια και οχι μωνο

τωρα μιας και ειπες ,για μαυροπουλια, της πρωαλες γυρνωντας απω κυνηγι μπεκατσας

απω το χωριομου,, με 2 πουλια μαζιμας πεσαμε σε πωλα συνεφα διασπαρτα με μαυροπουλα σε ελιες και οχι μωνο, και μες στα χωραφια ,χιλιαδεςςςςςς

..υπαμε να κανουμε καμια τουφεκια μιας και η μπεκατσα δεν μας δινη πολα περιθωρια σε ωλητις την κυνηγετικη σεζωνννν

.... καναμε που λες ψιλοκαρτερι στα ψαρονια και τραβηξαμε καμια 20-30 τουφεκιες και μαζεψαμε 2 τσουβαλια λινατσες πουλια

,,,μιας και εχουμε κατη φιλους μεσιληκους που τα γουσταρουν για μεζεεεεε

...και αυτα εχουν την νωστημιατους πιστεβωωω

.. απω οτι εχω διαβαση στο εξωτερικο, τα εχουνε για καλους μεζεδεεςςςς

...αυτααααα για σημεραααα

[/quote]
Σάκη εγώ δεν είμαι από Νιγρίτα, αλλά εκεί κοντά τα βρήκαμε τα πουλιά. Το πρωί είχα ξεκινήσει για γερακότσιχλες, πήγα μέχρι τα Κερδύλια να τις ψάχνω, εκεί είχε χιόνι και βροχή ανάμεικτο, γύρισα προς Νιγρίτα και τελικά μιας και δεν βρήκα γερακότσιλες στάθηκα στο κοπάδι αυτό το μεγάλο. Είχε και τσίχλες πολλές αλλά βαριόμουν να το ρίξω πάλι στο περπατητό ιδιώς καθώς έπρεπε σε κάθε επώμιση να τσεκάρω αν είναι τσίχλα ή κότσυφας... Έτσι και αφού περνούσαν μαυροπούλια συνεχώς, συναντήθηκα με ένα φίλο μου και το ρίξαμε στα μαυροπούλια.
Τα συγχαρητήρια πάντως σε όλα τα παιδιά παραπάνω και καλή ανάπαυλα τώρα και σε εμάς και τα θηράματα.
Υ.Γ. Σήμερα που πήγαινα μέσα στο Νομό για μια υποχρέωση κατά τις 12 00 συνάντησα και τα κοπάδια με τις γερακότσιχλες που εδώ και 15 μέρες ανέμενα. Γέμισαν τα χωραφια. Έκανα μια μικρή βόλτα όπου μπορούσε να πάει το αμάξι για να τις χαζέψω. Χαλάλι τους. Για μια μέρα δεν τις πρόλαβα. Του χρόνου.