Αλλαγή γραμματοσειράς

www.gpeppas.gr

Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 2 από 2   [ 27 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 31, 2008 2:45 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 5503
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Και αυτό


Παράθεση:
Η τουφεκιά

Εκπαιδεύστε τα κυνηγόσκυλά σας

Η κροτοφοβία είναι από τα χειρότερα ελαττώματα και πολύ δύσκολα κόβεται. Πολλοί κυνηγοί κάνουν το μεγάλο λάθος και δοκιμάζουν το σκυλάκι τους, ρίχνοντας με το 12άρι! Αν δεν φοβηθεί, ο κυνηγός είναι πολύ τυχερός! Συνήθως θα τρέξει μακριά του, μην ξέροντας τι το βρήκε!! Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποιος άλλος ανίδεος τον συμβουλεύει να πάρει το σκυλί στην εξοχή και να ρίξει αρκετές φορές, ώσπου να συνηθίσει ο σκύλος! Αυτό πολλές φορές δημιουργεί στον σκύλο ένα αξεπέραστο σοκ, που το σέρνει σε όλη την μάλλον σύντομη ζωή του! Πολλά σκυλιά έχουν "χαθεί" λόγω του παθολογικού τους φόβου της τουφεκιάς.

Τα σημερινά σκυλιά κοστίζουν μια μικρή περιουσία και γι' αυτό θα είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτό το κεφάλαιο. Θα αρχίσουμε από πολύ νωρίς, όταν ακόμη είναι 3-4 μηνών ,να κάνουμε διάφορους θορύβους την ώρα του φαγητού ή του παιγνιδιού. Στην αρχή από πολύ μακριά χτυπάμε δυνατά "παλαμάκια", και μετά κάποιον τενεκέ με ένα λεπτό ξύλο. Το σκυλάκι έχει τον νου του αλλού και συνήθως δεν αντιδρά, έτσι θα μικραίνουμε κάθε μέρα λίγο την απόσταση, προσέχοντας τις αντιδράσεις του. Όποτε αντιδράσει άσχημα, δηλαδή σταματήσει το φαΐ ή το παιγνίδι και δοκιμάσει να φύγει, σταματάμε αμέσως, πάμε κοντά του και το χαϊδεύουμε, ώστε να αισθάνεται ασφάλεια, και αφήνουμε να περάσουν μερικές μέρες, και ξαναρχίζουμε υπομονετικά από πιο μακριά. Αν συνεχίσει να φοβάται αυτούς τους θορύβους, έχουμε κάποιο πρόβλημα, και γι' αυτό θα σταματήσουμε για μεγαλύτερο διάστημα (λίγες εβδομάδες). Αν όλα πάνε καλά, το πιθανότερο, θα έλθει η μέρα έτσι που το πλησιάζουμε σιγά-σιγά, που θα κτυπάμε το κουτί πάνω απ' το κεφάλι του και δεν θα δίνει σημασία.

Το πιστολάκι

Είναι γνωστά τα μικρά πιστολάκια του "εφέτη". Θα προμηθευτούμε ένα και θα το έχουμε πάντα στη τσέπη, σε όλη τη διάρκεια της βασικής εκπαίδευσης. Αρχίζουμε πάλι από πολύ νωρίς, όταν πλέον δεν αντιδρά καθόλου στους πιο πάνω θορύβους. Ξεκινάμε πάλι από πολύ μακριά (40 μ.) την ώρα του φαγητού, πυροβολούμε μια φορά και βλέπουμε τι κάνει. Αν δεν δώσει σημασία, το πιθανότερο, θα ξαναπυροβολήσουμε άλλη μια μόνο φορά. Προσοχή! Ποτέ δεν θα πυροβολούμε συνεχώς! Οι επαναλαμβανόμενοι κρότοι είναι σφάλμα!! Επαναλαμβάνουμε καθημερινά, ρίχνοντας 3-4 φορές την ώρα του φαγητού και του παιγνιδιού, πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά προσέχοντας πάλι τις αντιδράσεις του. Είπαμε, όποτε δούμε τον παραμικρό φόβο, σταματάμε αμέσως και το χαϊδεύουμε. Η άσκηση πρέπει να πάει πάλι "πίσω". Ίσως σας φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά, αλλά καλό είναι να είμαστε σχολαστικοί, παρά να του δώσουμε ένα σοβαρό ελάττωμα που πολύ δύσκολα θα κοπεί χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία! Το πιστολάκι θα το έχουμε και αργότερα όπως είπαμε μαζί, στις βόλτες στα χωράφια και θα ρίχνουμε αραιά μονούς πυροβολισμούς την ώρα της άσκησης του "ψάξε". Αν το έχει συνηθίσει πια και αν θέλουμε να μάθει την ακινησία στην τουφεκιά, τώρα είναι η ώρα. Όταν μάθει όπως εξηγήσαμε καλά το "κάτω", με παράγγελμα, νεύμα και τη σφυρίχτρα, θα ρίχνουμε μια φορά και θα υψώνουμε το χέρι για το "κάτω". Αν δεν το καταλάβει φωνάζουμε δυνατά και το παράγγελμα. Το σκυλάκι θα κάτσει και η άσκηση θα τελειώσει με το "φύγε" ή "ψάξε". Σιγά-σιγά , με την επανάληψη, θα κάθεται αμέσως με την τουφεκιά!

ΜΕ το μεγάλο τουφέκι!

Κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο με το μικρό πιστολάκι, όταν πια το σκυλί μας το έχει μάθει καλά και είναι πια 7-8 μηνών, θα πάρουμε στο βουνό κάποιον φίλο μας και ενώ εμείς θα παίζουμε μαζί του, ο φίλος ρίχνει μια τουφεκιά ψηλά και από απόσταση 150 μ. Εάν το σκυλί δεν αντιδράσει, η απόσταση θα λιγοστέψει κατά λίγα μέτρα και θα ξαναρίξει άλλη μια φορά μόνο. Φτάνουν δύο φορές για την πρώτη μέρα! Ο ήχος από το 12άρι είναι πολύ δυνατός για το μικρό σκυλί. Θα συνεχίσουμε όμως τις ασκήσεις με το μικρό πιστολάκι. Και όπως θα καταλάβατε, την επόμενη φορά πιο κοντά και πιο κοντά. Επαναλαμβάνω, μόνο μονές τουφεκιές και σε αρκετή χρονική απόσταση! Όταν ο βοηθός έλθει πολύ κοντά, χωρίς καμιά άσχημη αντίδραση του σκυλιού, θα πάρουμε εμείς το τουφέκι και θα αντικαταστήσουμε στις ασκήσεις μας το πιστολάκι. Είναι πλέον η ώρα, αφού τελειώσει επιτυχώς όλες τις ασκήσεις του Απόρτ, να περάσουμε στο πραγματικό, ζωντανό θήραμα!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΟΧΙ?
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 30, 2008 10:11 am 

Εγγραφή: Πέμ Μαρ 13, 2008 8:48 pm
Δημοσιεύσεις: 19
ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΆΖΟΜΑΙ ΣΤΑΥΡΌΣ ΚΑΙ ΈΧΩ ΈΝΑ ΠΌΙΝΤΕΡ 12 ΜΗΝΏΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΏΝ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΈΣ ΜΑ ΤΏΡΑ ΤΟ ΒΓΆΖΩ ΕΝΤΑΤΙΚΆ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΣΚΥΛΊ ΜΕ ΠΟΛΎ ΚΑΛΉ ΜΎΤΗ ΈΧΩ ΌΜΩΣ ΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΒΛΈΠΩ ΠΩΣ ΌΤΑΝ ΑΚΟΎΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΦΕΚΙΆ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΓΚΏΝΕΤΕ ΛΊΓΟ ΧΩΡΊΣ ΌΜΩΣ ΝΑ ΈΧΕΙ ΤΑΣΕΙΣ ΦΎΓΕΙΣ Η ΝΑ ΒΆΖΕΙ ΤΗΝ ΟΎΡΑ ΣΤΑ ΣΚΈΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΡΕΙΓΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΛΟΚΑΡΙ ΕΝΑ ΟΡΤΥΚΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΈΦΥΓΕ ΕΡΙΞΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΝΗΓΟΎΣΕ ΣΤΑΜΆΤΗΣΕ ΜΕΤΆ ΌΜΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ. ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ ΑΝ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΏ Η ΌΧΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΆΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΟΧΙ?
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 30, 2008 10:33 am 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 5503
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
STAUROS έγραψε:
ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΆΖΟΜΑΙ ΣΤΑΥΡΌΣ ΚΑΙ ΈΧΩ ΈΝΑ ΠΌΙΝΤΕΡ 12 ΜΗΝΏΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΏΝ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΈΣ ΜΑ ΤΏΡΑ ΤΟ ΒΓΆΖΩ ΕΝΤΑΤΙΚΆ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΣΚΥΛΊ ΜΕ ΠΟΛΎ ΚΑΛΉ ΜΎΤΗ ΈΧΩ ΌΜΩΣ ΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΒΛΈΠΩ ΠΩΣ ΌΤΑΝ ΑΚΟΎΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΦΕΚΙΆ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΓΚΏΝΕΤΕ ΛΊΓΟ ΧΩΡΊΣ ΌΜΩΣ ΝΑ ΈΧΕΙ ΤΑΣΕΙΣ ΦΎΓΕΙΣ Η ΝΑ ΒΆΖΕΙ ΤΗΝ ΟΎΡΑ ΣΤΑ ΣΚΈΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΡΕΙΓΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΛΟΚΑΡΙ ΕΝΑ ΟΡΤΥΚΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΈΦΥΓΕ ΕΡΙΞΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΝΗΓΟΎΣΕ ΣΤΑΜΆΤΗΣΕ ΜΕΤΆ ΌΜΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ. ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ ΑΝ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΏ Η ΌΧΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΆΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏΑυτό φίλε μου συμβαίνει σε πάρα πολλά ζώα και όλων των φυλών είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα του κάθε ζώου και βέβαια κοινωνικοποίησης και συνήθειας..
Πρόσεξε το ξεκίνα κοινωνικοποίηση σε θορύβους , βόλτα σιγά σιγά με λουράκι μαζί σου στην πόλη (λαϊκή πολύ καλή περίπτωση) και κάθε τόσο καμιά λιχουδιά στο στόμα για να αισθάνεται ασφάλεια κλπ.
Κατόπιν στο σπίτι πριν το φαγητό με το πιστολάκι τουφεκιά που θα σηματοδοτεί το φαί .
Κατόπιν αφού συνηθίσει αυτά , αν έχει φέρμα σταθερή με το φτεράκι σε καλάμι η ένα ορτθυκάκι δεμένο στην άκρη σε πυκνό χόρτο να μην το βλέπει .
Φερμάρει καλά , όταν ορμίσει σηκώνεις το ορτύκι με το καλάμι και πυροβολείς , θα δεις ότι σε ένα μήνα δύο δεν θα έχεις πρόβλημα κανένα .
Όχι όμως συνέχεια 2-3 φορές την εβδομάδα από δύο τρείς φορές την φορά.
Επίσης μην κάνεις το λάθος και ρίξει κάποιος κανένα ντουμπλέ η περισσότερες κοντά στον σκύλο η τον πάς σε κανένα σκοπευτήριο και τον δέσεις η αντίστοιχο , γιατί απλά θα αποκτήσεις ένα κροτοφοβικό σκύλο.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Απρ 22, 2008 6:41 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 09, 2007 11:13 pm
Δημοσιεύσεις: 662
Τοποθεσία: Αττικη
Το διημερο, βραδυ Αναστασης και Κυριακης,ας προνοησουμε τυχον προβλημα του σκυλου που μπορει να δημιουργηθεί απο τους απανωτούς κροτους,φυλαγοντας το για παραδειγμα μεσα στο σπιτι.Ιδιως τα κουταβια!!!

_________________
Alex_Malikoutis


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Απρ 22, 2008 6:48 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Ιαν 18, 2008 8:16 pm
Δημοσιεύσεις: 14
Τοποθεσία: ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Πολύ καλή παρατήρηση από τον Αλέξανδρο , έχει χαθεί σκυλί που από τον φόβο του από τα πολλά βεγγαλικά την νύχτα της ανάστασης βούτηξε από την ταράτσα 4όροφης οικοδομής

_________________
Beretta 686 silver pigeon s
Manuarm 410

Μιχάλης N
Κ.Σ Κομοτηνής & Καλαμάτας
«Ου̉αί υμι̃ν Γραμματει̃ς καί Φαρισαι̃οι υ̉ποκριταί,…̀.»


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κροτοφοβία.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 07, 2010 10:25 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Νοέμ 25, 2009 10:36 pm
Δημοσιεύσεις: 56
Τοποθεσία: πατρα
Καλησπερα πριν λιγο καιρο ειχα παρει ενα θηλυκο pointer 13 μηνων απο εναν εκτροφεα-εκπαιδευτη της περιοχης μου,της εκανα καποια εκπεδευτικα σε ορτυκια χωρις καποιο προβλημα στη συμπεριφορα της, ειχε σηκωσει μερικα ορτυκια χωρις φερμα.Λογο υποχρεωσεων δεν μπορεσα να τη παω για κυνηγι τον αυγουστο,ετσι τον Σεπτεμβρη αρχισα να την βγαζω σιγα σιγα για κυνηγι μου σηκωνε ορτυκια χωρις να τα φερμαρει δεν τα ντουφεκουσα εκανα υπομονη μεχρι να παρει μια φερμα μετα απο 3 κυνηγια επιτελους ηρθε και η πρωτη σταθερη φερμα πηγα κοντα της κ την αφησα αρκετη ωρα ακουνητη μολις το ορτυκι πεταχτηκε κ το ντουφεκισα το σκυλι εξαφανιστηκε :shock: :shock: :shock: χαθηκε την εψαχνα για 5 μερες αλλα τιποτα δεν την ειδε κανενας κ πουθενα,παιρνω τον εκτροφεα τηλ. και του λεω το περιστατικο κ η απατνηση ηταν ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ,ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΤΗΛ.και κατι τετοιες μ@ @@κιες τον παιρνω τηλ. κ τωρα δεν το σηκωνει κ φυσικα ουτε αυτος με πηρε τηλ.Το σκυλι δεν ειχε δειξει οτι εχει φοβια στο σπιτι ηταν πολυ ζωηρη ως ενοχλητικη φοβια στο αυτοκινητο δεν ειχε,με ντουφεκες αλλων κυνηγων σε διπλανα χωραφια δε ειχε φοβηθει. αν φταιω εγω που εχω κανει το λαθος? δεν ειναι το πρωτο κουταβι που περνω στα χερια μου τα δυο αρσενικα pointer που εχω τωρα τα ειχα απο 60 ημερων χωρις προβλημα οπως κ αρκετα pointer που ειχα στο παρελθον.

_________________
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΙΟΥΣ.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κροτοφοβία.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Οκτ 10, 2010 3:06 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Δεκ 18, 2008 8:06 pm
Δημοσιεύσεις: 426
pointerman 79 έγραψε:
Καλησπερα πριν λιγο καιρο ειχα παρει ενα θηλυκο pointer 13 μηνων απο εναν εκτροφεα-εκπαιδευτη της περιοχης μου,της εκανα καποια εκπεδευτικα σε ορτυκια χωρις καποιο προβλημα στη συμπεριφορα της, ειχε σηκωσει μερικα ορτυκια χωρις φερμα.Λογο υποχρεωσεων δεν μπορεσα να τη παω για κυνηγι τον αυγουστο,ετσι τον Σεπτεμβρη αρχισα να την βγαζω σιγα σιγα για κυνηγι μου σηκωνε ορτυκια χωρις να τα φερμαρει δεν τα ντουφεκουσα εκανα υπομονη μεχρι να παρει μια φερμα μετα απο 3 κυνηγια επιτελους ηρθε και η πρωτη σταθερη φερμα πηγα κοντα της κ την αφησα αρκετη ωρα ακουνητη μολις το ορτυκι πεταχτηκε κ το ντουφεκισα το σκυλι εξαφανιστηκε :shock: :shock: :shock: χαθηκε την εψαχνα για 5 μερες αλλα τιποτα δεν την ειδε κανενας κ πουθενα,παιρνω τον εκτροφεα τηλ. και του λεω το περιστατικο κ η απατνηση ηταν ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ,ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΤΗΛ.και κατι τετοιες μ@ @@κιες τον παιρνω τηλ. κ τωρα δεν το σηκωνει κ φυσικα ουτε αυτος με πηρε τηλ.Το σκυλι δεν ειχε δειξει οτι εχει φοβια στο σπιτι ηταν πολυ ζωηρη ως ενοχλητικη φοβια στο αυτοκινητο δεν ειχε,με ντουφεκες αλλων κυνηγων σε διπλανα χωραφια δε ειχε φοβηθει. αν φταιω εγω που εχω κανει το λαθος? δεν ειναι το πρωτο κουταβι που περνω στα χερια μου τα δυο αρσενικα pointer που εχω τωρα τα ειχα απο 60 ημερων χωρις προβλημα οπως κ αρκετα pointer που ειχα στο παρελθον.


Ο "εκτροφεας" της σκυλας ειναι για κλωτσες


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κροτοφοβία.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Οκτ 10, 2010 3:23 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Σεπ 07, 2007 5:45 pm
Δημοσιεύσεις: 427
Τοποθεσία: ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Για πολλές κλωτσιές θα έλεγα εγώ. Κάτι τέτοιους θα έπρεπε να τους κατονομάζουμε να προστατέψουμε συναδέλφους που θα επιχειρήσουν αγορά από δαύτους.

_________________
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΟΒΙΛΑΣ
ΕικόναΕικόναΕικόνα
Eυτυχία ειναι να εχεις χρόνο να κάνεις αυτά που σου αρέσουν!!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κροτοφοβία.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Οκτ 10, 2010 7:45 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Νοέμ 25, 2009 10:36 pm
Δημοσιεύσεις: 56
Τοποθεσία: πατρα
εδω και μια εβδομαδα τον παιρνω τηλ. και δεν το σηκωνει αν ειναι δυνατον σε τι αλητια πηγα και εμπλεξα.Και να φανταστειτε οτι αυτος ο απατεωνας πουλα σκυλια σε αρκετο κοσμο κριμα κριμα

_________________
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΙΟΥΣ.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κροτοφοβία.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 12, 2010 8:29 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Οκτ 07, 2009 10:49 pm
Δημοσιεύσεις: 1588
Τοποθεσία: Ηλιούπολη Αττικής- Δυτική Πελοπόννησος
pointerman 79 έγραψε:
εδω και μια εβδομαδα τον παιρνω τηλ. και δεν το σηκωνει αν ειναι δυνατον σε τι αλητια πηγα και εμπλεξα.Και να φανταστειτε οτι αυτος ο απατεωνας πουλα σκυλια σε αρκετο κοσμο κριμα κριμα
Κατ'αρχήν το σκυλί το βρήκες;


Θέλει πολύ δουλειά μήπως και επανέλθει το σκυλί αλλά το γεγονός ότι δεν φοβόταν των άλλων κυνηγών της περιοχής τις ντουφεκιές μου βάζει υπόνιες μήπως έφαγε κανένα σκάι.Προοσωπική μου άποψη είναι ότι τέτοιοι απατεώνες θα πρέπει να κατονομάζονται δημόσια.ΥΓ. Αν θες στείλε μου με πμ το ποιος είναι αυτός ο εκτροφέας.

_________________
Προσέχουμε για να έχουμε.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κροτοφοβία.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 12, 2010 9:26 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Νοέμ 25, 2009 10:36 pm
Δημοσιεύσεις: 56
Τοποθεσία: πατρα
δεν το βρηκα το εψαχνα μερες τωρα αλλα τιποτα.σκαγι δεν το πηρε αφου το ορτυκι το σηκωσα εγω και το σκυλι ηταν πισω μου κανα 2 μετρα σε φερμα και το σκυλι εφυγε πρως τα πισω

_________________
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΙΟΥΣ.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κροτοφοβία.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 03, 2014 10:21 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Ιουν 27, 2013 2:06 pm
Δημοσιεύσεις: 665
Τοποθεσία: Ιωαννινα
Εγω χθες και σημερα ακουγα απο πανυου δυναμιτακια και κλπ :!: :!: Το σκυλι μου ειχε σαστισει και τρομοκτατηθει ταυτοχρονο,καποια στιγμη ειπα παει το σκυλι απεκτησε κροτοφοβια αλλα ολα εδειξαν πως ειναι ενταξει :mrgreen: :mrgreen:

_________________
ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΕικόναΕικόνα
Με καλη παρεα και ποιντερ ολα γινονται


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 2 από 2   [ 27 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum