ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ!!
ΜΗΝΑΣ ΓΚΙΝΟΣ έγραψε:
Geo Καλημερα
Λες οτι το πανπελλοπονησιακο derby ειναι πλεον θεσμος σε τι θηραμα ομως εγινε αυτος ο αγωνας? φανταζομαι σε στημενο, αρα υφισταται ο χαρακτηρισμος που προσδιδεις σε αυτον τον αγωνα? νομιζω πως οχι. Για να χαρακτηριστει θεσμος θα επρεπε να εχει εναν πανεθνικο χαρακτηρα, κατα την ταπεινη μου γνωμη.
Για παραδειγμα ο αγωνας στο σχιστο ειναι πλεον ενας θεσμος πανεθνικος αλλα την διοργανωση την εχει ο κυνηγετικος συλλογος του πειραια.
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΘΕΣΜΟΣ ΑΠΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ. ΤΟ ΠΑΝ/ΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ, ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΤΛ. EINAI ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΜΟΣ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΥΝΑΓΩΓΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΥΤΟ ΒΕΒΑIA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ME TON AN EIΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ Η ΟΧΙ.)
ΜΗΝΑΣ ΓΚΙΝΟΣ έγραψε:
Λες να ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ απο τις λεξεις και να ειμαστε πιο ανοιχτομυαλοι, αλλα δεν σε βλεπω να κατευθυνεσαι προς αυτην την κατευθυνση.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΣ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ, ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΧΙ ΣΚΟΠΙΜΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
ΜΗΝΑΣ ΓΚΙΝΟΣ έγραψε:
Επισης μου λες οτι δεν πρεπει να αντιγραφουμε τους ιταλους, μα παλι κινεισαι αντιθετα στα λεγομενα σου και θα σου εξηγησω γιατι, οι ιταλοι διοργανωνουν το δικο τους derby σε στημενο θηραμα εμεις εχουμε τον θησαυρο που λεγεται καμπισια περδικα (το ομολογουν απαντες οι αλλοδαποι κυναγωγοι) και επισης αριστης ποιοτητας με Εξαιρετικα αγρια συμπεριφορα,γιατι λοιπον να κατευθυνθουμε σε ενα ειδος derby οπως αναφερεις σε στημενο?
ΑΝ ΠΑΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ» ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η Π. ΠΕΡΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΤΕΤΣΙΣΙΟ ΚΑΙ ΚΛΟΥΒΙΣΙΟ ΘΗΡΑΜΑ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ ΚΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΚΑΜΠΙΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ Η ΓΙΑ ΧΙΛΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΘΗΡΑΜΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΡΟΕΚΥΠΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ?? ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΙΓΟ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΚΥΛΟΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΝΤΕΡΜΠΙ ΙΤΑΛΙΑΣ (ΣΤΗΜΕΝΟ) Η ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΑΜΠΙΣΙΑ)? ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ...
ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΚΥΛΟΣ Ο ΙΤΑΛΙΚΟΣ? ΔΙΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ….
ΜΗΝΑΣ ΓΚΙΝΟΣ έγραψε:
και τελος παντων δεν καταλαβαινω γιατι τετοια εμμονη να καπελωθει ενας Κυνοφιλικος ομιλος απο καποιον ΟΚΑΔΕ πελλοπονησου? ειναι σαν να μου λες οτι ο δικος μας ο κυνοφιλικος ομιλος της κοζανης που ειναι ο μοναδικος ομιλος επαρχιας που διοργανωνει τα τελευταια χρονια με τεραστια επιτυχια αγωνες ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ, ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ να καπελωθει απο καποιον ΟΚΑΔΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Ολα αυτα που αναφερεις περι τροπαιο κολοκοτρωνη, και αγωνες βουνου μπορει να τα κανει και τωρα Ο κυνοφιλικος της Αχαιας δεν χρειαζεται κανεναν ΟΚΑΔΕ πελλοπονησου, το μονο που χρειαζεται να προσφερει ο οκαδε ειναι τους κριτες του και εσεις τα τεραιν και το καλης ποιοτητος θηραμα, απλο δεν ειναι?
ΑΑΑΑΑ!!! ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΚΑΔΕ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ. ΠΙΑ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΚΡΙΤΩΝ ΑΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΌΜΙΛΟ ΚΡΙΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΗΝΑΣ ΓΚΙΝΟΣ έγραψε:
Εχει μια βαση η προταση σου για την εδρα του οκαδε στην θεσσαλονικη αντι της Αθηνας, αλλα δυστυχως αργει η αποκεντρωση σε αυτην την χωρα αν το δεις και πληθυσμιακα τον πρωτο λογο τον εχει σιγουρα η πρωτευουσα.
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ…
ΜΗΝΑΣ ΓΚΙΝΟΣ έγραψε:
Προτεινεις με πολυ μα παρα πολυ σκεψη την συμμετοχη κριτων στο ΔΣ, δηλαδη ειναι σαν μου λες οτι κακος υπηρξε στο ΔΣ ο Πονηρεας, και ο Λαππας, και ο Μολφετας, και ο Φουτρης και πολλοι αλλοι, μην παρεξηγηθεις αλλα σιγουρα εχεις μπερδευτει τωρα.
ΑΛΛΟ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙ ΠΑΛΙ.
Π.Χ. Ο Χ ΚΡΙΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΤΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΓΙΑ Δ.Σ. ΟΚΑΔΕ ΚΡΙΝΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ… ΣΧΙΣΤΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Ψ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΚΑΔΕ. ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ Ο Χ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ Ψ ΚΑΙ Ο Ψ ΠΙΘΑΝΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ Χ. ΕΓΩ (Ο 1 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 250,000 ΚΥΝΗΓΟΥΣ/ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΥΝΑΓΩΓΟΥΣ) ΤΙ ΕΙΜΑΙ?
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Χ ΚΑΙ ΤΟΥ Ψ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΡΙΤΕΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ. ΑΦΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ!!!