Αλλαγή γραμματοσειράς

www.gpeppas.gr

Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 1 από 1   [ 7 Δημοσιεύσεις ]
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Διάφορα που μας ενδιαφέρουν όλους !
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 09, 2010 12:45 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 7296
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Εικόνα


«Κάρτα του πολίτη» από το 2011 για όλες τις συναλλαγές Θα περιλαμβάνει ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, εκλογικό αριθμό, ιατρικά δεδομένα και στο μέλλον ηλεκτρονική «υπογραφή»


Της Ελένης Πετροπούλου

Κάρτα του πολίτη, με την οποία θα διασυνδέονται ηλεκτρονικά όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου, προωθεί η κυβέρνηση. Στην κάρτα θα ενσωματωθούν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, εκλογικός αριθμός, αλλά και δεδομένα που έχουν σχέση με την υγεία (ηλεκτρονικός ιατρικός φάκελος), ώστε ο πολίτης να εξυπηρετείται παντού και χωρίς γραφειοκρατία.
Στο μέλλον σχεδιάζεται να ενταχθεί και η ηλεκτρονική «υπογραφή» των πολιτών. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, στόχος είναι να ψηφιστεί μέσα στο καλοκαίρι και η «έξυπνη» κάρτα και να .... ενεργοποιηθεί το 2011, ενώ δεν αποκλείεται να εφαρμοσθεί νωρίτερα στους μετανάστες, καθώς υπάρχει σχετική ευρωπαϊκή οδηγία.

Κανονισμοί
Τους επόμενους δύο μήνες πάντως, θα δρομολογηθούν οι κανονισμοί για την Κάρτα και θα διευκρινιστεί ποια προσωπικά δεδομένα και στοιχεία θα περιέχει. Σε κάθε περίπτωση η νέα Κάρτα δεν θα αντικαταστήσει την αστυνομική ταυτότητα. Θα εκδίδεται από τις αστυνομικές αρχές που έχουν την τεχνογνωσία και τα μηχανήματα.
Το θέμα συζητήθηκε χθες σε σειρά συναντήσεων του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τους αρμόδιους υπουργούς. Όπως εξήγησε η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Αθήνα 9,84», «ο πολίτης με αυτή την Κάρτα θα εξυπηρετείται παντού. Φανταστείτε μια Κάρτα ηλεκτρονικού ΚΕΠ». Ειδικά για το χώρο της υγείας, ο πολίτης με την Κάρτα θα μπορεί να εξυπηρετηθεί από οποιοδήποτε δημόσιο Νοσοκομείο, Κέντρο Υγείας σε όλη την χώρα.
Για παράδειγμα, είπε η υπουργός «εσείς μπορεί να είστε κάτοικος Αθηνών, κάνετε διακοπές σε ένα νησί, έχετε κάποια ενόχληση και πηγαίνετε στο τοπικό Κέντρο Υγείας. Η Κάρτα αυτή θα έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία εκείνα, που θα μπορεί αμέσως να έχετε νοσηλεία, αν έχετε αλλεργίες, αν υπάρχει κάποιο ιστορικό βεβαρημένο κ.ο.κ.».

Κρίση
Κατά 20% - 30% έχει αυξηθεί η προσέλευση των πολιτών στα δημόσια νοσοκομεία τους τελευταίους 2 μήνες, λόγω της οικονομικής κρίσης. Την ίδια στιγμή, τουλάχιστον 50.000 ελληνικές οικογένειες πλήττονται άμεσα από την κρίση, κινδυνεύοντας να βρεθούν κάτω από το όριο της φτώχειας. Τα παραπάνω στοιχεία αναφέρθηκαν χθες σε ημερίδα του Ελληνο - Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Σύμφωνα με την κ . Ξενογιαννακοπούλου, υπάρχει σημαντική αύξηση στις δημόσιες δομές υγείας, την οποία απέδωσε στην κρίση.
Ο κοσμήτορας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, Γιάννης Κυριόπουλος τόνισε ότι το 2,44% των νοικοκυριών αντιμετωπίζουν το φάσμα των «καταστροφικών δαπανών» για περίθαλψη. Να πληρώσουν, δηλαδή, σε ώρα ανάγκης ποσό πολλαπλάσιο απ΄ όσο μπορεί να αντέξει το πορτοφόλι τους.

Προσοχή...
Ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας, Νίκος Μανιαδάκης κάλεσε την πολιτική ηγεσία να προχωρήσει με προσοχή στις όποιες αλλαγές, προκειμένου να μη χρειαστεί ο πολίτης να βάλει βαθύτερα το χέρι στη τσέπη του. Ο κ. Μανιαδάκης προειδοποίησε ότι οι δαπάνες Υγείας θα εξακολουθήσουν να αυξάνονται και να ξεπεράσουν το 10% του ΑΕΠ που είναι σήμερα.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ηλίας Μόσιαλος, εστίασε στον υπερπληθωρισμό γιατρών και αναρωτήθηκε εάν αντέχει ένα σύστημα υγείας να συντηρήσει 67.000 γιατρούς (που θα αυξηθούν στους 100.000 σε 7-8 χρόνια), 12.000 οδοντιάτρους και 11.000 φαρμακεία, επισημαίνοντας ότι δεν είναι λύση η χρηματοδότηση αυτών των «παρόχων», αλλά η θέσπιση κανόνων.


http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=27583147Παράθεση:

Ερχεται η «Κάρτα του Πολίτη»

Θα έχει σχήμα πιστωτικής και θα περιέχει ένα «έξυπνο» τσιπ, στο οποίο θα ενσωματωθούν ο αριθμός δημοτολογίου, το ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ, ενώ στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι να αντικαταστήσει τις παλιές αστυνομικές ταυτότητες


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=11345027Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διάφορα που μας ενδιαφέρουν όλους
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 09, 2010 1:15 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 7296
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διάφορα που μας ενδιαφέρουν όλους
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 09, 2010 1:26 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 7296
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
«ΧΑΠΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΣΙΠΑΚΙ

Ένα εσωτερικό «μάτι» θα έχουν στη διάθεσή τους σε λίγο διάστημα οι ασθενείς, το οποίο θα μπορεί να καταγράφει την εξέλιξη της υγείας του οργανισμού. Το «έξυπνο» χάπι έχει κατασκευαστεί από την ελβετική φαρμακοβιομηχανία Novartis, η οποία σχεδιάζει να ζητήσει τους επόμενους μήνες έγκριση από τις αρμόδιες ρυθμιστικές Αρχές.

Σε πρώτη φάση, η νέα τεχνολογία θα δοκιμαστεί σε ένα από τα καθιερωμένα φάρμακα της εταιρίας, το οποίο λαμβάνεται από τους ασθενείς που έχουν κάνει μεταμόσχευση, για να μην απορρίψει ο οργανισμός τους το νέο όργανο ως ξένο.

Ανώτερο στέλεχος της εταιρίας, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ, δήλωσε ότι, στη συνέχεια, η ίδια τεχνολογία του ενσωματωμένου τσιπ θα μπορούσε να εφαρμοστεί και σε πολλά άλλα χάπια.

"Προχωράμε στη δημιουργία ενός φαρμάκου με τσιπ για τους ασθενείς με μεταμόσχευση και ελπίζουμε ότι στους επόμενους 18 μήνες θα μπορέσουμε να το έχουμε έτοιμο για να ζητήσουμε τη σχετική άδεια από τις ρυθμιστικές Αρχές, τουλάχιστον στην Ευρώπη", ανέφερε ο υπεύθυνος ανάπτυξης Τρέβορ Μάντελ, μιλώντας σε ιατρικό συνέδριο στη Νέα Υόρκη.

Η Novartis συμφώνησε φέτος τον Ιανουάριο να πληρώσει 24 εκατ. δολάρια για να αποκτήσει πρόσβαση στην τεχνολογία "τσιπ μέσα σε χάπι" που ανέπτυξε η μικρή εταιρία βιοϊατρικής έρευνας Proteus Biomedical με έδρα την Καλιφόρνια, μια κίνηση που αποσκοπούσε στο να αποκτήσει ανταγωνιστικό προβάδισμα σε σχέση με τις άλλες μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες, που θεωρούν πολλά υποσχόμενη τη νέα τεχνολογία.

Το μικροσκοπικό τσιπ Proteus (Πρωτέας), που περιέχεται μέσα στο χάπι που καταπίνει ο ασθενής, ενεργοποιείται από το οξύ του στομάχου και στέλνει πληροφορίες σε ένα μικρό επίδεσμο-πλακέτα πάνω στο δέρμα, που με τη σειρά της μεταδίδει τα ιατρικά δεδομένα σε ένα "έξυπνο" κινητό τηλέφωνο ή τα στέλνει σε ένα γιατρό μέσω του Ίντερνετ.

Το "τσιπάκι" μπορεί να συλλέξει μια πληθώρα βιομετρικών πληροφοριών, όπως το σφυγμό της καρδιάς, τη θερμοκρασία του σώματος, την αρτιότητα των κινήσεων κ.α.

Επειδή ο "Πρωτέας" απλώς πρόκειται να προστεθεί σε ένα υπάρχον φάρμακο, η Novartis δεν προτίθεται να κάνει εξαρχής πλήρεις κλινικές δοκιμές για το νέο φάρμακο, αλλά θα κάνει απλώς τα λεγόμενα τεστ βιο-ισοδυναμίας για να αποδείξει ότι το χάπι με το τσιπ δεν διαφέρει από το αρχικό χωρίς το τσιπ (πέρα από του να είναι πιο ακριβό…).

Από την άλλη όμως, τίθεται το ερώτημα με ποιο τρόπο θα διασφαλίζονται τα προσωπικά ιατρικά δεδομένα των ανθρώπων, από τη στιγμή που στοιχεία σχετικά με την υγεία τους θα μεταδίδονται μέσα από το σώμα τους σε κάποιον έξω από αυτό και μάλιστα ασύρματα (Wi-Fi) ή μέσω Bluetooth, συνεπώς θα μπορούσαν ακόμα και να υποκλαπούν κατά την μεταφορά τους.

Όπως παραδέχτηκε ο εκπρόσωπος της εταιρίας, οι ρυθμιστικές Αρχές κατ' αρχήν δεν είναι αρνητικές στην ιδέα ενός χαπιού με τσιπ, όμως εκφράζουν επιφυλάξεις σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

ΠΡΕΖΑ TV


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: e-XEIΡΟΠΕΔΕΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 10, 2010 10:55 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Ιούλ 30, 2007 7:55 pm
Δημοσιεύσεις: 633
Τοποθεσία: Σέρρες
http://www.egs.edu/faculty/giorgio-agam ... 961953952/

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2 ... amben.htmlΙταλός φιλόσοφος Giorgio Agamben: Αρνούμαι να υποβληθώ σε οποιονδήποτε βιομετρικό έλεγχο, και είμαι έτοιμος να στερηθώ για αυτό το λόγο το διαβατήριό μου, καθώς και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικτικό της ταυτότητας.

"...δηλώνω δημόσια ότι θα αρνηθώ να υποβληθώ σε οποιονδήποτε βιομετρικό έλεγχο, και ότι είμαι έτοιμος να στερηθώ για αυτό το λόγο το διαβατήριό μου, καθώς και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικτικό της ταυτότητας..."
Όταν, στο τέλος του 19ου αιώνα, ο Γκάλιον στην Αγγλία άρχισε τις έρευνές του πάνω στα ψηφιακά αποτυπώματα και ο Μπερτιγιόν στη Γαλλία εφηύρε τη δικαστική φωτογραφία «για την ανθρωπομετρική ταυτοποίηση» (αυτός ήταν ο όρος της εποχής), τέτοιου είδους διαδικασίες επιφυλάσσονταν αποκλειστικά για τους υπότροπους εγκληματίες. Σήμερα, αρχίζει να διαγράφεται μια κοινωνία όπου εκφράζεται η πρόθεση να εφαρμοστούν σε όλους τους πολίτες μηχανισμοί που μέχρι προορίζονταν μόνο για τους εγκληματίες.

Σύμφωνα με ένα σχέδιο που βρίσκεται ήδη στο στάδιο της υλοποίησης, η συνήθης σχέση του Κράτους προς αυτό το οποίο ο Ρουσώ αποκαλούσε «τα μέλη του ηγεμόνα» θα είναι η βιομετρία, δηλαδή η γενικευμένη υποψία.
Όσο οι πολίτες, υπό την πίεση της αύξουσας αποπολιτικοποίησης των μεταβιομηχανικών κοινωνιών, αποσύρονται από κάθε είδος πολιτικής συμμετοχής, βλέπουν να τους μεταχειρίζονται όλο και περισσότερο σαν δυνάμει εγκληματίες. Το πολιτικό σώμα έγινε έτσι εγκληματικό σώμα.

Οι κίνδυνοι από μια τέτοια κατάσταση είναι προφανείς σε όλους, εκτός από εκείνους που απλούστατα αρνούνται να δουν.
Δεν είναι αρκετά γνωστό ότι ...οι φωτογραφίες από τα δελτία ταυτότητας και τις επαγγελματικές κάρτες επέτρεψαν στις αστυνομίες των ναζί στις κατεχόμενες χώρες να εντοπίσουν και να καταγράψουν τους Εβραίους, και έτσι διευκόλυναν τον εκτοπισμό τους. Τι θα συμβεί την ημέρα που μια δεσποτική εξουσία θα έχει στη διάθεσή της τη βιομετρική καταγραφή ενός ολόκληρου πληθυσμού; Αυτό όμως είναι ακόμα περισσότερο ανησυχητικό απ’ τη στιγμή που οι ευρωπαϊκές χώρες, αφού επέβαλαν το βιομετρικό έλεγχο στους μετανάστες, ετοιμάζονται να τον επιβάλουν σε όλους τους πολίτες τους.

Οι λόγοι ασφαλείας που επικαλούνται υπέρ αυτών των επαίσχυντων πρακτικών δεν είναι πειστικοί, διότι οι πρακτικές αυτές, αν μπορούν να εμποδίσουν την υποτροπή, είναι βεβαίως άχρηστες για να αποτρέψουν την πρώτη τέλεση ενός αδικήματος ή μιας τρομοκρατικής πράξης. Απ’ την άλλη, είναι απολύτως αποτελεσματικές για τον μαζικό έλεγχο των ατόμων. Την ημέρα που ο βιομετρικός έλεγχος θα έχει γενικευθεί και που η επιτήρηση μέσω κάμερας θα έχει καθιερωθεί σε κάθε δρόμο, κάθε κριτική και διαφωνία θα έχει γίνει αδύνατη.

Οι νεαροί φοιτητές που στις 17 Νοεμβρίου κατέστρεψαν τις βιομετρικές συσκευές στην καντίνα του Λυκείου του Gif-sur-Yvette έδειξαν ότι νοιάζονται πολύ περισσότερο για τις ατομικές ελευθερίες και τη δημοκρατία από εκείνους που είχαν αποφασίσει ή αποδεχθεί χωρίς αντιρρήσεις την εγκατάστασή τους.
Εκφράζω την αλληλεγγύη μου προς τους Γάλλους φοιτητές και δηλώνω δημόσια ότι θα αρνηθώ να υποβληθώ σε οποιονδήποτε βιομετρικό έλεγχο, και ότι είμαι έτοιμος να στερηθώ για αυτό το λόγο το διαβατήριό μου, καθώς και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικτικό της ταυτότητας.

European Graduate School:
http://www.egs.edu/faculty/giorgio-agam ... 961953952/Ο νοών νοείτω.

_________________
"Όρη τα υψηλά ταις ελάφοις, πέτρα καταφυγή τοις λαγωοίς"
Ψαλμός 103, 18


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: e-XEIΡΟΠΕΔΕΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 04, 2011 12:57 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Οκτ 24, 2010 12:03 pm
Δημοσιεύσεις: 589
10-1 τρόποι για να φιμώσετε ένα blog

Εικόνα

Έντονη ανησυχία προκαλούν οι αναρίθμητες επιθέσεις στο διαδίκτυο εναντίον ιστολογίων σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια φίμωσής τους κατά παράβαση κάθε δικαιώματος έκφρασης και επικοινωνίας αλλά και κάθε συνταγματικής αρχής που προστατεύει το απόρρητο των επικοινωνιών και των ανταποκρίσεων.

Την ώρα που τα θεμέλια της δημοκρατίας μας τρίζουν και η πολιτική εξουσία παραμένει αλώβητη στο απυρόβλητο πρωταγωνιστώντας... στο δημόσιο διασυρμό των Ελλήνων, την ώρα που με πρόσχημα το ασύλληπτο δημόσιο χρέος εκτυλίσσεται μια πρωτοφανής επίθεση στις κατακτήσεις του ελληνικού λαού ενώ το φάσμα της χρεωκοπίας πλανάται πάνω από τη χώρα, τη στιγμή που η πολιτική και οικονομική πραγματικότητα κάνει σαφή με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας, τα συμβατικά ΜΜΕ, ταγμένα στην εξυπηρέτηση ιδιωτικών σκοπών φιμώνουν κάθε αντίθετη ελεύθερη φωνή, δεμένα στο άρμα της διαπλοκής των εκδοτικών συμφερόντων, επιδιώκοντας μέσα από τις μεθόδους προπαγάνδας τη χειραγώγηση των πολιτών, την πολιτική και πολιτιστική υποβάθμισή τους, αποκρύπτοντας επιμελώς τους κινδύνους που απειλούν τη χώρα μας.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, η ελευθερία έκφρασης, όπως αυτή εμφανίζεται μέσα από την ανεξάρτητη λειτουργία των ιστολογίων διαδραματίζει καίριο και αποφασιστικό ρόλο στην ε ενημέρωση και τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Για το λόγο αυτό σήμερα περισσότερο παρά ποτέ είναι επίκαιρη η διαπίστωση της συμβολής τους στη μετάδοση πληροφοριών, μέσα από την πλουραλιστική και ανεξάρτητη από συμφέροντα ενημέρωση αφού η κατοχυρωμένη ανωνυμία τους τους επιτρέπει να ασκούν κριτική προς την πολιτική εξουσία καυτηριάζοντας δημόσια πρόσωπα και πολιτικές πρακτικές που επηρεάζουν και καθορίζουν την πολιτική ζωή στη χώρα μας.

Αυτοί είναι οι λόγοι που η πολιτική εξουσία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια κατά παράβαση του νόμου και καταστρατήγηση της ευρωπαϊκής και ελληνικής νομοθεσίας να φιμώσει και να καταργήσει την ανωνυμία και την ελεύθερη λειτουργία των blogger.

Η προσπάθεια αυτή περιλαμβάνει μία σειρά από ενέργειες που σκοπό έχουν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες, να ενοχοποιήσουν την ελευθερία λόγου και έκφρασης, να λογοκρίνουν την ενημέρωση και να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη κρατώντας τους Έλληνες στο περιθώριο των εξελίξων.
Συγκεκριμένα, σε αυτές τις ενέργειες περιλαμβάνονται πράξεις όπως:

1.Κατασκευασμένη κατηγορία για εμπλοκή σε υποτιθέμενες κακουργηματικές πράξεις, δεδομένου ότι η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών είναι επιτρεπτή μόνο για πιθανολογούμενο κακούργημα.

2.Συγκεκριμένη κατηγορία για την υποτιθέμενη κακουργηματική πράξη του εκβιασμού μέσω τηλεφώνου, με σκοπό την άρση της ανωνυμίας του blogger, αντί να ακολουθηθεί η οφειλόμενη από το νόμο άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών για την τέλεση του κακουργηματικού εκβιασμού μέσω τηλεφώνου.

3.Άσκηση κάθε μορφής λογοκρισίας και παρεμπόδιση των επικοινωνιών με τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων κατά ιστολογίων με απώτερο σκοπό την πλήρη απαγόρευση της ελευθερίας λόγου και έκφρασης.

4.Παρακολούθηση και έλεγχος των ιστολογίων προκειμένου να πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση προσώπων και καταστάσεων, παρόλο που οι ιστολόγοι θέλουν να διατηρήσουν τη μυστικότητα και λαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα προς τούτο μέτρα.

5.Χρησιμοποίηση παράνομα αποκτηθέντων αποδεικτικών μέσων που προκύπτουν από τις αναρτήσεις των ιστολογίων, χωρίς να υπάρχει απαραίτητη προς τούτο συγκατάθεση εφόσον έχει γίνει η ειδική διαδικασία προς διαφύλαξη του απορρήτου δεδομένου ότι το ιστολόγιο αποτελεί μέσο επικοινωνίας και δεν υπάγεται στις περί τύπου διατάξεις των ΜΜΕ.

6.Δημοσιοποίηση των στοιχείων των ιστολόγων και διαχειριστών πριν καν αποδοθούν κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις.

7.Εμπλοκή δικαστικών πηγών στη διαρροή στοιχείων πολιτών με τη διαρροή προς εξωδικαστικά ύποπτα κέντρα πληροφόρησης ή παραπληροφόρησης.

8.Ποινικοποίηση του δικαιώματος για άσκηση κριτικής στα πρόσωπα που ασκούν δημόσια εξουσία.

9.Υποτιθέμενα τεχνικά προβλήματα που έχουν σαν αποτέλεσμα το κλείσιμο του τύπου «το ιστολόγιο που ζητούσατε δε βρέθηκε…».

Ο ενεργός ρόλος των ιστολογίων στο πολιτικό γίγνεσθαι, η πλουραλιστική και ελεύθερη έκφραση στην ενημέρωση της κοινής γνώμης, που αποτελεί θεμέλιο της δημοκρατίας δε θα καμφθεί από την τρομοκρατία και τις μεθοδεύσεις του νοσηρού πολιτικού μας συστήματος.
Καμιά παρεμπόδιση ή κατασκευασμένη κατηγορία δε θα κάμψει την ελευθερία της σκέψης, της έκφρασης και του λόγου που θέλει να μετατρέψει σε θέατρο σκιών τη διαδικασία της ενημέρωσης εις βάρος των πολιτών.

Γιατί η έκβαση των αγώνων κρίνεται από την αλληλεγγύη και την αποφασιστικότητα των πολιτών να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους.

Το μονοπώλιο της εξουσίας και του λόγου δε θα καταφέρει να επιβάλλει το νόμο της σιωπής.


http://kontiloforos.blogspot.com/2011/01/10-1-blog.html


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: e-XEIΡΟΠΕΔΕΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 11, 2011 2:18 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Ιούλ 14, 2009 9:34 pm
Δημοσιεύσεις: 2484
Τοποθεσία: ΚΥΚΛΑΔΕΣ

_________________
Εικόνα
http://cazador1.blogspot.com/


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: e-XEIΡΟΠΕΔΕΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 11, 2011 4:11 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Σεπ 25, 2010 3:45 pm
Δημοσιεύσεις: 1693
Τοποθεσία: ν.σερρων
αρνουμε κατιγωριματικα :lol: :lol: :lol: :lol: το μωνο που μπορουνε να παρουνε ειναι τα αρχ ----μουυυυ]]] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ας μου τι βγουνε :D :D τα μωνοβολα ειναι για τον κωλοτουςςςς :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 1 από 1   [ 7 Δημοσιεύσεις ]


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum