arigaras έγραψε:
Αγαπητοί συνάδελφοι γεια σας,
ο κύριος Γαριβάλδης ισχυρίζεται ότι στο forum γίνεται διαφήμιση και ότι δεν παρουσίαζονται οι ελάχιστοι κάτοχοι Llewellins λες και είναι υποχρέωση του forum ποιους πρέπει να παρουσιάζει και ποιους όχι. Επίσης, όπως αυτοαποκαλείται ισόβιος πρόεδρος του Κ.Ο.Θ. καλό θα ήταν να μας αναφέρι τί έκανε κατα τη διάρκεια της θητείας του στο Κ.Ο.Θ για τα Llewellins setters στη Θεσσαλονίκη και για την προώθησή τους στην Ελλάδα.Επίσης θα ήθελα να ζητήσω από τον 20ετίας κάτοχο Llewellins setters, να μας παρουσιάσει τα pedigree των σκυλιών του, αν και εγω γνωρίζω, και μπορώ να το αποδείξω, ότι είχε φέρει ένα κατά ήμισυ Llewellin setter από την Ιταλία, και συγκεκριμένα από το γιατρό G.Morsiani. Όσο για το τίτλο του κριτή εργασίας και μορφολογίας, να μας πει πότε έκρινε σε αγώνες αγγλικών δεικτών. Τέλος, για τον κύριο Σέργιο Δ. που υπογράφει με το απόλυτα ελληνικό ''Irishman'',θα ήθελα να του πω για τους κυρίους που θίχτηκαν και δεν ξαναγράφουν, ότι μάλλον ο ίδιος δεν γνωρίζει ελληνικά, γιατί οι κύριοι εξήγησαν τους λόγους και πολύ καθαρά μαλιστα.
Αγαπητέ ”φίλε arigaras” δεν καταλαβαίνω τον λόγο για την χολή που βγάζεις στο πρόσωπο μου. Κανονικά δεν πρέπει να σου απαντήσω μιας και κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία του ψευδώνυμου. Θα το κάνω όμως για πρώτη και τελευταία φορά.
Νομίζω ότι ένας από τους σκοπούς του φόρουμ είναι και αυτός δηλαδή να πληροφορηθούμε για το που υπάρχουν στην Ελλάδα Λούελιν Σέττερς και ποιοι τα έχουν.
Δεν αυτοαποκαλούμε πρόεδρος του Κ.Ο.Θ. αλλά είμαι τι να κάνουμε αφού εκλέχθηκα.
Ισόβιος πρόεδρος δεν είπα ότι είμαι, αυτό το λες εσύ και είναι δικές σου σάλτσες.
Εφ’ όσον τα Λούελιν δεν αναγνωρίζονται στην F.C.I. και επομένως από τον Κ.Ο.Ε. σαν ξεχωριστή φυλή, Θεσμικά σαν πρόεδρος του Κ.Ο.Θ. δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Σαν Θανάσης Γαριβάλδης όμως βοηθάω όπως μπορώ.
Ναι έχω πάνω από 20 χρόνια Λούελιν Σέττερς και είμαι περήφανος για την αξία τους. Έχω και τώρα και με πιστοποίηση DNA από το FDSB. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανένα, ιδίως σε σένα μικρόψυχε συκοφάντη.
Όσοι παρακολουθούν τους αγώνες εργασίας ξέρουν που και πότε έκρινα Αγγλικούς δείκτες. Αν έχεις κάποια απορία μπορείς να ενημερωθείς μέσω του Κ.Ο.Ε.
Τέλος καλό θα ήταν όποιος θίγει κάποιον να έχει και το θάρρος της υπογραφής του.