Αλλαγή γραμματοσειράς

www.gpeppas.gr

Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 5 από 14   [ 210 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μαρ 10, 2008 9:52 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Φεβ 03, 2008 6:05 pm
Δημοσιεύσεις: 11
Σ`ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω! :twisted:


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: AYTOKOΛΛΗΤΑ ΣΕΤΤΕΡ-ΠΟΙΝΤΕΡ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Απρ 29, 2008 9:08 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Οκτ 09, 2007 8:22 pm
Δημοσιεύσεις: 16
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!
Έχω δεί κάτι πολύ όμορφα και καλόγουστα αυτοκόλλητα ανάγλυφα (μεγάλα, καλύπτουν όλο το πίσω παρμπρίζ) με σέττερ ή ποίντερ σε φέρμα... Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να αγοράσω / παραγγείλω τέτοια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 29, 2008 10:36 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Ιούλ 14, 2007 9:10 am
Δημοσιεύσεις: 34
Το παρόν και το μέλλον του Σέττερ


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 8 Μαΐου 2008, οι εργασίες του Σεμιναρίου για το Αγγλικό Σέττερ που διοργάνωσαν ο Κυνοφιλικός Όμιλος Τρικάλων, σε συνεργασία με τη NATURE HELLAS A.E., αποκλειστικό αντιπρόσωπο της NOVA FOODS στην Ελλάδα…


Κύριος εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Francesco Balducci, πρόεδρος του Ομίλου Αγγλικών Σέττερ της Ιταλίας, η συμβολή του οποίου, επί σειρά δεκαετιών στη διατήρηση και εξέλιξη των Σέττερ, είναι πλέον καθοριστική και αναγνωρίζεται από όλους τους κυνοτέχνες. Ο κ. Balducci παρουσίασε τη «μηχανική» και τον τρόπο εργασίας των Σέττερ, την ιστορία και τις προοπτικές των φυλών αυτών στο μέλλον.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν επίσης ο κ. Marco Zanella, Export Manager της NOVA FOODS, ο οποίος παρουσίασε με τη σειρά του την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, όσον αφορά στις εξελίξεις στην παραγωγή τροφών για σκύλους και την καθοριστική σημασία της ποιοτικής διατροφής στην ανάπτυξη και εξέλιξη του σκύλου.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη, αν λάβουμε υπόψη μας ότι παρευρέθηκαν κυνηγοί, όχι μόνο από την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων αλλά από όλη την Ελλάδα, εκτροφείς κυνηγετικών σκύλων από όλη την επικράτεια, όπως ο κ. Γονιδάκης από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο κ. Χαιρόπουλος από τα Τρίκαλα, ο κ. Αποστολόπουλος από τη Λαμία, ο κ. Δημόπουλος από το Ναύπλιο και ο κ. Δουλκέρογλου από τη Δράμα, πανελλαδικής εμβέλειας κυνηγετικά περιοδικά, τοπικά Μ.Μ.Ε. κ.λπ., γεγονός το οποίο δείχνει σαφώς το ενδιαφέρον που υπάρχει για την ανάπτυξη της κυνοφιλίας στη χώρα μας.

Το σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους ο π. Αντινομάρχης Τρικάλων κ. Γεωργίου, –και με την ιδιότητα του κυνηγού και εκτροφέα–, ο πολιτευτής Τρικάλων κ. Πατέρας, ο Δήμαρχος Καλιδένδρου κ. Καμπλιώνης, ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας κ. Λάππας, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Σαργιώτης, ο πρόεδρος του Κυνοφιλικού Ομίλου Καρδίτσας κ. Καραγιάννης Φώτης, ο πρόεδρος του νεοσύστατου Ομίλου Ελβετικών Ιχνηλατών Ελλάδας κ. Μεσιακάρης, διακεκριμένοι εκπαιδευτές κυνηγετικών σκύλων κ.λπ.

Η παρουσίαση του κ. Francesco Balducci ήταν κατατοπιστικότατη, με εκτενείς αναφορές και υλικό προβολής που κέντρισε το ενδιαφέρον, αλλά και προβλημάτισε τους λάτρεις των Σέττερ. Το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων ήταν έκδηλο από την πρώτη στιγμή, όπως και μετά το πέρας της παρουσίασης όπου ακολούθησε εκτενής συζήτηση και διευκρινίστηκαν αρκετά θολά σημεία σχετικά με το Σέττερ.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εξέλιξη της φυλής και της κυνοτεχνίας γενικότερα και ήδη λαμβάνουν χώρα στην Ιταλία, όπως στον έλεγχο αντιντόπινγκ στους σκύλους αγώνων, με παρόμοιες μεθόδους που ακολουθούνται και για τους αθλητές, έλεγχος DNA για τους απογόνους των πρωταθλητών, στη δημιουργία τράπεζας σπέρματος για τους πρωταθλητές και τους αναπαραγωγούς σκύλους κ.λπ. Τέλος, τόνισε ότι για να προστατευθούν τα κυνηγετικά ένστικτα των Σέττερ από το «μικρόβιο του πρωταθλητισμού» και να μην καταλήγουν οι κυνηγοί να έχουν ανεξέλεγκτους σκύλους, να προτιμούν –χωρίς αυτό να είναι πανάκεια βέβαια– σέττερ τα οποία προέρχονται από γραμμές αίματος σκύλων που διακρίνονται σε αγώνες Πρακτικού Κυνηγίου και όχι από σκύλους αγώνων Μεγάλης Έρευνας που αποτελούν μεν τα ποιοτικότερα συστατικά για την εξέλιξη της φυλής, αλλά πρέπει να αντιμετωπίζονται με επαγγελματισμό από ειδικούς.

Η παρουσίαση του κ. Marco Zanella εστίασε στην εξέλιξη των τροφών σήμερα, οι οποίες πρέπει να ανταποκρίνονται πλήρως στις αυξανόμενες απαιτήσεις των σκύλων, που με τη σειρά τους θα πρέπει να ανταποκρίνονται πλήρως στις αυξανόμενες απαιτήσεις των ιδιοκτητών τους, ιδιαίτερα των κυνηγών. Παρουσίασε την πολιτική της NOVA FOODS που στοχεύει καθαρά στην παραγωγή ποιοτικών και εξειδικευμένων τροφών, στις μεγάλες επενδύσεις που έγιναν στη διαδικασία παραγωγής, έτσι ώστε η NOVA FOODS να έχει τη δυνατότητα και την ικανοποίηση σήμερα να παράγει μερικές από τις ποιοτικότερες τροφές σκύλου και γάτας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα το πρωί, ο κ. Francesco Balducci ξεναγήθηκε στα μπεκατσοτόπια του Ν. Τρικάλων και του Ν. Γρεβενών, κάτι το οποίο αποτελεί πλέον όνειρο για τους Ιταλούς γείτονές μας κυνηγούς και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χασίων Ν. Γρεβενών κ. Νάζο και τον Αντινομάρχη Γρεβενών κ. Αναγνώστου, όπου συζήτησαν για το φυσικό πλούτο της περιοχής που αποτελεί έναν από τους βασικότερους προορισμούς της μπεκάτσας στη Νότια Ευρώπη και το πώς η περιοχή μπορεί να αξιοποιηθεί περαιτέρω με το κυνήγι και τον τουρισμό, όπως και με τη διοργάνωση αγώνων πρακτικού κυνηγιού πανευρωπαϊκής εμβέλειας, κάτι για το οποίο ο κ. Balducci εξέφρασε ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του.
Επισκέφθηκε επίσης το Αγρόκτημα «Άνοιξη» της Nature Hellas Α.Ε., στην Άνοιξη Γρεβενών, όπου ο κ. Balducci είχε την ευκαιρία να δει και από κοντά την περιφραγμένη έκταση των 3.000 στρεμμάτων η οποία αποτελεί έναν ιδανικό θηραματικό βιότοπο, και επιβεβαίωσε ότι προσφέρεται για εκδηλώσεις κυνηγετικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα, μελέτησε και έκανε τις παρεμβάσεις του για το υπό κατασκευή Πρότυπο Κυνοτροφείο «Άνοιξη». Τέλος, ανακοίνωσε την αποκλειστική συνεργασία του στην Ελλάδα με τη NATURE HELLAS A.E. που αναλαμβάνει καθήκοντα Συμβούλου Εκτροφής Σέττερ στο Κυνοτροφείο «Άνοιξη», οπότε του δίνεται πλέον η δυνατότητα να μας επισκέπτεται συχνότερα και να συμβάλλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της κυνοτεχνίας στην Ελλάδα.

_________________
B Mατσούκας


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 29, 2008 4:36 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Ιαν 23, 2008 5:02 pm
Δημοσιεύσεις: 87
Τοποθεσία: Κύπρος
Πιαδια μια ερωτηση΄. Μεχρι τωρα κυνηγω με αγγλικο ποιντερ αλλα σκεφτομαι να παρω και ενα σεττερ. θελω να ρωτησω αν τα σεττερ κουραζονται σε ολοημερα κυνηγια σε 3ηρο εδαφος και ψηλες θερμοκρασιες (οπως ειναι εδω στη κυπρο τα πραματα) ευχαριστω


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 29, 2008 5:10 pm 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Σεπ 07, 2007 5:45 pm
Δημοσιεύσεις: 427
Τοποθεσία: ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Αν τα έχεις συνηθίσει σε αυτούς τους ρυθμούς δεν θα πουν όχι. Βασικό ρολό βέβαια παίζει και το κάθε άτομο. Υπάρχουν σέτερ που κυνηγούν όλη μέρα κάτω από ζέστη και ήλιο και δεν λένε όχι υπάρχουν και άλλα που δεν το αντέχουν. Παντός το πόιντερ για τα μέρη σας είναι το καταλληλότερο.

_________________
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΟΒΙΛΑΣ
ΕικόναΕικόναΕικόνα
Eυτυχία ειναι να εχεις χρόνο να κάνεις αυτά που σου αρέσουν!!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 23, 2008 10:08 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Ιουν 14, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 91
Τοποθεσία: ATTIKH
Εικόνα


Η μορφολογική εικόνα του Αγλικού σέττερ που μου αρέσει και προσπαθώ να έχω στα σκυλιά μου .
Πώς το βλέπετε :D

_________________
M Διάκος


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 24, 2008 12:16 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Δεκ 26, 2007 9:36 pm
Δημοσιεύσεις: 276
Τοποθεσία: Ιωάννινα
LOVESETTER έγραψε:
Εικόνα


Η μορφολογική εικόνα του Αγλικού σέττερ που μου αρέσει και προσπαθώ να έχω στα σκυλιά μου .
Πώς το βλέπετε :D


Πολύ όμορφο!!!!!

_________________
Ο Κυνηγός είναι ένας αδικημένος φυσιολάτρης


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιούλ 27, 2008 11:16 am 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Ιούλ 27, 2008 10:53 am
Δημοσιεύσεις: 22
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ POST ΣΤΟ FORUM.
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ 2 ΑΓΛΛΙΚΑ ΣΕΤΤΕΡ.ΚΑΙ ΤΑ 2 ΘΥΛΗΚΑ.ΤΟ ΕΝΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 7 ΧΡΟΝΩΝ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤ'ΟΥΣΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΑΦΟΥ Μ'ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΛΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ
ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ.ΑΠ'ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΕΤΤΕΡ
ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ (4 ΜΗΝΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΖΩΗΡΟ.
ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟ ΧΑΣΩ 'Η ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗΡΑΔΑ ΤΟΥ.ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΑΛΛΑ ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΙΚΟ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΩΡΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιούλ 27, 2008 1:54 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 5501
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
english setter έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ POST ΣΤΟ FORUM.
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ 2 ΑΓΛΛΙΚΑ ΣΕΤΤΕΡ.ΚΑΙ ΤΑ 2 ΘΥΛΗΚΑ.ΤΟ ΕΝΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 7 ΧΡΟΝΩΝ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤ'ΟΥΣΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΑΦΟΥ Μ'ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΛΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ
ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ.ΑΠ'ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΕΤΤΕΡ
ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ (4 ΜΗΝΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΖΩΗΡΟ.
ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟ ΧΑΣΩ 'Η ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗΡΑΔΑ ΤΟΥ.ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΑΛΛΑ ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΙΚΟ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΩΡΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ...
Καλώς ήρθες και καλή διασκέδαση .

Για να βάλεις φωτογραφίες στην κοινότητα εδώhttp://alectorisgraeca.getforum.org/foru ... c.php?t=98


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 07, 2008 10:39 am 

Εγγραφή: Πέμ Μάιος 29, 2008 9:40 pm
Δημοσιεύσεις: 6
Γειας σας φίλοι μου, δεν θέλω να το παιξω ηδήμονας αλλα το σέττερ που έχετε προβάλει στην φώτο δεν είναι 100% αντιπροσωπευτικο δείγμα.
Το αγγλικό σέττερ πρέπει α) να εγγράφετε σε παραληλόγραμμο, β) η ράχη του να ειναι σε ευθεία παράληλη (σπονδυλικη στήλη ακέραια,δίχως"σελα" πρόβλημα σε μέσοσπονδυλο) προς το έδαφος και μυώδης, γ) τα νώτα του να έχουν ελαφριά κλίση, στοιχεία πάντα με γνώμονα την αντοχή,την εργονομία, κ το χαρακτηριστικό στύλ της φυλής(κινησιολογία). 3 χαρακτηριστικά που δεν τα διαθέτει ο σκύλος της φώτο, με καλή διαθεση τα λέω..
Έχει όμως για να πούμε και τα θετικά καλή έκφραση και καλή ωμοπλάτη.
Έναν σκύλο για να τον πούμε όμορφο πρέπει να τον φάνταζόμαστε έξω, πώς θα εκφράζετε, αντοχή, τρόπος κίνησης, τρόπος έλενχου αναθυμιάσεων, τρόπος που ανεβαίνει στον κώνο αναθυμίασεις του θυράματος (ψυχισμός).
Το σέττερ είναι ένας αθλητής τζέντλεμαν, είτε μαραθώνιο κάνει ειτε 100μ παραμένει πάντα αθλητής, ήρεμη δύναμη όπως χαρακτηριστικά θα έχετε ακούσει.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 26, 2008 8:13 am 

Εγγραφή: Δευτ Μαρ 17, 2008 1:16 pm
Δημοσιεύσεις: 87
Τοποθεσία: ΡΟΔΟΠΗ
Εικόνα

Η απόκτηση ενός κουταβιού, αναμφισβήτητα γεμίζει τον ιδιοκτήτη με χαρά, προσδοκίες και θετική ενέργεια. Δημοσιεύω την παραπάνω φωτό για να τα μοιραστώ μαζί σας.

_________________
Τσαπρούνης Β.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 26, 2008 8:50 pm 

Εγγραφή: Δευτ Ιαν 28, 2008 8:23 pm
Δημοσιεύσεις: 15
καλοριζικο Βαιε να το χαιρεσαι και καλα κυνηγια!!!! :)


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 26, 2008 8:56 pm 

Εγγραφή: Δευτ Μαρ 17, 2008 1:16 pm
Δημοσιεύσεις: 87
Τοποθεσία: ΡΟΔΟΠΗ
Ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη. Εύχομαι σε σενα όπως και σε όλους τους συναδέλφους μια καλή, πλούσια σε εμπειρίες κυνηγετική χρονιά.

_________________
Τσαπρούνης Β.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 26, 2008 9:29 pm 
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Μαρ 31, 2007 2:39 pm
Δημοσιεύσεις: 5501
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Βάιος έγραψε:
Εικόνα

Η απόκτηση ενός κουταβιού, αναμφισβήτητα γεμίζει τον ιδιοκτήτη με χαρά, προσδοκίες και θετική ενέργεια. Δημοσιεύω την παραπάνω φωτό για να τα μοιραστώ μαζί σας.Βάιε και εγώ σου εύχομαι να βρεις το κυνηγητικό σύντροφο που ψάχνεις και ο σκυλάκος αντίστοιχα ένα καλό αφεντικό .
Κάθε καινούργιο κουτάβι είναι μία νέα ελπίδα και υπόσχεση για ταξίδια κυνηγητικά, υπέροχα ,γεμάτα χαρές και συγκινήσεις όμορφες .
Να τον προσέχεις και να του δώσεις τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να γίνει ένας καλός κυνηγός, καλό ταξίδι μαζί .
:lol:


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 26, 2008 9:34 pm 

Εγγραφή: Δευτ Μαρ 17, 2008 1:16 pm
Δημοσιεύσεις: 87
Τοποθεσία: ΡΟΔΟΠΗ
Ευχαριστώ πολύ adm. Έτσι ακριβώς όπως τα γράφεις, για όλους μας. Μόνο που τη λέξη αφεντικό, δυστυχώς ή ευτυχώς την έχω αλλάξει σε φίλος - πατέρας σε όλα μου τα σκυλιά.

_________________
Τσαπρούνης Β.


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματοςΓράψτε το σχόλιο σας Σελίδα 5 από 14   [ 210 Δημοσιεύσεις ]
Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Επόμενο


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum